ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#1 Aykut Erçetin

Gönderen Konu: #1 Aykut Erçetin  (Okunma sayısı 4116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kivanc Kaplan

Ynt: #1 Aykut Erçetin
« Yanıtla #75 : 20.08.10, 09:37 »
Zaten konu da o. Hatırladığım kadarıyla Ufuk sakattı bu seçim yaptığı dönemde.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #76 : 20.08.10, 09:42 »
Aykut bu takımda miadını doldurmuştur.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #77 : 20.08.10, 09:48 »
Zaten konu da o. Hatırladığım kadarıyla Ufuk sakattı bu seçim yaptığı dönemde.
Tek derdi sakatlık olsun.
O zaman 4-5 hafta içinde değişim yakındır umarım :)

Çevrimdışı Kivanc Kaplan

« Yanıtla #78 : 20.08.10, 09:51 »
Tek derdi sakatlık olsun.
O zaman 4-5 hafta içinde değişim yakındır umarım :)

Dün maçtan eve döndüğümde yöneticilerden birisi açıklama yapıyordu. Hatanın nerede olduğu belli diyordu. Konunu teknik, taktikle ilgisi yok, seyrici de haklı tepkisini gösterdi diyordu. Belli oyuncuları işaret ettiler. Pazar günü Bursa'ya da, rövanç maçına da Aykut ile çıkılır. Ufuk için daha stres olur çünkü rövanç maçında oynaması.

4-5 hafta iyi süre bence de. :)

« Yanıtla #79 : 20.08.10, 15:38 »
Kale boş oynuyoruz resmen. Acilen gitmesi gerekenlerden.
« Son Düzenleme: 21.08.10, 00:00 Gönderen: Hasan Yusuf Yürük »

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #80 : 12.01.11, 00:05 »
Alıntı
Aykut : Benim yediğim golde ne hatam var gerçekten merak ediyorum. 70 metreden atılan bir top, basamadığımız bir top, karşılayamadığımız bir top ve şans eseri hiç olmayacak bir yere giden bir top. Ben bu takım için herşeyimi verdim. Lütfen artık biraz mantıklı düşünelim. Golü hep beraber yedik. Golde bir hatam olmadığını gerek hocalarım, gerekse takım arkadaşlarım bana defalarca belirtti. Unutmadan, son yıllarda Fenerbahçe karşısında alınan galibiyette kalede ben vardım. Bu takımın son şampiyonluğunda kalede yine ben vardım. 28 yıl aradan sonra Fenerbahçe'den sezon boyunca gol yemeyen tek kaleci benim. Lütfen bunlar göz önünde bulundurarak karar verilsin. Ve ekliyor, ben bu camia için herşeyimi verdim.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #81 : 12.01.11, 00:07 »
Hocan ve arkadaşların centilmenlik göstermiş, kibarlık yapmış.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #82 : 12.01.11, 00:09 »
Yediği golden sonra İnsua ya el kol yaptı..Halbuki bu arkadaş kalesinde olsa gol mol olmayacaktı çünkü insua açısını daraltmıştı.Adam yapabileceği tek şeyi tek seçeneği yaptı vegol oldu.

Çevrimdışı Hüseyin Anıl Ok

« Yanıtla #83 : 12.01.11, 00:09 »
Bu başlık sabitlenmeyi hakediyor bence. Ara ara bakıp güleriz.

Çevrimiçi Ediz Ay

« Yanıtla #84 : 12.01.11, 00:10 »
Tamam Fenerbahçe maçları çok önemlidir ama bunlardan böyle bahsedip kendisini aklama çabası gözüme çok küçük düşürücü bir hareket olarak geliyor. Basite indirgiyor kendini.

Çevrimdışı Muhammet Piri

« Yanıtla #85 : 12.01.11, 00:13 »
Tamam...takim arkadaslari kibarliktan, moral icin senin hatan degildi diyebilir, ama hocalarin böyle demesi tamamen yanlistir. Yani ayni hatayi olasiligi ayni pozisyonda tekrar yapacak yani...

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #86 : 12.01.11, 07:18 »
Lutfen bir mactan sonrada konusma, sen Bukres macinda yedigin golde kendine hata bulmamis adamsin bu golemi bulacaksin. 8 yilini vermis Galatasaraya, sanki bedavaya veriyor adam. 8 yilda oynadigin mac 20 aldigin parayi Allah bilir. Biz sana minnet duymuyacagiz bu 8 yil icin Aykut efendi sen bize duyacaksin sana bu kadar sabrettigimiz icin, o altindaki arabanin oturdugun evin parasini verdigimiz icin.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #87 : 12.01.11, 07:31 »
Yabanci kaleci transferiyle insallah kuser ve bize en uzak bir lige falan gider. Bizimkilerin onu ve muhtesem antrenor Nezihiyi yollayacagi yok.

Taraftar da nefret ediyor. Istenmiyor arkadas. Bu kadar basit. Yetti artik bunun bu tripleri, kendini nimet sanmasi. Kafasini direklere vuran Mehmet bile bundan daha sevimli ve samimiydi yahu.

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #88 : 12.01.11, 09:31 »
Bazı arkadaşlar sezon sonuna kadar Aykut ve Ufuk'la devam edelim, sonra bakarız diyordu. Çerçeveye gelen ilk top gol oluyor yahu. Yeter artık. Beypazarı'nın kalecisi bile Aykut ve Ufuk'tan daha iyi. Anlayın durumumuzu. 

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #89 : 12.01.11, 10:34 »
Ben kaleci konusunda o fikirdeyim, ama sebebi Aykut ve Ufuk'a şans vermek değil, seneye kurulacak kadroyu ve yabancı sınırlamasını düzene sokabilmek.. Ayrıca yazın daha iyi kaleciler alma fırsatı doğacaktı. Yönetim yüzümü kara çıkarır umarım.

Aykut'un bu tavırları zaten kabak tadı vereli baya oluyor. Hep bir tripler, boş boş konuşmalar... Canımı sıkıyor benim.

Amaa, dün inanılmaz saçma sapan şekilde ıslıklandı. Taraftarın yaptığı rezillikten başka bir şey değil.

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #90 : 12.01.11, 17:11 »
Amaa, dün inanılmaz saçma sapan şekilde ıslıklandı. Taraftarın yaptığı rezillikten başka bir şey değil.
Şöhretler karması maçında Emre Belözoğlu, Fatih Akyel oynasaydı, onları bile ıslıklamazdım.
Veda maçı bu yahu.

Çevrimiçi Samet Semiz

« Yanıtla #91 : 12.01.11, 17:11 »
Şöhretler karması maçında Emre Belözoğlu, Fatih Akyel oynasaydı, onları bile ıslıklamazdım.
Veda maçı bu yahu.

O kadarda değil, onlar başka bir şeyler karmasında oynasınlar.

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #92 : 12.01.11, 17:14 »
O kadarda değil, onlar başka bir şeyler karmasında oynasınlar.
Abartı oldu ama bu maç maalesef ıslıklarla anılacak.
Keşke hiç olmasaydı.

Çevrimdışı Anil Ozdemir

« Yanıtla #93 : 12.01.11, 18:18 »
Aykut zamaninda "Buffon veya Petr Cech gelmez ise kaleci transferi yapilmasin" diyen adam degilmi? Hepsinde bir Servet sendromu var, "Barcelonada oynasam Maradona olurum", "Terry napiyor, napmis" gibi sözler.

Hem mactan sonra anlattiklarina hic anlam veremedim. Birakin bu isleri diyor, kendisi ama altan Insuaya sucu buluyor. Ki Insua orda adami kacirmis ola bilir, yinede kapatmiya calisti ve acisini kapatti. Aykut normalinde cizgide cakili dururken ilk defa cikti ve sonrasindada bir fake ucus yapti topa dogru.

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #94 : 13.01.11, 13:24 »
Yatacak yeri yooook...Galatasaray terbiyesi çerçevesinde kendisine teşekkür edilerek gönderilmeli... Gram ilerleme yok yahu...

Hele Setau maçında topu adamın ensesine nişanlayışı gözümün önünden gitmiyor...

Çevrimdışı Serkan Simsek

« Yanıtla #95 : 13.01.11, 13:44 »
Sezon sonu gider muhtemelen.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #96 : 13.01.11, 19:21 »
Yatacak yeri yooook...Galatasaray terbiyesi çerçevesinde kendisine teşekkür edilerek gönderilmeli... Gram ilerleme yok yahu...

Hele Setau maçında topu adamın ensesine nişanlayışı gözümün önünden gitmiyor...

Nisanlamasi neysede ciksa yine alacak topu dondu kaldi oyle.

Çevrimdışı Cem Behcet Abike

« Yanıtla #97 : 13.01.11, 19:33 »
Bütün maclari bulacagim bir site var mi? Acaba sezon basindan beri kac tane gol gelen ilk suttan olmus bir bakmak istiyorum. Youtubeda bulamadim.

Çevrimdışı Gökhan Uçar

« Yanıtla #98 : 09.02.11, 12:11 »
Aykut'a saygım var. Yıllardır yedek kulubesnin direği oldu ama hiçbir zaman sesini çıkarmadı, ufak tefek serzenişlrini saymazsak. Kaç tane teknik heyetle çalıştı şu takımda. Belli bir yeteneği olabilir ama Galatasaray'ın kalecisi değildi Aykut.

Hala yol yakınken, Süper ligden bir takıma ya da orta düzey Avrupa takımlarına gitme imkanı varken düşünmesin gitsin. Hem kendi kazanmış olur hem de Galatasaray.

Çevrimdışı Çağlar Şentürk

« Yanıtla #99 : 10.05.11, 10:44 »
Sevgili Aykut,kopya goller yemenden ben izlerken bıktım,sen yemekten bıkmadın.Herkes gidiyor ama sen bir şekilde hep burada kalıyorsun.Yeter güzel kardeşim,git anadoluya açıl biraz,hem sen rahat et,hem bizim sağlığımız bozulmasın.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#1 Aykut Erçetin