ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin

Gönderen Konu: #76 Servet Çetin  (Okunma sayısı 34716 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Can

Ynt: #76 Servet Çetin
« Yanıtla #50 : 12.12.09, 22:30 »
Onu diyorum ya abi sebep ne olursa olsun kötü...

Çevrimiçi Burhan Sağsen

« Yanıtla #51 : 12.12.09, 22:37 »
Ben halen, kendi kendine mi sürekli sağa sola pas atıyor.
Yoksa Rijkaard'ın direktifi ile mi atıyor anlamadım.
İşin kötü yanı her iki sebepte kötü :)

İkisinde de Rijkaard suçludur.. Eğer bu adama böyle paslar at dediyse hala Servet'i tanıyamamış demektir.. Eğer demediyse hani oyun disiplini, müdahale niye etmiyor?

Eleştiride zirve budur işte :) ...
Hey gidim hey.. Rijkaard daha futbolcuyken ben teknik direktörleri eleştiriyordum.. 5 yıllık Barca kariyeri yetmez ona..  :D

Çevrimiçi Burhan Sağsen

« Yanıtla #52 : 12.12.09, 22:38 »
Onu diyorum ya abi sebep ne olursa olsun kötü...
Anladım zaten..

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #53 : 23.02.10, 16:04 »
Alıntı
"Birileri beni takımdan koparmak istiyor"
Yıldız oyuncu derbide ısınmamasının tepki olarak algılanmasına anlam veremediğini söyledi, “Birileri beni takımdan koparmak istiyor” dedi.

Beşiktaş derbisinde maç öncesi ısınmaya çıkmayarak Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın kendisini yedek bırakmasını protesto ettiği öne sürülen Servet Çetin, yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Yıldız futbolcu, takımda maçlardan önce yedeklerin ısınması konusunda serbestlik olduğuna dikkat çekerek, “Ben de ısınmadım. Daha önce de başka oyuncular, başka maçlarda ısınmamışlardı. Kaldı ki Kayseri’de de benzer bir harekette bulundum. Bunu başka noktalara çekmek maksatlı ve kasıtlı bir davranıştır. Galiba birileri beni Galatasaray’dan koparmak istiyor. Neden ve hangi amaçla bunu yaptıklarını bilmiyorum” diye konuştu.

Moralini hiç bozmadığını da vurgulayan Servet, “Beni seven taraftarlar hangi ruhla mücadele ettiğimi gayet iyi biliyorlar. Kimseye bir kırgınlık duymuyorum, tepki ya da protesto da söz konusu olamaz. Benim adım Servet Çetin. Beni başkaları gibi görmesinler, göstermesinler. Şimdiye kadar nasıl 100 maç oynuyorsam, 2 maç da yedek kalabilirim” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #54 : 23.02.10, 16:14 »
Alıntı
takımda maçlardan önce yedeklerin ısınması konusunda serbestlik olduğuna dikkat çekerek

İki şey var.

1-   Bu ne saçma bir ugulamadır. Yani maçtan evvel sadece ilk 11 ısınsa ve diğerleri ısınma hareketlerine katılmasa sorun yok. Peki yedek kalecinin de ısımnma hareketlerine katılmama hakkı var mı ? Yani son anda maça çıkarken bir sakatlık olsa giren oyuncu ısınmadan girmiş olacak.
2-   Servet’in ısınmadığını duyunca açıkçası bende basın gibi düşündüm. Önce Caner, şimdi de Servet Rijkaard’a giydirdiler dedim. Ama meğersem bilmeden konuşmamak lazımmış. Demek ki her şey, her zaman göründüğü gibi değilmiş.

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #55 : 23.02.10, 22:00 »
Acaba Rijkaard Servet e ''Sağa sola kombine paslarla çık...''mı dedi?

...yoksa;

Şu kamikazi çıkışlarına bir son mu ver dedi?

Görünen o ki Emre & Neill tandemi daha iyi oyun kuruyor.Daha doğrusu Emre haddini bilerek akıllı oynuyor ve bu işi Neill e havale diyor.Neill eliyle Emre ye topu atması gereken yeri gösteriyor ve Emre de oraya oynuyor.Top Neill de iken Emre ondan uzaklaşıyor ve hem partnerine geniş manevra alanı açıyor hem de rakip forveti savruklaştırıyor.

Şimdi bu açıdan bakarsak Emre Güngör,Servet Çetin den daha mı iyi oyun kurmuş oluyoır..?

...bence hayır.

Futbol gerçekten çok basit bir oyun.Yerli yerinde oynayan oyuncular ve iyi bir taktisyen ile sahada koşan futbolcular varsa...skoru kalite belli ediyor.

