ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci

Gönderen Konu: #3 Çağlar Birinci  (Okunma sayısı 16353 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

Ynt: Caglar Birinci Galatasaray'da
« Yanıtla #125 : 24.06.10, 20:22 »
Valla abi benim futbol oynadığım dönemler bir şutum vardı gol olan onu bulursam eğer arkadaştan bende koyıyım bende 2.5 milyon ederim heralde o şutla. Yeni nesille alakası yok abi sırf transfer oldu diye herşeyi kabullenicek halimiz yok. İyiyse iyi kötüyse kötüdür bukadar basit.

Burak bacaginda o kadar guc varsa kendine yazik etmissin derim ben sadece, cunku koca Galatasarayda bir tane daha boyle sut atabilecek bir adam yok. Bak ne guzel demissin iyiyse iyi, kotuyse kotu bu kadar basit. Ama dikkatini hic cektimi hic iyi olan birseyin olmamasi, en son ne zaman bir seye iyi dedik, ne zaman birseye kusur bulmadik. Bu transfer gorusmesi ilk basladiginda Caglar alinirmi oldu, sonra sol bek yok mecbur alinacak bolumune gelince 4 gence takildik, 4 gencin bir ise yarayamiyacagini anlayinca bu sefer paraya taktik. Hep bir problem buluyoruz. Besiktas bugun Portekiz milli takiminin 23 kisilik kadrosuna bile alinmayan adama tonla para doktu, ac oku forumlarini bakalim gorecekmisin aleyhinde yorumlar.
Baskan kotu, Sezgin kotu, Stadin koltugu kotu, o kotu bu kotu. Hatta o kadarki Keitaya ve Neila bile Dunya kupasindan dolayi kotu demeye basladik. Birazda iyilerden konusmaya baslasak.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #126 : 24.06.10, 22:11 »
Volkan'dan çok daha kuvvetli bir adam Çağlar. Bence de parası hariç iyi bir tercih.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #127 : 25.06.10, 01:16 »
Alıntı
Çağlar Birinci Galatasaray’da

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Denizlispor forması giyen Çağlar Birinci ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Profesyonel futbol takımı oyuncularımız Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Semih Kaya'nın bonservisleri ile, Serdar Eylik'in ise bir sezon kiralık olmak üzere Denizlispor'a transferleri konusunda anlaşılmıştır.

Alıntı
Profesyonel oyuncu Çağlar Birinci ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;
2010-2011 sezonu için 900.000 TL sabit transfer ücreti, 8.000 TL  maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 900.000 TL sabit transfer ücreti, 9.000 TL  maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 950.000 TL sabit transfer ücreti, 10.000 TL  maç başı ücreti ödenecektir.

Söz konusu Futbolcunun sözleşme imzalaması karşılığında Denizlispor Kulübü'ne vadeli olarak 1.500.000 avro ödenecek profesyonel futbolcularımız Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Semih Kaya'nin sözleşmeleri karşılıklı olarak sonlandırılacak ve futbolcular Denizlispor Kulübü ile Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi imzalayacaklardır.

"Serdar Eylik"in bir sezon kiralık olmak üzere Denizlispor'a transferleri konusunda anlaşılmıştır: Transferle alakalı ilk resmi açıklama yapıldıktan sonra Serdar'ın bonservisiyle gideceği söylendiğinde ben de rahatsız olmuştum ama kiralandığı açıklanınca aynı derecede sevindim... Çünkü bilinçli olarak yada bilinçsizce çok doğru bir takıma kiralandı... Ligin demirbaşlarından olan Denizlispor seneye geri dönmek için çok çok üst düzey bir mücadele sergileyecektir bu mücadelede de Serdar'ı kullanacaklarından eminim... Serdar da kendini gösterebilmek için çok çalışacaktır...

"VADELİ OLARAK" 1.500.000 avro ödenecek: Keita'yı, Elano'yu 3 5 taksitle aldık bu rakam da en az 3'e bölünmüştür... Kimse "Cüzi olan transfer bütçemizin 1,5 Milyon Euro'su Çağlar'a harcandı" demesin... Benim transferle alakalı ilk resmi açıklamadan sonra duyduğum Serdar, Murat, Erhan, Semih+150.000 Avro'ydu... Ben onu Serdar+150.000 Avro olarak sadeleştirmiştim... Serdar'ın durumu değişinçe daha da kar ettiğimizi düşünüyorum... Çünkü Serdar benim gözümde 1.500.000-150.000=1.350.000 Avro'dan daha değerli bir futbolcu...

"Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Semih Kaya"nın sözleşmeleri karşılıklı olarak sonlandırılacak ve futbolcular Denizlispor Kulübü ile Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi imzalayacaklardır: Türkiye'nin en iyi yerli stoperi Servet'in gönderilmesini isteyenler Murat ve Semih gönderildi diye yeri yerinden oynattılar... Madem bu adamlar bu kadar iyiydi, neden 2 senedir takıma giremediler ?? Neden kiralık olarak gideni gittiği takımda oynayamadı ?? Neden satın alma opsiyonuyla kiralayan kulüp opsiyonu kullanmadı ?? Neden daha sezon bitmeden o kulüpten ayrıldı ?? Erhan ve Fırat hakkında konuşmaya bile gerek duymuyorum...

"Çağlar Birinci" Galatasaray’da: Çağlar yabancı kontenjanını kullanamayacağımız bir mevki olan sol bek için transfer edebileceğimiz en iyi yerli oyuncuydu... Milli Takım'da oynuyor olması bunun açık kanıtıdır... Madem ondan daha iyi yerli sol bekler vardı niye Milli Takım'da Çağlar oynadı... Yeterli bir oyuncu değil kabul ediyorum ama yeterli düzeye ulaşabilecek bir oyuncu... Daha bir kaç sene önce 2., 3. Lig takımlarında oynarken önce Denizlispor'a sonra da Milli Takım'a yükseldi... Hem stoperde hem sol bekte aynı verimle oynayabilen "İSTİKRARLI" bir oyuncu... Orhan, Volkan gibi devşirme değil de orjinal bir sol bek olması en büyük avantajı, en büyük avantajımız... Skora katkı yapabilecek bonus özelliklere sahip... Olumlu bir transfer... Yönetim doğru hamleler yapmaya devam ediyor... 5 Temmuz'a kadar yabancı transferinde de somut adımlar atılacağından eminim... Hayırlı olsun...

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #128 : 25.06.10, 01:22 »
Ben bu transferde sadece keske Murat Akca bonservisiyle degilde kiralik olarak verilseydi dedim.

Çevrimiçi Serkan Gündüz

« Yanıtla #129 : 01.07.10, 12:05 »
Hakan Kutlu'nun Çağlar Birinci hakkında ki görüşleride son derece olumlu. Hatta Hakan Ünsal'dan eksiği yok fazlası var diyor, hızını ve enerjisini en büyük artısı olduğunu söylüyor.

Çevrimiçi Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #130 : 01.07.10, 12:06 »
Ama ince bir de detay var Hakan Kutlu'dan cacık olmaz :)

Çevrimiçi Serkan Gündüz

« Yanıtla #131 : 01.07.10, 12:10 »
Ama ince bir de detay var Hakan Kutlu'dan cacık olmaz :)

Olsun hiç olmadan olumlu refanslar almak da güzel oluyor :D

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #132 : 01.07.10, 13:34 »
Hakan Kutlu'yu Allah bildiği gibi yapsın :D Ali İpek'le elele verdiler takımı düşürdüler...

Çevrimiçi Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #133 : 01.07.10, 14:55 »
Olsun ama bak Cenk'i sonunda kakalayabildiler Bjk'ye..Yazık adam 2 yıldır takımını satmak uğruna Cenk'i koydu oynattı sonunda başardı ama Cenk'in imza attığını göremeden gitti :)

Çevrimdışı Ersen Celik

« Yanıtla #134 : 01.07.10, 19:54 »
Arkadaslar tamam belli bir ölcüde yinede elestiriler yapilabilir ama unutmayalimki artik Caglar Galatasarayin futbolcusudur, resmi aciklama yapilmistir ve begenmesenizde ona destek vermeniz gerekiyor, aksi takdirde Galatasaraya zarar vermis oluyorsunuz.

Bize düsen hosgeldin demek ve basari dilemektir.

Hayirli ugurlu olsun. Umarim hepimizi utandirir.

Çevrimdışı Yağız Karahan

« Yanıtla #135 : 11.07.10, 14:14 »
Çağlar'ın bu sezon ve ileri yıllarda takıma olumlu katkılar yapabileceğine dair kuvvetli ümitlerim var. Bence Volkan Yaman ile kıyaslanması çok yanlış, Volkan'dan daha çevik ve hızlı mesela. Sol için güzel bir alternatif bence Türkiye şartlarında.

Çevrimdışı Oğuzhan Ozan

« Yanıtla #136 : 11.07.10, 14:19 »
Volkan Yamanla kıyaslanmasının yanlış bir tarafı yok. Sonuç olarak ikiside sol bek. Sadece attığı iki golden sonra yerli Roberto Carlos diye zikredilen ve düşüşünden sonra esamesi okunmayan Volkan Yamandan daha uzun yıllar Galatasarayımıza hizmet eder ve başarılı olur umarım.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #137 : 11.07.10, 14:26 »
İçimden bir ses beni hiç utandırmayacak diyor.
Bu yıl ki nazar boncuğumuz olucak Serdar Özkan'la beraber.
Her sene takımda böyle bir oyuncu olurdu mutlaka.
Bülent Akın, Volkan Arslan, Volkan Yaman, İnamoto, Heinze....
Bu sefer Ayhan, Çağlar, Serdar Özkan combo yaptık :D
« Son Düzenleme: 11.07.10, 14:29 Gönderen: Şamil Akdağ »

Çevrimdışı Yağız Karahan

« Yanıtla #138 : 11.07.10, 14:27 »
Volkan Yamanla kıyaslanmasının yanlış bir tarafı yok. Sonuç olarak ikiside sol bek. Sadece attığı iki golden sonra yerli Roberto Carlos diye zikredilen ve düşüşünden sonra esamesi okunmayan Volkan Yamandan daha uzun yıllar Galatasarayımıza hizmet eder ve başarılı olur umarım.

Bence yanlış, sence olmayabilir saygı duyarım. Volkan Yaman şişirilmiş bir oyuncuydu, Çağlar'a göre tek artısı uzun taç atışları olabilir mesela. Zaten ilk oynadığı milli maçta da uzun bir taç atışı yapıp bonservisini aynı hızla arttırmıştı.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #139 : 13.07.10, 14:06 »
Bugün sol arka adalesinde yaşadığı problem nedeniyle antrenmana katılamamış.

Çevrimdışı Oğuzhan Ozan

« Yanıtla #140 : 14.07.10, 12:44 »
Galatasaray'ın Denizlispor'dan kadrosuna dahil ettiği Çağlar Birinci transferinde pürüz çıktı. Sarı-kırmızılı takımın uzun görüşmeler sonucunda kadrosuna kattığı Çağlar Birinci'ye karşılık, Bank Asya 1. Lig'e düşen Ege temsilcisine gönderdiği oyuncular ile ilgili sıkıntı yaşanıyor.

Hatırlanacağı gibi Galatasaray, Çağlar'a karşılık, 1.5 milyon Euro paranın yanı sıra genç oyuncular Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve  Semih Kaya'yı bonservisleri ile, Serdar Eylik'i ise bir sezon kiralık olarak Denizlispor'a vermişti.

Ancak bu transer Denizlispor'u o dönemki başkanı Ali İpek döneminde gerçekleşmişti. Transer gerçekleştikten 5 gün sonra ise Ege temsilcisinde başkan değişikliği yaşandı ve yeşil-siyahlı kulübün başkanlığına Mehmet Özsoy seçildi. Ve sorun da burada başladı. Ali İpek döneminde genç oyunculara teklif edilen yıllık ücret ile Mehmet Özsoy yönetiminin teklifi arasında büyük fark ortaya çıktı. Erhan Şentürk ve Semih Kaya da bu nedenle Denizlispor'a henüz imza atmış değil. Oyuncuların, Ali İpek döneminde teklif edilen rakamların ödenmemesi durumunda imza atmayacakları öğrenildi. Denizlispor'un yeni yönetimi ise rakamı yükseltecek gibi gözükmüyor.

Bu beklenmeyen durum sonucunda Galatasaray ve Denizlispor yönetimlerinin bir kez daha görüşmesi bekleniyor. Eğer Denizlispor yönetimi sürpriz bir şekilde oyunculara yaptığı son teklifi yükseltmezse, geriye iki seçenek kalıyor. Ya Galatasaray, Denizlispor'a başka oyuncular gönderecek ya da Ege kulübüne ödenecek 1.5 milyon biraz daha yukarılara çekilecek.

Öte yandan Erhan Şentürk ve Semih Kaya'ya özellikle Bank Asya ve Süper Lig kulüplerinden teklifler olduğu biliniyor.

Haber: Hilmi SEVER

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #141 : 14.07.10, 14:59 »
Erhan Şentürk ve Semih Kaya Denizlispor ile anlaşamazsa şayet, başka takımla anlaşırlar. Burada Galatasaray'ın yapacağı bir şey yok. Bir pürüz de yok.

Çevrimdışı Burak Ay

« Yanıtla #142 : 15.07.10, 14:54 »
http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=30&go=200166

Bu habere göre Serdar Eyilik te verilmiş Denizlispor'a.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #143 : 15.07.10, 14:55 »
Murat ve Erhan ne oldu ?

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #144 : 15.07.10, 17:36 »
Benim okuduğum haberlere göre Serdar'la anlaşma sağlayamamışlar.
Bu durumda ne olacak acaba ?

Çevrimdışı Doruk Canti

« Yanıtla #145 : 16.07.10, 00:02 »
Benim okuduğum haberlere göre Serdar'la anlaşma sağlayamamışlar.
Bu durumda ne olacak acaba ?

Serdar Eylik mi? Ama kendisinin resmi sitelerinde Denizlispor formasi ile imza atarken resmi var bu nasil oluyor peki? Ogrenilmesi gereken bu anlasmanin nasil bir anlasma oldugu kiralik mi yoksa bonservisi ile mi. Bonservisi ile ise kac senelik ve alma opsiyonumuz var mi varsa ne kadar.

Çevrimdışı Ilkay Çam

« Yanıtla #146 : 16.07.10, 03:54 »
Caglarin transferi zor ve kabul edilmiyen bir transfer oldu. Denizlispora verilen genclerimiz ve bir miktar para yüzünden cogu kez hem yönetime tepki oldu hem Caglar yetersiz bir futbolcu oldugu düsünüldügü icin kendisine tepki oldu.
Ahimi tuttu nedir formayi giymeden sakatlandi, umarim birdaha sakatlanmaz ve hepimizi utandirir.

@ Doruk

Serdar Eylik sanirim bonservisiyle gitti. Bir önceki sayfada bir link olmasi lazim, Sporxin. 3 yillik imza attigi yaziyor orada.

Burak Fındık

« Yanıtla #147 : 16.07.10, 04:09 »
Caglarin transferi zor ve kabul edilmiyen bir transfer oldu. Denizlispora verilen genclerimiz ve bir miktar para yüzünden cogu kez hem yönetime tepki oldu hem Caglar yetersiz bir futbolcu oldugu düsünüldügü icin kendisine tepki oldu.
Ahimi tuttu nedir formayi giymeden sakatlandi, umarim birdaha sakatlanmaz ve hepimizi utandirir.

@ Doruk

Serdar Eylik sanirim bonservisiyle gitti. Bir önceki sayfada bir link olmasi lazim, Sporxin. 3 yillik imza attigi yaziyor orada.

Murat inan varya şukadarcık umudum yok utanıcam diye. Sonradan Allah tarafından bir mucize olup yetenek bahşedilmediği sürece ömrü maxsimum 2 senedir.

Çevrimdışı Ilkay Çam

« Yanıtla #148 : 16.07.10, 04:14 »
Benimde hic yok denilecek kadar az. Sol bekte izledim kendisini bi kac kez begenmedim, heleki bizim systemde hic is yapmaz gibime geliyor o mevkide.
Yanilmiyorsam stoperde oyniyabiliyormus, hani belki ordan faydalanabiliriz az da olsa.

Burak Fındık

« Yanıtla #149 : 16.07.10, 04:16 »
Benimde hic yok denilecek kadar az. Sol bekte izledim kendisini bi kac kez begenmedim, heleki bizim systemde hic is yapmaz gibime geliyor o mevkide.
Yanilmiyorsam stoperde oyniyabiliyormus, hani belki ordan faydalanabiliriz az da olsa.

Yok ordanda faydalanamayız malesef. Stoper'de oynayabiliyor ama şöle söyleyeyim mesela Uğur Uçar'da stoper oynar ama nekadar oynar tartışılır dimi?
« Son Düzenleme: 16.07.10, 04:17 Gönderen: Burak Fındık »

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci