ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store

Gönderen Konu: Galatasaray Store  (Okunma sayısı 34916 defa)

Murat Demir ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cihan Bornovali

Ynt: Galatasaray Store
« Yanıtla #50 : 11.09.09, 01:59 »
Galatasaray Store’dan Metin Oktay’a Özel

Galatasaray Store Metin Oktay’ın ölüm yıldönümüne özel ürünler hazırladı.

11 Eylül Cuma gününden itibaren yeni hazırlanan Metin Oktay Atkısı ve Metin Oktay Uzun Kollu tişörtü İstanbul'daki tüm mağazalarda, İzmir Galatasaray Store'da ve www.gsstore.org sitesinde taraftarların beğenisine sunulacak.

Metin Oktay için hazırlanan bu ürünler önümüzdeki hafta tüm mağazalarımızdaki yerini alacaktır.

Galatasaray Store ayrıca Metin Oktay’ın ölüm yıldönümüne özel Anma Bandı hazırladı.12 Eylül tarihinde oynayacağımız Galatasaray - Beşiktaş maçında, stada gelen taraftarlarımızın da takabilmesi için 11-12 Eylül tarihlerinde Mecidiyeköy, Capitol, Suadiye, Yeni Sahra, Metrocity, Florya, Profilo, Göztepe, Pendik, Maltepe, Fındıkzade, Bakırköy, Beyazıt, Güneşli, Haramidere, Nişantaşı, Airport AVM, Ümraniye ve Cevahir Galatasaray Store’lardan 25 TL ve üzeri alışveriş yapan taraftarlarımıza hazırlanan bu Anma Bandı hediye edilecektir.

Galatasaray Pazarlama A.Ş.

www.gsstore.org

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #51 : 12.09.09, 14:23 »
Sonunda alabildik formamizi. Yalniz xl acayip bol geldi oyle boyle degik. L'da biraz dar, ikisinin ortasini ayarlayamamislar sanki. Neyse l aldim rejime girip gobegi eritecegiz artik. :)
Yapma yahu, o zaman bana da Large gerekiyor.. Aramaya korkuyorum...  :D

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #52 : 12.09.09, 15:04 »
Burhan abi sen parçalı alacasın onun kalıbı farklıdır belki. Ben 2288 aldım. Yalnız XL gerçekten çok bol oldu. Kolları dirseklerimden aşağıdaydı hesap edin artık gerisini. Hadi beden ve boydan bol olması o kadar önemli değilde kollar kötü oldu. Uzun kollu forma gibiydi. Large'a alıştım şimdi, kalıbı da genişlettik iki günde daha bir oturdu.  :D

Çevrimiçi Gökhan Menteş

« Yanıtla #53 : 12.09.09, 16:22 »
Ankarada Gsstore'a nası gidebileceğimi,nerde bulunduğunu;Ankara'nın yabancısı olan yeni öğrenci kardeşinize anlatabilcek biri var mı acaba :)

Çevrimdışı Polat Sözyürek

« Yanıtla #54 : 12.09.09, 16:37 »
Ankarada Gsstore'a nası gidebileceğimi,nerde bulunduğunu;Ankara'nın yabancısı olan yeni öğrenci kardeşinize anlatabilcek biri var mı acaba :)

Bilkent GS Store
0 (312) 266 06 36
Ankuva Alışveriş Merkezi No : 61
Bilkent

Karum GS Store
0 (312) 466 31 05
Karum Alışveriş Merkezi

Ankamall GS Store
0 (312) 541 10 38-39
Gimat Center Ankamall Alış Veriş merkezi Kat 2 / 15-16 Akköprü
Yeni Mahalle

Maltepe Park Galatasaray Store
0 (312) 231 32 83 - 0 (312) 231 32 93
Malltepe Park AVM Şehit Gönenç cad. NO:5/3B-31
Maltepe

A City AVM Outlet Galatasaray Store
0 (312) 387 45 05 – 0 (312) 387 45 06
İstanbul yolu, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 244/128
Yenimahalle

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #55 : 12.09.09, 16:45 »
Acity'de var. Sıhhiye'den Eryaman, Elvankent, Sincan vs. otobüsüne binersen tam önünde inersin. Outlet store oldugu için indirimli ve hediyeli ürünler var. Merkeze yakın olsun dersen Kızılay'dan metroya bin akköprü'de in oradan Ankamall'e geçersin.

« Yanıtla #56 : 12.09.09, 16:48 »
Acity'de var. Sıhhiye'den Eryaman, Elvankent, Sincan vs. otobüsüne binersen tam önünde inersin. Outlet store oldugu için indirimli ve hediyeli ürünler var. Merkeze yakın olsun dersen Kızılay'dan metroya bin akköprü'de in oradan Ankamall'e geçersin.

Turan Kızılay'da Mado'ya gelmeden bir alışveriş merkezi var, orda da var bir tane store. Hatta 2 tane var galiba ama adını hatırlayamadım alışveriş merkezinin. Ankara'da gidilebilecek en kolay yer orası. Biliyor musun orayı?
« Son Düzenleme: 12.09.09, 16:49 Gönderen: Polat Sözyürek »

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #57 : 12.09.09, 17:05 »
Maltepe park var merkezde ama arkadaş yeni gitmiş Ankara'ya o yüzden Ankamall dedim. Hem hafta sonu da kalabalıktır epey, sosyalleşme imkanı olur. :D

Birde oturduğu yer önemli yurtta değil evde kalıyorsa, ev de batıkent, eryaman, elvankent tarafında ise Acity'e gitmek daha mantıklı. Sanırım yardımcı olmuşuzdur Gökhan'a.  :)

« Yanıtla #58 : 12.09.09, 17:10 »
Olmuşuzdur olmuşuzdur. Gökhan sen Ankamall'e git, genç adamsın. Bizim yaşımız geçmiş, Kuğulu Park'ta takılırız anca. :D

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #59 : 12.09.09, 19:26 »
En çok çeşit sanırım, Kızılay'daki Soysal Pasajı'nda girince 2 kat aşağıdaki Galatasaray Store'da var, tam karşısı da büyük bir BJK STORE, orada her şeyi bulursun yahu :)

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #60 : 13.09.09, 05:31 »
Almanyadayim ve TR ye birkac ay sonra gelince o zamana dek cikacak olan Kirmizi formayi alacagim..

Az önce siteye baktimda söyle bir resim gördüm:

Abiler bu Arma niye böyle dandik yapilmis? Bu "basit" arma normalde taraftar formasinda var... Normal formada daha kaliteli, daha ahim sahim birsey degilmi bu? Yani eski formalarima bakiyorumda böyle basit armali forma göremiyorum. Onlar dikisli.. Bu resmen yapistirilmis sanki.
« Son Düzenleme: 13.09.09, 05:31 Gönderen: Mesut Arslan »

Çevrimiçi Gökhan Menteş

« Yanıtla #61 : 13.09.09, 15:35 »
Alıntı yapılan: ScoutGS
Polat Sözyürek,Cihan yerlikaya,Turan Solak

Çok sağolun  :)

Mmm şöyle diyeyim,ulus'ta bi yurtta olabilirim.Ama daha kesin değil.Aşti benim çıkış noktam olucak işte,ordan nası gidebilceğimi öğrenmem yeterli olur benim için :)
« Son Düzenleme: 13.09.09, 17:06 Gönderen: Gökhan Menteş »

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
« Yanıtla #62 : 24.09.09, 23:16 »
erzurum'a gs store istiyoruz yönetim duy sesimizi

Adem kardeşim bilmiyorum haberin var mı ?
İki sene öncesine kadar vardı. Ama taraftar olarak üzerimize düşeni yapıp orayı ayakta tutamadık.
Şimdi de GsStore.org'dan alış veriş yapmak zorunda kalıyoruz.
Aslında çok zor bir durum değil, ama mağazadan gidip deneyerek aldığın ürün gibi olmuyor :)
« Son Düzenleme: 24.09.09, 23:22 Gönderen: Recep Akbulut »

Çevrimiçi Gökhan Menteş

Galatasaray Store’dan Yeni Bir Mağaza Daha
« Yanıtla #63 : 25.09.09, 14:48 »

Galatasaray Store mağazalar zincirine bir yenisi daha eklendi. Ankara Gordion Alışveriş Merkezi içerisinde hizmete sunulan yeni mağazamız taraftarımız ile buluşmayı bekliyor. Yeni mağazamızla beraber 43 satış noktasında hizmet veren Galatasaray Pazarlama A.Ş. önümüzdeki günlerde yeni mağaza ve satış noktalarıyla büyümesine devam edecektir.

Gordion A.V.M. Galatasaray Store
Çayyolu Mah.Ankaralılar Cad.No:2 Gordion A.V.M Kat-2 No:244 Ümitköy / Ankara
Tel:0312 236 75 38
Fax:0312 236 75 39

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #64 : 26.09.09, 14:14 »
Vitrindeki mankeni görünce bir gülme aldı beni,üstünde mor forma olan.
Maltepe Carfurdada bir store var, mor formanın bulunmadığı günlerde ordaki mankenin üstündeki forma bile satılmıştıda manken 3-4 gün çıplak kalmıştı :) :)

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #65 : 26.09.09, 14:33 »
3 hatta boyunca parçalı XL forma aradım ve yok yanıtı aldım. Şimdi ne sorasım ne de alasım kaldı.. Yeniden havaya girebilmem için takımın güzel futbolla bol gollü bir galibiyet alması lazım..

« Yanıtla #66 : 26.09.09, 14:36 »
3 hatta boyunca parçalı XL forma aradım ve yok yanıtı aldım. Şimdi ne sorasım ne de alasım kaldı.. Yeniden havaya girebilmem için takımın güzel futbolla bol gollü bir galibiyet alması lazım..

Biz ocak ayında ikinci formayı almak için hazırlanıyoruz, sen hala birdesin :)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #67 : 26.09.09, 14:37 »
Burhan abi ben bile buldum yahu 2 tane forma aldim biri mor Elano biri parcali Arda :D

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #68 : 26.09.09, 14:57 »
Bende beyazı aldımda, aklım hala parçalıda.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #69 : 26.09.09, 15:36 »
Bende kırmızıyı bekliyorum. 2288 gerçekten çok hoş duruyor giyince.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #70 : 26.09.09, 15:38 »
Evet moru bende cok begendim..günlükte giyebiliyor insan..yanliz babam üstünde Ülker reklamli formayi almis..biraz bozuyor o :D

Bende devre arasi kirmiziyi alacagim muhtemelen..her renkten biseyler olsun dimi :D

« Yanıtla #71 : 26.09.09, 15:49 »
Bende beyazı aldımda, aklım hala parçalıda.

Ahmet görmesin sanada başlar Çikolata gibi olmuşsun demeye.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #72 : 26.09.09, 16:50 »
Bütün cesaretimi toplayıp Mecidiyeköy store'u aradım, hala parçalı gelmemiş.  İnanılır gibi değil.. Stadın yanındaki mağazada forma yok.. 24 Ağustos'dan beri forma alamadım yahu.. Ondan sonra da tişörtlerime laf ediyorsunuz..

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #73 : 26.09.09, 19:13 »
Abi benim en memnun kaldigim store Suadiye´deki..sana ters galiba avrupa yakasindasin :D

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #74 : 26.09.09, 22:17 »
Bütün cesaretimi toplayıp Mecidiyeköy store'u aradım, hala parçalı gelmemiş.  İnanılır gibi değil.. Stadın yanındaki mağazada forma yok.. 24 Ağustos'dan beri forma alamadım yahu.. Ondan sonra da tişörtlerime laf ediyorsunuz..

Yok abicim senin iş olacak gibi değil. Forum olarak seferber olup bu işi halletmek lazım. En geç pazartesi Göztepe ve Suadiye'deki storelara gidip XL parçalı formayı soracağım. Eğer varsa posta ile gönderirim sana :)

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store