ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve SporcularımızBerkin Arslan

Gönderen Konu: Berkin Arslan  (Okunma sayısı 6521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

Berkin Arslan
« : 26.06.10, 20:49 »
Taraftarlarimizin Serdar Eylik ve Emre Çolak ile birlikte en çok sey bekledigi isim'dir Berkin. Ve sanirim bazi arkadaslarimizin istedigi oluyor, söyle buyrun:
http://www.maraton.com.tr/haberler/galatasaray/107615/3/berkin-bos-durmuyor.html

Burak Fındık

Ynt: Berkin Arslan
« Yanıtla #1 : 27.06.10, 01:09 »
Yalnız o resimde ki çocuk Berkin mi :D

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #2 : 27.06.10, 01:13 »
Evet ta kendisi.

Burak Fındık

« Yanıtla #3 : 27.06.10, 01:20 »
Bu çocuğun saçları uzundu kaç sene önceki fotoğrafı acaba bu.

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #4 : 27.06.10, 01:38 »

Burak Fındık

« Yanıtla #5 : 27.06.10, 01:41 »
Nerde bu tip nerde resimdeki tip nekadar değişmiş :)

Çevrimiçi Doruk Canti

« Yanıtla #6 : 27.06.10, 07:56 »
Resimdeki bize transfer oldugundaki hali 15 yasindayken. Haber icin onu kullanmis olmalari ilginc ama haber dogruysa gercekten sevindirici.

Berkin gecen senel ki Mayis ayinda duzenlenen U-17 Avrupa sampiyonasinda bir kanat'da o diger kanat'da Gokhan Tore turnuvanin en cok dikkat ceken isimlerinden biri olmustu. Bir kac ay sonra (ekim) duzenlenen Dunya Sampiyonasinda ise teknik kapasiteleri sinirli olup sirf mucadele ile oynayan oyunculari tercih eden Abdullah Avci yuzunden yedege cekilip oyun kurucu Engin Bekdemir'in yedegi yapilinca vasat bir turnuva yasadi. Halbuki sol kanat'da Berkin ortada Engin ve etraflarinda mucadele eden oyuncular olsa idi o turnuvada Turkiye ilk eleme turunda elenmeyebilirdi cunku gercekten iyi bir jenerasyondu. O "mucadeleci" oyuncularda fiziki acidan Berkin'nin gerisindeydi ya ama neyse konudan baya bir saptim.

Ben Berkin'den cok seyler bekliyorum komple bir futbolcu olmasi icin her turlu ozellik mevcut kendisinde yani teknigi muthis, bence en onemli ozeligi ilk temasi miknatis gibi, iyi top suruyor, uzaktan sert ve duzgun sut cekme kabiliyeti var, ve hizlida. Eksikleri yok mu elbette var biraz daha yaratici olmaya calismasi lazim, paslarinda biraz sorun yasabiliyor istikrasiz bu konuda (cok enfes paslar atip sonra sacma sapan yerlere de atabiliyor topu), duran toplarini gelistirirse iyi olur, genelde kanatlarda kullanilan bir oyuncu olarak orta acma konusunda biraz daha iyi olabilir, biazcik daha sogukanli olmayi ogrenmeli ole 1-2 ufak seye takip moralini bozmamali, fizigini su anda oldugundan cok daha fazla gelistirmeli. Umarim cok calismaya devam eder ve hak ettigi yerlere gelir cunku harcanmamasi gereken ozel yetenekleri var.

NOT: A takimdaki numarasi 33.
« Son Düzenleme: 27.06.10, 07:57 Gönderen: Doruk Canti »

« Yanıtla #7 : 27.06.10, 12:51 »
Altyapımızda bulunan oyunculardan en umutlu olduğum 2 kişiden biri. Diğeri de Emre Çolak. Çok süratli, topu ayağına yapıştırarak sürüyor sanki. Bu yönüyle Giovani'ye benzetiyorum. Diğer altyapımızdaki hücum oyuncuları gibi fizik olarak da yetersiz değil. Sağlam fiziği var. Bu şekilde çalışmaya devam ederse ilerki yıllarda  takımda görürüz kendisini, öyle umuyorum. Yaz kampına götürülür diye tahmin ediyorum. İnşallah bir Arda gibi, Tugay gibi o da takımın vazgeçilmezlerinden olur.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #8 : 27.06.10, 13:06 »
Berkin'i gördügümde pek hizli görmemistim, hayirlisi bakalim.

Ayrica reklamsiz parçali'da harika duruyor.

« Yanıtla #9 : 12.12.10, 00:41 »
Haftaya Pino yok haliyle forvetde yok Batdalı saymazsak.İnşallah Hagi haftaya ya Anılı Yada Berkini dener..

Çevrimiçi Burak Sacı

« Yanıtla #10 : 12.12.10, 00:53 »
Haftaya Pino yok haliyle forvetde yok Batdalı saymazsak.İnşallah Hagi haftaya ya Anılı Yada Berkini dener..

Berkin santrafor değil.
Kanat oyuncusu.
Anıl veya Cem Sultan denenebilir.

« Yanıtla #11 : 12.12.10, 01:00 »
Berkin santrafor değil.
Kanat oyuncusu.
Anıl veya Cem Sultan denenebilir.
Bende biliyorum kanatta oynadığını zaten onu kastedmiştim Aydının yerine falan diye.Hala anlamıyorum Hagiyi bu gençleri niye denemiyor?

Çevrimdışı Emre Fisek

« Yanıtla #12 : 12.12.10, 03:45 »
Fizik olarak gerçekten yaşıtlarından çok daha güçlü. A takımımızla A2 takımımızın yaptığı hazırlık maçlarında birkaç kez izledim berkini. Serveti falan baya zolamıştı yıkılmıyordu. Şimdi daha da güçlenmiştir. Bu sezon zaten gitmiş keşke ama keşke oynatılsa Berkin ...
« Son Düzenleme: 12.12.10, 03:46 Gönderen: Yunus Emre Fişek »

« Yanıtla #13 : 03.01.11, 13:06 »
http://spor.milliyet.com.tr/3-futbolcuya-hagi-piyangosu-/spor/spordetay/03.01.2011/1334204/default.htm
Hagi tarafından Anıl Dilaver ve Berk Neziroğulları ile birlikte kamp kadrosuna dahil edilmiş. Çok sevindirici bir haber, kendisini göstersin biraz artık.

Çevrimdışı Ozan Nehir

« Yanıtla #14 : 03.01.11, 13:15 »
Berkin haberine çok sevindim,hatta Formica'dan daha çok sevindim diyebilirim.Birçok kez seyrettim kendisini güçlü,teknik,kendine güveni olan bir oyuncu.İnşallah kampta başarılı olur ve takımda daimi kalır.

Çevrimdışı Berk Işılak

« Yanıtla #15 : 03.01.11, 13:19 »

Baros

Arda       Formica      Berkin

Ne yabancı kontenjanı sorun olur ne de hücum hattı...

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #16 : 03.01.11, 13:21 »
İşte sıkıntı odur ki Baros'tan faydalanamıyoruz.
Onun yerine Pino'yu koyunca da olmuyor..

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #17 : 03.01.11, 13:56 »
Berkin'in kamp kadrosuna dahil edilmesine çok sevindim. İnşallah kampta göstereceği iyi performansla birlikte, ikinci yarı A takımımızda forma giyme şansını yakalar. 

Çevrimiçi Doruk Canti

« Yanıtla #18 : 03.01.11, 15:18 »
Cagrilmamasi skandal olurdu zaten!

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #19 : 03.01.11, 15:23 »
İlginç bir durum. Carrusca geldiğinde Arda güneş gibi parlamıştı. Umarım Formica transferi sonrası Berkin'de benzeri bir çıkış yakalar.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #20 : 03.01.11, 23:17 »
Kamp kadrosunda bir eksiklik yok ise yada daha sonra katılması gündemde değilse, haber yalan çıktı. Berkin götürülmemiş. Hadi Hagi götürmemiş, peki Tugay bu durumda tanıdığı bildiği oyuncu hakkında bir girişimde bulunmamış mı? Enteresan bir kulübüz vesselam.

« Yanıtla #21 : 03.01.11, 23:23 »
Cagrilmamasi skandal olurdu zaten!

O skandala imza atmışlar, helal olsun!

Çevrimdışı Caner Akbaba

« Yanıtla #22 : 03.01.11, 23:24 »
Gizli gizli sakız mı çiğniyordu acaba?
« Son Düzenleme: 03.01.11, 23:24 Gönderen: Caner Akbaba »

Çevrimiçi Doruk Canti

« Yanıtla #23 : 03.01.11, 23:32 »
O skandala imza atmışlar, helal olsun!

Evet vallahi diyecek birsey bulamiyorum artik bunu da basardilar. Anil Dilaver forvet olarak A2 de ilk yari 6 ol atmis Berkin'nin ise kanat oyuncusu olarak 7 golu var assistleri saymiyorum en az o kadar da belki daha fazla vardir ondan. 13 gun once ilk defa profesyonel sozlesme imzalayan yasiti Bilal Ozhan kamp'da ama.

Bence kurtar kendini buralardan Berkin firsatin varsa yurt disina gitmeye calis bir an once. Ilerde seni izleriz, bu cocuk bizdeydi diye yoksa senin gibi teknigi ile birlikte fizigi ve zihinsel ozellikleri gelismis bir adami bile harcayacaklar bu kulupte! Hani daha onceki Cafercan'lar, Oguz Sabankay'lar icin fizikleri cok zayif zihinsel ozellikleri yetersiz diyorduk ama senin bu sorunlar bile yok tam aksine bunlarda ciddi artin var ama hala yetmiyor.

Buna izin veren yonetime de helal olsun hic mi takip etmiyorsunuz alt yapiyi? Ben hala hata oldugunu umud ediyorum yoksa ellerim Tugay Kerimoglu'nu elestirmeye musade etmiyor su anda.
« Son Düzenleme: 03.01.11, 23:35 Gönderen: Doruk Canti »

« Yanıtla #24 : 04.01.11, 01:25 »
Daha çok erken görmüşlerdir beyzadeler. Hele bi 20-21 yaşına gelsin 1-2 maç oynatırlar, Arda gibi olağan üstü oynarsa kalır yoksa anadoludan kaşarlaşmış futbolcular karşılığında yanında 3-4 adamla birlikte takas edilir.
Yazık, vallahi yazık.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve SporcularımızBerkin Arslan