ScoutGS ForumFutbolSpor Toto Super Lig ve Milli Takımlarımız Maç Yayınları, Ihaleler, Digitürk, Etkinlikler V.s.

Gönderen Konu: Maç Yayınları, Ihaleler, Digitürk, Etkinlikler V.s.  (Okunma sayısı 3208 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Hakan Can

•   TSL ve Bank Asya ligi maçlarının yayın saatlerinin ve kanal bilgilerinin verildiği adres olacaktır.
•   Yayın İhaleleri burada tartışılacak.
•   Digitürk program bilgilileri burada olacak.
•   Digitürk Kampanyaları burada olacak.
•   Digitürk dışında ki tüm kanallarada ki spor programları bilgileri bu başlıkta olacak.
« Son Düzenleme: 24.07.10, 11:05 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimiçi Hakan Can

9 MAÇIN 9'U DA CANLI!

BÜYÜYEN pazar, 4 büyükler dışında kalan takımların son yıllarda zirveye sürekli ortak olmaya başlaması ve beklentiler... Bunların sonucunda LİG TV ekranları Cuma akşamından başlayıp Pazartesi gecesi son bulacak 9 maçlık heyecan fırtınasına sahne olacak. Süper Lig'de oynanacak her karşılaşma, farklı saatlerde LİG TV ekranlarında ve canlı yayında olacak. Dileyen LİG TV üyesi her hafta 9 maçın 9'unu da 90 dakika canlı seyredebilecek.

7x24 HD LİG TV!

TÜRKİYE'de yayıncılıkta her zaman ilklere imza atmış olan Digiturk yine bir ilki başarıyor ve Lig TV ile 7 gün 24 saat HD yayına geçiyor !.. Bundan böyle Digiturk Plus üyeleri Lig TV'yi daima HD kalitesinde seyredecekler. Lig TV'den verilecek tüm maçların canlı ve tekrar yayınları başta olmak üzere, tüm programlar, haber bültenleri ve tüm dış çekimler HD kalitesiyle evlerinize ulaşacak.

Markus Merk

LİG TV izleyicileri bundan böyle tartışmalı pozisyonları, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hakemlerinden Markus Merk'in yorumlarıyla izleme ayrıcalığı yaşayacak. FIFA tarafından 2 kez dünyada yılın hakemi seçilen, 2 Dünya Kupası ve 2 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda düdük çalan, EURO 2004 ve 2003 Şampiyonlar Ligi finallerini yöneten Merk, Pazartesi Gecesi Futbolu'nda Şansal Büyüka-Mustafa Denizli ikilisine eşlik edecek...

YEPYENİ PROGRAMLAR

Futbol Zamanı: Deneyimli spiker Mehmet Ayan ile Ayşin Zeren'in sunacağı Futbol Zamanı, haftasonu gün boyu aralıklarla ekranlarınıza gelecek.
Depar: Melih Şendil ile Birsu Eren'in birlikte sunacağı programda Sinan Engin ile Altan Tanrıkulu hem cuma akşamı oynanacak haftanın ilk maçını değerlendirecek hem de oynanacak karşılaşmaları yorumlayacak.

Haşmet Babaoğlu

Türk futbolunun romantik yorumcusu Babaoğlu, olaylara kendi penceresinden bakarak, LİG TV izleyicilerine yeni bakış açıları sunacak.

Ali Ece

Özellikle genç kuşağın ve Avrupa futbolunu yakından takip edenlerin beğeniyle takip ettiği Ali Ece, sadece futbol konuşmayacak, hayata futbol topuyla dokunacak...

Acun Ilıcalı, Tanem Sivar ve sürpriz isimler...

İşte LİG TV'den sezonun en büyük bombalarından biri! Türk televizyonculuğunun son dönemdeki en büyük yıldızlarından Acun Ilıcalı ve Yetenek Sizsiniz'deki yardımcısı Tanem Sivar da LİG TV'de. Her bölümde futbol tarihimizde yaşanan en ilginç olayların kahramanları seyirciyle birlikte stüdyodaki yerini alacak, futbolun eğlenceli yüzü ekranlara taşınacak. Tanem Sivar'ın sunacağı Yirmi Bir'de Acun Ilıcalı'nın yanı sıra birbirinden ünlü isimler de konuk sunucu olarak Lig TV ekranlarında olacak.

Sinan Engin

Cuma akşamı oynanacak Süper Lig maçının ardından Depar'da yorumculuk yapacak olan Engin, aynı zamanda hafta içi yayınlarda da Türk futbolunda yaşananları değerlendirecek.

