ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store

Gönderen Konu: Galatasaray Store  (Okunma sayısı 35065 defa)

Murat Demir, Cengiz Saglam, Berk Işılak, Serdar Colak ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

Ynt: Galatasaray Store
« Yanıtla #125 : 28.01.10, 20:57 »
Şu en alttaki eşofman kaça olur en son ? :) Fiyatlar üzerinden mi kampanya var, yoksa bunlar kampanyalı fiyatlar mı ? Yoksa ben indirim ile kampanya kelimelerini aynı anlama mı sokmaya çalışıyorum ?

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #126 : 28.01.10, 21:06 »
Şu en alttaki eşofman kaça olur en son ? :) Fiyatlar üzerinden mi kampanya var, yoksa bunlar kampanyalı fiyatlar mı ? Yoksa ben indirim ile kampanya kelimelerini aynı anlama mı sokmaya çalışıyorum ?

Kampanya dolayısıyla dediğin eşofman 53 Liraya denk geliyor.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #127 : 28.01.10, 21:13 »
Bu morlu beyazlı atkıdan alan var mı?

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=6432

(Görmeden de giyecek bir şey almaya uyuz olurum :) )

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #128 : 28.01.10, 21:21 »

Bundan Rijkaard takıyordu abi yanılmıyorsam bence güzel duruyor ama ben diğer mor atkıyı aldım.Öbürü daha hoş göründü gözüme :)

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=6212

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #129 : 28.01.10, 21:21 »
53e mi vay canına, Buradan bi düzünelim o zaman bi ara :)

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #130 : 28.01.10, 21:25 »
Alıntı
Bundan Rijkaard takıyordu abi yanılmıyorsam bence güzel duruyor ama ben diğer mor atkıyı aldım.Öbürü daha hoş göründü gözüme

Bende onda gördüm de bayıldım.. :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #131 : 05.02.10, 09:30 »
Dün Eminönü'nde işim vardı dedim şu Taksim'e doğru çıkayım store'ye bir uğrayayım... Sen misin giden yürüyerek tünelden Taksim'e kadar gittim olmadı adidas mağazası görüp GS Store sordum. Aşağılarda olacaktı dedi tekrar Tünel'e doğru devam ettim baktım yok. Bunu bilse bilse Fenerium bilir dedim girdim buralarda GS Store var mı dedim adam yok kapandı dedi...

İstiklal Caddesinde Galatasaray Spor Kulübünün doğduğu yerde Galatasaray Lisesi'nin etrafında GS Store yok. İş başkan olmaya gelince üye almaya gelince ezilen taraftar bir taraftada biz liseliyiz diye geçinip lisenin caddesinde GS Store'yi bile barındıramayan bir zihniyet... Sembolik bile olsa orada GS Store bulunması gerekiyor.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #132 : 12.02.10, 23:51 »

Ben aldım geçen hafta.
Şu karlı havalarda falan sürekli taktım.
Harika.
Ama hafiften tüylenme yaptı ki o kötü.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #133 : 08.03.10, 12:26 »
Yaz Sezonu Ürünleri

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #134 : 08.03.10, 12:28 »
ELİT ÜRÜNLER

1350 TL

890 TL

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #135 : 08.03.10, 13:26 »
Bu Nasıl Store

Galatasaray Store. Galatasaray ürünlerinin satıldığı, klübün en büyük gelir kaynaklarından birisi. Ama ne kadar etkili kullanılıyor orası biraz tartışılır. İşte bu yazıda bunu tartışacağız.

Klübümüz bu sezon asaletin rengi moru da kullanmasıyla göze çok güzel gelen tasarımlar yaptı ve bugüne kadar tasarımda yakalayamadıkları kaliteyi bu sezon epey bir yükseltti. Ancak gel gör ki ürünlerin kaç tanesi stokta mevcut?

Aksesuar Bölümünden Atkı & Eldiven bölümüne girdiğimde karşıma 52 tane ürün çıkıyor. Bu 52 ürünün sadece ve sadece 20 tanesi stokta mevcut. Şapka & Bere bölümüne girdiğimde ise karşıma 50 tane ürün çıkıyor. Bu 50 ürünün de sadece 20 tanesi stokta mevcut. Evet ürünlerin %50sinden daha fazlası stokta bulunmamakta. Bunlar havaların en soğuk olduğu kış mevsiminde kapış kapış satılacak olan ürünler. Ancak havaların en soğuk olduğu günlerde Galatasaray Store’umuzda kışlık ürün alamıyoruz. İnşallah yaz aylarında koyarlar kışlık ürünleri diye dua ediyorum artık. Çünkü bir atkı almak için 4 hafta bekledim hala stoğa eklenmedi. Burda yaz geldi artık, havalar ısındı. Galatasaray Store yöneticileri yaz aylarında kışlık ürünlerle sokağa çıkıyor olmalı ki kışın kışlık ürünleri satma girişiminde bulunmuyorlar.

Neyse kışlık ürünleri geçtim. 1908 Serisi diye bir koleksiyon hazırlanmış. Bu seride 13 tane ürün bulunmakta. Bu 13 üründen sadece 2 tanesi stokta bulunmakta. Evet yine yanlış okumadınız. Stokta olmayanları değil stokta bulunan ürün sayısını yazdım! Stokta sadece 2 tane ürün bulunmakta.

Bir Galatasaray taraftarı Galatasaray Store’a gittiğinde veya www.gsstore.org a girip alışveriş yapmak istediğinde aradığı ürünü bulamıyor yani. Haftaya gel durumu falan da yok. O ürün eğer ki stokta yoksa haftalarca bekliyorsun yine bulamıyorsun. GsStore mağaza çalışanına “şu ürün ne zaman gelecek?” diye soru sormaya kalksak “3 ay sonra gelir” cevabını alacağız sanıyorum.

Kim bu Galatasaray Store’dan sorumlu yönetici? Adnan Polat taraftardan klübe destek beklerken, ürünlerimizi alın derken hiç gsstore.org’a bakıyor mu acaba? Adnan Başkan soruyorum hangi ürünü alacağız biz? Store açmışsınız ama içinde ürün yok. Bizden ne almamızı bekliyorsunuz? GsBonus, GsMobile, Ttnet Arena, GSTV derken GS STORE’u unuttunuz sanıyorum!

Bu işin sorumluları her kimse derhal uyarılmalı ve Galatasaray Store bir düzen içerisine sokulmalıdır. Boş bir Galatasaray Store değil, istediğimiz ürünü bulabileceğimiz bir Galatasaray Store istiyoruz. Taraftardan bu konuda bize destek vermelerini rica ediyorum. El birliği ile Store’umuzu düzene sokacağız.

Barış KOÇ
AslanYürekliler.com

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #136 : 08.03.10, 13:27 »
Bu biraz da şirketlerin birleşmemesinden dolayı kasti yavaşlatılmış olabilir.
Şirketler birleştikten sonra stoklarda da bir patlama olabilir.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #137 : 16.04.10, 21:42 »
Bugün metrocity mağazasına uğradım.

Sezon sonu ürünlerde %50 indirim var. Güzel bir şeyler yakaladım kendi adıma :D

Bu arada Metin Oktay forması benzeri t*shirt yapmışlar 29 TL. Çok hoş duruyor. Tavsiye ederim.

Çevrimdışı Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #138 : 17.04.10, 10:47 »
Alıntı
Bundan Rijkaard takıyordu abi yanılmıyorsam bence güzel duruyor ama ben diğer mor atkıyı aldım.Öbürü daha hoş göründü gözüme

Bende onda gördüm de bayıldım.. :)

Valla Izzet ben Metrocity'deki Store'dan (yanindaki Fenerium yüksek sesle Kirac'in marsini calip bunlari sinir ediyor, kapisiyorlar sürekli) diger mor atkiyi aldim. Mor-beyaz olandan daha güzel bence. Her gün her kiyafete giyebiliyorsun, kumasi da daha yumusak.

Burak Fındık

« Yanıtla #139 : 17.04.10, 12:03 »
Galatasaray storeye okadar sinirliyim ki..Geçen forma aldım Diyarbakırspor maçında giydim bi baktım foırmanın alt kısmı böle tüylenme olmuş ip ip ambalajından açtığım gibi gördüm hemen gittim değiştirmeye aldığımdan 2 gün geçmiş daha fişini falan götürdüm adam bana diyoki ne malum senin yapmadığın ya diyorum daha 2 gün olmuş yıkamadım bile formayı nasıl yapıcam yok değiştirmedi adam..Sonra incelemeye yollıycaz dediler aldı formayı hala haber yok...

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #140 : 17.04.10, 12:10 »
Galatasaray storeye okadar sinirliyim ki..Geçen forma aldım Diyarbakırspor maçında giydim bi baktım foırmanın alt kısmı böle tüylenme olmuş ip ip ambalajından açtığım gibi gördüm hemen gittim değiştirmeye aldığımdan 2 gün geçmiş daha fişini falan götürdüm adam bana diyoki ne malum senin yapmadığın ya diyorum daha 2 gün olmuş yıkamadım bile formayı nasıl yapıcam yok değiştirmedi adam..Sonra incelemeye yollıycaz dediler aldı formayı hala haber yok...
Bu durumda sert çıkacaksın Burak. Store'larda genel olarak ürünleri çok rahat bir şekilde değiştiriyorlar, bir sorun çıkartmıyorlar.

Sen bu durumda sizi şikayet edeceğim diyeceksin ya hemen değiştirecekler. Ya da gerçekten şikayet edeceksin ve akabinde forman zaten değişecek.

Burak Fındık

« Yanıtla #141 : 17.04.10, 12:14 »
Bu durumda sert çıkacaksın Burak. Store'larda genel olarak ürünleri çok rahat bir şekilde değiştiriyorlar, bir sorun çıkartmıyorlar.

Sen bu durumda sizi şikayet edeceğim diyeceksin ya hemen değiştirecekler. Ya da gerçekten şikayet edeceksin ve akabinde forman zaten değişecek.

Bekliyorum işte eğer olumsuz bi kararla gelirse artık nereye şikayet edicem onu öğrenip arayıp şikayet edicem okadar hevesle forma alıyoruz defolu çıkıyor götürüyoruz değiştirmeye yok kullanıcı hatası olabilir prosedür böle falan filan...

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #142 : 17.04.10, 12:17 »

Bekliyorum işte eğer olumsuz bi kararla gelirse artık nereye şikayet edicem onu öğrenip arayıp şikayet edicem okadar hevesle forma alıyoruz defolu çıkıyor götürüyoruz değiştirmeye yok kullanıcı hatası olabilir prosedür böle falan filan...
Olumsuz bir sonuç çıkarsa internet ortamında sizi rezil edeceğim filan diyebilirsin, emin ol çok işe yarıyor.

Burak Fındık

« Yanıtla #143 : 17.04.10, 12:32 »

Olumsuz bir sonuç çıkarsa internet ortamında sizi rezil edeceğim filan diyebilirsin, emin ol çok işe yarıyor.

Teşekkür ettim deniycem :D Gs store olmasa ben onun önünde bekleyip 1gün boyunca her gelene buranın malları defolu derdim de işte işin ucunda gs var :D

• ScoutGS
« Yanıtla #144 : 17.04.10, 13:15 »
Dün ben de bir forma deneyeyim dedim. Paketten yeni çıkarmışlardı (Parçalı forma). Üzerime giydim, bir baktım koltuk altı dikiş yerinden sökülmüş 10-15 santim kadar. Neden bu kadar kalitesiz yapıyorlar bunları anlayabilmiş değilim. Özellikle de o fiyata..

Bir de pazarlama stratejisinde hata var. Sezonun sonu gelmiş hala ürünlerde (forma, antrenman eşofmanı vs) indirim yok. Zaten yeni sezonda yeni ürünler gelecek. İndirip yap, ölü sezonda çatır çatır sat malları.

Zaten formanın dizaynı  (çizgilerin simetrik olmayışı, reklam yazının kalitesizliği vs) hoşuma da gitmedi. Gittim nostalji Metin Oktay forması aldım. Mis gibi :D

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #145 : 15.05.10, 20:16 »

• ScoutGS
« Yanıtla #146 : 16.05.10, 09:14 »

Hakikten de güzel..

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #147 : 16.05.10, 11:59 »
Ben de çok beğendim.
Almalı..

Çevrimdışı Samet Semiz

« Yanıtla #148 : 16.05.10, 14:19 »
Gerçekten çok güzel olmuş o t-shirt.

Çevrimdışı Ilkay Orhan

« Yanıtla #149 : 30.05.10, 14:38 »
Almanyada bir Gs Store acsalar cok iyi olur. Burada o kadar cok Galatasarayli varki. Mesela Türklerin en fazla yasadigi Yerler Bati da Köln-Duisburg-Dortmund gibi büyük Sehirlerin birinde bir Magaza Acsalar Külüp iyi Para kazanir

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray Store