ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#18 Ayhan Akman

Gönderen Konu: #18 Ayhan Akman  (Okunma sayısı 13805 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak Fındık

Ynt: Ayhan Akman
« Yanıtla #25 : 24.06.09, 16:31 »
yillardir bu kelimeyi kullandik...sans bulamaz..ama hep buluyor..demekki bütün hocalar bizim görmedigimiz bisey görüyor..görün bakin Ayhan Rijkaardin´da degismezi olacak..belki ilk haftalar olmaz..ama sonradan mutlaka hep kadro´da olacaktir..

Cihan belkide bunun sebebi onun yerinde oynıycak başka adam olmayışıdır...

Çevrimdışı Murat Öztaş

« Yanıtla #26 : 24.06.09, 23:57 »
Yerinde oynayacak adam bu sene de muhtemelen olmayacak yalnız o bölgeye üst düzey bir transfer yapılacağını hiç zannetmiyorum ,eldekilerden de Linderoth %100 hadi %80 kapasite ile geri dönmedikçe ki buna da hiç inanasım gelmiyor Barış'mış Mustafa Sarp'mış Mehmet Güven'miş bunların Ayhan'ı kesebileceklerini sanmıyorum Mehmet Topal ile ikisi o bölgede ilk tercih olacaklardır bence bu sene.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #27 : 27.08.09, 09:33 »

Ayhan oğlu Efe'ye istediği oyuncağı almayınca çocuk kendini yerlere atmış. :D
« Son Düzenleme: 27.08.09, 09:33 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Çevrimdışı Birkan Alkaya

« Yanıtla #28 : 27.08.09, 13:36 »
Ayhan akman 2 Mehmet Topal 3 Mustafa Sarp eder.O olmadan Galatasaray ortasahası defans ile hucum arasındaki bağı kuramaz.Ayhan Akman şu anda Türkiye'de mevkisinin en iyi oyuncusudur.Keşke yaşı 25-26 falan olsaydı.Sadece futbolunu değil karakterini de çok geliştirdi.Yaptığı hizmetler öenmli.Saygı duyulması gereken hatta pankart açılması gereken bir futbolcu.

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #29 : 27.08.09, 15:44 »
Seneye oda ayrildiktan sonra biseyler söyler ve hain ilan edilir... Sabrinin yasindayken Sabriden cok daha agresif ve cirkefti ama son iki sezonda bu konuda cok efendi oldu.

Yinede Sarp´a hakarettir bence Ayhan iki Sarp eder demek.

Çevrimdışı Murat Öztaş

« Yanıtla #30 : 28.08.09, 15:28 »
Ayhan iki Sarp eder mi bilmiyorum çünkü özellikleri pek ortak değil bence,Sarp'ı Topal'la kıyaslayabilirim ben ve Topal ağır basar,ancak Topalla Sarp'tan herhangi birinin yanında Linderoth tam kapasite gelmedikçe mutlaka Ayhan oynamalıdır

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #31 : 28.08.09, 17:33 »
Hande Hanım duymasında, çocuğu da aynı Ayhan gibi. Hedefe ulaşmak için her türlü şirinliği (!) yapmış.  :D

Hande Işık

« Yanıtla #32 : 28.08.09, 18:08 »
Ben futboluna bakarım, ki Ayhan bu "şirinlik" konusunda da tam "adı çıkmış 9'a inmez 8'e."

Birçok yönden değerlendiririm Ayhan'ı, aklıma en son bu gelir. Rakip takım taraftarlarının abartı yaklaşımları, bazen bizi de bayağı etki altına alıyor. Hadi onlar 1-2 olayda takılıp kalmışlar, akıllarına hep onlar geliyor. Bizim kendi oyuncumuza yönelik bu tutumumuz nedir, anlamak güç.

Bu arada oğlu da gerçekten çok "şirin".
« Son Düzenleme: 28.08.09, 18:08 Gönderen: Hande Işık »

Çevrimdışı Hakan Can

Ynt: #18 Ayhan Akman
« Yanıtla #33 : 13.11.09, 08:27 »
Kim tutar Ayhan'ı

Geçirdiği sakatlık sonrasında eski günlerine dönme çabası içindeki Ayhan Akman, antrenmanlarda yerinde duramıyor.

Tecrübeli futbolcu, özellikle güçlendirme çalışmalarında göz dolduruyor. Takımın her geçen gün biraz daha iyiye gittiğini belirten Ayhan, “Öncelikli hedefimiz, kalan 5 maçımızı da kazanarak ilk yarıyı zirvede tamamlamak. Çok büyük aksilikler olmadığı takdirde bunu başaracak güce de, kadro yapısına da sahibiz” görüşünü dile getirdi.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #34 : 14.11.09, 08:53 »
Askerliğini 21 gün yapmayı hedefleyen tecrübeli futbolcu, Avrupa'ya açılacak.

Galatasaray ile sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatan Ayhan Akman'ın, şimdiden Avrupa'ya açılım planları yaptığı öğrenildi. 32 yaşında olan ve henüz askerliğini yapmayan tecrübeli futbolcunun Almanya ya da Yunanistan'dan bir kulüple el sıkışarak kendisine 'bedelli' yolunu açmayı hedeflediği belirtildi. Ayhan'ın, menajeri
Ali Egesel'e "Yeni sezonda mutlaka Avrupa'da oynamak istiyorum" dediği öğrenildi. Bunun üzerine arayışa giren Egesel'in, Yunanistan ve Alman kulüpleri ile temasa geçeceği belirtiliyor.

Öncelik Yunanistan'da
Sarı-kırmızılı oyuncunun, bedelli askerlik yapmak için aynı yolu izleyen Tümer Metin'den de Yunanistan'da takım bulması için yardım istediği gelen haberler arasında. Son haftalarda takımda yedek kalmaya başlayan ve moral bozukluğu yaşayan Akman'ın sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 21 gün askerlik yapmayı hedefleyen tecrübeli futbolcu, 3 sene yurt dışında ikamet etmemesi halinde 37 yaşında er olarak askere gidecek ve vatani görev süresi 15 aya çıkacak.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #35 : 14.11.09, 09:22 »
Aman aman, gitsin askere, vatani görevini yerine getirsin.. Paşa paşa ordu milli takımında oynar işte..  :D

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #36 : 14.11.09, 14:57 »
Ondan sonra aman bedelli çıkmasın haksızlık olur diyorlar ya deliriyorum işte. E bu nedir?

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #37 : 14.11.09, 17:39 »
Ayhan askere gitse ateşide geriye doğru eder :D

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #38 : 14.11.09, 18:01 »
Ayhan askere gitse ateşide geriye doğru eder :D
Ha ha ha.. 

Ona silah vermezler yahu..  Elinde silahla şöyle bir döndümü yanındaki, arkasındaki herkesi vurur..  :D

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #39 : 30.05.10, 20:16 »
Alıntı
Yusuf ve Ayhan 1. Lig'e!
30 Mayıs 2010 Pazar 20:11

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Beşiktaş'tan Yusuf Şimşek ve Galatasaray'dan Ayhan Akman'la ilgilendiklerini ve bu futbolcularla transfer görüşmelerine başladıklarını açıkladı.

Yeni teknik direktör olarak anlaştıkları Uğur Tütüneker'in şimdiden işbaşı yaparak kamp programını hazırladığını kaydeden Nedim Türkmen, kendisinin başarılı bir hoca olduğunu ve Mor Beyazlı takımda başarılı olacağına inandığını söyledi. Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de belirten Türkmen, son olarak Beşiktaş'tan Emre Özkan'la anlaştıklarını hatırlattı. Ayrıca Süper Lig'den bazı oyuncularla görüştüklerini ifade eden Türkmen, "Emre Özkan, daha önceki fiyatında indirime gitti ve biz de bu oyuncu ile anlaştık. O yüzden daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Hüseyin Yoğurtçu'yu almaktan vazgeçtik. Ayrıca Beşiktaş'tan Yusuf Şimşek ile ciddi olarak ilgileniyoruz. Önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa bu transferi de netleştireceğiz" dedi.

Başkan Türkmen, Galatasaray'dan Ayhan Akman'la da ilgilendiklerini ve kendisini Orduspor'a kazandırmak istediklerini de sözlerine ekledi.

hurhaber.com

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #40 : 30.05.10, 20:23 »
Yusuf neysede Ayhan'a çok şaşırdım yahu, Ordu'ya kadar düşecek kalitede bir oyuncu değil bence. Gitmek ister mi orasınıda bilemem ama gidersede Ordu ne kadar verebilecek ki Ayhan'a acaba?

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #41 : 30.05.10, 22:44 »
Jübilesini yapsın bence bu yaştan sonra düşüşe geçeceğine zirvede bıraksın.
Biz de onu hep bu haliyle hatırlayalım.

Çevrimiçi Ilkay Çam

« Yanıtla #42 : 30.05.10, 22:58 »
Gelsin gelsin.
Ordusporumu belki 1 lige tasir. :)

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #43 : 30.05.10, 23:14 »
4 ay içinde kadro dışı kalacağına dair iddiaya girerim.

Burak Fındık

« Yanıtla #44 : 31.05.10, 02:23 »
Yusuf neysede Ayhan'a çok şaşırdım yahu, Ordu'ya kadar düşecek kalitede bir oyuncu değil bence. Gitmek ister mi orasınıda bilemem ama gidersede Ordu ne kadar verebilecek ki Ayhan'a acaba?

Selçuk ne yaptın yahu :D Bence Ordu Ayhan'a düşücek bir takım olmamalı :D İnşallah alırlar ama ben 1 sene daha kaptanlık pazubandını takarken veya oyuna o ellerini ve kollarını farklı yönlere sallayarak girmesine dayanamam yapamam :D
« Son Düzenleme: 31.05.10, 02:23 Gönderen: Burak Fındık »

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #45 : 31.05.10, 02:46 »
Ayhanin gitmesi ile ilgili hem onun hem Yönetimin sessizligi beni rahatsiz ediyor. Kalacagindan korkmaya basladim.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #46 : 31.05.10, 03:59 »
Selçuk ne yaptın yahu :D Bence Ordu Ayhan'a düşücek bir takım olmamalı :D İnşallah alırlar ama ben 1 sene daha kaptanlık pazubandını takarken veya oyuna o ellerini ve kollarını farklı yönlere sallayarak girmesine dayanamam yapamam :D

Yahu tamam kötüdür bende katılırım ama bank asyaya gidecek kadarda olmamalı diyorum ben ya, sonuçta sene başında Mustafa-Ayhan-Arda orta sahasında beğenilen bir adamdı ne zamanki sakatlık geçirdi saç baş yoldurtmaları başladı ama yinede Ordu bana garip geldi açıkçası :)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #47 : 31.05.10, 03:59 »
Ayhan Galatasaray´dan Avrupa´ya gider en fazla. Yoksa burada birakir. Askerligini yapmak istemiyorsa gider bu sene. Kendi karari yani. Bence tatil sonrasi Yunanistana kapagi atar.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #48 : 31.05.10, 09:20 »
Gitsin de nereye gidiyorsa gitsin.

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #49 : 01.06.10, 00:40 »
Alıntı
Ayhan Akman için yalanlama

Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman'ın Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'a transfer olacağı iddialarına tecrübeli oyuncunun menajerinden yalanlama geldi. Ayhan'ın menajeri Ali Egesel, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'in "Ayhan Akman ile ilgileniyoruz ve bu futbolcunun transferi için görüşmelere başladık" açıklamasıyla ilgili olarak, "Sayın başkanla tanışmıyoruz ve bize bahsedildiği gibi bir transfer teklifi gelmedi. Ayhan Galasataray'dan ayrılmayı düşünmüyor." dedi.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#18 Ayhan Akman