Bu Nasıl Store
Galatasaray Store. Galatasaray ürünlerinin satıldığı, klübün en büyük gelir kaynaklarından birisi. Ama ne kadar etkili kullanılıyor orası biraz tartışılır. İşte bu yazıda bunu tartışacağız.
Klübümüz bu sezon asaletin rengi moru da kullanmasıyla göze çok güzel gelen tasarımlar yaptı ve bugüne kadar tasarımda yakalayamadıkları kaliteyi bu sezon epey bir yükseltti. Ancak gel gör ki ürünlerin kaç tanesi stokta mevcut?
Aksesuar Bölümünden Atkı & Eldiven bölümüne girdiğimde karşıma 52 tane ürün çıkıyor. Bu 52 ürünün sadece ve sadece 20 tanesi stokta mevcut. Şapka & Bere bölümüne girdiğimde ise karşıma 50 tane ürün çıkıyor. Bu 50 ürünün de sadece 20 tanesi stokta mevcut. Evet ürünlerin %50sinden daha fazlası stokta bulunmamakta. Bunlar havaların en soğuk olduğu kış mevsiminde kapış kapış satılacak olan ürünler. Ancak havaların en soğuk olduğu günlerde Galatasaray Store’umuzda kışlık ürün alamıyoruz. İnşallah yaz aylarında koyarlar kışlık ürünleri diye dua ediyorum artık. Çünkü bir atkı almak için 4 hafta bekledim hala stoğa eklenmedi. Burda yaz geldi artık, havalar ısındı. Galatasaray Store yöneticileri yaz aylarında kışlık ürünlerle sokağa çıkıyor olmalı ki kışın kışlık ürünleri satma girişiminde bulunmuyorlar.
Neyse kışlık ürünleri geçtim. 1908 Serisi diye bir koleksiyon hazırlanmış. Bu seride 13 tane ürün bulunmakta. Bu 13 üründen sadece 2 tanesi stokta bulunmakta. Evet yine yanlış okumadınız. Stokta olmayanları değil stokta bulunan ürün sayısını yazdım! Stokta sadece 2 tane ürün bulunmakta.
Bir Galatasaray taraftarı Galatasaray Store’a gittiğinde veya
www.gsstore.org a girip alışveriş yapmak istediğinde aradığı ürünü bulamıyor yani. Haftaya gel durumu falan da yok. O ürün eğer ki stokta yoksa haftalarca bekliyorsun yine bulamıyorsun. GsStore mağaza çalışanına “şu ürün ne zaman gelecek?” diye soru sormaya kalksak “3 ay sonra gelir” cevabını alacağız sanıyorum.
Kim bu Galatasaray Store’dan sorumlu yönetici? Adnan Polat taraftardan klübe destek beklerken, ürünlerimizi alın derken hiç gsstore.org’a bakıyor mu acaba? Adnan Başkan soruyorum hangi ürünü alacağız biz? Store açmışsınız ama içinde ürün yok. Bizden ne almamızı bekliyorsunuz? GsBonus, GsMobile, Ttnet Arena, GSTV derken GS STORE’u unuttunuz sanıyorum!
Bu işin sorumluları her kimse derhal uyarılmalı ve Galatasaray Store bir düzen içerisine sokulmalıdır. Boş bir Galatasaray Store değil, istediğimiz ürünü bulabileceğimiz bir Galatasaray Store istiyoruz. Taraftardan bu konuda bize destek vermelerini rica ediyorum. El birliği ile Store’umuzu düzene sokacağız.
Barış KOÇ
AslanYürekliler.com