ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin

Gönderen Konu: #76 Servet Çetin  (Okunma sayısı 34714 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Burhan Sağsen

Ynt: #76 Servet Çetin
« Yanıtla #75 : 24.05.10, 13:19 »
Rusya'da Servet Çetin savaşı!

Galatasaray'da gözden çıkarılan milli futbolcu için Rus kulüpleri sıraya girdi!

Menacerler vasıtasıyla gerçekleşen görüşmeler sırasında, CSKA Moskova ile Rubin Kazan’ın Servet üzerinden bonservis artırma yarışına girdikleri öğrenildi. 4-5 milyon Euro’ya başlayan görüşmelerin son pazarlıkların ardından 7-8 milyon Euro’ya ulaştığı belirlendi. Yönetim Servet için 10 milyon Euro tutarında fiyat belirlerken, Ruslar’ın devreden çekilmemesi halinde bu paraya ulaşılması bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun sezon başında Marsilya’ya 8 milyon Euro’luk transferi, kulüp sahibinin ani ölümü nedeniyle suya düşmüştü. Futbolu para için oynadığını her fırsatta dile getiren Servet, Avrupa’da forma giyebilmek adına yönetimden bonservisinde indirime gidilmesini talep etmişti. Görüşmelerin ABD kampının ardından daha somut boyutlara ulacağı düşünülüyor.

http://fanatik.ekolay.net/Rusyada-Servet-Cetin-savasi_3_Detail_32_177813.htm

Ha ha ha.. Fanatik iyice coşmuş.. Biz Arda'yı 10 milyona satabilirmiyiz diye düşünürken Servet'i 10 milyona çıkarmışlar.. Atma Recep din kardeşiyiz diyeceğim, yanlış anlaşılacak..

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #76 : 02.06.10, 04:46 »
Alıntı
Servet'e Yunan kancası
Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın önümüzdeki sezon için kadroda düşünmediği milli stopere Olympiakos talip oldu

Galatasaray’da teknik direktör Frank Rijkaard, Servet’e ligdeki son maçlarda forma vermemiş, gelecek  sezon için takımda düşünmediğini yönetime söylediği şu sözlerle ortaya koymuştu: “Avrupa’da bu tarz stoper kalmadı. Her defasında uzun toplarla çıkmaya çalışıyor. Bunlarda topu ya rakibe ya da taca atıyor.” 2012’ye kadar Cim Bom’la sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki milli oyuncuya  Yunan ekibi Olympiakos talip oldu.

HİDDİNK'İN GÖZDESİ OLDU
A Milli Takım’ın ABD kampında çalışma arzusuyla teknik direktör Hiddink’in gözdesi olan Servet, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Olympiakos’un Galatasaray’a bonservis bedeli olarak 4.5 milyon euro önerdiği öğrenildi.

Galatasaray’ın ise 7 milyon euro istediği bildirildi. Frank Rijkaard’la yıldızı barışmayan Servet’in yöneticilere “Yurt dışına gitmek istiyorum. Bana kolaylık gösterin” dediği öğrenildi.
posta.com.tr

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #77 : 02.06.10, 08:55 »
Haber gerçekse 5,5 milyona olur bu iş diyorum. 

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #78 : 02.06.10, 12:18 »
Alıntı
Mercato PSG : Ca se complique pour Bisevac.

Alors que le PSG fait le nécessaire pour se construire une équipe solide, il apparaît que le dossier menant au défenseur serbe de Valenciennes, Milan Bisevac est compliqué.

Selon Le Parisien, les offres du PSG concernant le défenseur de valenciennes ont toutes reçue des fins de non recevoir. En effet, le club de Valenciennes exige au minimum 5 millions d'euros pour libérer son joueur mais le PSG n'a proposé que 3 millions.

De plus, le quotidien francilien nous apprend que deux autres clubs sont venus se renseigner sur Bisevac. Le premier est le champion en titre Russe, le Rubin Kazan. Le club russe aurait fait une offre à hauteur de 3 millions comme le PSG mais pour l'instant le club nordiste n'a pas répondu.

Enfin, le club turc de Galatasaray aurait des vues sur le joueur puisque le club du Bosphore va perdre Servet Cetin. Actuellement, le club turc aurait seulement demandé des renseignements.

Le transfert de Bisevac est donc loin d'être terminé.

Affaire à suivre...

passion1970.fr

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #79 : 02.06.10, 16:04 »
Bence hemen versinler. Bu paraya Ersan Gülüm ve Okan Salmaz (ya da Fevzi) alınabilir. Gençleştirmiş oluruz böylece defansı.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #80 : 02.06.10, 16:05 »
Rubin Kazan biçilmiş kaftan... Yerine Ersan alınabilir...

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #81 : 07.06.10, 14:02 »
Alıntı
"Rijkaard'ın beni istememesi..."
Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Servet Çetin Fox Tv Muhabiri Elvan Arat'a  çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gündem Futbol programında konuşan Milli futbolcu, Galatasaray Teknik direktörü Rijkaard ve kendisini isteyen Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

RIJKAARD BENİ İSTEMESİN...
Teknik direktör Frank Rijkaard'ın seni takımda istemediği doğru mu ?
"Rijkaard'ın böyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Ama böyle bir şey söylemiş olsa beni mutlu etmiş olur. Keşke böyle düşünse o zaman bende daha rahat transfer olabilirim. Rijkaard'ın beni istememesi benim avantajıma olur.

BONSERVİSİM ÇOK YÜKSEK...
Galatasaray ile 2 yıllık daha sözleşmem var ama hedefim yurt dışında futbol oynamak. Beni isteyen bir çok kulüp var ama gideceğim yerde de vergi sıkıntıları var. Ücretin % 50'si vergi olarak kesiliyor. O yüzden transfer olacağım kulüpten yüksen bir ücret almalıyım ki daha rahat gidebiliyim. Bu arada bonservis ücretimde çok yüksek. Geçen sene Marsilya'ya transfer oluyordum ama 8,5 milyon euroluk bonservis ücretim fazla bulundu gidemedim.

Bu senede yine bonservis ücretim çok yüksek, o yüzden yurt dışından gelen tekliflerde azalıyor, çünkü fiyatı yüksek buluyorlar. Kulüpler artık maliyetten kaçmak için bonservisi elinde futbolcular istiyor.

ERTUĞRUL SAĞLAM'I KIRAMAM
Ben Ertuğrul Sağlam'ın kişiliğini ve teknik direktörlüğünü çok beğeniyorum. Şu an onlardan gelen açıkçası resmi bir teklif yok. Bursa'yı gerçekten çok takdir ediyorum, kimsenin başaramadığını yaptılar. Ertuğrul hocanın kişiliğine hocalığına inancım tam. Bir ağabey olarak da kendisini çok seviyorum. Dediğim gibi ilk hedefim yurt dışına transferimin olması.

ERTUĞRUL HOCA GEL DERSE....
Şu an ilk hedefim yurt dışı ama Ertuğrul Hoca çok ısrar ederse, gel derse, kıramayacağım bir kişi, ben de Bursaspor'a giderim o zaman. 
Kaynak: Elvan Arat / FoxTv

« Son Düzenleme: 07.06.10, 16:43 Gönderen: Ferhat Yüksel »

Burak Fındık

« Yanıtla #82 : 07.06.10, 14:12 »
Sende bu saaten sonra şu takımda forma giyersen o yönetime yazıklar olsun. Çokta meraklıyız sana git tutan yok.

Çevrimiçi Ilkay Çam

« Yanıtla #83 : 07.06.10, 14:34 »
Sanada güle güle.

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #84 : 07.06.10, 15:04 »
Bu ne biçim açıklama, ne biçim mantık? Hangi oyuncuyu bu kulüp ayaklarına pranga vurarak zorla Florya'da tutuyor?  Milyonlarca doları, euroyu sanki cebe indiren benim. Servet yanılmıyorsam 1 milyon 750 milyon euro alıyor (dolar da olabilir) Galatasaray'dan. Teşekkür edeceğine konuşmasına bakın.   

Çevrimdışı Koray Sarıoğlu

« Yanıtla #85 : 07.06.10, 15:25 »
Basına direk onları bunları söyleyebiliyorsa arkasından kimbilir neler demiştir.

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #86 : 07.06.10, 15:26 »
Basına direk onları bunları söyleyebiliyorsa arkasından kimbilir neler demiştir.
Maalesef haklısınız.

Çevrimdışı Kayhan Duzer

« Yanıtla #87 : 07.06.10, 15:30 »
Galatasaray sayesınde Turk mıllı takımında oynamaya başlamış,avrupada Galatasaray sayesınde tanınmış bır oyuncu Galatasaray'a mınnettar olmakla ılgılı tek kelıme etmıyor.Bırde sıtem edıyor bonservısım pahalıdır şudur budur diye.Bursa'ya verılsın Ertuğrul hocasının yanına ondan sonrada 2 yıl sonra anadoludan baska yerde oynayamaz.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #88 : 07.06.10, 15:42 »
Yurtdışında burada aldığı paranın dörtte birini verirlerse şükür namazı kılsın bir sezon.

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #89 : 07.06.10, 16:28 »
Bir yerlerde yanlışlık var. Eski oyuncularımız da, şimdikiler de kendilerini koskoca Galatasaray'dan üstün görüyorlar. Bir çok insanın hayatı boyunca bir arada göremeyeceği paraları Galatasaray'dan bir yılda kazanmalarına rağmen sanki kulüp onları parasız futbol oynamaya zorlamış gibi nankörlük yapıyorlar. Ben bunu Adnan Polat'ın futbolcularla çok fazla içli dışlı olmasına, aşırı demokratlığına bağlıyorum. Servet ve diğer Türk futbolcularla ilişkilerde Aziz Yıldırım gibi davranmak lazım. O zaman kulübün de, başkanın da kiymetini bilirler.   

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #90 : 07.06.10, 18:27 »
Sahin bey aynen oyle. Polat baskanligini bilecek AMA ayni zamanda bu Haldun ve Adnan Sezgin'dende kaynaklaniyor. Futbol takimini ikiside idare etmesini bilmiyor, profesyonellere biraksinlar bu isi ...

Çevrimdışı Volkan Seyfi

« Yanıtla #91 : 09.06.10, 00:44 »
Alıntı
''Başarılı olamamamız, sezonu erken açmamız ve erken form tutmamızdan kaynaklandı. Çok maç oynadık, bu da bıkkınlık yarattı. Konsantre olmakta zorlandık. Bu sezonki kötü performansımız çok erken form tutmamızdan kaynaklandı
Parayı alamayınca da böyle bir açıklama bekliyorum. Arkadaşın maçlara konsantre olmaktan başka işi var demek ki. Kardeşim dünyanın parasını alıyosun, sırf o parayı alamayacağım diye Avrupa'ya bile gitmiyorsun sonra da dilin kemiği olmadığını gösteriyorsun ama haklısın sen de tabi. Tek söylenecek kelime sana "Bravo" başka birşey söylemeye gerek bile duymuyorum.

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #92 : 09.06.10, 04:22 »
Alıntı
Servet'in fiyatı indi Trabzon talip oldu

Galatasaray Teknik Direktör Frank Rijkaard'la yıldızı bir türlü barışmayan Servet Çetin'in elde kalma ihtimali ortaya çıkınca yönetim daha önce talep ettiği 4 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitti. Rus kulüplerinin vazgeçtiği ve Süper Lig'den sadece Bursaspor'un talip olduğu ancak pahalı olduğu için indirim beklediği milli futbolcu için talep edilen bonservis bedeli 3 milyon euroya çekildi. Servet Çetin'in transfer maliyetinin düşmesi Trabzonspor'un da iştahını kabarttı. Bordo-mavililerin milli futbolcu için sarı-kırmızılı kulüple masaya oturacağı kaydedildi. Geçen sezonun ikinci yarısında çoğu maçta yedek bekleyen tecrübeli futbolcu, A Milli Takım'ın ABD'deki kampında yaptığı 3 hazırlık karşılaşmada da ilk on birde oynamış ve ortaya koyduğu performansla göz doldurmuştu.

yenisafak.com.tr

Rigobert Song'un boslugunu dolduracaktir, Trabzon'da iyi isler yapabilir ama önceliginin Avrupa oldugunu belirtmisti gecenlerde.

Burak Fındık

« Yanıtla #93 : 14.06.10, 00:33 »
Kanaltürk'te şuan Galatasaray Servet'i satmıycağına dair bilgi aldık dedi. Umarım yanlış bilgidir.

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #94 : 14.06.10, 00:39 »
Böyle bilgi varsada olmaz olsun

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #95 : 14.06.10, 01:00 »
Satmayacağımıza göre turşusunu kurcağız demektir.
Seneye sistem ya da teknik adam değişmezse üzerine para verir öyle göndeririz.

Çevrimdışı Koray Sarıoğlu

« Yanıtla #96 : 14.06.10, 01:03 »
Satış taktiği uyguluyorlar bence.Afişte yaparsak baya para kırarız. :D

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #97 : 14.06.10, 02:31 »
Kanaltürk'te şuan Galatasaray Servet'i satmıycağına dair bilgi aldık dedi. Umarım yanlış bilgidir.

Onlara göre çoğu oyuncu bize gelip gitmişti bile yahu, bana pek inandırıcı gelmedi. Ama en ufak bile doğruluk payı varsa yazık olur hem ona hemde bize, bu saatten sonra en ufak bi fayda sağlamaz artık Servet.

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #98 : 14.06.10, 18:31 »
Fayda sağlamasa yine bir nebze zarardan başka birşey yapıcağına inanmıyorum Servet bu senede kalırsa.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #99 : 14.06.10, 23:49 »
Servet bizde ki misyonunu doldurmuştur.Her röportjı birçoklarına göre gaf doludur.Ayrıca adam gitmek istiyor.Bu saatten sonra herhangi bir oyuncudan fazla bize katkı yapacağını sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 14.06.10, 23:49 Gönderen: Oktay Samioğlu »

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin