ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#1 Aykut Erçetin

Gönderen Konu: #1 Aykut Erçetin  (Okunma sayısı 4115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

#1 Aykut Erçetin
« : 22.07.10, 01:19 »
Alıntı
Dogum Tarihi:14.09.1982
Dogum Yeri: Göppingen
Boyu: 1,88
Kilo: 75 kg

Aykut'a bu sene sans verilirse uzun yillar kalemizi koruyacagina inaniyorum.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
Ynt: #1 Aykut Erçetin
« Yanıtla #1 : 22.07.10, 15:37 »
Ben inanmıyorum, çok dengesiz bir adam.
Çok iyi pozisyonları çıkarırken, bir bakıyosun bir tane yumurtlamış (Bunu dalga geçmek için söylemiyorum)
Gerçekten hiç güven vermiyor.

Çevrimdışı Uğur Gültekin

« Yanıtla #2 : 29.07.10, 23:39 »
Yarın satış listesine koysak bir tane Anadolu takımı alıp birinci kalecisi yapmaz bu adamı. Galatasaray' ın 1. kalecisinin durumu budur.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #3 : 29.07.10, 23:41 »
Yarın satış listesine koysak bir tane Anadolu takımı alıp birinci kalecisi yapmaz bu adamı. Galatasaray' ın 1. kalecisinin durumu budur.
İçten içe sevsem de ben de böyle düşünüyorum,
Güvensizliğin ve yan top kusurunun dışında duruşuyla kültürüyle çok farklı olduğunu hep hissettiriyor.
Bize sportif başarı gerektiği sürece vasat bir yedek olur.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #4 : 30.07.10, 10:08 »
Sıfır olan kredisini tüketti benim gözümde.Ya çık ya çıkma kardeşim 30 yaşına geldin hala bunun kararını veremiyor musun.Artık ısrar etmenin hiç bir mantığı yok Aykut'ta.Bir Steaua'yı daha kimse kaldıramaz.
Bir de bir daha gol yedikten sonra umarsızca sakız çiğnerken görürsem yemin ediyorum sahaya gireceğim diğer maç.Aykut'un vurdumduymaz tavırları çok dokunuyor bana.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #5 : 30.07.10, 14:06 »
Orada defasın da suçu var. Gol pozisyonunda kaç tane adam vardı çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Duran Bozan

« Yanıtla #6 : 30.07.10, 14:14 »
Top sol ayaklı biri arafından soldan ortalanıyosa ve top 6 pasın oraya geliyosa cıkıp alacan kardeşim... Terettü etmeyecen... Yada otur çalış gitme evine yurduna bi insana böle şans gelirmi?

Çevrimdışı Kivanc Kaplan

« Yanıtla #7 : 30.07.10, 14:38 »
Senelerdir sürekli yedek olduğu ve üzerine hep başka kaleciler geldiğinden dolayı güven problemi var. Takımın veya taraftarın kendisine duyduğu güven eksikliğinden çok, kendi içerisinde bu eksiklik var. "Evet, kale benim, sen öne çık arka direği tut" gibi hırs ve sahiplenme içerisinde değil. Bulduğu şansları iyi değerlendiremediği bir gerçek. Ama az şans bulduğu için de taraftarın gözünde "acaba, olur mu?" deniyor. Kişisel görüşüm kalecilik, tamamen istikrara dayalı. Şans önemli faktör tabii ki. Ben bildim bileli Aykut GS'da kaleci, bildim bileli de yedek. Yaşı 30a geldi. Bu saatten sonra istikrarı olsa ne katkısı olacak?

Hayıflanıyorum, Mandragon gitmeseydi diye.. Belki dünyanın en iyi kalecisi değil ama istikrar abidesi idi bizde. GS'ın kalecisiydi. Ve hatalı zamanları olmuş olsa da başarılı idi. Keza Simoviç, Kah Taffarel, Hayrettin... Rakip kaleciler Volkan, Rüştü...Bizim de yok değil bence var. Ufuk. Güveneceksin, kale senin diyeceksin. Çünkü onda yetenek görüyorum ben. Geliştirirse neden olmasın. Olmazsa da olmasın. En azından Aykut'tai gibi "Acaba?" sorusu kalkmış olur.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #8 : 30.07.10, 16:24 »
Senelerdir sürekli yedek olduğu ve üzerine hep başka kaleciler geldiğinden dolayı güven problemi var. Takımın veya taraftarın kendisine duyduğu güven eksikliğinden çok, kendi içerisinde bu eksiklik var. "Evet, kale benim, sen öne çık arka direği tut" gibi hırs ve sahiplenme içerisinde değil. Bulduğu şansları iyi değerlendiremediği bir gerçek. Ama az şans bulduğu için de taraftarın gözünde "acaba, olur mu?" deniyor. Kişisel görüşüm kalecilik, tamamen istikrara dayalı. Şans önemli faktör tabii ki. Ben bildim bileli Aykut GS'da kaleci, bildim bileli de yedek. Yaşı 30a geldi. Bu saatten sonra istikrarı olsa ne katkısı olacak?

Hayıflanıyorum, Mandragon gitmeseydi diye.. Belki dünyanın en iyi kalecisi değil ama istikrar abidesi idi bizde. GS'ın kalecisiydi. Ve hatalı zamanları olmuş olsa da başarılı idi. Keza Simoviç, Kah Taffarel, Hayrettin... Rakip kaleciler Volkan, Rüştü...Bizim de yok değil bence var. Ufuk. Güveneceksin, kale senin diyeceksin. Çünkü onda yetenek görüyorum ben. Geliştirirse neden olmasın. Olmazsa da olmasın. En azından Aykut'tai gibi "Acaba?" sorusu kalkmış olur.

Kıvam abi hoşgeldin, aile forumu oldu burası yahu. :D

Çevrimdışı Kivanc Kaplan

« Yanıtla #9 : 30.07.10, 16:33 »
Kıvam abi hoşgeldin, aile forumu oldu burası yahu. :D

Teşekkür ederim Tolgahan'cım :)
« Son Düzenleme: 30.07.10, 16:33 Gönderen: Kivanc Kaplan »

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #10 : 31.07.10, 22:10 »
Perşembe günkü maçtan sonra bana göre Galatasaray kariyeri bitmeli. Mental açıdan bu kadar zayıf olan adam bizim kalemizi korumamalı. Kaç yıldır görüyoruz olmuyor olmayacak da.

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Son Düzenleme: 15.08.10, 02:28 Gönderen: Ahmet Kalamış »

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #12 : 15.08.10, 02:24 »
Yeter vallaha yeter...
Rüştü'yü silen Rijkaard gör artık Aykut'u da...

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #13 : 15.08.10, 02:26 »
Yediği her golden sonra da defans hatalı oluyor nedense. Her golden sonra bağırıp çağırıyor ve iyice antipatik oluyor.

Çevrimdışı Samet Semiz

« Yanıtla #14 : 15.08.10, 02:27 »
İlk golde hakem faulu verince gol olacağını öyle iyi hissettimki anlatamam. Resmen aleyhimiza penaltı çalınmış gibi "yedik" dedim.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #15 : 15.08.10, 02:27 »
Birde gözlerini kırpıp dursa aynı Orkun...

Çevrimiçi Serdar Colak

« Yanıtla #16 : 15.08.10, 02:27 »
Orkun Aykut'un iki katı kalecidir, haksızlık etmeyin.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #17 : 15.08.10, 02:31 »
Bu Aykut'u kalede görünce sinirlerim bozuluyor. Galiba bu sene çok sinirim bozulacak. :)

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #18 : 15.08.10, 02:32 »
Talent Cup'ta 15 yasındaki kalecimiz turnuvanın kalecisi seçilmiş.
Acaba bu kadar hata yapar mı ??

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #19 : 15.08.10, 02:35 »
İlk golde hakem faulu verince gol olacağını öyle iyi hissettimki anlatamam. Resmen aleyhimiza penaltı çalınmış gibi "yedik" dedim.
Ben o daul olunca mac forumuna gol geliyor gibisinden birşeyler yazdım ve gonderdim kullanıldı ve gol yedik. Artık o kadar eminiz ki..

Çevrimiçi Mehmet Acun

« Yanıtla #20 : 15.08.10, 03:11 »
Çizgi kalecisi bu çocuk resmen...

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #21 : 15.08.10, 05:01 »
Tıpkı Leo Franco gibi yeni bir faciaya kadar Aykut'la yola devam edilecek anlaşılan, yapacak birşey yok maalesef bu konuda. Barş Ufuk geçse oynasa kalede, tutup o geçince tek başına maç almayacak belki ama sonuçta bu hamlenin bize geri dönüşü olma ihtimali olacak. O saç baş yolmalarımız bir süre sonra bize belki de 10 sene transfer gerektirmeyecek bir kaleci kazandıracak. Aykut'la olmuyor,olmadı ve olmayacakta. Zamanında Aykut yerine takasta Orkun'u isteyen Mesut Bakkal şimdi başında olduğu Sivas ile bizden 4 puan aldı ve iki maçtada kalede Aykut vardı; bu da ayrıca işin ironik kısmı.
« Son Düzenleme: 15.08.10, 05:02 Gönderen: Selçuk Kılınç »

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #22 : 15.08.10, 05:59 »
Çizgi kalecisi bu çocuk resmen...

Cizgi ile ilgili birsey oldugu kesinde, bunun kaleci olmadigi ondan dahada kesin.

Çevrimdışı Enes Kömürcü

« Yanıtla #23 : 15.08.10, 07:13 »
İlk yarıda bir pozisyonda elinden kaçırdığı bir top var, inanamadım resmen o anda :/

Çevrimiçi Burak Sacı

« Yanıtla #24 : 16.08.10, 09:43 »
Serbest vuruş ve kornerlerde ön direkte duran dünyadaki tek kaleci Aykut.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#1 Aykut Erçetin