ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci

Gönderen Konu: #3 Çağlar Birinci  (Okunma sayısı 16577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

#3 Çağlar Birinci
« : 04.06.10, 02:00 »
Caglar Birinci Galatasaray'da

Galatasaray yönetimi, bir süredir temasta olduğu Denizlispor’un başarılı savunma oyuncusu Çağlar Birinci ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor’un altyapısından yetişen 25 yaşındaki Çağlar Birinci, bu sezon Bank Asya Birinci lige düşen Denizlispor’da savunmanın solunda görev yapıyor.
« Son Düzenleme: 07.09.10, 11:43 Gönderen: Turan Solak »

Burak Fındık

Ynt: Caglar Birinci Galatasaray'da
« Yanıtla #1 : 04.06.10, 02:03 »
Resmi açıklama mı geldi abi?

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #2 : 04.06.10, 02:07 »
Alıntı yapılan: Denizlispor Resmi Sitesi
Çağlar Birinci’nin Galatasaray’a transferine de değinen başkanımız, “Çağlar’ı birçok kulüp renklerine bağlamak istedi ancak Galatasaray’ın teklifi bize daha cazip geldi. Oyuncumuzu 4 futbolcu ve bir miktar para karşılığında Galatasaray’a verdik. Transferin hem Çağlar’a hem de kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Burak Fındık

« Yanıtla #3 : 04.06.10, 02:11 »
Gece gece moral bozucu bir haber. Hayırlı olsun hernekadar hiç hayırlı olmadıysa da bu transfer.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #4 : 04.06.10, 03:57 »
Transfer edilebilecek tek yerli sol bekti... Hayırlı olsun...
Burak... Kardeşim hala gençlerde misin ??

Burak Fındık

« Yanıtla #5 : 04.06.10, 04:02 »
Transfer edilebilecek tek yerli sol bekti... Hayırlı olsun...
Burak... Kardeşim hala gençlerde misin ??

Serdar benim tek üzüntü duyduğum oyuncu. Ayrıca Galatasaray kalitesinin yanından geçmiyecek bir adama bukadar para artı 4 tane oyuncu vermekte beni çok üzdü. Alt yapıdan Berk eğer Çağlar kadar oynamazsa ben birdaha futbol izlemem dikiş, nakış yaparım okadar iddaalıyım yani.

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #6 : 04.06.10, 07:36 »
Dört futbolcu meselesini büyütmeğe gerek yok. Bu transfer olmasaydı da gideceklerdi zaten. 

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #7 : 04.06.10, 08:14 »
Resmi açıklama bizden değil de Denizli başkanından gelmiş.
4 topçu alacağı için bariz heveslenmiş:)

Çevrimiçi Serdar Colak

« Yanıtla #8 : 04.06.10, 08:17 »
Resmi açıklama bizden değil de Denizli başkanından gelmiş.
4 topçu alacağı için bariz heveslenmiş:)

4 topçu ne demekse, insan futbolcu der.

4 futbolcu verilecek adam var, verilmeyecek adam var. Çağlar bu değerde bir oyuncu değil bana kalırsa. Topla ilerleme ve çabukluk konusunda eksikleri var. Tek beklentim savunmada sırıtmaması, umarım onu başarabilir.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #9 : 04.06.10, 08:28 »
4 topçu ne demekse, insan futbolcu der.

4 futbolcu verilecek adam var, verilmeyecek adam var. Çağlar bu değerde bir oyuncu değil bana kalırsa. Topla ilerleme ve çabukluk konusunda eksikleri var. Tek beklentim savunmada sırıtmaması, umarım onu başarabilir.

O zaten futbolcu demiş, ben topçu demişim !

http://www.denizlispor.org.tr/haber_oku.asp?id=532

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #10 : 04.06.10, 13:30 »
Belki de Galatasaray'a gelmiş, gelebilecek tek adaşım ama yine de pek hoşnut değilim bu transfer şeklinden.

Çağlar ile direkt ilgili değil hoşnutsuzluğum. Bir çok çelişkiyi içinde barındırmış olduğu için sıkıntılıyım.

Volkan Yaman'dan pek bir artısı olduğunu düşünmüyorum. O zaman neden Volkan'ı gönderdik diyorum. Volkan'ın Galatasaray adı geçince yüzünde ve gözünde oluşan pırıltıyı hatırlıyorum hala ve üzülüyorum.

Bizim ihtiyacımız olan solbek için Hakan Balta bile yetersiz kalırken Hakan'ın önüne değil yedeğine transfer yapıyoruz.

Ne diyeyim, umarım kendisini her yönden geliştirir de bu transferi kendisi ve yönetim adına haklı çıkarır.

Hayırlı olsun..

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #11 : 04.06.10, 17:14 »
Volkan Yaman'dan pek bir artısı olduğunu düşünmüyorum. O zaman neden Volkan'ı gönderdik diyorum. Volkan'ın Galatasaray adı geçince yüzünde ve gözünde oluşan pırıltıyı hatırlıyorum hala ve üzülüyorum.

Cidden ya sene başı apar topar gittik yolladık Volkan'ı, sonra devre arasında bu sefer Alparslan Erdem için aynı senaryo, sonra Kewell'in boşluğunu bize aratmayacak adam dediğimiz Caner'i 2 tane bek yedeğimizin yollamamızın üzerine bek oynatarak faydalanamadık. Bu sayede hem sol bek hem sol ön mevkisinde sıkıntı yaşadık ve şimdide para ve 4 futbolcumuzu vererek sene başındaki halimize döndük. E be Sezgin, e be yönetim diyorum sadece ve susuyorum.

Son olarakta artık transfer bittiğine göre yapabileceğim tek şeyi yaparak takımımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #12 : 05.06.10, 23:21 »
Umarım Başarılı olur.Ben ona inanıyorum

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #13 : 06.06.10, 01:00 »
Umarim beni yanaltir, insallah gösterir kendini.

Burak Fındık

« Yanıtla #14 : 06.06.10, 03:03 »
Aynen :)

Yunus herkese inanıyorsun kardeşim yahu :D

Çevrimdışı Edip Muharrem Maltas

« Yanıtla #15 : 06.06.10, 11:13 »
İnanmak başarmanın yarısıdır.. :D

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #16 : 08.06.10, 20:14 »
Farkindamisiniz ama adam milli takimda oynuyor, sanirim burasi bile Volkani gonderip neden onun getirildiginin aciklamasi olacaktir. Ikinci konu kanatsiz oynanan sistemlerde bekleriniz gidip gelmek zorundadir tabi bunu yaperkende hizli olacaklar, Volkan kilosu dolayisiyla hem agir hemde tembel bir isimdi ve isin son anahtari Volkan gonderilirken elinde Hakan Balta sol beki vardi, Caglar alinirken ise elimizde Hakan Balta stoperi var.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #17 : 08.06.10, 20:40 »
Savaş Volkan da milliydi :)

« Yanıtla #18 : 08.06.10, 22:11 »
Evet bir kere olmustu Antalyada, Fatih hocasinin dehasi sonucu.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #19 : 08.06.10, 22:22 »
Yok yahu Yunanistan deplasmanında Üzülmez sakatlanınca girmişti.

« Yanıtla #20 : 08.06.10, 22:26 »
Yok yahu Yunanistan deplasmanında Üzülmez sakatlanınca girmişti.

Antalyada oynarken tolga
Antalya o antalya :)

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #21 : 08.06.10, 22:34 »
Evet İbrahim Üzülmez sakatlanınca girmişti oyuna.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #22 : 08.06.10, 22:39 »
Stoper transferi olursa Çağlar sadece yedek olur bu takımda zaten.Ben sadece verilen gençlerin kiralıkmı yoksa bonservisi ilemi verildiğini bilmiyorum.Eğer 4 oyuncuda bonservisi ile verilmişse bu büyük bir hatadır.

« Yanıtla #23 : 08.06.10, 23:15 »
Stoper transferi olursa Çağlar sadece yedek olur bu takımda zaten.Ben sadece verilen gençlerin kiralıkmı yoksa bonservisi ilemi verildiğini bilmiyorum.Eğer 4 oyuncuda bonservisi ile verilmişse bu büyük bir hatadır.

Hala sunu anliyamadik bir genc banko takimda oynayabiliyorsa ancak o genc iyidir. Cunku bizim genclerimiz gelisme gosteremiyor. Verilen 4 oyuncudan hicbiri ne Caferden, ne Ozgurden nede Mulayimden iyi degiller, peki nerde bu dort isim simdi?

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #24 : 08.06.10, 23:26 »
Peki Savaş Cafercan ve Özgürcan a verilen şanslar verilecek olan 4 oyuncunun hangisine tanındı.Belki Mülayimde bulamadı o şansı ama Cafercan ve Özgürcan şans bulmalarına rağmen başarılı olamadılar.

Semih 1 kez oynadı ve hiç sırıtmadı hatta çokta iyi oynadı,Serdar 4-5 kez forma şansı buldu kötü değildi,Murat hiç şans bulamadı,Erhan içlerinde en çok şans bulan oyuncu ve gitmesine üzülmeyeceğim tek isim.Ha bunları söylerken diyebilirsinki demekki hocalar ışık görmemiş,Ben Murat Akça daki ışığı ilerde göreceğimize eminim.Eğer sakatlık problemleri yaşamazsa Semihtede öyle.
« Son Düzenleme: 08.06.10, 23:26 Gönderen: Cengiz Aktaş »

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci