ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Dergisi

Gönderen Konu: Galatasaray Dergisi  (Okunma sayısı 5519 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Can

Galatasaray Dergisi
« : 11.06.09, 21:07 »

Çevrimdışı Ersen Celik

Ynt: Galatasaray Dergisi
« Yanıtla #1 : 14.06.09, 16:41 »

Galatasaray Dergisi 80. Sayısı Çıktı!

Yeni teknik direktörümüz Frank Rijkaard’ın kapağında yer aldığı ve Florya'daki ilk gününden Galatasaray Dergisi'ne özel müthiş fotoğrafların da yayınlandığı Galatasaray Dergisi’nin 80. sayısı, okurlarına 2000 yılında kazanılan Süper Kupa Posteri ve yeni yarış sezonu öncesinde SuperLeague Formula'da yarışan Galatasaray Yarış Otomobili Posteri'ni armağan ediyor.

"Galatasaray" adının geçtiği her alanı kuşatmaya devam eden, Galatasaray Dergisi'nin 80. sayısı, tam 144 sayfalık dopdolu içeriği ve çarpıcı fotoğraflarıyla okurlarıyla buluşuyor.

Hoş geldin Rijkaard
Ve huzurlarınızda Frank Rijkaard… Haziran ayının ilk günlerinde Galatasaray Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü belli oldu. Hollandalı teknik adamın Florya Metin Tesisleri’nde sarı kırmızı günlerine attığı ilk adım ve Rijkaard’ın futbolculuk ve teknik adamlık döneminden önemli ayrıntılar Galatasaray Dergisi’nin 80. sayısında…

Tugay Kerimoğlu
Bu kalp onu hiç unutmadı. Bir Galatasaray efsanesi daha yeşil sahalara veda etti. Unutulmaz kaptanımız Tugay Kerimoğlu, İngiltere Premier League gibi dev bir arenada geçirdiği göz kamaştırıcı yılların ardından kariyerine nokta koydu. Blackburn Rovers ve Galatasaray taraftarının alkışları arasında yeni başarılara yelken açan ‘Tugi’nin kariyerinden tüm ayrıntılar, Galatasaray Dergisi’nin özel dosyasında…

Milan “King” Baros
Galatasaray, altı yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig’de yine bir gol kralı çıkardı: Milan Baros… İngiltere günlerinden sonra Türkiye’de yeniden doğan Çek golcümüz, ‘Gol Krallığı’nın ardından sıcağı sıcağına dergimize konuk oldu ve acısıyla tatlısıyla bir sezonu dergimize değerlendirdi.

Güven Kıraç
Yazarımız Ömer Bugay’ın ünlü Galatasaraylılarla yaptığı sohbetler devam ediyor. Galatasaray Dergisi’nin 80. sayısında Türk sinemasının son dönemde yetiştirdiği en iyi aktörlerden Güven Kıraç, nasıl Galatasaraylı olduğunu, sarı kırmızı anılarını ve mesleğindeki yeni projelerini anlattı!

Şampiyonluk Onların İşi
İkinci kez Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Engelsiz Aslanlarımız bir büyük başarıya daha imza attı. O başarıdan unutulmaz kareler dergimizin 80. sayısında

Yaz Okulları Başlıyor
Galatasaray Yaz Spor Okulları bu yıl da yüzlerce öğrenci ağırlayacak. Yüzme, yelken, basketbol, voleybol ve futbol okullarımız hakkında her şeyi bu sayımızda bulabilirsiniz!

Tam 61 Forması Var!
23 yaşındaki Alican Tunçer, 10 senedir Galatasaray formalarını biriktiriyor. Tunçer, bulunması çok güç olan 80’li ve 90’lı yıllara ait formalarımıza da ulaştı. Biz de ona!..

Superleague Formula
Ve ‘güzel yarış’ yeniden başlıyor! Futbol kulüplerini yarış pistine taşıyan Superleague Formula’da ikinci sezona sayılı gün kaldı. Türkiye’den sadece Galatasaray’ın katıldığı bu prestijli yarışı, dergimizin 80. sayısında tüm yenilikleriyle mercek altına aldık.

Kürek Şubesinde Bahar Havası
Sezona şampiyonluklarla başlayan ve ilerisi için umutları tazeleyen kürek şubemizi ve kazandıkları başarıları antrenörlerimizden Yalçın Özcan Galatasaray Dergisi’ne konuk oldu.

UEFA Fatihleri Bir Arada
Galatasaray Futbol Takımı'nın 17 Mayıs 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası şampiyonluğunu kutlamak için düzenlenen gece, dönemin kahramanlarını Galatasaray Adası'nda bir araya getirdi.

Volkan Karsan
Candan Erçetin’in ardından Mart ayında Galatasaraylılar Derneği Başkanı seçilen Volkan Karsan, “Hiçbir Galatasaraylıyı farklı görmeyiz” derken liseli – lisesiz ayrımına karşı çıkıyor. Karsan, derneğin bakış açısını ve hedeflerini dergimize anlattı.

Yeni Trend Yelken
Son iki yıldır yeni bir yapılanma içinde olan yelken şubemizle ilgili tüm konuları şube kaptanımız Yeşim Ünal’a Galatasaray Dergisi’ne anlattı.

İsmail Sarıkaya
1905 GSYİAD’ın yeni başkanı seçilen İsmail Sarıkaya, Galatasaray’a büyük hizmetleri olan derneğin yeni dönem planlarını dergimize anlattı.

Bir Logonun Doğuşu
Yeni stadımız Türk Telekom Arena’nın logosunu sanat yönetmeni Yılmaz Akbayır tasarladı. Aynı zamanda iyi bir Galatasaraylı olan Akbayır’la Türk Telekom Arena logosunun doğuşunu konuştuk.

Sarı Kırmızı Resimler
Şimdilerde resim çalışmalarını sürdürüyor. Geçmişte ise Galatasaray bayan basketbolunun kurulmasına öncülük etti. Perihan Çiftçi Özdabak ile geçmişten geleceğe keyifli bir söyleşi yaptık.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=5316"
« Son Düzenleme: 14.06.09, 16:45 Gönderen: Ersen Celik »

Çevrimdışı Arda Yücetürk

« Yanıtla #2 : 07.07.09, 03:49 »
G.Saray dergisinin abonelik kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Yetkililer, 6-31 Temmuz tarihleri arasında abone olan ya da aboneliğini uzatan bütün taraftarlara Galatasaray Store tarafından dizayn edilmiş atkı hediye edileceğini açıkladı.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #3 : 13.07.09, 13:09 »
Bu uygulama daha önce varmıydı yoksa yeni mi başladı bilmiyorum ama bu konuda birşeyler yapılıyor olmasını görmek güzel.

Geçenlerde bir telefon geldi ve Galatasaray.org üyeliğimden bana ulaşmışlar. Galatasaray Dergisine üyelik konusundaki kampanyadan bahsettiler ve anında dergiye aboneliğimi yaptılar. Dün de kargo ile hediye ettikleri atkıyı teslim aldım.

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #4 : 13.07.09, 14:53 »
Bende dergiye uye olayim diyordum iyi oldu bu. Zaten her ay aliyoruz abone olmak kulup icin daha karliymis, diger turlu gelirin cogu bayiye kaliyor dediler bana da. Ancak kafami 1 sey kurcaliyor. Eger postayla yollanıyorsa bizim posta kutusundan götürürler daha dergiye dokunamadan. :)

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #5 : 13.07.09, 16:03 »
Dediğin gibi posta ile gönderilirse; eğer postacı Galatasaraylı ise kendi evine değil ise çöpe gitme ihtimali yüksek :D

Henüz dergi elime geçmedi, sadece atkıyı göndermişler. Eğer atkı ile aynı şekilde göndereceklerse korkulacak birşey yok. Yurtiçi kargo ile geldi, yamuk yapamazlar :)

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #6 : 06.08.09, 16:40 »

Galatasaray Dergisi Bayilerde!

Yeni transferimiz Elano Blumer'in kapağını süslediği Galatasaray Dergisi'nin 81. sayısı İstanbul'dan sonra bugün Türkiye'deki bayilerde satışa çıkıyor. Tamamıyla yenilenen dergimiz 200 sayfa içeriği ile yeni sezona hazırlandı. Turkcell Süper Lig ilk yarı fikstürünün de hediye edildiği dergimizin yeni yüzünü beğeneceğinizi umuyoruz.

Galatasaray Dergisi'nin değişen yeni tasarımı ve zenginleşen içeriği ile birlikte okuyucularını bir başka yenilik daha bekliyor. Galatasaray Dergisi’nde artık Galatasaraylı çocuklarımız, Aslan Parçalarımız için de bir yer var. Fotoğraflar, şiirler, mektuplar, resimler ve tabii ki körebe, saklambaç, park ve çocukların gözünden sarı kırmızı bir dünya...

http://www.galatasaray.org/gsdergi/haber/4414.php

Çevrimdışı Cihan Bornovali

« Yanıtla #7 : 04.09.09, 22:05 »
Galatasaray Dergisi Pazartesi Gunu Bayilerde!

Türkiye’de kulüp dergiciliği denilince akla ilk gelen yayın olan Galatasaray Dergisi’nin 82 sayısı 7 Eylül’de İstanbul’da, 11 Eylül’de ise tüm Türkiye’deki bayilerde satışa çıkıyor. Geçtiğimiz ay yenilenen tasarımı ile okurlarının büyük beğenisini toplayan Galatasaray Dergisi, 176 sayfalık içeriği ile sarı ve kırmızının olduğu her alanı kuşatmaya devam ediyor.

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Abdul Kader Keita’nın kapağını süslediği Galatasaray Dergisi’nin 82. sayısı, Frank Rijkaard’ın 50*70 boyutlarındaki özel posterini okurlarına armağan ediyor. Dergide ayıca okurlara 1 adet Büyük Galatasaray Tarihi kitabı, 10 adet Galatasaray forması ve 2 adet CM 2010 oyununun hediye edileceği Galatasaray Bulmacaları yer alıyor.

Galatasaray Dergisi'nin 82. sayısı içerisinde yer alan konulardan bir kısmı şöyle:

SUPER KEITA
Yeni transferlerimizden Abdul Kader Keita, Galatasaray Dergisi’nin 82 sayısına konuk oldu. Galatasaray’ın kariyerindeki en önemli basamak olduğunu belirten Keita’nın tüm açıklamaları Galatasaray Dergisi’nin Eylül sayısında…

İNCE BİLEKLER: SERDAR EYLİK
Galatasaray’ın bu sezon başı gerçekleştirdiği yaz kampında en çok dikkat çeken futbolcuların başında gelen Serdar Eylik’in topa vurduğu ilk günlerden başlayan, hayallerini gerçekleştirdiği günümüze kadar uzanan öyküsü. Galatasaray’ın ince bilekli futbolcusu anlattı.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ: IŞIL ALBEN
Terinin son damlasına kadar mücadele eden, kazanmak için her şeyi yapan gönülden bir Galatasaraylı olan Işıl Alben ile geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık, önümüzdeki sezon hedefleri ve tabii ki Galatasaray üzerine bir sohbet dergimiz sayfalarında.

SON DAKİKA TRANSFERLERİMİZ
Galatasaray Futbol Takımı, transferin son günlerine girilirken kadrosuna iki isim daha kattı. İşte, yeni transferlerimiz Caner Erkin ve Ufuk Ceylan’ın kendilerini Galatasaray’a getiren kariyerleri.

UEFA’DAKİ RAKİPLERİMİZ
Galatasaray engelleri tek tek aştı ve UEFA Avrupa Ligi’ne kaldı. Şimdi sıra gruplarda... Rakiplerimiz Panathinaikos, Dinamo Bükreş ve Sturm Graz büyüteç altında

FUTBOL VE HAYAT
Hayat futbola fena halde benziyor. Galatasaray Dergisi de, yeni bölümü “Futbol ve Hayat”da bu iki olgunun kesiştiği noktalara bakmaya devam ediyor. Okuduğumuz kitaptaki bir satır, şans eseri karşılaştığımız bir fotoğraf karesi, bir internet sitesi ya da sokakta yürürken karşılaştığınız bir “an”…Futbol ve Hayat, Galatasaray Dergisi’nde…

ASLAN PARÇASI
Aslan parçalarına sarı kırmızı sayfalar. Haydi bakalım çocuklar, bu sayfalar da sizler için… Galatasaray Dergisi'nin 82. sayısında dünyaya çocukların gözünden bakmaya devam ediyoruz, yine sarı kırmızı gözlüklerle...

AHMET DEDEHAYIR ANLATIYOR
Dergimizin bu sayısında başarılı yöneticilerimizden Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır’ı sizlerle buluşturuyoruz. Ahmet Dedehayır, basketbol takımlarımızın yeni sezon hedeflerini bizlerle paylaştı

YAKO IGUAL
Dergimizin bir başka konuğu Yako Igual. Galatasaray Futbol Takımı Basın ve Operasyon Sorumlusu Yako Igual ile sohbetimize Galatasaray’dan başladık, turizmden, yemekten, yazmaktan, çizmekten, tiyatrodan ve tabii ki perküsyondan devam ettik

CEM DAVRAN
Tiyatro sahnelerinden, televizyon ve sinema ekranlarından tanıdığımız Cem Davran’ın hayat hikayesinde Galatasaray önemli bir yere sahip. Daha çocuk yaşlarında Galatasaray forması giyen Cem Davran, sarı kırmızıya olan tutkusunu anlattı

EVRİM TİMUR
Galatasaray Store bünyesinde çalışmalar yürüten Evrim Timur göreve başladıklarından bu yana Galatasaray Pazarlama’daki yenilikleri, hedeflerini ve taraftarlarımızı heyecanlandıran ürünlerin nasıl ortaya çıktığını Galatasaray Dergisi ile paylaştı

2004’TEN BERİ 1481
Galatasaray Futbol Takımı’nın yurt içi ve yurt dışı seyahat organizasyonlarını 2004 yılından bu yana 1481 Incentive & Organisation yapıyor. Bu kurumun başındaki isim Argun Erkaya ve Futbol Takımı Sorumlusu Çetin Kolukısa’ydı konuğumuz

ÇİNLİ PİLOT HO PİN TUNG
Superleague Formula’da yer alan tek Türk takım Galatasaray SK, sezona yeni pilotu Ho Pin Tung ile devam ediyor. Yeni pilotumuz Ho Pin Tung sezonunun geri kalanından beklentilerini anlatıyor

ENGİN ŞENKAN
Yazarımız Ömer Bugay, sinema ve tiyatro dünyasından isimlere konuk olmaya devam ediyor. Bu sayımızda Ömer Bugay’ın konuğu unutulmazlar arasına giren Bizimkiler dizisinde “Şevket” karakterini canlandıran Engin Şenkan.

VOLEYBOLDA FIRTINA YAKLAŞIYOR!
Voleybol şubemizde yaz ayları boyunca kelimenin tam anlamıyla bir “fırtına” vardı. Galatasaray Voleybol Şubesi’ndeki köklü değişiklikleri şube kaptanımız Yalçın Orhon’dan dinledik

CANER TOPALOĞLU
Yeni sezona genç, dinamik ve mücadeleci bir kadroyla girmeyi hedefleyen Galatasaray Cafe Crown’un savaşçı yapısına uygun bir transfer Caner Topaloğlu, yeni sezon öncesi beklentilerini anlattı

KANAT ATKAYA
Her sayımızda bir Galatasaraylının sorularımızı yanıtladığı 90 dakika köşesinin bu sayıdaki konuğu ünlü gazetecimiz, Galatasaray tribünlerinin tanıdık siması, eski yazarımız Kanat Atkaya

GENÇ ATLETLER GALATASARAY BAYRAĞINI TAŞIYOR
Galatasaray’da Yıldız, Genç ve A Takım antrenörlüğü yapan, aynı zamanda Genç Milli Takım Antrenörü de olan Rıza Yetiş genç atletlerimizin başarılarını ve Atletizm Şubesi’nin gelecekteki hedeflerini anlattı

REKORA DOYMAYAN ADAM DERYA BÜYÜKUNCU
Türk Sporuna ve Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan yüzücümüz Derya Büyükuncu Türkiye’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası öncesi yeni rekorlar peşinde

YAZARLARIMIZ
Melih Şabanoğlu’nun kaleminden 5 Edebiyat,
Bülent Tuncay’dan Futbolun Her Rengi,
Hopdedik Ayhan ile Müzik dünyası,
İlkay Yıldız ile Tribün Notları,
Zeynep Aras’tan Zeynep’in Kalesi

VE DİĞERLERİ,
Galatasaray Futbol Takımı’nın geçtiğimiz ay oynadığı Turkcell Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi maçlarından fotoğraflar ve maçlardan ayrıntılar,

Galatasaray gündemine ait tüm haberler;

10 Galatasaray forması ve 2 adet CM 2010 oyununun hediye edileceği Galatasaray Bulmacaları

http://www.galatasaray.org/gsdergi/haber/4700.php
« Son Düzenleme: 05.09.09, 18:03 Gönderen: Cihan Bornovali »

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #8 : 08.09.09, 01:24 »
Eskişehir maçının tarihini yanlış girmişler bu sayıda. 4.hafta ve Ağustos sonu gözüküyor.

Burak Eren

« Yanıtla #9 : 10.09.09, 13:10 »
Galatasaray dergisinin Eylül ayı sayısında Sportif Cümleler olarka yer aldık tanıtım yapmışlar :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #10 : 10.09.09, 13:18 »
Nasıl yani...

Burak Eren

« Yanıtla #11 : 10.09.09, 15:03 »

Resim biraz büyük oldu ama küçültemedim.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #12 : 10.09.09, 15:12 »
Galatasaray dergisinin Eylül ayı sayısında Sportif Cümleler olarka yer aldık tanıtım yapmışlar :)

Burak yer aldık derken kimlerden bahsediyorsun???

Burak Eren

« Yanıtla #13 : 10.09.09, 15:13 »
Kendimden ve ScoutGS üyesi Atilla Abi'den. ScoutGS'den bahsetmedim :D

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #14 : 11.09.09, 00:27 »
Hayırlı olsun Burak Abi... :D
Çok sevindim sizin adınıza...

Benim de Four-Four-Two'yla benzer bir anım vardı... Ama şöyle düşününce pek benzer değil gibi be...
"Biz Bize Benzeriz" bölümünde gönderdiğim bir materyal yayınlanmıştı... :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #15 : 11.11.09, 12:58 »

Oğuzhan abi bu ay alman lazım adamın röportaj yapmış.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #16 : 12.11.09, 09:39 »
Tüm oyuncular benim adamım..Sizdeki Sabri düşmanlığı bittikçe benim Sabri'ye sahip çıkmam azaldı zaten..

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #17 : 12.11.09, 10:07 »
Tüm oyuncular benim adamım..Sizdeki Sabri düşmanlığı bittikçe benim Sabri'ye sahip çıkmam azaldı zaten..
Ha ha ha...

Sizdeki Rijkaard'ın avukatlığı bitse ben de bu kadar eleştirmeyebilirim..  :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #18 : 12.11.09, 10:35 »
Oğuzhan abi, Sabri konusunda bizim eleştirdiğimiz noktalar var sen bizi anlamak istemedin sadece. Ben orta yapamıyor diye eleştiriyordum artık yapıyorsa eleştirmem. Yada saçma sapan agresif hareketleri vardı bunu eleştirdim bu hareketlerden vazgeçtiyse eleştirmem. İstikrarsızdı yılda adam gibi oynadığı maç sayısı 3-5'ti eğer istikrara kavuşmuşsa eleştirmeme gerek kalmamıştır.

Alıntı
Sabri'nin Dani Alves olması için yapması gerekenler;

1- Hep önünde oynayanlar suçlu olduğu için Hamit, Messi yada Jesus Navas getirilmeli
2- 7 yıldır A takımda ve 6-7 yaşından beri yaşantısında öğrenemediği orta yapmayı öğrenmeli
3- Saha içinde sinirlerine hakim olmalı.
4- Sahada oyun kurucusuna artistlik yapmamalı
5- Bütün takım ofansta iken saçma bir şutla bütün atağı bitirmemeli
6- Şut çekmeyi öğrenmeli
7- Şut çekmeyi bilmemesine rağmen her duran topun başına geçmemeli
8- Şampiyonluktan ve önemli galibiyetlerden sonra taraftara yalakalık için 3'lü çektirmemeli
9- Taraftar tartaklamamalı

Bunu Sabri sayfasında yazmışım. 9 adet formül sunmuşum Sabri için bunların 6 tanesini yerine getirmişse 7. şık için son maç hariç. tabi o zaman benim Sabri ile sorunum kalmaz. Bunları yapabildiği halde 7 yıldır yapamıyorsa ben bunada bakarım. O ayrı konu. Ama bana eleştirdiğim konulardan hangisinde haksızmışım onu söyleyen olursa sevinirim.

« Yanıtla #19 : 12.11.09, 10:43 »
Tolgahancım ben kimseyi yanlış anlamadım..Sabri yi eleştirmiyordunuz takmıştınız..İçimizdeki İrlandalı Sabri diye bir yazı yazmıştım sırf bu yüzden..Şimdi öyleydi böyleydiye girmeyelim :)

Burhan Abi sen Hıcal'ın varisliğine savunma ben de Rijkaard avukatlığına  :D

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #20 : 12.11.09, 12:08 »
Tolgahancim bence ögrenmedi dedigin 3 sikkide ögrendi.. Suan türk olarak ondan iyi bir sag bek yok.. Hatta bu performans ile Dünya devlerinde bile oynamaya yakin bence. Bir Milan´da örnegin cok rahat forma bulur. Veya ManU´da. Hatta cokta iyi uyar ManU´ya.

« Yanıtla #21 : 01.02.10, 14:01 »
Süper bir kapak

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #22 : 01.02.10, 14:42 »
Maça eksik kalmış :)

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #23 : 01.02.10, 19:28 »