ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#1 Aykut Erçetin

Gönderen Konu: #1 Aykut Erçetin  (Okunma sayısı 4118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali Altınöz

Ynt: #1 Aykut Erçetin
« Yanıtla #25 : 16.08.10, 09:52 »
Serbest vuruş ve kornerlerde ön direkte duran dünyadaki tek kaleci Aykut.
Bu da tez konusu olur mu diye Adnan Sezgin'e sorasım geldi şimdi :D

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #26 : 16.08.10, 09:54 »
Adnan Sezgin mi demiş ön direkte bekle diye?

Çevrimiçi Burak Sacı

« Yanıtla #27 : 16.08.10, 09:56 »
Adam yıllardır Galatasaray'da kalecilik yapıyor hala nerde duracağını bilmiyor. Hadi Aykut öğrenemedi kendi kapasitesi okadar ama kaleci antranörü yok mu kardeşim bu takımın.

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #28 : 16.08.10, 10:28 »
Yönetimden birileri hocayı uyarsın. Aykut bu hafta oynayacağımız maçlarda yine görev alırsa gol yemese dahi seyrci tarafından yuhlanabilir.

Çevrimdışı Güngör Can

« Yanıtla #29 : 16.08.10, 10:38 »
Talent Cup'ta 15 yasındaki kalecimiz turnuvanın kalecisi seçilmiş.
Acaba bu kadar hata yapar mı ??

U17 milli takımında da oynuyor. Geçenler düzenlenen Avrupa şampiyonasında milli takımın kalesini korumuştu. Rakip takımlardan bir antrenörün hakkında iyi açıklamaları vardı.

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #30 : 18.08.10, 03:06 »
Yönetimden birileri hocayı uyarsın. Aykut bu hafta oynayacağımız maçlarda yine görev alırsa gol yemese dahi seyrci tarafından yuhlanabilir.
Bu cumleyi baska biri yazmis olsaydi cok agir elestirirdim, fakat bu kadar zaman sonra sizi cok iyi tanidigimi dusunuyorum ve yazdiklarinizi begenerek okudugumu belirtmek isterim, sadece talihsiz bir cumle olmus diyip gececegim.

Rijkaard'in bir durusu vardir, hatirlarsaniz isliklanan Nonda'yi 90 dakika sahada tutmustu.

Ben basindan beri kalede Ufuk'un oynamasini istiyorum fakat bu macta kalede Aykut oynamalidir, mac gunu durum ne olur bilemiyorum fakat eger kaleye Ufuk'u koyarsa, Sivas macinin kaybedilisinin oklari Aykut'a cevrilir.

Yabanci kaleci transferi olup olmayacagini bilmiyoruz, eger olmazsa butun bir seneyi Aykut ve Ufuk'la gecirmek zorundayiz, bu sebeple Aykut'u kaybetmeyi goze alamayiz.

Benim dusuncem Aykut kaleyi Ufuk'a devretmelidir fakat bu kaybedilen macin arkasindan degil, kazanilan macin arkasindan olmalidir.

Çevrimdışı Aytaç Zehir

« Yanıtla #31 : 18.08.10, 03:16 »
Yabancı bir kaleci olmayacaksa şayet Ufuk'un Aykut'tan bir kaç adım önde olduğunu düşünüyorum. Taffarel gelemez mi kaleci antrenörlüğü için? Yan top zaafı olmayan kaleci göremez olduk son yıllarda. Bu da sürekli çalışmak ve iyi antrene edilmekle aşılabilecek bir problem diye düşünüyorum. Nezihi hocamızı suçlamıyor eleştirmiyorum ama acaba daha iyisi bulunamaz mı diye zaman zaman sesli düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 18.08.10, 03:17 Gönderen: Aytaç Zehir »

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #32 : 18.08.10, 08:11 »
Yabancı bir kaleci olmayacaksa şayet Ufuk'un Aykut'tan bir kaç adım önde olduğunu düşünüyorum. Taffarel gelemez mi kaleci antrenörlüğü için? Yan top zaafı olmayan kaleci göremez olduk son yıllarda. Bu da sürekli çalışmak ve iyi antrene edilmekle aşılabilecek bir problem diye düşünüyorum. Nezihi hocamızı suçlamıyor eleştirmiyorum ama acaba daha iyisi bulunamaz mı diye zaman zaman sesli düşünüyorum.
Ben Nezihi hocayı hayet de suçluyorum.
8 yıldır bizimle olan bir kaleci Aykut. Yan top kusuru yeni değil o da onun gelişinden beri var. Hatta benim görüşüm eskiden daha azdı. Şimdi görüyorum ki çizgiyi terketmeyen tuhaf bir kaleci kimliğine bürünmüş. Bu konuda Nezihi hocanın da payı %50'dir. Her antremanda eksik gördüğü konu hakkında uyarıp çalışma yaptırsa bu kadar eksik olmazdı bence.

Çevrimdışı Kivanc Kaplan

« Yanıtla #33 : 18.08.10, 08:45 »
Taffarel gelemez mi kaleci antrenörlüğü için?

Bi dönem gelmişti, yılını hatırlamıyorum, 2001-2002 olabilir.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #34 : 18.08.10, 08:58 »
Bi dönem gelmişti, yılını hatırlamıyorum, 2001-2002 olabilir.
Ben de öyle hatırlıyorum kısa bir süreliğine geldi ve gitti diye kalmış aklımda.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #35 : 18.08.10, 08:59 »
Alıntı
ANDRE CLAUDİO TAFFAREL (1966- )

8 Mayıs 1966 yılında Brezilya, Santa Rosa’da doğan André Cláudio Mergen Taffarel’in, profesyonel olarak ilk forma giydiği kulüp ülkesinin Internacional takımı oldu. 1990 yılına kadar bu kulübün formasını giyen Taffarel, 1990 yılında İtalya’nın Parma takımına transfer oldu. 1993 yılına kadar Parma’da forma giyen Taffarel, 1993 yılının sonunda bir başka ‘Seria A’ takımı Reggina’ya transfer oldu. Bir sezon Reggina’da forma giyen Taffarel, 1994-1997 yılları arasında ise ülkesinin takımlarından Atlético Mineiro’da forma giydi.

1998 yılındaki Dünya Kupası’nın ardından Avrupa’ya Galatasaray forması altında dönüş yapan Taffarel, 2001 yılına kadar sayısız başarılar yakaladığı Galatasaray formasını giydi. 2001-2003 yılları arasında ise Avrupa’da ilk forma giydiği takım olan Parma’ya transfer olan Taffarel’in son durağı İtalya oldu.

Cláudio Taffarel, 2004-2005 sezonunda ise Galatasaray’da kaleci antrenörü olarak görev yaptı. Galatasaray'da 3 sezon görev yapan Taffarel, iki Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu ve iki Türkiye Kupası Şampiyonluğunun, yanı sıra UEFA ve Süper Kupa şampiyonluklarında kaleyi koruyan isimdi. 2000 yılında Galatasaray ile Arsenal arasında oynanan UEFA Kupası finalinde 120 dakika boyunca kalesinde gol görmeyen Taffarel maçın oyuncusu seçilmiştir.

1990, 1994 ve 1998 olmak üzere üç ayrı dünya kupasında Brezilya Milli Takımı’nın formasını giymiş olan Cláudio Taffarel, 101 kere milli takım formasını giyerek, milli formayı en çok giyen kaleci olmuştur.

Cláudio Taffarel, beyefendi kişiliği ve örnek aile babası olması sebebiyle Türkiye'de taraflı tarafsız birçok kişinin gönlünü fethetmiştir.
Galatasaray.org

Çevrimdışı Aytaç Zehir

« Yanıtla #36 : 18.08.10, 09:19 »
Bence iyi bir teklif gelirse yine kabul eder ve o zamandan çok daha faydalı olacaktır kanaatindeyim.
« Son Düzenleme: 18.08.10, 09:20 Gönderen: Aytaç Zehir »

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #37 : 18.08.10, 09:59 »
Aykut ve Emirhan arasındaki farkı görmek açısından güzel pozlar yakalanmış.

Çevrimiçi Burak Sacı

« Yanıtla #38 : 18.08.10, 10:03 »
Aykut ve Emirhan arasındaki farkı görmek açısından güzel pozlar yakalanmış.

