ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci

Gönderen Konu: #3 Çağlar Birinci  (Okunma sayısı 16580 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir Arslan

Ynt: Caglar Birinci Galatasaray'da
« Yanıtla #25 : 08.06.10, 23:56 »
Peki Savaş Cafercan ve Özgürcan a verilen şanslar verilecek olan 4 oyuncunun hangisine tanındı.Belki Mülayimde bulamadı o şansı ama Cafercan ve Özgürcan şans bulmalarına rağmen başarılı olamadılar.

Semih 1 kez oynadı ve hiç sırıtmadı hatta çokta iyi oynadı,Serdar 4-5 kez forma şansı buldu kötü değildi,Murat hiç şans bulamadı,Erhan içlerinde en çok şans bulan oyuncu ve gitmesine üzülmeyeceğim tek isim.Ha bunları söylerken diyebilirsinki demekki hocalar ışık görmemiş,Ben Murat Akça daki ışığı ilerde göreceğimize eminim.Eğer sakatlık problemleri yaşamazsa Semihtede öyle.

Murat Akça Skibbe döneminde Ankaraspor deplasmanında forma giymişti zannedersem.Bir stopere oranla boyunun kısa olması bir dezavantaj kendisi için.Üstelik Ankaraspor maçında kornerden gelen topa, önce markaj ettiği adamın ön direk koşusunu engelleyememesi ve oyuncunun Murat'ın üstünden çıkıp vurarak gol atması, hanesine bir eksinin konması anlamına geliyordu.Ha, bu demek değildir ki, Murat ve Semih'e daha çok şans verilmesin.Bende isterim elbette bu genç adamların tecrübe kazanmasını.Her oyuncu hata yapabilir.Rijkaard gençlere önem veren bir teknik adam.Nitekim herkes bir şekilde şans bulacaktır.Ama yetersiz ise o zaman yapacak bir şey yok demektir.Serdar Eylik Ve Emre Çolak için herkesin fikri hemen hemen aynı gibi.Çünkü bu adamlarda potansiyel olduğu belli oluyor.Bu Semih ve Murat için de neden geçerli olmasın ki..?

Burak Fındık

« Yanıtla #26 : 09.06.10, 00:05 »
Kadir bu dediğin hataları acaba Neill, Servet yapmıyormu. Serdar ve Semih^'in verilmesi tam bir saçmalıktır başka birşey değil. Özelliklede Serdar'ın. Hadi o sakat bu kısa boylu diğerinden bişey olmaz peki Serdar ne yapamadı buzamana kadar sölermisiniz?

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #27 : 09.06.10, 00:11 »
Kadir bu dediğin hataları acaba Neill, Servet yapmıyormu. Serdar ve Semih^'in verilmesi tam bir saçmalıktır başka birşey değil. Özelliklede Serdar'ın. Hadi o sakat bu kısa boylu diğerinden bişey olmaz peki Serdar ne yapamadı buzamana kadar sölermisiniz?

Burak bende verilmesine karşıyım.Serdar, Semih, Murat, Emre dokunmasınlar bu adamlara.Ben gitsinler demek istemedim.Potansiyelleri mevcut.Kiralık gitsinler tecrübe kazansınlar.Benim bahsetmek istediğim, Emre gibi Arda gibi saman alevi gibi bir anda o parlamayı yapamazlarsa işleri bir hayli zor.Çünkü sabretmeyi bilen bir futbol anlayışımız yok.Paf takımda her pozisyonda oynayan oyuncumuz, Messi'nin, Nesta'nın, Beckham'ın, Ronaldinho'nun veliahtı gibi oynamazsa çok zor sabır gösteriliyor kendilerine.Maalesef sonları da ya takas da gönderiliyorlar, ya da git tecrübelen biraz diye Bank Asya'da bench'e demir atıyorlar.Tamam tecrübe kazansınlar ama, arkadaş bu adamlar Bench'de oturacaksa, kalsın benim takımımda dursun kenarda.Ne diye çocuğun psikolojisini de bozuyoruz Orduspor'da, Beylerbeyi'nde, şurda burda...

Burak Fındık

« Yanıtla #28 : 09.06.10, 00:14 »
Haklısın Kadir doğru söyledin. Malesef ben artık Galatasaray gençlere önem veriyor yalanına inanmam.

Çevrimdışı Volkan Çilenger

« Yanıtla #29 : 09.06.10, 00:29 »
Ben genelin aksine Çağlar'dan ümitliyim. Volkan dan daha faydalı olacağınada eminim. Sadece biraz kendine güven eksikliği olduğunu, potansiyelini ortaya koyamadığını düşünüyorum. Aydın Karabulut olsaydı başka olurdu tabi ama Gökçek'in  bize  su   bile satmayacağını bilmek için kahin olmaya gerek yok

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #30 : 09.06.10, 03:51 »
Peki Savaş Cafercan ve Özgürcan a verilen şanslar verilecek olan 4 oyuncunun hangisine tanındı.Belki Mülayimde bulamadı o şansı ama Cafercan ve Özgürcan şans bulmalarına rağmen başarılı olamadılar.

Semih 1 kez oynadı ve hiç sırıtmadı hatta çokta iyi oynadı,Serdar 4-5 kez forma şansı buldu kötü değildi,Murat hiç şans bulamadı,Erhan içlerinde en çok şans bulan oyuncu ve gitmesine üzülmeyeceğim tek isim.Ha bunları söylerken diyebilirsinki demekki hocalar ışık görmemiş,Ben Murat Akça daki ışığı ilerde göreceğimize eminim.Eğer sakatlık problemleri yaşamazsa Semihtede öyle.

Cengiz Semih senin icin bir kere oynadi, acaba bu karari verenler sence kac kez izlemistir semihi, bir adam futbolcuysa nereye giderse gitsin tekrar zirveye cikar, bugune kadar alt yapimizdan binlerce adam cikmistir, bana sadece bir tane ornek gosterirmisin bizim gonderdigimiz ve Turk futboluna damgasini vurmus bir isim, en iyileri Ceyhun Eristi onunda sonunu gorduk hep beraber.

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #31 : 21.06.10, 17:40 »
Neden hala resmen aciklanmadi?

Burak Fındık

« Yanıtla #32 : 21.06.10, 17:42 »
Neden hala resmen aciklanmadi?

İnşallah bir pürüz falan çıkmıştır :)

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #33 : 21.06.10, 17:59 »
İnşallah bir pürüz falan çıkmıştır :)

Bende öyle umuyordum ama Denizli tarafından resmi açıklama gelince üzülmüştüm. Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır diyelim şimdilik :)

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #34 : 21.06.10, 18:16 »
Bende öyle umuyordum ama Denizli tarafından resmi açıklama gelince üzülmüştüm. Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır diyelim şimdilik :)

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=120089 :)

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #35 : 21.06.10, 18:17 »
Açıklama yapıldı. Üç yıllık sözleşme imzalanmış.

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=120089

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #36 : 21.06.10, 18:29 »
1.5 milyon Euro + 4 futbolcu hemde Çağlara karşılık, sonra Adnan Sezgin deyince adamın ne suçu var oluyor. 5 milyon tl transfer bütçemizin 3 milyondan fazlası Çağlar'a gitti, sonrada kulüpte para yok diye bonservissiz yabancılara yönelinir. Madem bu manteliteyi izleyeceksin transferde ve Türk arıyorsun al Vederson'u da 4 futbolcunda 1.5 milyon Euro da kulüpte kalsın. 500 bin euro için haftalarca Chelsea ile pazarlık ediyorsun, sonra adamı kapıyorlar elinden.

Hayır yani şu iki davranışı aynı kulübün sergilemesi de garip, gerçekten garip. Şom ağzımı da açmak olaydım keşke, belki olur da bir aksilik çıkardı yapılmazdı şu transfer.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #37 : 21.06.10, 18:32 »
Ödeme vadeli. Cebimizden bir kere de çıkan bir ücret değil. Türkiye şartlarında pahalı bir transfer olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı Mustafa Gökçeoğlu

« Yanıtla #38 : 21.06.10, 18:42 »
Ben bonservisten çok yıllık paralara takıldım 900.000 TL garanti paraysa eğer bence fazla...Garanti para yarısı kadar tutulup,maç başına ücret fazla olmalıydı...

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #39 : 21.06.10, 18:45 »
Çağlar'a 1.5 milyon euro vermek, bütçemiz 5 milyon TL diye açıklama yapmış bir kulüp için fiyaskodur. Üzerine 4 oyuncu vermekse fiyaskonun kreması olmuş. Tek iyi sonuç Serdar Eylik'in takımda kalması olmuş. Keşke Murat Akça da kalsaydı.

Orhan Ak'tan daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor'da oynayan Ferhat'ın çok daha iyi bir opsiyon olabileceğini düşünüyorum.

Burak Fındık

« Yanıtla #40 : 21.06.10, 18:47 »
Ben bonservisten çok yıllık paralara takıldım 900.000 TL garanti paraysa eğer bence fazla...Garanti para yarısı kadar tutulup,maç başına ücret fazla olmalıydı...

Aynen Mustafa abi 900 bin garanti para nedir Allah aşkına? Denizli'de nekadar alıyor garanti bu arkadaşta bizde bukadar alıyor?

