ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store

Gönderen Konu: Galatasaray Store  (Okunma sayısı 34920 defa)

Murat Demir ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

Ynt: Galatasaray Store
« Yanıtla #25 : 26.08.09, 16:19 »
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=5871

Atkı budur işte.Mor renk ile ilgili tsihrt vs. de yapmamız gerekir.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #26 : 26.08.09, 16:23 »
Tam Nevizade gecelerini söylerken kullanılacak bir atkı bravo

Çevrimdışı Kaan Kutlak

« Yanıtla #27 : 26.08.09, 16:33 »
Kayseri maçında koridorda satılıyordu Çok şık bir atkı Store iYİ İŞ çıkarmış..

Çevrimdışı Kaan Kutlak

« Yanıtla #28 : 27.08.09, 13:17 »
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=5871
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=5912

Store kendini aştı süper atkılar çıkartıyor artık..harikalar :D

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #29 : 27.08.09, 17:06 »
Şimdi Mecidiyeköy Store'u aradım. Parçalı XL geldi mi diye sordum. Maalesef 1 hafta gecikecek yanıtı aldım.  Olacak iş değil yahu. Bu ekonomik krizde forma almak istiyorum ve yok, gecikecek türü yanıtlar alıyorum. Halbuki hafta içi gelecek diyorlardı. Tam gaza gelmişken bana satamazsan kime satcaksın kardeşim?

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #30 : 27.08.09, 17:08 »
Sayın Başkan Galatasaraycell Fenercellin arkasında kaldı bunu hazmedemiyorum diyor. Acaba Store ların Feneriumların ne kadar gerisinde kaldığının farkındamı.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #31 : 27.08.09, 17:15 »
Birazdan tekrar gideceğim bende. Bakalım bu sefer ne denecek. Çarşamba gelecek demişlerdi 1 günde bitmiştir yine. Valla bugünde alamazsam sayın başkan kusura bakmasın artık ama fenerin gerisinde kalırız tabi satışlarda. 1 aydan kısa bir sürede 6 sefer gidipte eli boş dönersem benim taraftar olarak yapacak daha bir şeyim yok. Biraz da kendileri baksın aynaya.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #32 : 27.08.09, 19:23 »
Evet şimdi store'dan çıktım ve yine eli boş tabi. Yahu ayırın bari dedim yapamıyoruz dedi kız. Vereyim kartı şimdi çekin parasını diyince ciddi oldugumu anladı sanırım ve isim, telefon aldı. Hadi bakalım ne olacak..

Fotoroman gibi oldu burası. Turan ve GSstore macerası. :)

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #33 : 27.08.09, 19:28 »
Evet şimdi store'dan çıktım ve yine eli boş tabi. Yahu ayırın bari dedim yapamıyoruz dedi kız. Vereyim kartı şimdi çekin parasını diyince ciddi oldugumu anladı sanırım ve isim, telefon aldı. Hadi bakalım ne olacak..

Ncity store mu?

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #34 : 27.08.09, 19:30 »
Evet orası.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #35 : 27.08.09, 19:31 »

Sevgili Turan, Londra'da Adidas mağazalarından Parçalı formanın sırt ve kollarında reklamsız olarak satıldığını başka bir forumda gördüm. Çok acele olmadığı için Londra da yaşayan arkadaşım ile Facebook üzerinden mesaj atarak irtibata geçtim. Adidas mağazasına bakacak ve eğer varsa alıp bana gönderecek. Sanırım benim iş senden daha çabuk bitecek  :D

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #36 : 30.08.09, 01:46 »
Merak edenler varsa diye söylüyorum, daha telefon gelmedi.  :)

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #37 : 30.08.09, 01:59 »
Merak edenler varsa diye söylüyorum, daha telefon gelmedi.  :)

Sanmasinlar seni yalnizzzzzz...
Turancim buralARDAyizzzzzz...

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #38 : 30.08.09, 02:08 »

Sevgili Turan, Londra'da Adidas mağazalarından Parçalı formanın sırt ve kollarında reklamsız olarak satıldığını başka bir forumda gördüm. Çok acele olmadığı için Londra da yaşayan arkadaşım ile Facebook üzerinden mesaj atarak irtibata geçtim. Adidas mağazasına bakacak ve eğer varsa alıp bana gönderecek. Sanırım benim iş senden daha çabuk bitecek  :D

Dün msn'de Turan'a söylemiştim. Dün Londra'dan telefon geldi ve arkadaşım Adidas mağazasından parçalı formayı almış. Üzerinde sadece Türk Telekom reklamı var. Arkadaşa acelesi yok dedim, bir ara gönderirsin. Nasıl olsa her halükarda Turan'dan önce forma elime geçer zaten :)

Çevrimdışı Hakan Baysal

• Hayat
« Yanıtla #39 : 03.09.09, 17:37 »

Bu ürün store'larda halen varmi yoksa kaldirildimi? Gsstore.org'da bulamadim..

Üretimi durdu aslında imza toplayıp tekrar üretime sokulmasını talep etmek lazım. Çünkü bu forma efsanedir. o yüzden sürekli reyonlarda vitrinlerde olmalı

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #40 : 03.09.09, 17:49 »
Dün Mecidiyeköy Store'u yine aradım, yine maalesef yanıtını aldım.. Böyle işbilmezlik görmedim yahu.. Kardeşim Beşiktaş maçı geliyor, olası bir kötü sonuçla zaten kimseye birşey satamazsın, hazır işler iyi giderken elinde forma yok.. Yuhh diyorum artık..

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #41 : 03.09.09, 17:52 »
Abi www.gsstore.org da bütün formalar var şu anda. Eğer istersen buradan alabilirsin. Şimdi sipariş versen sabaha yetişir. Ama ben inat ettim buradaki store'dan alacağım. Daha ses seda yok ama bir uğramak lazım, arayacakları yok bunların.

Derken parçalı XL'ın bittiğini gördüm, yine işine yaramayacak abicim. :)
« Son Düzenleme: 03.09.09, 17:53 Gönderen: Turan Solak »

Serdar Mullaoğlu

« Yanıtla #42 : 04.09.09, 05:12 »
Abi www.gsstore.org da bütün formalar var şu anda. Eğer istersen buradan alabilirsin. Şimdi sipariş versen sabaha yetişir. Ama ben inat ettim buradaki store'dan alacağım. Daha ses seda yok ama bir uğramak lazım, arayacakları yok bunların.

Ben Beşiktaş maçı için İstanbul'a geleceğim.Formamı da ordan almayı düşünüyorum ama maç günü sabah erken saatlerde bile store'da forma olmaması veya beden olmaması mümkün müdür?İzmir'den mi temin edip gitsem diye düşünmeye başladım.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #43 : 04.09.09, 05:13 »
Eğer varsa İzmir'den hallet sen forma işini, ne olur ne olmaz :)

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #44 : 04.09.09, 09:18 »

Bir giyip bakmam lazım yahu, internetden nasıl alayım... Böyle rezillik olmaz.. Dünya kadar small ve medium formayı doldurmuşlar, large ve XL hak getire..  Hangisinden ne kadar satabileceklerini nasıl bilmezler yahu!

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #45 : 04.09.09, 10:00 »
Daha atletik bir taraftar profilini hedef seçmişler sanırım :D Şaka maka bizde L olduk artık :)

Serdar Mullaoğlu

« Yanıtla #46 : 04.09.09, 15:13 »
Eğer varsa İzmir'den hallet sen forma işini, ne olur ne olmaz :)

Sağolasın Ahmet,öyle yapayım bari işimizi şansa bırakmayalım,Sami Yen'de formasız kalmak baya üzer beni :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #47 : 05.09.09, 15:46 »
Bugün AÖF sınavından çıkarken aklımdaydı bir forma alsam diye bir baktım önümde merdivenköy store.

10 numara Tolgahan yazdırdım parçalı formama. Birde kardeşime Mor forma aldık. Ben Large aldım onuda söyliyim.

Adamın kartını aldım burada yazılarlar aklıma geldi de ihtiyacınız olursa diye. Adama para havalesi yapıp formanızı kargo yaptırabilirmişsiniz. Yada gelip kendiniz alabilirsiniz. Benden söylemesi.
« Son Düzenleme: 05.09.09, 15:48 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #48 : 10.09.09, 12:30 »
Mecidiyeköy Store'a halen parçalı XL forma gelmemiş. İnanılır gibi değil, Beşiktaş maçına 2 gün kalmış ve hala forma yok ellerinde..

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #49 : 10.09.09, 17:49 »
Sonunda alabildik formamizi. Yalniz xl acayip bol geldi oyle boyle degik. L'da biraz dar, ikisinin ortasini ayarlayamamislar sanki. Neyse l aldim rejime girip gobegi eritecegiz artik. :)

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store