ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci

Gönderen Konu: #3 Çağlar Birinci  (Okunma sayısı 16355 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ilkay Çam

Ynt: Caglar Birinci Galatasaray'da
« Yanıtla #150 : 16.07.10, 04:20 »
Eh ne yapalim ozaman. Rijkaard belki Baris da oldugu gibi Caglarda da görür biseyler oynatir. :)
Cok isterdim saglam bir yabanci sol bek alalim, yedegide Hakan Balta olsun ama olmadi ne yazik ki.

Burak Fındık

« Yanıtla #151 : 16.07.10, 04:26 »
Eh ne yapalim ozaman. Rijkaard belki Baris da oldugu gibi Caglarda da görür biseyler oynatir. :)
Cok isterdim saglam bir yabanci sol bek alalim, yedegide Hakan Balta olsun ama olmadi ne yazik ki.

Çetin'in Çağlar'dan eksiği yok fazlası var ben bukadar iddaalı konuşuyorum, transfere falan gerek yoktu. Çetin ve Berk orayı çok güzel idare ederdi. Keza Serkan bugün çok beğendim bence kendini geliştirmiş. Heralde sayın Sezgin Denizlisprun küme düşmesine çok üzülmüş olmalı ki para ve oyuncu yardımı yaptı :) Şimdi Çetin ilk hazırlık maçında 45 dakika oynadı güzelde oynadı dimi? Çağlar sakat oynayamadı dimi? Şimdi Çetin en fazla bir 45 dakika daha oynar muhtemelen yine fena değil bir performans gösterir. Çağlar 2 3 hafta sakat. Lig başlasın Allah korusun Hakan birşey oldu elde sol bek Çağlar ve Çetin var. Kimi oynatır sizce? Bana göre Çağlar'ı işte ben sonra yaygarayı basınca agresif oluyorum. Şimdi herkes diyecek kafandan senaryo üretiyorsun ama değil. Bu gözler Keita oynamadığı zamanlar Barış'ı kaç maç sözde 4-4-3'ün sağ tarafında gördü. Şimdi orta sahada 2 metreye pas atamayan Barış eğer bu takımda sağda oynamışsa Galatasaray u-16 takımının sağ açığıda oynar diyerek bir mübağla yaparım bende.

Daldan dala atlamış gibi gözüktüm ama asıl demek istediğim biz artık alttan gelen oyuncuları okadar değersiz ve işe yaramaz görüyoruz ki aman alttan olmasında kim olursa olsun yeter mantığıyla bakıyoruz.
« Son Düzenleme: 16.07.10, 04:29 Gönderen: Burak Fındık »

Çevrimdışı Ilkay Çam

« Yanıtla #152 : 16.07.10, 04:41 »
Caglarin transferi birazda sanki panik havasinda yapilmis gibi göüzüküyor. 2 sezondur Denizlisporda "istikrarli" sezon gecirdi kendisi, Milli takima kadar yükseldi takimi küme düstü genc bir futbolcu ve bizim sol bek acigimiz vardi.
Caglardan iyisini daha dogrusu ucuzunu bulamayiz yerli olarak deyipte baskasi kapmadan biz kapalim dediler. Ucuza bitirdik sandiklari veya ucuza kapatabiliriz dedikleri Caglar benim icin degerinden fazlaya patladi bize.

Sol bekde icabinda dedigin gibi Cetinde oynar Serkanda oynar yollanmasaydi Ugur bile oynardi. Hata ve hata Baris Özbek bile oynar. :D

Yani uzun lafin kisasi bu kafalar degismedikten sonra biz daha cok böyle 2 sinif takimlarin 2 sinif genclerini alir, kendi genclerimizi onlara karsi takasda felan kullaniriz.

Burak Fındık

« Yanıtla #153 : 16.07.10, 04:46 »
Ne genci Murat adam 25 yaşına gelmiş :D Milli takıma yükseldi dediğinde bilmem 2 sene önce bir kere Fatih Terim oynattı. Birde geçen 2 hazırlık maçı oynadı göya, varlığı pek yoktu ama ismi vardı. Tek hatırladığım Arda'ya pas vericem diye sürekli taca attığı toplar ve Amerikalı bir oyuncudan yediği omuz darbesi sonucu balıklama yere çakılışı.

Çevrimdışı Ilkay Çam

« Yanıtla #154 : 16.07.10, 04:54 »
Genc sayilir iste yahu  :D Milli takimada da o gecenlerde oynadigi hazirlik maclariyla kalir zaten.
Elimizde bunca kisa yol varken, ila cikmaz bir yola giriyoruz. Koy Cetini koy Uguru koy Serkani yedek klübesine, sahaya ciktiklari zaman Caglar kadar oyniyamicaklarimi?
Caglarin bedeli bize ne oldu?
3-4 genc arti 1.5 milyon.
Uguru kaca sattik?
Tas catlasa 800-900 bin, tam olarak bilmiyorum simdi. Yani su ettigimiz zarara bak. Neyse olup bitmis artik, sol bek konusunu böyle kapatti yönetim.

Allahtan orta sahaya daha düzgün transferler yapacaklar. Insallah. :)

Banada müsade sabah ettik resmen yine. Iyi geceler Allaha emanet ol.

Çevrimdışı Doruk Canti

« Yanıtla #155 : 16.07.10, 05:20 »
Caglar ederinin cok ustunde bir fiyata getirilid bu dogru. Eger Serdar Eylik gibi bir genci Caglar icin bonservisi ile verdiysk ve belli bir ucrete alma opsiyonumuz da yoksa gercekten cok buyuk bir hata var ortada bu da dogru. Serdar'in ondan beklenen patlamayi yapip yapamicagina dair ciddi suplerim olsa da Berkin'i onun onunde gorsem de Caglar gibi bir oyuncu icin verilmemeliydi orasi kesin. Ben hala resmi bir agizdan kesin birsey cikana kadar beklenmesi gerektigini dusunuyorum.

Cetin ve Berk sol bek'de  yeterli alternatif olurlardi bana gore de hatda ben Caglar'in onune gecerlerse sasirmam. Kimi oynaticaginin kararini Rijkaard'dan baskasi veremiyordur o da herhalde hakedene verir formayi diye dusunuyorum umuyorum. Caglar'i parayla aldik diye onu oynatma baskisi olucaksa bizim cozmemiz gereken daha baska sorunlararimiz var demektir. Yalniz soyle bir gercekde var evet Caglar Volkan Yaman'dan pek bir artisi olmayan asagi yukari ayni seviyede bir adam ama an ihtibari ile genc oyuncularimizdan daha hazir bir oyuncu iyi ya da kotu TSL icin yeterli bir oyuncu rakiplerimizin sol bek alternatifleri daha mi iyi? Ben Caglar'i ole cok izlemedim izledigim maclarda da beni pek etkilemedi uzaktan sutlari haricinde ama onun icin odenen para ve verilen oyuncular yuzunden yasanan tepkiden dolayi sanki biraz fazla kucumsuyoruz gibi geliyor bana. Yani normal sartlarda alinsaydi bu kadar tepki olmaz di bence. Idare edicek bir alternatif olarak adlandirilir di. Sonucta ulkemizde daha iyisi yok yonetim ne yapsin? Ismail Koybasi'ni istiyorsun Gaziantepspor daha 1 sezon ilk onbirinde oynamis 19 yasinda cocuk icin 6 bucuk milyon avro istiyor. Vakti zamaninda Carrusca geldi ama Arda formayi kapmayi bildi bu genclerin de bunu yapmasi gerek. Caglar ile aralarinda ole cok buyuk birt fark yok ise ben Rijkaard'in gelecegi hesaba katarak tecihini o yonde kullanicaginmi dusunmek istiyorum.

Çevrimdışı Emre Ekrem Advan

• Football Enthusiasm
Ynt: #17 Caglar Birinci Galatasaray'da
« Yanıtla #156 : 14.08.10, 00:48 »
Sivas'a giden 19 kişilik kadroda Çağlar yok. Eğer yanlış hatırlamıyorsam Belgrad maçlarında da 18 kişilik kadrolara alınmamıştı. Onlardan önce Fenerbahçe ve Belçika ligi takımıyla yaptığımız hazırlık maçlarında da 5-10 dakika bile süre alamadı. Tamam kamp başında sakatlanmıştı ama iyileştikten sonra da hiç şans bulmadı. Hatta durumları Çağlar'dan geride olmasını beklediğim Neill ve Kewell bile maçlarda sorunsuz bir şekilde oynadı. Acaba Rijkaard onu A2 ligi maçlarında oynamasını bekleyip form tutmasını mı bekleyecek diye düşünüyorum ama Hakan Balta bu kadar istikrarsız ve dengesiz bir oyun segilerken bile çok kısa bir süre almaması aklıma başka şeyler getirdi. 5'nci hafta Bucaspor maçı var o maçın son düdüğüne kadar bir 45 dakika şans verilmezse Rijkaard'ın Çağlar'ın oyun stilini beğenmediği izlenimini çıkaracağım.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #157 : 14.08.10, 01:10 »
Çağlar bu maçlarda sakatlığı nedeniyle oynamadı, sezon başı kampta da yükleme yapamadığı için hazır değil henüz.

Rijkaard şans verecektir Çağlar'a, ama yine de iyi futbolcu olduğunu düşünmüyorum, bence oynadığı maçlarda takımın zayıf halkası olacak. Yani geçen seneki Uğur Uçar, veya Volkan Yaman'dan bir farkı olacağını düşünmüyorum. Ama umarım yanılırım.

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #158 : 15.08.10, 03:09 »
Eh be oğlum...İyileş de gel artık,fıtık olacaz Hakan ile...Güveniyorum ben bu çocuğa.Daha kötü oynamaz en azından.

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #159 : 15.08.10, 03:34 »
Eh be oğlum...İyileş de gel artık,fıtık olacaz Hakan ile...Güveniyorum ben bu çocuğa.Daha kötü oynamaz en azından.
Bence pek guvenme, oynamak istedigimiz sitemin bek oyuncusu Sabri tarzinda olmali, gecen sene bu yuzden Caner'in ustune dusulmesi gerektigini savunmustum fakat malum sebeplerden takimda kalimasi istenmedi.

Bizim sol beke yabanci bir Sabri transferi yapmamiz sart!

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #160 : 15.08.10, 05:39 »
Bence pek guvenme, oynamak istedigimiz sitemin bek oyuncusu Sabri tarzinda olmali, gecen sene bu yuzden Caner'in ustune dusulmesi gerektigini savunmustum fakat malum sebeplerden takimda kalimasi istenmedi.

Bizim sol beke yabanci bir Sabri transferi yapmamiz sart!

En azindan kuvvetli ayagiyla orta yapmasi gerektigini bilyordur. Dunku macta yenilen golde yaptigini hali sahada yapsa cok saglam bir dayak yerdi takim arkadaslarindan.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #161 : 15.08.10, 09:32 »
Güvenmesek bile en azından rekabet getirebilirse kanada Hakan biraz silkelenir!

Çevrimiçi Serkan Gündüz

« Yanıtla #162 : 15.08.10, 09:53 »
Rekabet açısından Çağlar'ın biran önce sakatlıktan kurtulması şart. Hakan Balta'da inanılmaz bir düşüş var.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #163 : 15.08.10, 11:24 »
Dün takımın yarısına inanamadım.
En başta da Balta'ya.
Kadromuz o kadar yüzeysel ki, kendisinden başka sol bek olmadığının o da farkında. Bu anlam da Çağlar'a büyük iş düşüyor. Pek ummasam da..

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #164 : 15.08.10, 11:25 »
Çağlar en azından Balta'dan daha dinamik ve aç bir oyuncu. Bence Balta'dan eksik bir yanıda yok. Hem daha hızlı hem sol ayağı daha iyi.

Çevrimdışı Fahri Elmas

« Yanıtla #165 : 16.08.10, 17:46 »
Ya bu Çağlar'ın sakatlığı neydi bi karambole geldi sanki. İyileşti mi Çağlar, daha hala sakat mı ? 

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #166 : 16.08.10, 17:48 »
Çağlar en azından Balta'dan daha dinamik ve aç bir oyuncu. Bence Balta'dan eksik bir yanıda yok. Hem daha hızlı hem sol ayağı daha iyi.

Çağlar dinamik mi? Emin olun Çağlar en en en az Hakan Balta kadar statik.

Bir kere geldiğinden beri sakat bu adam.

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #167 : 16.08.10, 18:02 »
Çağlar dinamik mi? Emin olun Çağlar en en en az Hakan Balta kadar statik.

Bir kere geldiğinden beri sakat bu adam.

Saygı duyarım o sizin görüşünüzdür. Siz öyle yorumlayabilirsiniz bende Çağlar çok dinamik demiyorum Hakan'dan dinamik diyorum.

Sakatlığıda ayrı bir mevzu.

Çevrimiçi Serkan Gündüz

« Yanıtla #168 : 16.08.10, 18:26 »
Çağlar'ı özellikle Sergen Yalçın öve öve bitiremedi, hele bir oynasında bakalım.

Çevrimdışı Halil Kaplan

« Yanıtla #169 : 16.08.10, 19:05 »
Bu arada forma numarası 3.
En azından UEFA'ya verilen listede öyle :) henüz formayla göremedik kendisini ama 17 nerden çıktı.

Çevrimdışı Kivanc Kaplan

« Yanıtla #170 : 16.08.10, 20:38 »
Çanakkale

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #171 : 16.08.10, 21:04 »
Bir oynayamadı, nasıldır göremedik. Merak ediyorum sergileyeceği performansı.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #172 : 17.08.10, 01:00 »
Çanakkale

Kıvanç Abi Çanakkale ne alaka ?? :)

Çevrimiçi Ahmet Gülen

« Yanıtla #173 : 17.08.10, 01:02 »
Kıvanç Abi Çanakkale ne alaka ?? :)

Forma numarasını kastetmiş Yunus, 17 ;)

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #174 : 17.08.10, 01:04 »
Forma numarasını kastetmiş Yunus, 17 ;)

Ahmet Abi ben de onu soruyorum :)
Çağlar'la Çanakkale ne alaka ?? :) Çağlar Trabzonlu :)

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci