ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store

Gönderen Konu: Galatasaray Store  (Okunma sayısı 35924 defa)

Kaan Elaslan, Özgür Kahraman ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

Ynt: Galatasaray Store
« Yanıtla #150 : 09.06.10, 19:42 »
Soyle bir calisma kesinlikle kacirilmamali, maliyeti dusuk geliri yuksek ve formadan bile cok satilacagi inancindayim
http://www.tribecaspirit.com/collections/lakers

Çevrimdışı Hakan Can

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #152 : 28.06.10, 17:47 »
Güzel olmuş bence ya, şu Aslan figürünü zaten sürekli kullanmalarını isterdim formalarda. Çıkınca bir tane alacağım heralde ben kendime ama tabi öteki formalarıda görünce belki kararım değişebilir, acaba netten alışveriş yapınca geri iade olabiliyor mu sonrasında? Ekimi beklemek istemiyorumda forma için :)

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #153 : 28.06.10, 19:02 »
Bence bu yukarıdaki figürün yeri hoş olmamış. Çok altta ve kenarda kalmış aslan.

Böyle bir silüet bence daha hoş olurdu.

Çevrimiçi Ilkay Çam

« Yanıtla #154 : 28.06.10, 19:35 »
Krem forma kesin o mu olacak?

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #155 : 28.06.10, 20:50 »
Her sezon başında formalar o kadar tuhaf geliyor ki almak fikrinden soğuyorum. Ancak sezon sonunda alışıyorum. Sonra yeni formalar geliyor.
Bu kısır döngüyü benimle birlikte yaşayan var mı  ? :)

Çevrimdışı Oğuzhan Ozan

« Yanıtla #156 : 07.07.10, 11:36 »
Maltepe Galatasaray Store Açıldı

Maltepe Galatasaray Store bugün açıldı. Mağaza sayısını daha da genişleterek tüm Galatasaraylılar'a ulaşmayı hedefleyen Galatasaray Pazarlama A.Ş.'nin yeni mağazası taraftarlarımızla buluşmayı bekliyor.

Kaynak: http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/7259.php

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #157 : 23.07.10, 19:54 »
Yeni Formalara Dev Kampanya!

Galatasaray Store’un online mağazası GSStore.org’dan yeni sezonda yepyeni kampanya!

27 Temmuz akşamı lansmanı yapılacak yeni formalarımızı www.gsstore.org  üzerinden GSBonus Card‘la formalarımıza ilk siz sahip olun, hem de avantajlı alışverişin tadını çıkararak karlı çıkın.

28 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında www.gsstore.org 'dan  GS Bonus’unuzla yapacağınız “yeni sezon forması + isim baskısı + atkı” alışverişiniz için 100 TL ödeyin, 10 TL de bonus kazanın. Üstelik ürünleriniz Türkiye’nin her yerine Yurtiçi Kargo avantajıyla ücretsiz teslim edilsin.

Kaynak : Galatasaray.org

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #158 : 31.07.10, 23:46 »
Perşembe günü öğlen saatlerinde siparişini verdiğim forma gsstore.org'da hala hazırlanıyor olarak görünüyor. Sabrımızı sınıyorlar sanırım.

Şeytan diyor iptal et siparişi, işin ucunda Galatasaray olmasa ederdimde.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #159 : 01.08.10, 20:08 »
Perşembe günü öğlen saatlerinde siparişini verdiğim forma gsstore.org'da hala hazırlanıyor olarak görünüyor. Sabrımızı sınıyorlar sanırım.

Şeytan diyor iptal et siparişi, işin ucunda Galatasaray olmasa ederdimde.
Lansman yapıldığı akşam verdiğim siparişi bende alamadım henüz. Siparişiniz kargoya teslim edilmiştir diyor ancak daha gelen bir şey yok.

Sanırım aşırı yoğunluktan böyle oldu. :)

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #160 : 03.08.10, 18:43 »
gsstore.org'da benim forma için hala "Sipariş Hazırlanıyor" diyor. Ulan hepsiburada.com bile daha hızlı yolluyor. Forma gelsin bir daha da zor alırım bunlardan bir şey.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #161 : 03.08.10, 18:54 »
gsstore.org'da benim forma için hala "Sipariş Hazırlanıyor" diyor. Ulan hepsiburada.com bile daha hızlı yolluyor. Forma gelsin bir daha da zor alırım bunlardan bir şey.
Allah Allah. Ahmet çok ilginç bir durum yalnız bu. :\ Şu verdiğim telefon numarasını bir arasan çözersin aslında durumu.

Birde şöyle bişey var. İlk 2-3 günlük sipariş sanırım Cumartesi itibarıyle dağıtıma başladı. Hatta bana formayı getiren kargo şirketinin personelide isyandaydı, gece 2,30'a kadar çalıştık diyordu çocuk.

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #162 : 03.08.10, 20:19 »
Allah Allah. Ahmet çok ilginç bir durum yalnız bu. :\ Şu verdiğim telefon numarasını bir arasan çözersin aslında durumu.

Birde şöyle bişey var. İlk 2-3 günlük sipariş sanırım Cumartesi itibarıyle dağıtıma başladı. Hatta bana formayı getiren kargo şirketinin personelide isyandaydı, gece 2,30'a kadar çalıştık diyordu çocuk.
İngiltereden aldığım ürünler airmail ile 4-5 güne gelirken 1 haftadır aldığım ürünün kargoya bile verilmemesi düşündürücü.

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #163 : 04.08.10, 19:57 »
Bugünde sipariş hazırlanıyor diyor. İptal etmek nasıl oluyor gsstore.org'dan ?

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #164 : 04.08.10, 20:09 »
Duruma açıklık getiremiyorlar, ne iş anlamadım.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #165 : 04.08.10, 20:12 »
Ahmet Bey, daha önce formalar konusunda paylaşmıştım. Hiçbir alakam veya bilgim yoktu ama iki gün boyunca IP'im yasaklıydı. Ne yaptıysam giremedim siteye gsstore'a. Bizde arkadaşlara aldırdık mecburen.Akşam alıp, otobüse verdiler, sabah elimizdeydi. Kargo'dan bile daha hızlı. Tek kötü yanı kampanyadan yararlanamadık.

Çevrimdışı Ediz Ay

« Yanıtla #166 : 04.08.10, 22:17 »
Duruma açıklık getiremiyorlar, ne iş anlamadım.

ben de aynı durumdayım. Hem kendime, hem de arkadaşıma aldım. Günlerdir hazırlanıyor. Sanırım aşırı bir yoğunluk var ve formalara baskı olayı işleri yavaşlatıyor olsa gerek.

Ama sizinki sadece forma ve 5 lirada kargo masrafı. Bu kadar bekletilmesi ilginç hakkatten.
« Son Düzenleme: 04.08.10, 22:18 Gönderen: Ediz Ay »

Güngör Can

« Yanıtla #167 : 05.08.10, 00:29 »
Eğer kulüp(gsstore) sadece bu online alışveriş'le ilgilenen bir grup oluşturup teslimat işini hızlandırsa satışlar %25 artış gösterir.

Çevrimdışı Özer Eyüp

« Yanıtla #168 : 05.09.10, 22:41 »
Acaba maç günü çadırda ürün bulmakta sıkıntı çekmek gibi bir ihtimalimiz var mı :)

Çevrimdışı Gökay Oğuz

« Yanıtla #169 : 05.09.10, 23:03 »
Acaba maç günü çadırda ürün bulmakta sıkıntı çekmek gibi bir ihtimalimiz var mı :)
Dün gittiğim alışveriş merkezinde bulunan mağazamıza girdiğimde iyi bir şaşkınlık yaşadım. Rakibin sadece çalışanlarının bulunduğu mağazasının önünden geçerken Galatasaray store da benimle ilgilenecek boşta satıcı bulamamak oldukça güzel bir sıkıntıydı. Eğer benim gittiğim mağazaya özel bir yoğunluk değilse bazı ürünleri bulamayabilirsin.   

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #170 : 05.09.10, 23:14 »
Dün gittiğim alışveriş merkezinde bulunan mağazamıza girdiğimde iyi bir şaşkınlık yaşadım. Rakibin sadece çalışanlarının bulunduğu mağazasının önünden geçerken Galatasaray store da benimle ilgilenecek boşta satıcı bulamamak oldukça güzel bir sıkıntıydı. Eğer benim gittiğim mağazaya özel bir yoğunluk değilse bazı ürünleri bulamayabilirsin.

:) Çok güzel bir şey bu. İnşallah satışlar hep böyle gider. Nazar değmesin.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #171 : 06.09.10, 14:53 »
Alıntı
Duyuru

İnternet üzerinden yapılan satışlarımızdaki ürünlerin gönderimi, Şeker Bayramı tatili dolayısıyla 08 Eylül 2010 - 13 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilemeyecektir. Taraftarlarımızın bilgisine sunulur.

Galatasaray Pazarlama A.Ş

Dikkat, dikkat...

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #172 : 06.09.10, 16:01 »
Ramazan Bayramı da Şeker Bayramı oldu iyice...
İnşallah siparişler Et Bayramı(!)na yetişir...
« Son Düzenleme: 06.09.10, 16:01 Gönderen: Şamil Akdağ »

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #173 : 22.09.10, 19:21 »
Alıntı
4. forma geliyor!
Yeni sezonda tanıttığı formalarla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da, dördüncü forma yılbaşından önce taraftarların beğenisine sunulacak.

Daha önce somon, altın sarısı ve parçalı formaları satışa çıkaran Sarı-Kırmızılı yönetim, bu sezonun son formasını yılbaşından bir hafta önce tanıtacak. Taraftarlar, yeni yıla, yeni formalarla girmeye davet edecek olan yönetim, satışlardan büyük kâr bekliyor. Dördüncü formanın tasarımı ise sır gibi saklanıyor.

Kaynak : Fanatik

4. formanın çubuklu olacağını sağır sultan bile duydu ama, bu arkadaşlar farklı bir gezegende yaşıyorlar herhalde :D

Yahu TFF'nin sitesinde var zaten daha neyin sırrından bahsediyorsunuz  sevgili Fanatik yazarı arkadaşlar. :)
« Son Düzenleme: 22.09.10, 19:41 Gönderen: Murat Demir »

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #174 : 08.10.10, 12:49 »
Alıntı

Galatasaray Pazarlama A.Ş KAMER İşbirliği

Galatasaray Store’lar KAMER’in hazırlattığı file çantalarla büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor. Bugün 47 satış noktasında taraftarlarına hizmet veren Galatasaray Pazarlama A.Ş, Kamer’in Kadın Girişimciliği Projesi’ni mağazalarına taşıyor.

Evrensel düşünüp yerel çalışmayı ilke edinen KAMER, özellikle Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki illerde binlerce kadına ulaşan ağıyla, onların ve yakın çevrelerinin hayatında farkındalıklar yaratmaya devam ediyor. Galatasaray taraftarları için hazırlanan File çantalar, vakfın “Kadın Girişimciliği Projesi” kapsamında yer alan ürünler arasında. Tamamen doğal malzemeler kullanılarak kök boyalar ve el emeğiyle hazırlanan çantalar titiz ve uzun bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkıyor.

Galatasaray Spor Kulübü’nün sosyal sorumluluk projelerini destekleme politikası kapsamında tüketiciye ulaştırılacak bu özel ürün, daha önce evinin dışında çalışmamış, para kazanmamış kadınlar tarafından üretiliyor. Galatasaray Store’larda satılmak üzere hazırlanan çantalarının yapım süreciyse, ham ipliklerin tencerelerde Galatasaray bordosu rengi tutturulana kadar farklı oranlarda kök boyalarla defaeten kaynatılarak başlıyor. Ürün rengi tutturulduktan boyama işini bir kadın, örme işini diğer bir kadın ve dikim işlerini ise bir başkası yapıyor. Günlerce süren emekle hazırlanan ürünlerde kar marjı yok ve maliyet dışındaki kazanç direkt olarak bu çantaları üreten kadınlarla paylaştırılmakta.

Siz de file çantalardan edinerek bu farkındalığı elinizin, kolunuzun altında hissedebilir, eşinize dostunuza hediye ederek hem doğallığı hissedebilir, hem de kendini ve çevresini geliştirmek isteyen kadınlara kanal açmış olma onurunu bizlerle paylaşabilirsiniz.

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store