ScoutGS ForumGalatasarayÜyelere ÖzelAnketlerAykut mu? Ufuk mu ?

Gönderen Konu: Aykut mu? Ufuk mu ?  (Okunma sayısı 2354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Vargün

Ynt: Aykut mu? Ufuk mu ?
« Yanıtla #50 : 30.07.10, 02:32 »
Geçmiş günlerde Aykut diyenler eminimki bugün pişmanlık duyuyorlardır. 2 sene önce bizi CL'den edip belkide kadro kurmamızı su anda bile geciktiren adama zerre kadar güvenim kalmadı benim artık.

Çevrimdışı Mehmet Sönmez

« Yanıtla #51 : 30.07.10, 03:36 »
Bıktık Aykut bıktık ya . Sana güvenenlerden de sana güvenmekten de . Kimse defans kötüydü de demesin lütfen .
« Son Düzenleme: 30.07.10, 03:36 Gönderen: Mehmet Sönmez »

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #52 : 30.07.10, 09:00 »
Tamam madem Ufuk'un bizim bilmediğimiz hataları var.
Ve kaleyi vermiyorsunuz.
Bari Emirhan'a bir şans ver yahu.

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #53 : 30.07.10, 09:14 »
Tamam Aykut çok kötü bir gol yedi ve Galatasaray'ın kalecisi olmadığını bir kez daha kanıtladı ama 6 pas içinde 3 metre civarında hiç bir Galatasaray'lı futbolcu olmadan rahat rahat kafayı kim vurdurdu o adama yahu.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #54 : 30.07.10, 09:28 »
Tamam Aykut çok kötü bir gol yedi ve Galatasaray'ın kalecisi olmadığını bir kez daha kanıtladı ama 6 pas içinde 3 metre civarında hiç bir Galatasaray'lı futbolcu olmadan rahat rahat kafayı kim vurdurdu o adama yahu.

Dediğiniz gibi golde savunma oyuncularının da hatası var ama maçtan önce sokakta kadroda Aykut'u görünce ilk söylediğim "bu maçtaki tek korkum kornerler olacak". Ki taraftarın büyük çoğunluğunun da bunu düşündüğüne eminim. Hal böyleyken ısrar etmekte bir anlam göremiyorum. Emirhan'ın bile oynamasına razıyım.

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #55 : 30.07.10, 11:21 »
Dediğiniz gibi golde savunma oyuncularının da hatası var ama maçtan önce sokakta kadroda Aykut'u görünce ilk söylediğim "bu maçtaki tek korkum kornerler olacak". Ki taraftarın büyük çoğunluğunun da bunu düşündüğüne eminim. Hal böyleyken ısrar etmekte bir anlam göremiyorum. Emirhan'ın bile oynamasına razıyım.

Bende artık Aykut'a yeterince şans verildiğinin ve kredisinin tükendiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #56 : 30.07.10, 11:30 »
Birde olaya şöyle bir boyut katmak lazım. Bizim yıllardır kaleci antranörümüz Nezihi hoca. Yahu Nezihi'nin kendisi iyi bir kaleci değildi ki bu genç çocuklara birşeyler öğretsin. İyi yerli kaleci çıkaramamızın sebeplerinden biride bence budur. Dikkat edin kalecilerimiz yetenekli olmasına rağmen hep eksikler bazı konularda. Demekki iyi bir eğitim almıyorlar.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #57 : 30.07.10, 12:36 »
Turan Abi, Ahmet Abi ve Oğuzhan Abi selamlar...
Dün maçın ilk yarısında bir pozisyonun ardından "AYKUUUUUUUUUUT !!" diye bağırdığımda bana gülmüştünüz :D :D

Bu çocukla olmadı, olmayacak... Geçen sezonun sonunda gönderileceği açıklanan (Bakınız: http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4057.php) bir adam niye hala bizimle ??