Ama Servet işi zorlaştırıyor.Top kendisindeyken ona alan açmak için uzaklaşan Neill in dibine kadar girip onun hemen baş ucundaki Hakan veya Caner e pas veriyor...ya da Arda ya %90 ı isabetsiz olan 50 metrelik derin paslar atmaya çalışıyor.

Bence Rijkaard ve Servet arasındaki uyuşmazlığa bu noktadan bakmakta fayda var.

Çevrimiçi Burhan Sağsen

« Yanıtla #56 : 23.02.10, 22:40 »
Emre'de çok şişiriyor.. Servet'den oyun kurma bağlamında hiç farkı yok.. Bence yer toplarını savunmada daha başarılı olduğu için oynatılıyor..

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #57 : 23.02.10, 22:42 »
Bence Rijkaard Neill'in savunmada liderlik yapmasını istiyor, Servet he dese bile saha içinde bunu yerine getiremiyor, Emre Güngör ise Neill'in uyarılarına, ikazlarına, isteklerine cevap vermeye çalışıyor. Mesele burada.

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #58 : 23.02.10, 22:51 »
Neill eliyle işaret ediyor genelde Emre ye,o da vuruyor,veriyor şişiriyor falan...

Servet oralı olmuyor demek istiyorum.
« Son Düzenleme: 23.02.10, 22:51 Gönderen: Ozan Aköz »

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #59 : 23.02.10, 23:27 »
Servet birde maç içinde macera peşinde koşan hareketlere soyunuyordu, ilk dönem Rijkaard'ın gelişiyle birlikte artık bu huyunu bırakabildi desekte son zamanlarda yine yapmaya başladı ve Rijkaard'ın uyarılarınıda dinlemeyince yedek soyunmaya başladı ki savunmada bu şekilde düzene girdi. Ayrıca Servet'i bir anda kesip yerine Emre'yi oynatabilmek bence iyi bir iştir ve bu konuda da Rijkaard'ı tebrik etmek gerekir gerçekten.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #60 : 24.02.10, 23:01 »
Servet Rusyaya gidecek galiba..

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #61 : 05.04.10, 22:24 »
Murat değindi ama muhtemelen arada kaynadı, taca atmanın da bir sınırı bir oluru var Servet Efendi.. Freni boşalmış araba gibi uçuruma doğru gidiyor, ne doğru düzgün kafa topu alabiliyor, ne adama şarjı doğru uyguluyor, zaten olmayan top becerisini iyice köreltti. Marsilya'da bi naneler var, Okan Yılmaz'a da zamanında el attılar, adam sonra Van'da falan oynadı hayırlısı :)

Burak Fındık

« Yanıtla #62 : 06.04.10, 00:38 »
Okadar teklif geldi satmadık şimdide satmaya kalksak kimse almaz...Servet yeteneğin yoktu biliyoz zaten ona lafımız yokta ruhun nereye gitti koçum o azmin hırsın nereye gitti?

Çevrimdışı Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #63 : 06.04.10, 08:37 »
Dün Servet riskli toplarda "hic riske girmeyip" toplari taca atti. Sadece o degil, tüm defans öyle yapti.

Uskudar'da sabah oldu.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #64 : 06.04.10, 15:47 »
Taca atmasını büyük ihtimalle Rijkaard söylemiştir bu konuda haksızda değil.Servet'i başıboş bıraktın mı olmadık işler yapıyor çünkü.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #65 : 06.04.10, 16:22 »
Topu taca atmak kötü bir şey değilki..Ama mental eksikliği olan bir adama Emre güngörün pozisyonunu akla getirerek risk almayın topu taca atın derse adam her topu taca vurur işte

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #66 : 20.04.10, 15:13 »
Alıntı
Maradona: Servet tam bir kazma!

Bu sözler dünya futbolunun efsane ismi Maradona’ya ait! Arjantin’in hocası, Agüero’yu sakatlayan Galatasaraylı yıldıza verdi, veriştirdi

A.Madrid maçında Agüero’nun yüzüne tekme atıp sakatlayan Galatasaraylı Servet Çetin, Maradona’yı kırmızı görmüş boğaya döndürdü! Almanya ile oynanan hazırlık maçı öncesi konuşan Arjantin Teknik Direktörü, “Bir yıldız futbolcunun  kafasını tekmeleyen savunmacıya çok az rastlanır. Maalesef Servet gibi kazmalar futbolcu oluyor” dedi. Telefonla  ulaştığımız Servet de, “O hareket pozisyon gereği oldu. Maradona’ya cevap vermem” diye konuştu.

Siz bu haberi görmüşmüydünüz yahu koptum vallahi.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #67 : 20.04.10, 15:16 »
Servet maradonanın namusunu kurtardı daha ne istiyor..İyi yapmış.Evlenseymiş o da kızıyla

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #68 : 21.04.10, 12:28 »
Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, milli futbolcunun kesin olarak yurtdışına gideceğini, ancak bu kararın tecrübeli futbolcunun bugünlerde Rijkaard tarafından oynatılmamasıyla ilgisinin olmadığını söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda açıklama yapan Halis, Servet'in oynamadığı için mutsuz olduğunu, ancak bundan dolayı Rijkaard'a tavır almadığnı belirterek, hiçbir stoperin topu oyuna sokamayacağını savundu.

Halis, Servet'in İngiltere ve Almanya'da çok başarılı olacağını dile getirirken, kesin kararlarının Servet'in, sezon sonu itibariyle, Avrupa'da oynamasından yana olduğunu açıkladı; ancak Beşiktaş'ın transfer teklifi yapmaya karar vermesi durumunda, önce Galatasaray'la görüşmesi gerektiğini söyledi.

SERVET'İ ALMAK İSTEYEN TAKIM G.SARAY'LA GÖRÜŞMEK ZORUNDA

Başarılı stoperin menajeri Halis, Servet'i almak isteyen kulübün önce Galatasaray'a görüşmesi gerektiğini söyleyerek şöyle devam etti; " Oynamayan hiçbir oyuncu mutlu değildir. Hele Servet gibi çok hırslı bir oyuncunun oynamadığı için mutsuz olduğunu söylemeye bile gerek yok. Ancak Servet’in yurtiçin ya da yurtdışından görüştüğü takımlar olduğu iddiaları doğru değil. Servet’i almak isteyen takım varsa Galatasaray’la görüşürüz."

YURTDIŞINA GİTMEK İSTİYOR, AMA BUNUN OYNATILMAMASIYLA İLGİSİ YOK

Servet'in kesinlikle Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen Halis, bu kararın oynamamasından kaynaklanmadığını dile getirerek şöyle devam etti; " Servet oynamadığı için gitmek istiyor düşüncesi doğru değil. Servet gitmek istiyor. Avrupa’da oynamak istiyor; ancak bu, son dönemde yedek kalmasından kaynaklanmıyor. Oynadığı dönemde de ayrılıp, yurtdışına gitmek istediğini söylüyordu. Kararı kesin.

Servet, kesin olarak yurtdışında oynayacak. Ben dışarıya gitmek istiyorum diyor. Ama nereye gideceği belli değil. Servet’i almak öyle kolay değil. Geçen yıl 8 ile 10 milyon Euro arasında borsa değeri vardı. Hâla o değerini koruyor. Dolayısıyla bu paraları verecek takım sayısı çok az. Ama transfer olması zor değil; çünkü Servet tipindeki stoperler Avrupa’da aranan stoper tipleri. Rijkaard’ın bugün kendisini oynatmaması bu gerçeği değiştirmez. Rijkaard’ın kararına saygı göstermek gerekir.

Servet, bazı takımlardaki emekli futbolculardan değil. Ben burada otururum, paramı da alırım. Vermezlerse FIFA’ya gider paramı alırım diyen oyunculardan değil. Yurtdışına gitmeye kesin karar verdi. Bu geçen sene de olabilirdi, şanssızlıklardan dolayı olmadı. Umarım bu sene aksilik çıkmazsa bu arzusu olacak."

HİÇ BİR STOPER TOPU OYUNA SOKAMAZ, BUNU ANCAK OYUN KURUCULAR YAPAR

Servet'in topu oyuna sokamadığı eleştirilerine de cevap veren Halis, hiç bir stoperin topu oyuna sokamayacağını kaydederek; " Yedek kalması Rijkaard’ın tercihi. Oyuna sokamadığı için yedek kaldığı söyleniyor. Bugün topu oyuna sokan stoper yok. Stoper, adı üstünde topu durdurmak. Onlardan fazla bir şey bekleyemezsin. Oyun kurucu arıyorsanız, oyun kurucu oynatırsınız."

SERVET İNGİLTERE YA DA ALMANYA'DA BAŞARILI OLUR

Marsilya'nın Servet'i çok istediğini hatırlatan Halis, başarılı stoperin İngiltere ve Almanya'da başarılı olacağını söyleyerek; " Servet’in futbol stili İngiltere ya da Almanya’ya çok uygun. Buraları tercih etmesini çok isterim. Benim tercih hakkım oralar olur. Servet, kuvvetli, rakibini döndürmeyen bir stoper. Bundan dolayı İngiltere ya da Almanya’da oynarsa daha başarılı olur. Ancak Servet’e en ciddi teklifi Fransa’dan aldık. Marsilya çok uğraştı. Marsilya, Servet’i transfer edemeyince Diawara, Gabriel Heinze ne ve Embia’ı transfer etti. Bu transferler, Servet’le yapılar görüşmelerden sonradır. Servet’den sonuç alamayacaklarını anlayınca bu futbolculara yöneldiler."

BEŞİKTAŞ'IN ÖNCE GALATASARAY'LA KONUŞMASI GEREKİR

Beşiktaş'ın Servet ile ilgilendiği haberlerini de değerlendiren Halis, şöyle konuştu; Servet, Beşiktaş’tan teklif aldı mı bilmiyorum. Beşiktaş’ın Galatasaray’la konuşması gerekir. Servet için yurtiçi transferi konusu kapalı bir konu. Şu anda amacımız kesin olara Avrupa'ya gitmek" diyerek sözlerini tamamladı.

Çevrimdışı Fırat Turan

« Yanıtla #69 : 21.04.10, 12:46 »
Alıntı
HİÇ BİR STOPER TOPU OYUNA SOKAMAZ, BUNU ANCAK OYUN KURUCULAR YAPAR

Servet'in topu oyuna sokamadığı eleştirilerine de cevap veren Halis, hiç bir stoperin topu oyuna sokamayacağını kaydederek; " Yedek kalması Rijkaard’ın tercihi. Oyuna sokamadığı için yedek kaldığı söyleniyor. Bugün topu oyuna sokan stoper yok. Stoper, adı üstünde topu durdurmak. Onlardan fazla bir şey bekleyemezsin. Oyun kurucu arıyorsanız, oyun kurucu oynatırsınız."

Burası komikmiş.  :)

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #70 : 24.05.10, 07:54 »
Rusya'da Servet Çetin savaşı!

Galatasaray'da gözden çıkarılan milli futbolcu için Rus kulüpleri sıraya girdi!

Menacerler vasıtasıyla gerçekleşen görüşmeler sırasında, CSKA Moskova ile Rubin Kazan’ın Servet üzerinden bonservis artırma yarışına girdikleri öğrenildi. 4-5 milyon Euro’ya başlayan görüşmelerin son pazarlıkların ardından 7-8 milyon Euro’ya ulaştığı belirlendi. Yönetim Servet için 10 milyon Euro tutarında fiyat belirlerken, Ruslar’ın devreden çekilmemesi halinde bu paraya ulaşılması bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun sezon başında Marsilya’ya 8 milyon Euro’luk transferi, kulüp sahibinin ani ölümü nedeniyle suya düşmüştü. Futbolu para için oynadığını her fırsatta dile getiren Servet, Avrupa’da forma giyebilmek adına yönetimden bonservisinde indirime gidilmesini talep etmişti. Görüşmelerin ABD kampının ardından daha somut boyutlara ulacağı düşünülüyor.

http://fanatik.ekolay.net/Rusyada-Servet-Cetin-savasi_3_Detail_32_177813.htm

« Son Düzenleme: 24.05.10, 07:55 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #71 : 24.05.10, 08:10 »
8 rakamına ulaşıldıysa bence güzel bir satış olur bizim adımıza, eğer haberde geçtiği gibi o fiyat olurda 10'a çekilebilirse de müthiş olur hemde Servet'in geçirdiği böyle bir sezon sonrası ki yönetimin kaynak ihtiyacı da düşünürsek tam isabet her anlamıyla.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #72 : 24.05.10, 09:03 »
Bu haber gerçekse, ki ben inanmıyorum, yine ortalığı kızıştırıp eli boş ayrılmazlar umarım.

Gerçi artık tutarlar resmen açıklanmak durumunda olduğu için medya da özellikle şişiriyor olabilir. Daha sonra da derler ki "Fiyat 8-9 Milyon Euro'lara ulaşmıştı ama yönetim daha fazlasını isteyince vazgeçildi. O nedenle de Servet 4 Milyon Euro'ya ancak satılabildi."

Bu medyadan herşey beklenir.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #73 : 24.05.10, 10:56 »
Bu ruslar bizim 10 seneki önceki versiyonumuz valla. :)

Bu turnava iyi oldu valla. :D

Çevrimdışı Ilkay Orhan

« Yanıtla #74 : 24.05.10, 13:10 »
Servet e suan hic kimse 8 Milyon vermez Fanatigin klasik Haberleri

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin