ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci

Gönderen Konu: #3 Çağlar Birinci  (Okunma sayısı 16565 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak Fındık

Ynt: Caglar Birinci Galatasaray'da
« Yanıtla #50 : 21.06.10, 19:02 »
3 sene içinde Ferhat, Volkan, Alparslan yollandı yerine bu 3 oyuncudan kat ve kat daha kötü bir oyuncu 1.5 milyon avro + 4 oyuncuya verilip getirildi. Ben bu transfere mantıklı diyenleri anlamıyorum :)

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #51 : 21.06.10, 19:03 »
Ismail Köybasi'ni alacak imkan vardi ve alinmadi.
Besiktas 6.5 milyon arti Serdar Kurtulus'u verdi, bu teklifin ustunemi cikmaliydik sence?

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #52 : 21.06.10, 19:03 »
Cikmaliydik.

Çevrimdışı Ilkay Çam

« Yanıtla #53 : 21.06.10, 19:04 »
Yönetim sırf şu Çağlar'ı milli takımda 3 hazırlık maçı yaptı diye almıştır. Yoksa oturupta ÇAğlar'ı izleyen bir insan Çağlar'ı floryaya ancak top toplayıcı olarak falan getirir.

Aynen öyle. Sonra baslarlar yine en iyi yerliler bizde , Milli takimi biz olusturuyoruz felan diye.

Burak Fındık

« Yanıtla #54 : 21.06.10, 19:05 »
Besiktas 6.5 milyon arti Serdar Kurtulus'u verdi, bu teklifin ustunemi cikmaliydik sence?

Yahu niye bukadar uzağa gidiyorsunuz ki :) Elimizde yedek oturucak gayet iyi adamlar vardı neden yollandı? Plansız programsız işler yapılıyor. Uzun vadeli planlama falan yok bizim klübümüzde malesef.

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #55 : 21.06.10, 19:05 »
3 sene içinde Ferhat, Volkan, Alparslan yollandı yerine bu 3 oyuncudan kat ve kat daha kötü bir oyuncu 1.5 milyon avro + 4 oyuncuya verilip getirildi. Ben bu transfere mantıklı diyenleri anlamıyorum :)
Caglar'in Volkan'dan fazlasi ama ayni zamanda eksigi oldugunu sanmiyorum, fakat Ferha ve Alparslan'in gittigi takimlarda oynayip oynamadigina bakinca nasil Caglar ile kiyasladigini anlayamiyorum. Umarim seneye ilk 11 oynar, iyi oynar ve 1.5 milyona ilk 11 oyuncusu kazanmis oluruz.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #56 : 21.06.10, 19:07 »
Yahu niye bukadar uzağa gidiyorsunuz ki :) Elimizde yedek oturucak gayet iyi adamlar vardı neden yollandı? Plansız programsız işler yapılıyor. Uzun vadeli planlama falan yok bizim klübümüzde malesef.

Ismail'i alsaydik, en az 7 yil sol bek aramazdik.

Burak Fındık

« Yanıtla #57 : 21.06.10, 19:08 »
Caglar'in Volkan'dan fazlasi ama ayni zamanda eksigi oldugunu sanmiyorum, fakat Ferha ve Alparslan'in gittigi takimlarda oynayip oynamadigina bakinca nasil Caglar ile kiyasladigini anlayamiyorum. Umarim seneye ilk 11 oynar, iyi oynar ve 1.5 milyona ilk 11 oyuncusu kazanmis oluruz.

Aykut bende derim ki ozaman Volkan'ın oynadığı takım kümede kaldı ama Çağlar'ın oynadığı takım küme düştü küme düşen bir oyuncuyu neden alıyorsun? Ferhat gösterdiği performansla Trabzonspor'a yükselmiş bir oyuncu nasıl hiçbirşey yapmadı oluyor? Alparslan için hiçbişey söylemiyorum kıymetini bilemedik.

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #58 : 21.06.10, 19:08 »
Cikmaliydik.
Yedek olacak oyuncuya 1.5 milyon verildi diye elestirilirken, gecen sene Hakan Balta'nin yedegi olacak bir oyuncuya 10 milyon verseydik, burada yonetime en buyuk protestoyu ben yapardim emin ol.

Çevrimdışı Ufuk Şirin

« Yanıtla #59 : 21.06.10, 19:11 »
Volkan Yaman'dan ve Orhan Ak'tan üstün bir performans gösteremez. Seneye serbest bırakılacak ilk oyuncumuz olur kendisi.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #60 : 21.06.10, 19:12 »
Ismail Köybasi Hakan Balta'yi katlar, ve gecen yil da, sakatlik olmasa, 34 mac'in 34'ünü oynardi.

Burak Fındık

« Yanıtla #61 : 21.06.10, 19:12 »
Volkan Yaman'dan ve Orhan Ak'tan üstün bir performans gösteremez. Seneye serbest bırakılacak ilk oyuncumuz olur kendisi.

Devir daim yapıyoruz işte heycan falan oluyor heralde :D Hersene sol bek almak yönetimin en büyük zevki haline geldi. Bakalım sol bek yollayıp sol bek almadığımız bir sene geçicek mi :)

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #62 : 21.06.10, 19:13 »
Ismail'i alsaydik, en az 7 yil sol bek aramazdik.

Adamlar iki oyuncuya 14Milyon Euro para ödemiş hala İsmail diyorsunuz. Biz o parayı veremezdik ve iyi ki vermedik. Beşiktaş iki yıl sonra o adamı yollar. Zaten Beşiktaş onu almadan önce ciddi şekilde bize geleceği konuşuluyordu ve Beşiktaş öyle astronomik rakam önerdi ve aldı. Ve çok iyi oyuncu olmasına rağmen İbrahim Üzülmez o kanadın banko adamıydı geçen sene. Defansif yönü Caner kadar olmasa da kötü bir oyuncu.

Bizim için Sabri ofansif bek olucak gibi gözüküyor, Hakan yada Çağlar daha defansif olucaklarından bence Çağlar transferi başarılı. Tabi bu ön fikir. Yarın saha da neler olur kimse hiçbir oyuncu için garanti veremez.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #63 : 21.06.10, 19:16 »
Adamlar iki oyuncuya 14Milyon Euro para ödemiş hala İsmail diyorsunuz. Biz o parayı veremezdik ve iyi ki vermedik. Beşiktaş iki yıl sonra o adamı yollar. Zaten Beşiktaş onu almadan önce ciddi şekilde bize geleceği konuşuluyordu ve Beşiktaş öyle astronomik rakam önerdi ve aldı. Ve çok iyi oyuncu olmasına rağmen İbrahim Üzülmez o kanadın banko adamıydı geçen sene. Defansif yönü Caner kadar olmasa da kötü bir oyuncu.

Bizim için Sabri ofansif bek olucak gibi gözüküyor, Hakan yada Çağlar daha defansif olucaklarından bence Çağlar transferi başarılı. Tabi bu ön fikir. Yarın saha da neler olur kimse hiçbir oyuncu için garanti veremez.

Bak iki adam diyorsun, biz sadece Ismail'i alacaktik. Ayrica bekler'den bir tanesi defansif olacak diye kayit yok, Galatasaray hucum futbolu oynamak istiyorsa, her iki bek'in de hucum özellikleri olmasi lazim. Almadik Ismail'i, Caner oynadi, Hakan oynadi, simdik Caglar oynar..

Çevrimdışı Ufuk Şirin

« Yanıtla #64 : 21.06.10, 19:18 »
Bu transferde burnuma pis kokular geliyor. Aylarca sürüncemede olan bir transfer neden Adnan Sezgin'in yaptığı pazarlık bu kadar uzadı? Resmi site neden açıklamadı bu transferi? Galatasaray yönetimi yaptığı transsferden utanıyormu acaba onun için mi yok resmi sitede?

Çevrimdışı Edip Muharrem Maltas

« Yanıtla #65 : 21.06.10, 19:19 »
İsmail'in maliyeti büyük bir kazıktır Antep'in Beşiktaş'a attığı. İsmail alınsa Hakan'ın yedeğine neden bu kadar çok para verildi diye eleştiri üstüne eleştiri gelirdi.

Ayrıca Ferhat Trabzon'a yükseldi fakat oynuyor mu? Trabzon'da oynayamayan birisi Galatasaray'sa nasıl oynar?

Volkan da Eskişehir'de oynuyor bazen.Ama ekstra bir performans sergilemiyor.Neden kaybettik ah vah demem açıkçası.Hatta defansta o kadar boşluk bırakıyordu ki gönderdiğimiz iyi oldu..

Alparslan da sakatlıklarla boğuştu.Aslında yetenekliydi ama kendini geliştiremedi.Gittikten sonra da adını duymadık hiç..Oynayıp oynamadığı bile belli değil.

İlginçtir bizden giden çoğu oyuncu gittikleri takımlarda iyi oynamıyorlar.Ya klüpler hatalı ya oyuncular.Bütün klüplerde aynı hataya düşmeyeceklerine göre bence hatalı olan futbolcular..

