ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#18 Ayhan Akman

Gönderen Konu: #18 Ayhan Akman  (Okunma sayısı 13806 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Şahin Caferli

Ynt: #18 Ayhan Akman
« Yanıtla #100 : 30.08.10, 09:05 »
Ayhan'ın hakkını vermek lazım. Şuan formda ve çok iyi mücadele ediyor.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #101 : 18.10.10, 18:04 »
Aklıma gelmişti ama Twitter'da ilgili yazılar görünce artık yazayım dedim.

Dün Ayhan Akman sarı kartı olmasına rağmen, Sapara'yı hangi amaçla kovalayıp diz vurdu.

A) Kadıköy deplasmanına gitmemek için
B) Kadıköy deplasmanına gitmemek için
C) Kadıköy deplasmanına gitmemek için
D) Hepsi

« Yanıtla #102 : 18.10.10, 18:34 »
Ayhan'ın böyle çirkeflikleri zaten ne ilk nede son olur.Ağzıyla , hareketleri çok güzel işler.Sanırım takımda ondan daha çok küfür edene raslamak zordur , maç içinde en az bizim duyduğumuz 10 küfrüne denk geliyoruz.Bunları hep yapıyor ve o şıkların hepsi de kabul edilebilir.

Ayhan ve bu hareketler şaşırılıcak , yeni yapılmış hareketler değil yani.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #103 : 08.11.10, 23:31 »
Toplam Şut : 0
İsabetli Şut : 0
Topla Buluşma : 45
Pas Yüzdesi : % 86
Top Çalma : 2
Yaptığı Faul : 4

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #104 : 15.11.10, 09:56 »
Kendisini sadece ikili mücadelede dürten Sapara'yı kovalayan ama kendine ana avrat dümdüz giden Murat Erdoğan'a gık edemeyen adam(!)

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #105 : 15.11.10, 10:58 »
Galatasaray'ın jübile yapma mecburiyeti olan adam.Kaç senedir hiç bir güç hiç bir yere gönderemiyor.Bu adam 2 maç iyi oynuyorsa 5 maç takımın dibine kibrit suyu döküyor.Karekteri zaten zayıf bir oyuncu.Ne zaman gidecek merakla bekliyorum.
Yakışmıyorsun bize Ayhan.

Çevrimdışı Metin Sucu

« Yanıtla #106 : 15.11.10, 20:16 »
Kendisini sadece ikili mücadelede dürten Sapara'yı kovalayan ama kendine ana avrat dümdüz giden Murat Erdoğan'a gık edemeyen adam(!)
Bunu ben de anlamadım gerçekten. Duymadı mı yemedi mi anlamadım. Herkese aslan kesilen adam kedi gibi oldu birden yahu. Yazık, bu kadar düşük ahlak ile kulüpte barınanlar var hala.

« Yanıtla #107 : 04.12.10, 22:52 »
Ulan ne biçim bir davranış biçimidir bu.Elanoyu delirt,Hakan baltayı delirt pinoyu delirt..Gol kaçıran arkadaşına tepki veren bir herif bu..Tez zamanda ceketini alır gidersin umarım..Eyy hagi yerim senin disiplinini ben bu olaydan sonra bu adama ceza vermezsen eğer

Çevrimdışı Metin Sucu

« Yanıtla #108 : 04.12.10, 23:01 »
Futbolcu olmayan yerde kral muamelesi görüyor adam maalesef. Kendisini bir de dünyanın en iyi futbolcusu zannetme tripleri var en çok bu beni deli ediyor.

Çevrimdışı Uğur Gültekin

« Yanıtla #109 : 04.12.10, 23:07 »
Bu adama muhtaç olduğumuza mı yanayım, kaptan olduğuna mı bilemedim.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #110 : 04.12.10, 23:10 »
Ayhan bu kabadayı hallerinden vazgeçmiyor. Galatasaray gibi büyük takımın kaptanlığını taşıyan bir insanın kendine daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. Arkadaşlarını azarlamakta neyin nesi oluyor? Bir sporcuya hiç yakışmıyor.

« Yanıtla #111 : 04.12.10, 23:13 »
Ya yakışmamayı geçtim ben artık..Pino gol kaçırdı diye tepki gördü ayhan tarafından..Bu adam takıma ihanet ediyor,kime hizmet ediyor belli değil..Pinoyu kasımpaşa savunması değil dikkat edin Ayhanın müdahalesi durdurdu.Adam o dakikadan sonra oyundan düştü

Çevrimdışı Koray Sarıoğlu

« Yanıtla #112 : 04.12.10, 23:16 »
Büyük ihrimal küfür etmiştir adam dellendi çünkü.Büyük kaptan!

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #113 : 04.12.10, 23:17 »
Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler..

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #114 : 05.12.10, 02:26 »
Bencede kesinlikle ayrilmali, Bunu Baros icin cok istiyordum, onun icin istedigim kadar Ayhan icinde istiyorum.
Bu takimin en az kazananan isimlerinden, bu takimin belkide yetenegi en dusuk seviyedeki isimlerinden, bu takimin en yasli adami ve biz 14 haftadir bu adamin sirtindayiz. Ayhani elestirenelere el insaf diyecegim ama bununda pek ise yarayacagini sanmiyorum.

Ayhana Hakan Baltaya tepki koydu diye diye elestirenin ben futbol oynadigindan suphe ederim. Dahasi futbolun dogasini bildiginden kusku duyarim. Ben Hakan Baltayla ayni takimda oynuyor olsam cokdan tekme tokat kavga ederdim. Keza bugun Pino, ben bu yasimda biryerlerimi yirtacagim, sen ciddiyetsiz sekilde gol kaciracaksin, siz futbolu nerde ve nasil ogrendiniz bilmiyorum ama benim bildigim futbolda birsey yok.

Evet gitsin Ayhan takimda sezon basindan beri biryerlerini yirtan nadir isimlerden biri oldugu icin gitsin. Cunku Ayhan kaybedilen maclar sonu, karisini alip Istanbul gecelerinde gezmiyor, yurt dislarina alis verise gitmiyor. Cikip bana guvenmezseniz bende boyle oynarim demiyor, Orta sahada durup mac izlemiyor, sezonun yarisini yatarak gecirmiyor, cogu oyuncu gibi yagmurlu gunleri  salonda gecirmiyor.
Keske herks Ayhan gibi olsada bu takimdada en azindan mucadele gorsek.

Bu son senende verdigin bu caba icin tesekkurler Kaptan. 

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #115 : 05.12.10, 05:06 »
Ya yakışmamayı geçtim ben artık..Pino gol kaçırdı diye tepki gördü ayhan tarafından..Bu adam takıma ihanet ediyor,kime hizmet ediyor belli değil..Pinoyu kasımpaşa savunması değil dikkat edin Ayhanın müdahalesi durdurdu.Adam o dakikadan sonra oyundan düştü

+1905

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #116 : 05.12.10, 05:09 »

Ayhana Hakan Baltaya tepki koydu diye diye elestirenin ben futbol oynadigindan suphe ederim.

Mac sonrasi ikisi kameraya konustu ve Ayhan Hakan Baltadan özür diledi. Mac stresiyle küfür ettigini itiraf etti bir bakima. Hakan Baltada abimdir yapar gibisinden konustu ama ben sakin biriyim ve hemen patlamam diyerekte Ayhanin küfürünün agirliginida ima ediyordu. Ben o konusmadan sonra suna ikna oldum. Ayhan bir kere adamsa Balta bin kere adamdir.. Takimdaki yerlilerin bile Ayhandan biktigindan eminim!

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #117 : 05.12.10, 12:56 »
Bırak git artık Ayhan ya...Ulan her topta geriye dönülür mü be...Hakan ve Pino ile kapışmasını saymıyorum,no-post alabilirim...

Çevrimdışı Enes Kömürcü

« Yanıtla #118 : 05.12.10, 13:40 »
Bir de dün dikkatimi çekti; Ayhan'ın verdiği bütün paslar havadan gidiyor, şöyle yerden Neill'ın attığı gibi paslar attığını göremiyorum ben bu adamın.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #119 : 05.12.10, 13:40 »
Ayhan'ın futbolu bıraktığı güne adak adadım.

Çevrimiçi Cem Behcet Abike

« Yanıtla #120 : 05.12.10, 13:41 »
Ayhan'ın futbolu bıraktığı güne adak adadım.

Beraber bir sinek keseriz. :D

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #121 : 05.12.10, 13:44 »
Beraber bir sinek keseriz. :D
Yok arkadaşları yemeğe götürücem :)

Çevrimiçi Cem Behcet Abike

« Yanıtla #122 : 05.12.10, 13:45 »
Yok arkadaşları yemeğe götürücem :)

Kesenin agzini acicagim diyorsun yani.
Yeterki gitsin.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #123 : 05.12.10, 13:48 »
Kesenin agzini acicagim diyorsun yani.
Yeterki gitsin.
Kanser olup ilaçlara dökeceğime parayı, arkadaşlarla şöyle bir alem yaparız :)

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #124 : 05.12.10, 13:57 »
Sene başında birkaç maçta çok iyi oynadı ve hakkını teslim ettik...Ama bunun saman alevi gibi geçici olduğunu da adımız gibi biliyorduk...Yıllarca onu bu takımda tutmak ve alternatifini almamak da yönetimin başarısı(?) sanırım...

Artık sezon sonunda jübile teklif etsinler,kabul etmezse de bonservisini eline verip bir plaketle uğurlasınlar...

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#18 Ayhan Akman