Çevrimdışı Kivanc Kaplan

« Yanıtla #58 : 30.07.10, 14:49 »
Birde olaya şöyle bir boyut katmak lazım. Bizim yıllardır kaleci antranörümüz Nezihi hoca. Yahu Nezihi'nin kendisi iyi bir kaleci değildi ki bu genç çocuklara birşeyler öğretsin. İyi yerli kaleci çıkaramamızın sebeplerinden biride bence budur. Dikkat edin kalecilerimiz yetenekli olmasına rağmen hep eksikler bazı konularda. Demekki iyi bir eğitim almıyorlar.

Eser Hoca'nın da çok katkısı vardı.

Çevrimdışı Harun Mazlum

« Yanıtla #59 : 30.07.10, 15:10 »

Aynen yılların yedek kalecisi Nezihi'nin kaleciligi neki antrenorlügü olsun.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #60 : 30.07.10, 15:28 »
Defans tabii ki hatalı.
Ama Aykut çıkıp o topu almalı, ya da tokatlamalıydı.
Aykut yan toplarda çok kötü...

Çevrimdışı Serkan Gündüz

« Yanıtla #61 : 30.07.10, 16:05 »
Rijkaard'da artık Aykut'a kaleyi teslim etmemeli, Aykut ne zaman avrupa maçında kaleye geçse muhakak bariz bir hata yapıyor. Takımın, taraftarın kendisine güveni yok.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #62 : 30.07.10, 16:31 »
Aykut'un yaptığı en ufak hatada taraftarın zayıf olan güveninin daha da azalacağından bahsetmiştik ki dün başımıza geldi. Artık Frank Rijkaard'ın Aykut'a kaleyi teslim edeceğini sanmıyorum ki etmemelidir. Ufuk'a şans verilmelidir. Aykut'tan daha fazla hata yapacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Mustafa Gökçeoğlu

« Yanıtla #63 : 30.07.10, 17:05 »

Çok doğru  bir tespit,dün resmi sitede gezinirken Teknik Kadro'ya bakıp aynı şeyleri geçirmiştim içimden...

Çevrimdışı Samet Semiz

« Yanıtla #64 : 30.07.10, 17:17 »
Mustafa Sarp.

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #65 : 30.07.10, 17:19 »
Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonlarda Serdar özkan neydi ise bu yılda Mustafa Sarp, Barış ve Aykut benim için artık dahada beterleridir.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #66 : 30.07.10, 23:12 »
Türk olacaksa Sinan elimizdeki iki kaleciden de iyidir.Aykuttan iyi olduğu kesin Ufuk'tan da en azından çok daha tecrübeli.

Yok olmayacaksa Mondragon'u getirsinler.Koşa koşa gelir.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #67 : 30.07.10, 23:20 »
Ben ankete katılamıyorum. Neill-Cana-Pino-Baros-Kewell(Transfer)-Transfer olarak bir 6'lı sahada olacağı için transfer diyemiyorum imkansızlığını bildiğim için, öteki taraftan bakında ikisi de güven vermediği için ikisini de içime sinerek seçemiyorum. Ortada kalmış durumdayım o yüzden, tam bir karar veremiyorum.

Anket ilk açıldığı sıralarda bunu demiştim. Ama artık kendi adıma, Aykut olmasın da kim olursa olsun diye bir şık seçiyorum. Yemin ediyorum dünkü maçı diken üstünde izledim top kendi yarı sahamıza ne zaman geçse ki korner olduğunda da yine demiştirm bakın 2-2 diye arkadaşlara.

Franco gibi bizi şampiyonluktan edip, yine vasat bir Fenerliyi kahraman yapması mı bekleniyor bu adamın kesilmesi için, kes işte oynatma yahu şu adamı. Ciddi söylüyorum Emirhan oynasa bu sene gıkım bile çıkmaz, keza Ufuk da. En azından hatalı goller olsa bile geleceğe bir yatırımımız olur.

ScoutGS ForumGalatasarayÜyelere ÖzelAnketlerAykut mu? Ufuk mu ?