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #41 : 21.06.10, 18:53 »
Gülüyüm mü, aglayim mi.. Yahu Suarez tas çatlasa 1.5 milyon aliyordur, bu adam kim allah askinda da 1 milyon'a yakin para aliyor..
Demek ki bizim durumuz okadar kötü degil..

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #42 : 21.06.10, 18:56 »
Sırf vadeli diye bu kadar para verilir mi bir adama yahu? O zaman Gökhan İnler'e 25 Milyon Euro verelim, 10 yıl vadeli olsun. Mantıklı mı olacak?

Alternatif yok diyorsunuz da Caner'e 3M Euro verilmez miydi bu çocuğa 1,5'un verildiği yerde? 4 gol 4 asist yapabilecek mi bu sezon acaba?

Amaç sırf eldekileri gönderip şişkinliği gidermekse, sözleşmelerini feshedersin giderler.

Çağlar'a 4 futbolcu + 1,5M Euro veriliyorsa demekki transfer bütçemiz 30M Euro. O zaman problem yok.
« Son Düzenleme: 21.06.10, 18:56 Gönderen: Çağlar Şahingöz »

Çevrimdışı Mehmet Sönmez

« Yanıtla #43 : 21.06.10, 18:56 »
Orta sahaya da dünya kupasında yıldızlaşan biri gelir heralde :D

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #44 : 21.06.10, 18:57 »
Bu transferin maliyeti bende Caner'in bonservisinin alinmamasinin sebebinin oyuncunun performansindan daha farkli sebepler oldugun izlenimini uyandirdi.
Arda ile antremanda kavga etmesi, A.Madrid macinda oyundan alinirken yedek kulubesine el kol yapmasi, vb.

Çevrimiçi Ilkay Çam

« Yanıtla #45 : 21.06.10, 18:58 »
Orta sahaya da dünya kupasında yıldızlaşan biri gelir heralde :D

Yani gelsin artik. Yedek bir sol beke 1.5 milyon euro veriyorsan. Olmazsa olmaz transfer icin 4-5 milyonluk adami getirirlerse ne diyelim artik. :(

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #46 : 21.06.10, 18:59 »
Alıntı
Şimdi eleştirmiş olmak için eleştirmeyelim. Çağlar dışında belki Malik Fathi  oda belki bu takımın ayarında Türk oyuncu. İsmail Köybaşı alacak imkan vardı da yönetim mi almadı bu oyuncuyu?

Ismail Köybasi'ni alacak imkan vardi ve alinmadi.

Burak Fındık

« Yanıtla #47 : 21.06.10, 19:00 »
Yönetim sırf şu Çağlar'ı milli takımda 3 hazırlık maçı yaptı diye almıştır. Yoksa oturupta ÇAğlar'ı izleyen bir insan Çağlar'ı floryaya ancak top toplayıcı olarak falan getirir.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #48 : 21.06.10, 19:00 »
Galatasaray taraftarını anlayamıyorum. Futbol bilgim de çok kısıtlıdır. Ancak bazı temel değerleri bilirim. "Gelen hoş geldin demeyen, gidene başarılar dileyip teşekkür etmeyen, mevcut oyuncuları kısıtlı yeteneklerinden dolayı çeşitli lakaplara reva gören" taraftar benim için en zayıf halkadır.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #49 : 21.06.10, 19:00 »
Çağlar'ın takıma tek katkısı gelecek sene takasta kullanılması olacaktır bence.

Elimizdeki Ferhat'ı, Alperen'i bedavaya yolladık. Sonrasında Caner'i etkin olduğu sol önden beke çekip bu adam bizde yapamaz deyip yolladık. Bizde dedik paramız yok normaldir, eğer olsaydı zaten Caner gibi hem türk hem genç hemde gelişmeye açık bir adam elden kaçmazdı diye ki sonrasında Çağlar 4 oyuncu ve 1.5 milyon euro verilerek alındı.

Eminim yolladığımız Ferhat'ta, Alperen'de, altyapıdaki Berk bile yeri geldiğinden sol beki Çağlar kadar yedekleyebilirlerdi hemde cebimizden para çıkmadan. Hea madem cebimizden para çıkarmaya meyilliydik o zamanda üzerine 1.5 milyon daha koyarak Caner'i alacaktık ki sol ön için yabancı oyuncu aramaya gerekte kalmayacaktı, Balta oynamadığından sol beki yedekleyecek bir adamımız da olacaktı.

Kaç sene aradan sonra sağ tarafımızı bu sene anca sağlama alabildik, sol tarafında adam olması için artık bi 5-6 sene bekleriz ne yapalım Galatasaray'da transfer bitmez nasıl olsa...

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci