ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#18 Ayhan Akman

Gönderen Konu: #18 Ayhan Akman  (Okunma sayısı 13804 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali Altınöz

Ynt: #18 Ayhan Akman
« Yanıtla #75 : 27.08.10, 14:23 »
Şöyle bir yorum var eksisozluk'te.
Yorumsuz alıyorum:

Alıntı
karpaty maçında maalesef 1 aylık enerjisini ve birikmiş doğru pas yüzdesini harcamıştır. bu maç sahanın en iyisiydi ama haftasonu böyle oynasın bu entry'yi yerim.
« Son Düzenleme: 27.08.10, 14:23 Gönderen: Ali Altınöz »

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #76 : 27.08.10, 15:03 »
Ayhan'ın gülmesine bukadar takmayın bazen insan sinirden de güler. Sinirlerin gevşeyince herşeye gülebilirsin elinde olmadan.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #77 : 27.08.10, 18:53 »
Barostan sonra anladimki Ayhanda fazla bu takima umarim oda bir an once gider, sezon basladigindan beri takimin en iyi adamina yapilan su yakistirmalara bakarmisiniz, evet gitsin Ahyan, her mac bogustugu icin, her mac savastigi icin gitsin, size Baltalar Ardalar mustahak.

Çevrimdışı Serkan Gündüz

« Yanıtla #78 : 27.08.10, 19:09 »
Barostan sonra anladimki Ayhanda fazla bu takima umarim oda bir an once gider, sezon basladigindan beri takimin en iyi adamina yapilan su yakistirmalara bakarmisiniz, evet gitsin Ahyan, her mac bogustugu icin, her mac savastigi icin gitsin, size Baltalar Ardalar mustahak.

Geldiğinden beri gitmesini istediğim tek adamdır Ayhan Akman.

« Yanıtla #79 : 27.08.10, 19:11 »
Geldiğinden beri gitmesini istediğim tek adamdır Ayhan Akman.

Ikincisi Kewell ucuncusude Barostur umarim.

Çevrimdışı Serkan Gündüz

« Yanıtla #80 : 27.08.10, 19:15 »
Ikincisi Kewell ucuncusude Barostur umarim.

Baros ve Kewell gibi olsa Ayhan'ı alır sırtımda taşırım. Lucescu'un açıklamaları hala aklımda ve değişen hiçbir şey yok üstünden seneler geçmesine rağmen. Ayhan'ın pas isabeti çok yüksektir, ancak sadece yana ve geriye oynadığından dolayı bir değeri yoktur. Sezon başlarında hep performansı iyidir 3-5 maç sonra düşüşe gecer ve istikrarı kesinlikle yoktur.

Ayhan saha içi tavır ve davranışları ile de bu kulübe yakıştığını düşünmüyorum. Seni görüşüne de saygılıyım.

« Yanıtla #81 : 27.08.10, 19:21 »
Baros ve Kewell gibi olsa Ayhan'ı alır sırtımda taşırım. Lucescu'un açıklamaları hala aklımda ve değişen hiçbir şey yok üstünden seneler geçmesine rağmen. Ayhan'ın pas isabeti çok yüksektir, ancak sadece yana ve geriye oynadığından dolayı bir değeri yoktur. Sezon başlarında hep performansı iyidir 3-5 maç sonra düşüşe gecer ve istikrarı kesinlikle yoktur.

Ayhan saha içi tavır ve davranışları ile de bu kulübe yakıştığını düşünmüyorum. Seni görüşüne de saygılıyım.

Bende sizi anlamiyorum hem diyorsunuz millet bizim oyunculara dayilik yapiyor karsilik veren yok, hakem yanlis karar veriyor itiraz eden yok, bunlari yapan adamda yanlis tavirda oluyor. Ayhan on libero oynuyor tekrar hatirlatayim, dunyada kac tane dikine nefis paslar atan on libero varmis acaba. dun 30 metre top surdu Ayhan daha ne yapacakti acaba. Bir zamanlar makakele dunyanin en iyi on liberosuydu cokmu goren olmus Henrye ara pasi verdigini.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #82 : 27.08.10, 19:26 »
Ben Ayhan'ı Florya'nın kapısından sokmam.
Koşuyor mücadele ediyor diyorsunuz.
İki güzel mücadeleden sonra bir top kaybı yapıyor.
Rakibin oyun kurucusu böyle asist yapamaz.
Dikkat edin bundan sonra izleyeceğiniz maçlara Ayhan'ın kaptırdığı her top, gol tehlikesi oluyor.

Mesele mücadeleyse Barış'da ediyor, Mustafa Sarp'da.
Top kaptırmaysa bunlarda kaptırıyor. :)
Neden bunlar sevilmiyor da Ayhan seviliyor onu da anlamadım.
Mustafa ekstradan gol de atıyor...

« Yanıtla #83 : 27.08.10, 19:28 »
Ben Ayhan'ı Florya'nın kapısından sokmam.
Koşuyor mücadele ediyor diyorsunuz.
İki güzel mücadeleden sonra bir top kaybı yapıyor.
Rakibin oyun kurucusu böyle asist yapamaz.
Dikkat edin bundan sonra izleyeceğiniz maçlara Ayhan'ın kaptırdığı her top, gol tehlikesi oluyor.

Mesele mücadeleyse Barış'da ediyor, Mustafa Sarp'da.
Top kaptırmaysa bunlarda kaptırıyor. :)
Neden bunlar sevilmiyor da Ayhan seviliyor onu da anlamadım.
Mustafa ekstradan gol de atıyor...

Ayhanin yaptigi pas hatasi sonucu yedigin 3 golu anlatsana bana Samil.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #84 : 27.08.10, 19:30 »
3 değil 10 tane bulurum.
Ama çok uzağa gitmeye gerek yok.
Bundan sonra ki maçlarda tek tek yazarım buraya.
Sizde dikkatle izleyin Ayhan'ın pas hatalarını...

« Yanıtla #85 : 27.08.10, 19:32 »
3 değil 10 tane bulurum.
Ama çok uzağa gitmeye gerek yok.
Bundan sonra ki maçlarda tek tek yazarım buraya.
Sizde dikkatle izleyin Ayhan'ın pas hatalarını...

Okey sabirsizlikla bekliyecegim, cok merak ediyorum Elanonun gecen yil yaptigi hatayi Ayhan kariyerinde hic yapmismidir acaba. Elano Brezilya milli takiminda oynuyor bu arada.

Çevrimiçi Gökhan Menteş

« Yanıtla #86 : 27.08.10, 19:33 »
Ben bi tane vereyim devamını siz getirin,geçen sezon Ali Sami Yen'de Colman'ın bize attığı müthiş golü izleyin.

« Yanıtla #87 : 27.08.10, 19:37 »
Ben bi tane vereyim devamını siz getirin,geçen sezon Ali Sami Yen'de Colman'ın bize attığı müthiş golü izleyin.

Kesinlikle tum suclu Ayhan orda golu 30 metreden yiyen kalecininde, Colmanin vurmasini bekleyen Servetin sucu yok.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #88 : 27.08.10, 19:39 »
Vadesi dolmuştur bence.Bir tane olumlu varsa on kerede zarar veriyor.İstikrar zaten hiç olmadı.Havaalanında gevşek gevşek sırıtması ciddiyetini belli ediyor zaten ne yaparsam yapayım jübilemi yaparlar nasıl olsa modunda arkadaş.Kaç sezondan beri kaç bin tane adam geldi gitti orta sahaya hala Ayhan oynuyor denize düşen Ayhan'a sarılır misali.Karekterini zaten oldum olası sevmem Serdar Özkan gibi formayı giydiğinden dolayı mecburen saygı duyuyoruz.

Çevrimiçi Gökhan Menteş

« Yanıtla #89 : 27.08.10, 19:41 »
Kesinlikle tum suclu Ayhan orda golu 30 metreden yiyen kalecininde, Colmanin vurmasini bekleyen Servetin sucu yok.

Sizin dediğinizin olması için Ayhan'ın ceza sahası içinde topu kaptırması lazımdır zaten.Bu golün olmasındaki en büyük pay da bariz şekilde Ayhan'a aittir.Ben Ayhan'a tamamen karşı olan birisi değilim ayrıca,çok iyi oynadığı,box2box diye bas bas bağırıp aradığımız adamlar gibi oynadığı maçlar da hatırlıyorum.Ama artık yedek kulübesinde oturmalı.

Çevrimdışı Serkan Gündüz

« Yanıtla #90 : 27.08.10, 19:41 »
Her görüşe saygılıyım ama ben yönetici olsam floryanın 5 kapısı varmış birinden hemen Ayhan'ı yollarım.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #91 : 27.08.10, 19:44 »
Önümüzdeki maçta umarım Ayhan'sız bir kadro oluşturulur. Evet bu kadar senedir formamızı terletiyor, teşekkürler ediyoruz. Galatasaray forması giyen her oyuncuya gibi Ayhan'a da saygımız var. Ama yeri geldiğinde insan bırakmayı bilmeli.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #92 : 27.08.10, 19:45 »
İstediğimiz B2B takımda olsa, takımda kalması elzem olan iyi bir yedek Ayhan.
Önünde bir as varken yedek kalmayı dert etmeyecek biri.
11'de çıkınca hem bizi hayalkırıklığına uğrattığı için hem de gençlerin önünü tıkadığı için kızmadan edemiyoruz.

« Yanıtla #93 : 27.08.10, 19:48 »
Umarim haftaya

------------------------cana----------------
----------baris-------------sarp----------

gibu muhtesem bir orta saha ile cikarizda sizde mutlu olursunuz. Bu sene oynanan 4 mac var 3 unde sahanin en iyisi Ayhan, topuzun ayarini kaciriyorsunuz yine.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #94 : 27.08.10, 20:06 »
Elano Brezilya milli takiminda oynuyor bu arada.
Elano Brezilya'da oynamayı hakediyor diye kim dedi ki.
Dunga'nın ona karşı sevgisini anlamadık zaten...

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #95 : 27.08.10, 20:10 »
Elano, City'ye gittiğinde 3-4 hafta çok iyi performans gösterdi. Milli takıma çağrıldı ve ordada iyi maçlar çıkardı sonra.
Kolay kolay da harcamadı Dunga onu çift yönlü oynadığı için.

Çevrimdışı Doruk Canti

« Yanıtla #96 : 27.08.10, 20:24 »
Elano Brezilya'da oynamayı hakediyor diye kim dedi ki.
Dunga'nın ona karşı sevgisini anlamadık zaten...

Elano Dunga'nin Brezilya'sinin kilit parcasiydi bunu anlamak icin Dunga'nin sistemini ve oyun felsefesini bilmek gerek. Dunga seyir zevkinden ziyade daha kontrolu daha dengeli oynayan takim oyununun on plana ciktigi bir Brezilya yaratmaya calisti ve aslinda en azindan ilk onbir olarak son derece basarili oldu. Elano ise basit ve akili oyunu ile etrafindaki oyuncularin daha verimli performans gostermesini saglayarak bu takimin en onemli ismi oldu. Elano icin Brezilya milli takimini hak etmiyor demek haksizlik olur hem de cok buyuk haksizlik. Dunga hatalar yapmadi mi elbette yapti ozellikle yedek kadro seciminde cok da elestirildi ama tecrubesiz bir teknik direktor olarak bence son derece basarili olmustur ve gelecegi acisindan guzel sinyaller vermistir benim icin ama Brezilya milli takimi icin daha henuz hazir degil di. Brezilya 2006'da kendine asiri derecede guvendi kagit uzerindeki en guclu kadrosunu surdu ve basarisiz oldu bu sefer de onun zittini denedi ama o da Brezilya'nin kimyasina biraz fazla ters geldi simdi bu iki yaklasimi harmanlayabilirlerse 2010'da super bir Brezilya gorebiliriz.

Gelelim Ayhan'a daha once de dedigim gibi bu Ayhan Bank Asya'da yildiz olur ama bizim icin ful bir sezon'da yeterli derecede verimli olamaz cunku artik hizini ve fizigini ne yazik ki tamamen kaybetmis yoksa elinden gelenin en iyisini yapiyor o da.

Çevrimdışı Gürhan Yılmaz

« Yanıtla #98 : 29.08.10, 02:19 »
Ayhan en kötü zamanında bile sorumluluk almıştır..Yuhalanacağını bilse bile 30 metre uzağa ters top atmaya çalışır..3-1 yenildiğimiz fb maçında herkesin nefretini kazandı ayhan neden çünkü başkaları gibi rakibin arkasına sığınmadı defalarca pas hatası yaptı ona rağmen yine sadece ayhan sorumluluk aldı.
Elanodan sonra orta sahadaki en iyi oyuncudur tartışılmaz.Orta sahada sorumluluk alanda tek adamdır elano da dahil..
Pas yapmak istiyorum diyen rijkard elanodan sonra en iyi pas yapan adamı geçen sene oynatmadı oynadığı maçlarda da ilk haftalar hariç hepsinde iyi oynadı.
Bu seneye de iyi başladı
« Son Düzenleme: 29.08.10, 02:23 Gönderen: Gürhan Yılmaz »

« Yanıtla #99 : 30.08.10, 05:52 »
Tek kelimeyle helal olsun, bu yasta bu enerji. Eskisehirde yine takimin en cok kosan ismi oldu Ayhan.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#18 Ayhan Akman