Bence bu fotoğraflardan herhangi bir fark anlaşılmaz. :) Sanırım sen Emirhan'ın topa daha yakın olduğunu anlatmaya çalışmışsın ama topun nereye ve ne hızla gittiğide önemli. :)

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #39 : 18.08.10, 10:10 »
Bence bu fotoğraflardan herhangi bir fark anlaşılmaz. :) Sanırım sen Emirhan'ın topa daha yakın olduğunu anlatmaya çalışmışsın ama topun nereye ve ne hızla gittiğide önemli. :)
Olsun yine de arada ciddi fark olduğuna inanmak istiyoruz biz :)

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #40 : 18.08.10, 10:31 »
En azından birisi 27 yaşında ve artık bir şey olmayacağını öğrendik. Diğeri ise daha 20 yaşında ve çok az izleme olanağı yakalamış olsak da bir umut vadediyor en azından.

Çevrimiçi Burak Sacı

« Yanıtla #41 : 18.08.10, 10:37 »
En azından birisi 27 yaşında ve artık bir şey olmayacağını öğrendik. Diğeri ise daha 20 yaşında ve çok az izleme olanağı yakalamış olsak da bir umut vadediyor en azından.

Bende aynı görüşteyim sizinle ama bu fotoğraftan bir şey anlayamayız demek istiyorum sadece. :) Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. :)

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #42 : 18.08.10, 10:53 »
Gelidğinden beri diyorum Aykut Ufuk'tan iyi :)

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #43 : 18.08.10, 10:55 »
Gelidğinden beri diyorum Aykut Ufuk'tan iyi :)
Bunu Rijkaard dediği zaman herşeye rağmen antremanları o izliyor o değerlendiriyor diyip susuyoruz, tercihlerine saygı göstermek durumundayız. Ama size sormak isterim hangi özellikleri açısından daha iyi?

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #44 : 18.08.10, 11:05 »
Biz her kalecide Taffarel, Mondragon ararsak daha çok kaleci ararız. O düzeyde dünyada kaç kaleci var ki zaten.

De Sanctis'i harcadık ona yanarım. Berlin, Benfica performansları hala aklımda.

Çevrimiçi Burak Sacı

« Yanıtla #45 : 18.08.10, 11:08 »
Biz her kalecide Taffarel, Mondragon ararsak daha çok kaleci ararız. O düzeyde dünyada kaç kaleci var ki zaten.

Vallahi ben Tafo ve Mondi aramıyorum. Volkan, Onur, Rüştü arıyorum. :)

Çevrimdışı Fahri Elmas

« Yanıtla #46 : 18.08.10, 11:18 »

De Sanctis yakın mesafedeki karşı karşıya pozisyonlarında ikisinden de iyidi bana göre. Niye beğenilmedi, niye gönderildi ben de anlamadım.

Çevrimiçi Burak Sacı

« Yanıtla #47 : 18.08.10, 11:21 »
De Sanctis yakın mesafedeki karşı karşıya pozisyonlarında ikisinden de iyidi bana göre. Niye beğenilmedi, niye gönderildi ben de anlamadım.

Bonservisi yüzünden. Çünkü diğer tarafta beleş Franco vardı. Biliyosunuz beleş gördükmü atlarız biz.

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #48 : 18.08.10, 15:41 »
Sanctis'in Kocaeli, Kharkiv performansları gibi aklıma gelmeyen 5-10 maçı vardır. Ciddi ciddi tartışılmıştı bu adam kalecimi diye.
Aykut'dan Franco'dan iyi olduğu kesinde abartılacak bir kaleci değildi.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #49 : 18.08.10, 16:12 »
Sanctis'in Kocaeli, Kharkiv performansları gibi aklıma gelmeyen 5-10 maçı vardır. Ciddi ciddi tartışılmıştı bu adam kalecimi diye.
Aykut'dan Franco'dan iyi olduğu kesinde abartılacak bir kaleci değildi.

Kocaeli neysede, Kahrkiv maçı Servet'in hatası yüzünden 1-0 bitti zaten ?

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#1 Aykut Erçetin