ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci

Gönderen Konu: #3 Çağlar Birinci  (Okunma sayısı 16354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Oguzhan Basyigit

Ynt: Caglar Birinci Galatasaray'da
« Yanıtla #100 : 22.06.10, 12:36 »
Bonservisi elinde olan bir Vederson varken hemde Türk statüsünde üstelik Çağlardan daha kaliteli ve sisteme daha uygun bir sol bek ben Çağlar alınabilecek en iyi oyuncu diyemem.

Malik Fathi var 26 yaşında Çağlardan daha kaliteli,Hayrettin var daha kaliteli,Gökhan Süzen var,Şenol Can var,Mahmut Boz var,Ergün Teber var.

Bu oyuncuların hepsinin Çağlar dan bi fakı yok bana göre.Ve Malik Fathi hariç diğerlerini daha ucuza alabilirdik.

Tekrar söylüyorum Çağlar iyi oyuncudur ,kötü oyuncudur demiyorum ama ederi kesinlikle bu kadar değildir.

Denizlispor yönetimini tebrik etmek gerekir.

Malik Fathi: Bu adam Rusya liginde stoper oynuyor sol bek değil..2 sene önce sol bekte oynardı o ayrı,Çağlardan bir artısı yok bence

Şenol Can : Yeni transfer oldu

Hayrettin : Ya bırak Allah aşkına

Ergun Teber : Disiplinsizleri yüzünden geçmişindeki tüm takımlardan kovuldu.

Mahmut Boz : Bu arkadaş stoper

Gökhan Süzen : Bak buna katılıyorum işte iyi adam,sözleşmesi de bitiyor.

Burak Fındık

« Yanıtla #101 : 22.06.10, 12:40 »
Abi Çağlar'a bukadar para vericeğime almazdım olur biterdi ya. Ne Çağlar'mış valla bulunmaz hint kumaşını bulmuşuz sanki.

« Yanıtla #102 : 22.06.10, 12:45 »
Burakçım ben yayın ihalesinden beri bozuk plak gibi sürekli "seneye bu transfer piyasası çok yükselecek Caner'e bu para fazla değil alınmalı yoksa seneye Caner'in bonservisiyle ancak 34 yaşındaki Şenol'u alırız " diyorum..Çağlar ucuza verilmiş bence

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #103 : 22.06.10, 12:48 »
Gökhan Süzen : Bak buna katılıyorum işte iyi adam,sözleşmesi de bitiyor.

Bizim altyapıdan olduğunu söylemek gerek herhalde.

1.5 milyon euro cepte kalırdı, taş gibi genç bir sol bekimiz olurdu.

Çok adam bitirildi bu Alibeyköydü, kiraydı derken. Herkes Ersun Yanal gibi, Abdullah Avcı gibi değil Türkiye'de. Abuk subuk adamların altına verildiler, tek maç şans bulamayıp genç yaşta çürüdüler.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #104 : 22.06.10, 12:54 »
Ya yapıcı diyorsun da kimsenin yapıcılıkta gözü yok ki. Adam transfer edilmiş ne katar ne katmaz bu tartışılacağına bir günah keçisi bulma tavrı var herkeste.

Erdem'cim sen anlatacaksın arkadaşlara. Herkes bu tavırda konuşursa, hiçbir zaman ortak nokta bulamayız. Ben senin dediklerine katılıyorum. Ama uslüp pek güzel olmuyor. Yani burası böyle bir yer, birbirimizi kırmayalım.

Selamlar

Burak Fındık

« Yanıtla #105 : 22.06.10, 13:04 »
Bizim altyapıdan olduğunu söylemek gerek herhalde.

1.5 milyon euro cepte kalırdı, taş gibi genç bir sol bekimiz olurdu.

Çok adam bitirildi bu Alibeyköydü, kiraydı derken. Herkes Ersun Yanal gibi, Abdullah Avcı gibi değil Türkiye'de. Abuk subuk adamların altına verildiler, tek maç şans bulamayıp genç yaşta çürüdüler.

Aaaa olur mu Serdar kesin güçsüzdür o bizim alt yapıdayken bizden çıkınca birden güçlenmiştir. Hem zaten bizim alt yapıdan çıkıpta sonradan kendini gösteren kim var? Ne gerek var alt yapıdan oyuncu oynatmaya Çağlar varken 1.5 milyon vermek varken. Bazı şeyleri armut pişsin ağzımıza düşsün olarak beklediğimiz için 19 yaşındaki adamın alt yapıdan Maicon falan olup çıkmasını bekliyoruz, sonrada Çağlar gibi bir oyuncuya milli takımda oynamış diye umut bağlıyoruz.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #106 : 22.06.10, 13:05 »
Aaaa olur mu Serdar kesin güçsüzdür o bizim alt yapıdayken bizden çıkınca birden güçlenmiştir. Hem zaten bizim alt yapıdan çıkıpta sonradan kendini gösteren kim var? Ne gerek var alt yapıdan oyuncu oynatmaya Çağlar varken 1.5 milyon vermek varken. Bazı şeyleri armut pişsin ağzımıza düşsün olarak beklediğimiz için 19 yaşındaki adamın alt yapıdan Maicon falan olup çıkmasını bekliyoruz, sonrada Çağlar gibi bir oyuncuya milli takımda oynamış diye umut bağlıyoruz.

Ne güzel konustun öyle.  :D :D

Burak Fındık

« Yanıtla #107 : 22.06.10, 13:36 »
Ne güzel konustun öyle.  :D :D

Konu alt yapıdan evladımız olunca dayanamıyorum :D Hayır Berk kim ki ne yapmış diyip Çağlar'a hadi bakalım adama bir şans vermeden ne bu eleştiri diyorlar anlamıyorum. Çağlar'ın hak ettiği şansı Berk vb. gibiler neden hak edemiyor? İdmanlardan sonra evlerine gittikleri için mi? Çağlar tesislerde yatıp kalkıyor ya her idmandan sonra çalışmıştır eminim. Dünyadaki gıptayla izlediğimiz bütün oyuncular idmanlardan sonra çalışarak bu hale geldi yoksa kimsenin ona destek verdiği oynattığı için falan değil. Ben bu forumdan anlıyorum ki futbolcu olmak istiyorsan muhakkak idmandan sonra kalcaksın Floryada çalışcaksın yoksa Maradona olsan fayda etmez kıstasımız bu idmandan sonra ÇALIŞICAKSIN yoksa bu takımda işin yok.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #108 : 22.06.10, 13:39 »
Aynen öyle, bizimkiler gücsüz. Caglar da BIR altyapida cikti, o baska BIR altyapi'dan ciktigi icin güçlü oluyor, o kadar kötü alt yapimiz varsa, kapatalim bari..

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #109 : 22.06.10, 13:42 »
Galiba bizimkiler altyapıda bir yapılandırmaya gidiyorlar.Bütün oyuncuları yollayıp yeni bir altyapı oluşturacaklar :)

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #110 : 22.06.10, 15:03 »
Konu alt yapıdan evladımız olunca dayanamıyorum :D Hayır Berk kim ki ne yapmış diyip Çağlar'a hadi bakalım adama bir şans vermeden ne bu eleştiri diyorlar anlamıyorum. Çağlar'ın hak ettiği şansı Berk vb. gibiler neden hak edemiyor? İdmanlardan sonra evlerine gittikleri için mi? Çağlar tesislerde yatıp kalkıyor ya her idmandan sonra çalışmıştır eminim. Dünyadaki gıptayla izlediğimiz bütün oyuncular idmanlardan sonra çalışarak bu hale geldi yoksa kimsenin ona destek verdiği oynattığı için falan değil. Ben bu forumdan anlıyorum ki futbolcu olmak istiyorsan muhakkak idmandan sonra kalcaksın Floryada çalışcaksın yoksa Maradona olsan fayda etmez kıstasımız bu idmandan sonra ÇALIŞICAKSIN yoksa bu takımda işin yok.
Türkiye-ABD maçında ufak bir omuz darbesiyle 3 takla attı Çağlar.Ben yeterli fiziğe sahip olduğuna inanmıyorum.

Burak Fındık

« Yanıtla #111 : 22.06.10, 15:08 »
Türkiye-ABD maçında ufak bir omuz darbesiyle 3 takla attı Çağlar.Ben yeterli fiziğe sahip olduğuna inanmıyorum.

Zaten aradığımız kriter eğer fizikse ozaman rugby yada amerikan futbol takımlarından oyuncu transfer edelim. Çünkü ben Çağlar'ın futbol tekniği, futbol zekası, oyun görüşü, kademe anlayışı falan olduğunu düşünmüyorum. Kolları kıvırıp şut çekiyor.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #112 : 22.06.10, 15:14 »
Madem şut çekenini alacaktık Konya'daki Da Silva'yı alsaydık kaç senedir burada,vatandaşlığa geçerdi bir şekilde hem frikikte atıyor.
Caner'i beğenmeyip almayan yönetimin Çağlar'ı almasıda bir tezat.Caner'den daha fazla sol bek değil Çağlar.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #113 : 22.06.10, 18:27 »
Madem şut çekenini alacaktık Konya'daki Da Silva'yı alsaydık kaç senedir burada,vatandaşlığa geçerdi bir şekilde hem frikikte atıyor.
Caner'i beğenmeyip almayan yönetimin Çağlar'ı almasıda bir tezat.Caner'den daha fazla sol bek değil Çağlar.

Caner ayrıca hem sol bek hem sol açık yedekler, yabancı kontenjanı nedeniyle oluşacak bir sıkıntıda sol önde hiç sırıtmadan oynar. Ayrıca bu sene takıma bir alıştıktan sonra seneye as hale bile gelebilirdi. Hem de Çağlar'a verilen paranın üzerine 1.5 milyon daha koyarak, hemde altyapıyı boşaltmayarak ama işte yönetim neylesin Caner'i, Çağlar varken :\

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #114 : 22.06.10, 19:38 »
Caglar transferi UEFA'nin sitesindede cikmis, Caglar'in beni isteyen baska isteyen kuluplerde vardi fakat kendimi Galatasaray'a daha yahkin hissttim dedigi belirtilmis.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1500323.html

Burak Fındık

« Yanıtla #115 : 22.06.10, 19:41 »
Caglar transferi UEFA'nin sitesindede cikmis, Caglar'in beni isteyen baska isteyen kuluplerde vardi fakat kendimi Galatasaray'a daha yahkin hissttim dedigi belirtilmis.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1500323.html

Şöle açıklamalarada tavımdır. Yılda 900 milyar garanti parayı bana başka kimse vermedi, tabi anadolu takımına gidip oynamaktansa Galatasaray'da 1 sene yedek otursam bile bu klüpte olmak benim için büyük bir gurur falan diyip samimi olsana :D Daha yakın hisetmişmiş kendini bize.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #116 : 22.06.10, 21:25 »
Neler oluyor, cidden neler oluyor, benden cogunuz yasca kucuk oldugunuza gore acaba diyorum yeni nesille alakali birseymi bu durum, nedir bu hicbirsey begenmeme durumu. Forma daha cikmamis ornek verilmis Begenmezuk, stadi koltugu deniyor begenmedik, cati iptal para baska yere harcanacak begenmedik, Sene boyu hicbirsey yapmamis adamin bonservisi alinmiyor begenmedik, transfer yapiliyor begenemdik, onu gectim gorusulen alinmamis adami bile begenmeyiz, hocayi begenmiyorum onu begenmiyorum bunu begenmiyorum. Cidden neler oluyor kendinizi Real taraftari filanmi sanmaya basladiniz, bu klubun imkanlari bu kadar ister. Hem kolyuk birinci sinif hem fiyatlar ucuk olmasin olmadi kalkip birde sizi evinizden alsinlar. Stadin catisi kapanmaliymis kucuk beyler usurmus, Rusyadaki adamlar ne yapiyor. Caglar deniyor vay nasil alinir, sanki koca ulke solbek denizinde yuzuyor. En guzel yorumu bir arkadas yapmis, cok gucsuzmus caglar Amerika macinda omuz darbesi yemis 3 takla atmis, la havele vela guvvete.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #117 : 22.06.10, 21:26 »
http://www.youtube.com/watch?v=uqissq0Sick

Alin su vurusu bile 900 bin eder, bana koca Galatasarayda soyle topa vuracak bir adam gosterin.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #118 : 22.06.10, 21:47 »
Güzel vurmus gerçekten.

Çevrimdışı Edip Muharrem Maltas

« Yanıtla #119 : 22.06.10, 22:01 »

Alin su vurusu bile 900 bin eder, bana koca Galatasarayda soyle topa vuracak bir adam gosterin.

Ya bende mi sorun var bilmiyorum fakat Youtube'ye giremiyorum. Açılıyordu,artık nedense açılmıyor.Futbolcularla ilgili videolara bakamıyorum..

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #120 : 23.06.10, 01:28 »
Aslında bu vuruşu Sabri'nin kronikleşen toplara vurma hastalığına doğru ilerleyebilir. Daha önce attım ben özgüveni, yani tehlikelide olabilir. Devam ettirirse ne mutlu..
Aynı hastalık Ceyhun Gülselam'da da türedi mesela. O en azından ceza sahasının oralardan hareketli toplara iyi vuruyor, arada gol atıyor..

« Yanıtla #121 : 23.06.10, 09:06 »
Çağlar başta Trabzonlu bir kere..Karadeniz insanın inadı ve hırsı var.Şutlara gelince,Sabri kadar uzaktan şutla gol atan kaçtane bek var ki aman Çağlar ona dönmesin diyoruz..Çağlar fazla şut çekmez ayrıca.Duran top falan işte

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
« Yanıtla #122 : 23.06.10, 09:35 »
Çağlar'ın transferi kalitesine göre bir tuzlu oldu. Demek ki bu bölgeye önem veriliyor. Bu saatten sonra göbeğe futbolcu alınacağını sanmıyorum.
Hakan Balta denenecek yine, olmazsa Ali Turan falan idare edeceğiz gibime geliyor.
Bu sezon lige önem vermeliyiz, seneye şampiyonlar ligine katılamazsak işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Şampiyonlar ligine direk katılmak içinde şampiyon olmalıyız. Önceliğimiz her zaman avrupa olmuştur ama bu sezon Uefa'dan önce lige asılmalıyız. Uzun vadede lig daha faydalı olacaktır.

Çağlar Birinci Galatasaray'ımıza hayırlı olsun.

Burak Fındık

« Yanıtla #123 : 24.06.10, 14:38 »

Valla abi benim futbol oynadığım dönemler bir şutum vardı gol olan onu bulursam eğer arkadaştan bende koyıyım bende 2.5 milyon ederim heralde o şutla. Yeni nesille alakası yok abi sırf transfer oldu diye herşeyi kabullenicek halimiz yok. İyiyse iyi kötüyse kötüdür bukadar basit.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #124 : 24.06.10, 15:31 »
Savaş'ın bahsettiği yeni nesil açılımını (bu aralar bu moda :) ) sadece Cağlar transferi ile sınırlandırma Burak. Yazdıklarının çoğunun altına imzamı atarım.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci