Resimdeki bize transfer oldugundaki hali 15 yasindayken. Haber icin onu kullanmis olmalari ilginc ama haber dogruysa gercekten sevindirici.
Berkin gecen senel ki Mayis ayinda duzenlenen U-17 Avrupa sampiyonasinda bir kanat'da o diger kanat'da Gokhan Tore turnuvanin en cok dikkat ceken isimlerinden biri olmustu. Bir kac ay sonra (ekim) duzenlenen Dunya Sampiyonasinda ise teknik kapasiteleri sinirli olup sirf mucadele ile oynayan oyunculari tercih eden Abdullah Avci yuzunden yedege cekilip oyun kurucu Engin Bekdemir'in yedegi yapilinca vasat bir turnuva yasadi. Halbuki sol kanat'da Berkin ortada Engin ve etraflarinda mucadele eden oyuncular olsa idi o turnuvada Turkiye ilk eleme turunda elenmeyebilirdi cunku gercekten iyi bir jenerasyondu. O "mucadeleci" oyuncularda fiziki acidan Berkin'nin gerisindeydi ya ama neyse konudan baya bir saptim.
Ben Berkin'den cok seyler bekliyorum komple bir futbolcu olmasi icin her turlu ozellik mevcut kendisinde yani teknigi muthis, bence en onemli ozeligi ilk temasi miknatis gibi, iyi top suruyor, uzaktan sert ve duzgun sut cekme kabiliyeti var, ve hizlida. Eksikleri yok mu elbette var biraz daha yaratici olmaya calismasi lazim, paslarinda biraz sorun yasabiliyor istikrasiz bu konuda (cok enfes paslar atip sonra sacma sapan yerlere de atabiliyor topu), duran toplarini gelistirirse iyi olur, genelde kanatlarda kullanilan bir oyuncu olarak orta acma konusunda biraz daha iyi olabilir, biazcik daha sogukanli olmayi ogrenmeli ole 1-2 ufak seye takip moralini bozmamali, fizigini su anda oldugundan cok daha fazla gelistirmeli. Umarim cok calismaya devam eder ve hak ettigi yerlere gelir cunku harcanmamasi gereken ozel yetenekleri var.
NOT: A takimdaki numarasi 33.