Uğur Meleke

Farklı tarz, farklı birikim ve farklı bakış... Uğur Meleke başta Futbol Gündemi olmak üzere hafta içi yayınlarda Lig TV ekranlarındaki yerini alıp, haftanın maçlarını ve futbolda yaşananları değerlendirecek.

Altan Tanrıkulu ve Tayfun Bayındır:

İki kurt gazeteci, yılların deneyimini sizlerle paylaşacak ve gazetelerde yer alan haberleri LİG TV ekranlarında değerlendirecek.

Önder Açıkbaş

Ünlü oyuncu ve televizyoncu Önder Açıkbaş, mizahi gücünü LİG TV ekranlarına taşıyor. Açıkbaş, futbolun komik yanlarını ve yeşil sahaların mizahi yönlerini işleyeceği programıyla her hafta Lig TV'de olacak.

LİG TV'NİN DİĞER VAZGEÇİLMEZLERİ

Futbol Life: Futbolun magazinine meraklı olanları ekran başına toplayan Futbol Life, yeni dönemde HD kalitesiyle yayınlanacak.

Santraya Doğru: Süper Lig'de haftanın ilk maçına 24 saat kala 18 takımdaki son durumu ekranlara taşıyan Santraya Doğru yepyeni bir formatla karşınızda. Yılların deneyimli spikeri Melih Gümüşbıçak'ın sunup, genç kuşağın başarılı yorumcularından Caner Eler'in katılacağı programda, 18 takımın teknik direktörü ve birer futbolcusunun da LİG TV'ye verdiği özel röportajları izleyebileceksiniz. Santraya Doğru her perşembe 21.00'de LİG TV'de.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
İyi isimler var yalnız. Markus Merk yerine Collina daha iyi olurdu yalnız:D Eyyamcılık yapmaz ama..

Caner Eler, Uğur Meleke ve Ali Ece çok iyi olmuş. Fırat da yakışırdı bu gruba aslında.

Çevrimiçi Hakan Can

İyi isimler var yalnız. Markus Merk yerine Collina daha iyi olurdu yalnız:D Eyyamcılık yapmaz ama..

Caner Eler, Uğur Meleke ve Ali Ece çok iyi olmuş. Fırat da yakışırdı bu gruba aslında.

Bunların alayı Fenerbahçe'li yalnız:)
Daha doğrusu Galatasaray'lı var mı  aralarında ?
« Son Düzenleme: 24.07.10, 11:17 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimiçi Serdar Colak

Caner Eler Galatasaraylı bildiğim kadarıyla, ama daha insan olduğu için objektif olacaktır. Ali Ece de Beşiktaşlı ama o da objektif bir adam. Uğur Meleke de öyle.

Ben kadroya beğendim. Ama hakemi tartışıp reyting toplamakta ısrarlılar, bu da bizi malesef bir yere götürmüyor.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

İçlerinden sadece Ali Ece'nin hasta derecede Beşiktaşlı olduğunu bilirim ama üçünün de tarafsızlıklarından şüphe etmem.

Çevrimiçi Hakan Can

Ama bomba program bu olacak ;

Alıntı
Erman Toroğlu yeni sezon için Kanaltürk'le anlaştı

Erman Toroğlu, 7 aylık ayrılığın ardından ekranlara dönüyor. Toroğlu, yeni sezon için Kanaltürk ile anlaştı. Milliyet'in haberine göre; yıllarca Lig TV'deki 'Maraton' programında yaptığı yorumlarla efsaneleşen Erman Hoca'ya yeni kanalında, Ahmet Çakar ve Serhat Ulueren eşlik edecek. Erman Toroğlu, 2010-2011 sezonunun ilk haftasından itibaren Kanaltürk ekranlarında olacak. 

Çevrimdışı Sabri Zaferler

Uğur Meleke ve özellikle Ali Ece iyi olmuş.

Çevrimiçi Serdar Colak

Ama bomba program bu olacak ;

Erman bence Ahmet Çakar'la başedemez.

Çevrimdışı Gürcan Öztemir

Caner Galatasaraylı evet..

LigTV milletten aldığı paranın hakkını vermek için bir atılım yapıyor demek ki..Özellikle 9 maçın da canlı yayınlanıyor olması, Anadolu'daki futbolseverler için çok sevindirici bir gelişme. Futbolun 4 büyüklerden ibaret olmadığını ve maçlar haricinde de insanları futbol dünyasının içinde tutmaları gerektiğini idrak etmiş LigTV...takdire şayan...amaaaaa...

...benim için aslolan LigTV'nin maç yayınlarında ne kadar düzenlemelere ve iyileştirmelere gideceğidir. Adam akıllı bir yorumcu dinleyemediğim, 90 dakika boyunca sahanın neredeyse yarısını kapatan sanal reklamlara maruz kaldığım, pozisyonların tekrarlarının taraflı bir şekilde sunulduğunu/sunulmadığını bildiğim, muhabirlerin gerizekalı soruları karşısında futbolcuların ve teknik direktörlerin çileden çıkışlarını izlemeye devam ettiğim sürece Haşmet Babaoğlu'ymuş, Acun'muş, Tanem'miş bunlar pek ilgilendirmiyor beni...
« Son Düzenleme: 24.07.10, 11:49 Gönderen: Gürcan Öztemir »

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

Ali Ece ya :) Ulan arkadaş şöyle bir adam olmadı ki Galatasaray'lı..Zaten iyi yorumcuların alayı Beşiktaşlı oluyor :) Haşmet ve Ali Ece şanstır Ligtv için

Çevrimiçi Mustafa Gökçeoğlu

Ali Ece ya :) Ulan arkadaş şöyle bir adam olmadı ki Galatasaray'lı..Zaten iyi yorumcuların alayı Beşiktaşlı oluyor :) Haşmet ve Ali Ece şanstır Ligtv için

Hakikaten 10 numara adam Ali Ece, sadece futbol değil genel kültür olarakta kendini geliştirmiş birisi...Bütün Tv'lerdeki yorumculardan çok çok fazlası var,tek geçerim...

Çevrimdışı Şahin Caferli

Bu Acun da her işin içinden çıkıyor. Benim ülkemde böylelerine "nerede aş, orada baş" diyorlar. Hiç hoşlanmam böyle adamlardan. Öte yandan Ali Ece ve Uğur Meleke'yi zevkle izleyeceğim. Ama asıl önemli olan maç geceleri yayınlanan program. Yine Hakan Ünsal falan olacaksa işin tadı kalmaz.   

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

Uğur Meleke'yi sevmem..Emek hırsızı..Total futbol ekibini tümden almalılarmış bence..Fırat İşbecer de yakında sahalara geri dönüyor

Çevrimdışı Sabri Zaferler

Uğur Meleke'yi sevmem..Emek hırsızı..Total futbol ekibini tümden almalılarmış bence..Fırat İşbecer de yakında sahalara geri dönüyor

Ayne aynen Total Futbol ekibi iyi olurmuş ama Ali Ece bambaşka bir kişilik,nadir bulunur öyle insan...Ayrıca kendi blog' u var ve keyifli yazıları var.

Çevrimdışı Ali Altınöz

Bunca yatırımı maç sonrası ve maç öncesi için yapıyorlar.
Ben en çok maç oynandığı esnada kaç kamera kullanacaklar, her takımdan bir yıldıza bir kamera ayrılacak mı, maçı anlatacak olan kimse futbolcuları tanıyor olacak mı bunlarla ilgileniyorum.
Yoksa maç sonunda yorumdur şudur budur her tv kanalında var.
Maç sırasındaki yayın kalitesi en önemlisi bence.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

Kaliteli isimler var bence, senelerdir süren Erman-Şansal ikilisi ve Erman'ın ayrılışının ardından Hakan Ünsal, Feyyaz Uçar ile yapılan programlardan sonra bu seneki ekibi iyi kurmuşlar gerçekten. Fakat bende yorumlar ve yorumculardan çok 90 dakika ile ilgileniyorum. Umarım kameralar, anlatım, tekrarlar vs. konularda da bizi memnun edecek iyileştirmeler yapılır.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
Bunca yatırımı maç sonrası ve maç öncesi için yapıyorlar.
Ben en çok maç oynandığı esnada kaç kamera kullanacaklar, her takımdan bir yıldıza bir kamera ayrılacak mı, maçı anlatacak olan kimse futbolcuları tanıyor olacak mı bunlarla ilgileniyorum.
Yoksa maç sonunda yorumdur şudur budur her tv kanalında var.
Maç sırasındaki yayın kalitesi en önemlisi bence.

Hakikaten bence çok geriler bu konuda. Bence en güzel yayınları zamanında, Star Digital yapmıştı. Bilenler bilir. "Slow motion" kameralar, "reverse angel" tekrarlar falan. Teknolojinin hakkını veriyorlardı. Digiturk "ucuz rating" peşinde.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

Flying Dutchman'dan Fırat ve Borges'ten Orhan bence Lig Tv'nin kadrosuna kattığı diğer kişilere bile öğreteceği çok şey olan iki Galatasaraylı. Ama tabi bu kadar iyi Galatasaraylılara Lig Tv kapılarını açarmı bilemiyorum. Bir umut ışığıda yok gözüküyor. Bizi de böyle adamlar temsil etsin.

Çevrimdışı Ali Altınöz

Hakikaten bence çok geriler bu konuda. Bence en güzel yayınları zamanında, Star Digital yapmıştı. Bilenler bilir. "Slow motion" kameralar, "reverse angel" tekrarlar falan. Teknolojinin hakkını veriyorlardı. Digiturk "ucuz rating" peşinde.
Bak sen söyleyince aklıma geldi. İşte o dönem gerçekten kalite vardı.
Şimdi ise daha çok tekel var gibi duruyor.
Önümüze ne koyarlarsa yemek zorundayız ya..

Çevrimiçi Hakan Can

Murat Kosova LigTv ile anlaşmış diye bir dedikodu var.

Çevrimdışı Arda Özcan

Müthiş olur tek kelimeyle.Amerikanvari anlatımıyla futbol ve basketbol maçları izleriz :)

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

Premier lig maçlarını daha zevkli hale getirecektir eğer anlatırsa. Digiturk iyi isimlerle anlaşmaya devam ediyor.

Çevrimdışı Ali Altınöz

Ne kadar doğru bilemem.
Alıntı
Lig TV'de istifa şoku!

Süperpoligon.com'un haberine göre, Şansal Büyüka Lig TV Genel Müdürlüğü görevinden istifa etti. Büyüka'nın LİG TV'de Maraton programını yapmaya ve icra kurulu üyeliğine devam edeceği belirtiliyor.

Şansal Büyüka'nın Erman Toroğlu'nun gidişiyle birlikte başlayan rahatsızlıkları olduğu biliniyordu.

İşte Büyüka'nın arkadaşlarına geçtiği 'istifa maili':

Değerli çalışma arkadaşlarıma ,

Lig TV Genel Müdürlüğünden , kendime daha fazla zaman ayırma adına ayrılıyorum . Bu konuda bana gerekli anlayışı gösteren ve bu görevi yaptığım sürece çok büyük desteğini gördüğüm Digitürk Genel Müdürü Sayın Ertan Özerdem ‘e ve tüm çalışma arkadaşlarıma içten ve en samimi teşekkürlerimi sunuyorum . Lig TV ‘de bundan sonra Maraton programının yapımcılığı ve yorumculuğuna , ayrıca LİG TV yönetim kurulu Başkan Vekilliğine ve İcra Kurulu üyeliğine devam edeceğim. .Ayrıca her fırsatta LİG TV ‘nin içinde arkadaşlarımla omuz omuza olmayı sürdüreceğim . Kısa süre içinde kurduğumuz ve dokuz yılda Türkiye ‘nin en büyük markalarından biri haline geldiğine inandığım LİG TV ‘deki çalışma arkadaşlarıma ve bu konuda emeği geçen herkese binlerce defa teşekkür ediyorum.

Hepinizi çok seviyorum .
Şansal Büyüka
Gazetevatan.com

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

Murat Kosova an itibari ile TRT ile anlaşmış;

Alıntı
MURAT KOSOVA, LİG TV'YLE GÖRÜŞTÜ MÜ, TRT'DE NE ZAMAN BAŞLIYOR? MEDYATAVA'YA AÇIKLADI

NTV ile yollarını ayıran ve 24 saat geçmeden hem Lig TV'den hem de TRT'den teklif alan ve TRT'yi kabul eden Murat Kosova, transferin perde arkasını Medyatava'ya anlattı;

"NTV'den ayrılma sebebim, bana yapılan transfer teklifleri değil, herkesin bunu böyle bilmesini isterim. Ayrıldıktan sonra 24 saat içerisinde bana hem TRT'den hemde LİG TV'den teklif yapılması beni çok gururlandırdı, mutlu etti. Karar verme sürecimi çok anlık değişiklikler etkiledi.

Aslında Ekim'e kadar çalışmayı düşünmüyordum, yıllık iznimi bile kullanmadım. Kendimi bir anda TRT'de buldum. TRT ile henüz bir resmi sözleşmeye imza atmış değilim, bu süreçler TRT'de biraz yavaş işliyor. Herkese, hem LİG TV'ye hem TRT'ye çok teşekkür ediyorum. Bu hafta sonu başlayan Süper Lig ile birlikte TRT'de Stadyum Programı'na Okay Karacan'ın yönetiminde başlıyoruz. Programda Okay ile bana, Feyyaz Uçar ve Hakan Şükür eşlik edecek. Bir kez daha yineliyorum, NTV'de iken kimseyle telefon görüşmem olmadı, biraz zaman geçtikten sonra ayrılma sürecimi daha ayrıntılı bir şekilde yine herkes Medyatava'dan duyacak."

http://www.medyatava.com/haber.asp?id=69086

ScoutGS ForumFutbolSpor Toto Super Lig ve Milli Takımlarımız Maç Yayınları, Ihaleler, Digitürk, Etkinlikler V.s.