ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarAli Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena Stadı

Gönderen Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena Stadı  (Okunma sayısı 101947 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cem Behcet Abike

Ynt: Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena Stadı
« Yanıtla #2800 : 29.01.12, 03:13 »
Hahaha süper demis, Fener macini yönetmistim bir sene önce, ve Ali Sami Yende mac yönetmeye hazir zannediyordum kendimi bu yüzden. Ama yanilmisim. :D

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #2801 : 30.01.12, 13:17 »
Hahaha süper demis, Fener macini yönetmistim bir sene önce, ve Ali Sami Yende mac yönetmeye hazir zannediyordum kendimi bu yüzden. Ama yanilmisim. :D
O dönemdeki taraftar efsanedir yalnız. Fenerbahçe hiç bir zaman o seviyeyi yakalayamaz . ;)

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #2802 : 06.02.12, 18:32 »
Aslantepe Türk Telekom Arena'ya giden metronun kapasitesinin artması adına 800 mt.lik bir tünel daha yapılacağı konuşulmaya başlandı son günlerde, dün Fatih Altaylı makalesinin bir bölümünde konuya ilişkin bir paragraf ayırmış, bugün de bir kaç yerde daha rastladım.

Teoride baktığımız zaman gayet yerinde bir uygulama  olacaktır, ancak yapımı ne kadar sürer, ne zaman faaliyete geçer bununla ilgili net bilgiler yok henüz.

Önümüzdeki yıl hastane inşaasının bitimi  ile aynı döneme  rastlasın ben razıyım şahsen, çünkü hastanenin açılması demek ayrı bir kaçış yolu ve rahatlık demek, bunun yanında metro hattı kapasitesinin bu ek tünelle birlikte 2 katına çıktığını varsayarsak ( hesaplar tutarsa) gidiş- dönüş eziyetimizi minimum seviyeye çekmiş oluruz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Özer Yalçın

« Yanıtla #2803 : 06.02.12, 18:59 »
Aslantepe Türk Telekom Arena'ya giden metronun kapasitesinin artması adına 800 mt.lik bir tünel daha yapılacağı konuşulmaya başlandı son günlerde, dün Fatih Altaylı makalesinin bir bölümünde konuya ilişkin bir paragraf ayırmış, bugün de bir kaç yerde daha rastladım.

Teoride baktığımız zaman gayet yerinde bir uygulama  olacaktır, ancak yapımı ne kadar sürer, ne zaman faaliyete geçer bununla ilgili net bilgiler yok henüz.

Önümüzdeki yıl hastane inşaasının bitimi  ile aynı döneme  rastlasın ben razıyım şahsen, çünkü hastanenin açılması demek ayrı bir kaçış yolu ve rahatlık demek, bunun yanında metro hattı kapasitesinin bu ek tünelle birlikte 2 katına çıktığını varsayarsak ( hesaplar tutarsa) gidiş- dönüş eziyetimizi minimum seviyeye çekmiş oluruz diye düşünüyorum.

Çok uzun süreceğini sanmıyorum.

Sanayi mahallesinden bir tünel daha yapacaklar.

Muhtemelen (yani dedikodular doğruysa) gelecek sezon başına yetişir.

Çevrimdışı Kubilay Kula

« Yanıtla #2804 : 06.02.12, 23:00 »
Alıntı
Galatasaray stadının üstünün kapanması ile ilgili yeni aldığım haberleri paylaşıyorum.

Stadın üstünü kapatacak olan Alman firması Galatasaray kulübü ile son görüşmeleri yaptı.

Tıpkı transfer döneminde olduğu gibi yöneticilerin bir kısmı kapansın derken bir kısmıda bu işe karşı çıktılar.

Yani yöneticiler içinde uyumsuzluk sonucunda stadın üstünü kapatacak olan firma bu konudan sıkılarak görüşmelere son verdi.

Sonuç olarak yöneticilerin büyük çoğunluğu" Stadın üstünün kapanmasından daha önemli işlerimiz" var diyerek kapanmasına karşı çıktılar.

Basına yapacakları açıklama şu şekilde olacak." Stadın yeni yapılmasından dolayı oturmadığı için çatıyı tehlikeli olduğu için yapmıyoruz"

Ama işin özünde yöneticilerin istememesinden dolayı Galatasaray stadının üstünün kapanması bir başka bahara kaldı.

Gsm ile yapılan protokolde stadın üstünün GS tarafından yapılması şart koşulmuştu bundan GS nasıl sıyrılacak onu bilemiyorum.

Stadın üstünü yapacak olan firma GS'dan 5 TL bile para istemedi.

Stadın üstünü kapatacak olan firma Stadın bütün elektiriğini çıkartacak olan güneş panellerinide yapacaktı.

Yani GS 5 TL elektirik parası vermeyecekti.

Stadın üstünü kapatacak olan firma GS yönetimi ile ipleri kopardı ve bir daha görüşme olmayacak.

Kaynak : Burak Özkaya / maraton.com.tr

Çevrimdışı Cem Behcet Abike

« Yanıtla #2805 : 06.02.12, 23:03 »
Yok yok Terim veto etmistir.

Çevrimdışı Gökay Oğuz

« Yanıtla #2806 : 07.02.12, 00:11 »
Alıntı
Stadın üstünü kapatacak olan firma Stadın bütün elektiriğini çıkartacak olan güneş panellerinide yapacaktı.
Yani GS 5 TL elektirik parası vermeyecekti.

Peki madem bu kadar elektirik gideri var. Kapatacağımız çatının üstü güneş enerjisi için kullanılabilir mi ya da böyle bir durum zaten söz konus mu? Çünkü senede 25 maç bir kaç da faaliyet olsa 3 milyon TL yapar. 10 yılda da 30 Milyon TL yapar. İyi para. Neresinden kurtarsak kardır.

Senelik 3 M TL ekleyebiliriz transfer bütçesine  :)
« Son Düzenleme: 07.02.12, 00:12 Gönderen: Gökay Oğuz »

Çevrimdışı Serkan Simsek

« Yanıtla #2807 : 07.02.12, 11:57 »
Alıntı
Madonna konseri kesinleşti
Daha önce İstanbul'da konser vereceği açıklanan Madonna'nın 7 Haziran 2012’de TT Arena’da sahneye çıkacağı kesinleşti.

Ntvmsnbc

Umarım çim konusunda gereken önlemleri alırlar bu sefer.
« Son Düzenleme: 07.02.12, 11:58 Gönderen: Serkan Simsek »

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #2808 : 07.02.12, 12:03 »
Akıllanmıyoruz arkadaş, daha yeni bunun sızısını yaşamışız, zemini bu sebeple komple değiştirmişiz ama hala aynı naneyi yiyoruz.

Esprit Arena'da uygulanan sistemi uygulasınlar tek kelam etmem , ama adım gibi biliyorum ki yine kabak zeminin başına patlayacak. İnşallah yanıltırlar.

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
« Yanıtla #2809 : 07.02.12, 12:05 »
Kulübün başında Adnan Polat olsa kendi metodlarıyla iyi bir kar ederdik ama o da yok. Ne diye bu işlere giriyoruz ki? :)
İnşallah önlem alınır bu sefer.

Çevrimdışı Barış Çamur

« Yanıtla #2810 : 07.02.12, 13:39 »
Bu tarz konserlere karşı değilim, hatta tam tersi olması yönünde taraftarım. En azından şuanda stadı tüm dünyaya gösteriyorsunuz, duyuruyorsunuz ve ücretsiz olarak tüm dünyaya kendi reklamınızı yapıyorsunuz. Ek olarak bu işten para kazanıyorsunuz.

Zemin konusuna gelince, gerekli tedbirler ve önlemleri almak çok kolay. Eminimki gerekli tedbirler bu sefer Adnan Öztürk ekibi önderliğinde mevcut stad sorumlu yöneticiler tarafından alınacaktır. Espit Arena'mı olur, Abdi İpekçi Arena'daki gibi mi olur bilemem. Adamlar İpekçi'ye 100ton su kapasitesinde parkenin üzerine havuz kurdu, en ufak suyla temasında mahvolacak parkelerde tek bir bozulma, kabarma kısacası hiçbirşey olmadı.

Çevrimdışı Emre Fisek

« Yanıtla #2811 : Dün, 10:52 »
Doğu tribüne Ülker adını vermiş sanırım, dün bir haberde izledim hatırlayamıyorum.

Bu sezon adı değişir mi, gelecek yıl için midir ?

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #2812 : Dün, 13:22 »
Doğu tribüne Ülker adını vermiş sanırım, dün bir haberde izledim hatırlayamıyorum.

Bu sezon adı değişir mi, gelecek yıl için midir ?
Stad açılışından evvel de vardı bu isim Emre, yeni değil yani. Doğu VİP'in olduğu kısım Ülker Aile tribünü olarak geçiyor, yaklaşık 3 milyon $ gibi bir rakam aldık orası için yanlış hatırlamıyorsam. Pegasus Kuzey tribünün tamamı için 4 milyon bedel verdiğinden dolayı oranın ismi Pegasus olarak anılıyor ama Ülker sadece alt bölüme sponsorluk yapıyor.

Çevrimdışı Emre Fisek

« Yanıtla #2813 : Dün, 16:05 »
Ben bunu bilmiyordum Abi, Pegasus gibi komple Ülker Tribünü olacak sandım Doğu Tribün. Teşekkür ederim.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #2814 : Dün, 16:07 »
Stad açılışından evvel de vardı bu isim Emre, yeni değil yani. Doğu VİP'in olduğu kısım Ülker Aile tribünü olarak geçiyor, yaklaşık 3 milyon $ gibi bir rakam aldık orası için yanlış hatırlamıyorsam. Pegasus Kuzey tribünün tamamı için 4 milyon bedel verdiğinden dolayı oranın ismi Pegasus olarak anılıyor ama Ülker sadece alt bölüme sponsorluk yapıyor.

Ülker'in mallığıdır bu.

Biz burada bu kadar takip ediyoruz ama bilmiyoruz o tribünün isminin Ülker olduğunu 2 M daha ver komple adını koy herkes bilsin.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #2815 : Dün, 16:21 »
Ülker'in mallığıdır bu.

Biz burada bu kadar takip ediyoruz ama bilmiyoruz o tribünün isminin Ülker olduğunu 2 M daha ver komple adını koy herkes bilsin.
Sanırım 3-4 bin kişilik bir bölüme sponsor oldular işte Tolgahan, bir bakıma haklısın yani. :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #2816 : Dün, 16:24 »
Sanırım 3-4 bin kişilik bir bölüme sponsor oldular işte Tolgahan, bir bakıma haklısın yani. :)

Bende onu diyorum her hafta stadtayız biz bile bilmiyoruz nasıl sponsorluk bu. Sponsorluk reklam, tanıtım için yapılmıyor mu. :D Fi-Yapı o paraya İnönü stadının isim hakkını almıştı.  :K

Çevrimdışı Cengiz Saglam

« Yanıtla #2817 : Dün, 16:25 »
Vallah Pegasus baya bir isim yapti o tribünle. Baska sirket yok mu acaba sponsor olacak. Daha 2 tribun var. Hani karsi taraf 4'den ve ana tribun 5'den gitse 9 milyon $ eder yillik. Yok mu hayirsever Galatasarayli is adamlari yahu.
« Son Düzenleme: Dün, 16:25 Gönderen: Cengiz Saglam »

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #2818 : Dün, 16:45 »
Bende onu diyorum her hafta stadtayız biz bile bilmiyoruz nasıl sponsorluk bu. Sponsorluk reklam, tanıtım için yapılmıyor mu. :D Fi-Yapı o paraya İnönü stadının isim hakkını almıştı.  :K
Aslında stad açılmadan evvel yazmıştım ben burada Ülker hadisesini yahu, gözünden kaçmış demek ki. :)

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #2819 : Dün, 16:49 »
Vallah Pegasus baya bir isim yapti o tribünle. Baska sirket yok mu acaba sponsor olacak. Daha 2 tribun var. Hani karsi taraf 4'den ve ana tribun 5'den gitse 9 milyon $ eder yillik. Yok mu hayirsever Galatasarayli is adamlari yahu.
Zaman içerisinde muhakkak olur Cengiz, takım başarılı olsun yeter ki, muhakkak talibi çıkar. ;)

Çevrimdışı Emre Fisek

« Yanıtla #2820 : Dün, 17:13 »
Pegasus ile yapılan anlaşma kaç yıllık? Gerçekten çok iyi reklamları yapılıyor, özellikle en yoğun ve en hareketli bölümü Pegasus tribünü statta. Sözleşme bitince çok daha yüksek bir bedele Ülker'e veya başka bir markaya verebiliriz isim hakkını. 3 tribün 5 er milyon euro alsak, 15 milyon Euro yapar. Müthiş para  :K

İnşallah iyice yukarılara çıkalım, şampiyolar ligine düzenli gitmeye başlayalım, daha çok bile olabilir reklam geliri.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #2821 : Dün, 17:36 »
Pegasus ile yapılan anlaşma kaç yıllık? Gerçekten çok iyi reklamları yapılıyor, özellikle en yoğun ve en hareketli bölümü Pegasus tribünü statta. Sözleşme bitince çok daha yüksek bir bedele Ülker'e veya başka bir markaya verebiliriz isim hakkını. 3 tribün 5 er milyon euro alsak, 15 milyon Euro yapar. Müthiş para  :K

İnşallah iyice yukarılara çıkalım, şampiyolar ligine düzenli gitmeye başlayalım, daha çok bile olabilir reklam geliri.
4 yıllık olması lazım Pegasus'la anlaşmanın. Net hatırlamıyorum Emre.

Çevrimdışı Aşkın Ateş

« Yanıtla #2822 : Dün, 17:56 »
Bende 4 yıllık diye hatırlıyorum.

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarAli Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena Stadı