Neler oluyor, cidden neler oluyor, benden cogunuz yasca kucuk oldugunuza gore acaba diyorum yeni nesille alakali birseymi bu durum, nedir bu hicbirsey begenmeme durumu. Forma daha cikmamis ornek verilmis Begenmezuk, stadi koltugu deniyor begenmedik, cati iptal para baska yere harcanacak begenmedik, Sene boyu hicbirsey yapmamis adamin bonservisi alinmiyor begenmedik, transfer yapiliyor begenemdik, onu gectim gorusulen alinmamis adami bile begenmeyiz, hocayi begenmiyorum onu begenmiyorum bunu begenmiyorum. Cidden neler oluyor kendinizi Real taraftari filanmi sanmaya basladiniz, bu klubun imkanlari bu kadar ister. Hem kolyuk birinci sinif hem fiyatlar ucuk olmasin olmadi kalkip birde sizi evinizden alsinlar. Stadin catisi kapanmaliymis kucuk beyler usurmus, Rusyadaki adamlar ne yapiyor. Caglar deniyor vay nasil alinir, sanki koca ulke solbek denizinde yuzuyor. En guzel yorumu bir arkadas yapmis, cok gucsuzmus caglar Amerika macinda omuz darbesi yemis 3 takla atmis, la havele vela guvvete.