ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store

Gönderen Konu: Galatasaray Store  (Okunma sayısı 34896 defa)

Hakan Can, Can Gülen, Serkan Simsek ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

Ynt: Galatasaray Store
« Yanıtla #75 : 28.09.09, 09:48 »
Bugün AÖF sınavından çıkarken aklımdaydı bir forma alsam diye bir baktım önümde merdivenköy store.

10 numara Tolgahan yazdırdım parçalı formama. Birde kardeşime Mor forma aldık. Ben Large aldım onuda söyliyim.

Adamın kartını aldım burada yazılarlar aklıma geldi de ihtiyacınız olursa diye. Adama para havalesi yapıp formanızı kargo yaptırabilirmişsiniz. Yada gelip kendiniz alabilirsiniz. Benden söylemesi.

böyle bir yazı yazmıştım almak ve uzak olan isteyen havale ile vs ödemesini yapar.  Telefon numarası mevcut isteyene verebilirim. Yani ayırtabiliriz en kötü ihtimalle.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #76 : 05.10.09, 11:50 »
Alıntı
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Ankaragücü’ne farklı yenilerek zirve yarışında geride kalan Cim-Bom’da, Galatasar ay Store tırı da alışveriş şoku yaşadı

Kulübün lisanslı ürünlerini taraftarl ara sunmak için İstanbul’dan yola çıkarak, 19 Mayıs Stadı’na giden Galatasar ay Store aracında sadece 4 adet forma ve birkaç şapka ile aksesuar satıldı.

Helal olsun Ankara'lı Galatasar ay'lılara !
Hepsinde UA atkısı gördüm ben ama nedense de klübün bir ürününü görmedim.
« Son Düzenleme: 05.10.09, 11:50 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #77 : 08.10.09, 15:13 »
Galatasaray Dergisin'de Tasarımcımız Evrim Timur ile röportaj yapılmış...

Kısa bir alıntı ;

'' Taraftar bloglarını takip ediyoruz ve taraftarın önerilerini dikkate alıyoruz. ''

Bence bu başlıkta biraz öneri görme zamanı geldi...

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #78 : 13.10.09, 14:57 »

Hadi formalarda reklamı çoğunluk kabullendi -ben hala sindiremiyorum gerçi içime- ama kamp ürünlerinde bu reklam nedir. Yani rakip takımın taraftara sattıkları formalarda bile reklam yokken bizim kamp ürünlerinde bile bu reklamın olması niyedir. Fazla para almışız güya ancak nedense bu rakamlar 2 kulüp tarafından da açıklanmıyor. Hadi diyelim ki fazla aldık, formalarda reklam yetmez mi. Sırada ne var, aldığımız tişörtlerde de mi reklam göreceğiz bundan sonra.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #79 : 13.10.09, 15:04 »
Alıntı
Sırada ne var, aldığımız tişörtlerde de mi reklam göreceğiz bundan sonra.
Boxer satılıyor ya store da..Anladın  :D
İyi tedbir olur aslında..

Seba döneminde Çarşı komple sırtını dönüp poposunu göstermişti hatırlarsan :)

Çevrimdışı Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #80 : 13.10.09, 15:48 »
Seba döneminde Çarşı komple sırtını dönüp poposunu göstermişti hatırlarsan :)

Sadece sirt döndüler degil mi, ikinci asamaya gecmek yemez herhalde, nerede bizde Ingilizlerdeki medeni cesaret :)

« Yanıtla #81 : 13.10.09, 15:51 »
Ben bjk yöneticisi olsam yaparım valla böyle birşey..Yahu adamlar bu sene artık mutlaka daha da ileriye gidecekler bu belli..bari bu fırsatı değerlendirip,reklama vursalar :) "Vatandaşın sırtından değil poposundan" geçinsinler :)

« Yanıtla #82 : 13.10.09, 15:53 »

82 milyona (bir de onlarında renksiz forma ,daha ucuz olması lazım :) ) forma satıp vatandaşın sırtından geçineceğinize 2 milyona don sat poposundan geçin :)

« Yanıtla #83 : 14.10.09, 16:38 »

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #84 : 01.11.09, 22:00 »
Bugün dayanamayıp mor atkı aldım bir tane.Çok beğendim.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=6391

« Yanıtla #85 : 03.11.09, 08:59 »
Mor kravat niye yok yahu ??

Siyah takım beyaz gömlek mor kravat..Süper 3 lü..Halbuki bakıyorum davetlerde maçlarda bu 3 lü çok kullanılıyor.

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
« Yanıtla #86 : 03.11.09, 09:47 »
Bir şey sormak istiyorum.
Ben alış verişlerimi hep online olarak yapıyorum. Bu senenin forma tasarımları hoşuma gitmediği için almamayı düşünüyordum.
Ama şu sivas maçında giydikleri uzun kollu beyaz forma çok hoşuma gitti. Almaya karar verdim ama GSstore.org'da formaların uzun kollu olanı yoktur.
Normal Store'larda bu formaların satışı varmı ?

Çevrimdışı Mehmet Emre Erdogan

« Yanıtla #87 : 03.11.09, 09:50 »
Ben alış verişlerimi hep online olarak yapıyorum. Bu senenin forma tasarımları hoşuma gitmediği için almamayı düşünüyordum.
Ama şu sivas maçında giydikleri uzun kollu beyaz forma çok hoşuma gitti. Almaya karar verdim ama GSstore.org'da formaların uzun kollu olanı yoktur.
Storelarda da uzun kollu forma satışı yok bildiğim kadarıyla..

« Yanıtla #88 : 03.11.09, 13:50 »
Bence formaları eline al bak dostum..Formalar güzel ya

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #89 : 03.11.09, 16:52 »
Alıntı
Stadın yanındaki çadırda gördüm ben Oğuzhan Abi.Ama Ncity'deki mağazada olduğunu sanmıyorum.Çeşit çok az burada.
Düz mor kravat önünde beyaz GS logosu var.Güzeldi yani.

Çevrimdışı Metin Sucu

« Yanıtla #90 : 03.11.09, 17:11 »
Dün Forum İstanbul'u gezdim. Birkaç yer açılmış sadece. Birçok mağaza kapalıydı. Gs Store'a rastladım tabelaları koymuşlar ama içerde bir şey yoktu daha. Sitede de açılacağına dair bir şey yazmıyor. Bilinmiyorsa haberi ilk ben vereyim yeni bir store daha geliyor, hem de çok işlek bir yere. Ama hala İstanbul'da büyük alışveriş merkezlerinin çoğunda yok maalesef Gs Store.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #91 : 03.11.09, 17:53 »
AVM'lerde stord açmanın bazı avantajları olsada kiralar ınanılmaz yüksek. Özellikle yeni açılanlar hiç affetmiyor. Bazı rakamları duysanız dudağınız uçuklar.

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
« Yanıtla #92 : 04.11.09, 12:34 »

Parçalı forma geçen sezonkine çok benziyor.
Tasarım olarak mor forma hoşuma gitti, ama bu tür değişik renkleri onaylamıyorum. Bizim aşkımız armaya ve renklere her sene yeni bir renkle karşımıza çıkmaları pek hoş değil.
Forma alacağım şu beyaz formanın uzun kollu olanını bulabilirsem alırım yoksa parçalı alacağım yine.

Çevrimdışı Mehmet Emre Erdogan

« Yanıtla #93 : 04.11.09, 13:06 »

Parçalı forma geçen sezonkine çok benziyor.
Tasarım olarak mor forma hoşuma gitti, ama bu tür değişik renkleri onaylamıyorum. Bizim aşkımız armaya ve renklere her sene yeni bir renkle karşımıza çıkmaları pek hoş değil.
Forma alacağım şu beyaz formanın uzun kollu olanını bulabilirsem alırım yoksa parçalı alacağım yine.
Benim tahminim çıkacak olan kırmızı formanın uzun kollu olması yönünde..

« Yanıtla #94 : 04.11.09, 13:27 »
Alıntı
Stadın yanındaki çadırda gördüm ben Oğuzhan Abi.Ama Ncity'deki mağazada olduğunu sanmıyorum.Çeşit çok az burada.
Düz mor kravat önünde beyaz GS logosu var.Güzeldi yani.
Hadi ya ben de bakayım Ufuk çok sağol

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #95 : 04.11.09, 14:39 »
Ya birşey soracakatım.Store da geçen sezon formaları ne kadardı bilgisi olan varmı??

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #96 : 25.11.09, 18:51 »
Alıntı
2009 – 2010 Sezonu futbol formalarımızdan “Sadakati” temsil eden Parçalı Formamızın uzun kollu modeli Mecidiyeköy, Capitol, Florya, Metrocity, Suadiye, Zeytinburnu, 212 AVM, Profilo, Ankamall, Bayrampaşa Forum AVM ve www.gsstore.org resmi satış sitemizde taraftarlarımızın beğenisine sunulmuştur.

Galatasaray Pazarlama A.Ş.

Cok güzel..isterim.. :D

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #97 : 25.11.09, 18:53 »
Artık kısa kollu forma içine polar giymekten kurtuluyoruz desenize.İyi bir haber bu.Umarım sınırlı sayıda üretmezler.Bayram geçince alırım muhtemelen.Parçalı sevdasına kısa kollu ile maça gitmekten bir gün donacaz vallahi.

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #98 : 25.11.09, 19:10 »

İnşallah bunun aynısıdır.Arkaya beyaz digital fontlarla 10 Metin yazdırırım...

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #99 : 25.11.09, 19:12 »
Yok bildigimiz lisansli parcali formamiz Türk Telekom yazili..

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store