Bencede kesinlikle ayrilmali, Bunu Baros icin cok istiyordum, onun icin istedigim kadar Ayhan icinde istiyorum.
Bu takimin en az kazananan isimlerinden, bu takimin belkide yetenegi en dusuk seviyedeki isimlerinden, bu takimin en yasli adami ve biz 14 haftadir bu adamin sirtindayiz. Ayhani elestirenelere el insaf diyecegim ama bununda pek ise yarayacagini sanmiyorum.
Ayhana Hakan Baltaya tepki koydu diye diye elestirenin ben futbol oynadigindan suphe ederim. Dahasi futbolun dogasini bildiginden kusku duyarim. Ben Hakan Baltayla ayni takimda oynuyor olsam cokdan tekme tokat kavga ederdim. Keza bugun Pino, ben bu yasimda biryerlerimi yirtacagim, sen ciddiyetsiz sekilde gol kaciracaksin, siz futbolu nerde ve nasil ogrendiniz bilmiyorum ama benim bildigim futbolda birsey yok.
Evet gitsin Ayhan takimda sezon basindan beri biryerlerini yirtan nadir isimlerden biri oldugu icin gitsin. Cunku Ayhan kaybedilen maclar sonu, karisini alip Istanbul gecelerinde gezmiyor, yurt dislarina alis verise gitmiyor. Cikip bana guvenmezseniz bende boyle oynarim demiyor, Orta sahada durup mac izlemiyor, sezonun yarisini yatarak gecirmiyor, cogu oyuncu gibi yagmurlu gunleri salonda gecirmiyor.
Keske herks Ayhan gibi olsada bu takimdada en azindan mucadele gorsek.
Bu son senende verdigin bu caba icin tesekkurler Kaptan.