Çağlar'a verilen para bence de çok fazla.Ama önemli olan vadesi.Giden oyunculara ise üzülmüyorum.Semih'in sakatlığı olmasaydı 2 yıldır devam eden o zaman üzülürdüm ama o da ne yazık ki ağır sakatlıklar geçiriyor.İlerde ve ya şimdi bize yararlı olamaz..

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #66 : 21.06.10, 19:20 »
Yahu Ismail Hakan'dan kat kat iyi bir sol bek...

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #67 : 21.06.10, 19:22 »
Bu transferde burnuma pis kokular geliyor. Aylarca sürüncemede olan bir transfer neden Adnan Sezgin'in yaptığı pazarlık bu kadar uzadı? Resmi site neden açıklamadı bu transferi? Galatasaray yönetimi yaptığı transsferden utanıyormu acaba onun için mi yok resmi sitede?
Ali İpek'in transfer başarısından başka bir şey değil.
Çağlar ligin en iyi sol beki mi seçildi,milli takımda oynadığı maçlarda çok üstün bir performans gösterdi de biz mi görmedik.Milli takıma seçilene kadar Çağlar diye bir sol bekin varlığından haberim yoktu benim.
Çağlar,Grella.. Yazıklar olsun böyle vizyona.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #68 : 21.06.10, 19:22 »
Yahu Ismail Hakan'dan kat kat iyi bir sol bek...

Daha tam bek olduğunu söyleyemeyiz bence. Olma potansiyeli var.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #69 : 21.06.10, 19:23 »
Ozaman bu haliyle bile Hakan'dan iyi bir bek diyelim.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #70 : 21.06.10, 19:32 »
Yahu bırakın bu İsmail'i falan şimdi. Zaten Topuz, İsmail ve Tabata transferleri yüzünden yerli transferi yapılamaz oldu memlekette. Bu kadar rakamlara çıkmak Aziz (Yıldırım) Demirören başkanların resmen "nane" yemesidir.

Konumuza dönersek, benim Çağlar'ın futbolculuğu ile bir sıkıntım yok. Hoş gelmiş, sefa gelmiş. Umarım çok başarılı olur, faydalı olur da bu paraları hakeder.

Problem, açıklanan (ve teyit edilen) transfer bütçesine bakarak yapılan işin mantıksız olmuş olması. Yoksa Galatasaray yedek kulübesine bu kadar parayı rahatlıkla verebilmeli zaten.

Yani bu transferi baz alarak orta sahaya yapılacak transferler için en az 20M Euro, sol forvet ve forvet yedeği için 15M Euro transfer bütçesi ayrılmış olması gerekiyor. Çünkü hem ilk onbire hem de takımı sırtlayacak bölgeye transferler yapılacak.

Çevrimdışı Koray Sarıoğlu

« Yanıtla #71 : 21.06.10, 20:04 »
Resmi site niye açıklamadı.Yanına birini daha ekleyip mi açıklayacak ? :D

Çevrimdışı Turgut Öztürk

« Yanıtla #72 : 21.06.10, 20:38 »
Sol bekte Hakan Baltayi kesemez. Yedek bekleyecek bir futbolcu icin 1,5 mio.€ +4 futbolcu bir yönetim fiyaskosudur.

Artik Adnan Sezgini elestirmiyecegim. Onu bu klübün basina Sportif direktör diye getiren ve tutan baskani elestirecegim.

Çevrimdışı Edip Muharrem Maltas

« Yanıtla #73 : 21.06.10, 20:42 »
Sol bekte Hakan Baltayi kesemez. Yedek bekleyecek bir futbolcu icin 1,5 mio.€ +4 futbolcu bir yönetim fiyaskosudur.

Artik Adnan Sezgini elestirmiyecegim. Onu bu klübün basina Sportif direktör diye getiren ve tutan baskani elestirecegim.

Bu transferi Adnan Sezgin'in gerçekleştirdiği kesin mi? Çağlar'ın bek mi yoksa stoper için mi düşünüldüğü kesin mi? Yedek olup olmayacağı da kesin değil..

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #74 : 21.06.10, 20:44 »

Yedek kulubesine Milli takim oyuncusu aliniyor, neden 1.5 milyon verildi diye elestiriyorsunuz.  Galatasaray yedek kulubesindeki oyuncularin degeri ne olmali? Suanki kadroda yedek kulubesinde bekleyen oyuncularin hangisinin degeri 1.5 milyondan daha az?

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci