ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin

Gönderen Konu: #76 Servet Çetin  (Okunma sayısı 34715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
Ynt: Servet Çetin
« Yanıtla #25 : 27.06.09, 21:09 »
2 Milyon kesin ücret degilki. Yillik+Mac Basi= 2 Milyon civari...

Yani az mac yaparsa tahminen 1 milyon civari alir.. Cok Mac yapiyorsa Rijkaardin yönetiminde, demekki haketmistir.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #26 : 29.06.09, 17:11 »
Alıntı
Basın Toplantısı: Servet Çetin / Gökhan Zan

Galatasaray’ın Hollanda kampında bugün, oyuncularımızdan Servet Çetin ve Gökhan Zan basın mensuplarının sorularını cevapladılar.

Servet Çetin, Marsilya’ya transferi ilgili olarak, “Marsilya’nın eski başkanı istifa etmeden önce anlaşma sağlanmıştı. Fakat başkan istifa etti. Yeni yönetimin bu transfere nasıl baktığını bilemiyorum. Fakat ben şu anda Galatasaray’ın oyuncusuyum. En iyi şekilde antrenmanlarımı yapıyorum. Moral bozukluğum yok. Şu anda Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuyum” diye konuştu.

Gökhan Zan’la uzun yıllar milli takımda birlikte oynadığını belirten Servet, “Gökhan’la beraber aynı kulüpte oynar mıyız” diye sohbetlerimiz oldurdu. Milli takımda çok oynadık. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Ayrıca bizim takımımızda Emre (Aşık)Ağabey, Emre Güngör, Semih Kaya, Murat Akça ve PAF Takımdan gelen arkadaşlarımız var. Gökhan’la ben milli takımda beraber oynuyoruz diye, burada da biz oynayacağız diye bir şey yok. Bütün arkadaşlarımız, Gökhan ve ben de oynamak için elimizden geleni yapacağız. Son kararı hoca karar verecek. Geçen sene defans olarak sıkıntılar yaşadık ama bu sezon yaşayacağımızı düşünmüyorum” dedi.

Bu gelişmeler sırasında Frank Rijkaard ile bir konuşma yaptığını ifade eden Servet Çetin, “Transfer gerçekleşirse senin adına sevinirim. Fakat burada da kalırsan senin gibi bir oyuncuyla çalışmak isterim dedi kendisi bana. Dediğim gibi bu transfer olursa en iyi şekilde ayrılırım. Olmazsa da en iyi şekilde burada mücadelemi veririm” şeklinde konuştu.

Milli takımdaki geri dörtlünün şuan da Galatasaray kadrosu içinde olmasıyla ilgili Servet Çetin, “Tabii oyuncular için birbirini tanımak ve beraber maçlar oynamak çok büyük avantaj. Ama biz takım olarak çok kaliteliyiz. Kim daha iyi oynarsa o forma giyecektir. Takım için hayırlı dörtlü hangisiyse o dörtlü oynar” dedi.

Servet Çetin, Rijkaard ile ilgili olaraksa, “Kendisi çok sıcak ve kariyerli bir hoca. Çok önemli kulüplerde çalışmış bir isim. Herkes hocanın tecrübelerine çok güveniyor. Bizler onun istediği performansı sergileyebiliriz. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Bilinçli antrenmanlar yapıyoruz. Umuyorum ki böyle de devem edecek” dedi.

Her hocanın farklı bir çalışma programı olduğunu belirten Servet, “Biz de bu programa uymak zorundayız” diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray’da sıkıntı yaşamayacağını düşündüğünü söyleyen Gökhan Zan ise, “Ben Beşiktaş'ta 6-7 yıl geçirdim ve büyük bir camiadan büyük bir camiaya geldim ve gurur doluyum. Arkadaşlarımın yarısını tanıyorum. Sıkıntı yaşamayacağımı düşünmüyorum. Bütün tecrübem ve bütün mücadelemi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Camiaya ve taraftarımıza layık olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Gökhan Zan, kendisi ile ilgili çıkan sakatlık haberleri ile ilgili olarak, “Çok ciddi sakatlıklar yaşamadım. Bir fedakarlık örneği gösteriyorum, sakatlığım nüksediyor. Belki bir hafta dinlensem geçecek. Profesyonellik değil tabii bu normalde. Ciddi bir sakatlık yaşamadım şu ana kadar. Sakatlığın nüksetmesinden dolayı sakatlıklar yaşadım. Bunlar yazılıp çiziliyor ama ben takıma layık olmaya çalışıyorum. Yazılanların hiçbiri doğru değil. Eski kulüp doktoruma sorabilirsiniz” dedi.

Gökhan Zan milli takımda Servet ile birlikte oynaması ile ilgili olarak, “Çok önemli stoper oyuncularımız var. Milli takımda herkes en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben de bu konuda Servet arkadaşımın tüm dediklerine katılıyorum” diye konuştu.

Gökhan Zan son olarak, “Burada şampiyon olmak, Türkiye Kupası kazanmak ve UEFA'da başarılı olmak istiyorum. Her şey geride kaldı artık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra her şey Galatasaray için” diyerek sözlerini noktaladı.

Servet kalacakmış gibi konuşuyor.
Yani bitmiş bir transferi yeni yönetim neden oyalar ki zaten.
Umarım kalır.

Zaten ben Servet'in, Fransa ligine giderek ne elde etmeyi düşündüğünü çok merak ediyorum. Benim nazarım da Avrupa'nın en kötü liglerinden birisi.
Açıkçası, Almanya'nın yada İspanya'nın hiç farketmez herhangi bir takımına giderim ama Fransa'dan Lyon çağırsa gitmem...
Tabi o ben değil:))

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #27 : 29.06.09, 17:14 »
Süleyman Rodop a göre Marsilya Bordolu Diawara yı alacakmış.Yüksek ihtimalle yattı bu gidiş.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #28 : 29.06.09, 17:20 »
Deschamps'mı istemiyor acaba?

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #29 : 29.06.09, 17:21 »

HTSPOR.COM

Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin, Fransa’nın ünlü dergisi France Football'un hafta sonu ekine kapak oldu.

Marsilya'da kulüp başkanı Pape Diouf'un görevden alınmasından sonra transferi beklemeye alınan Servet, Fransa'da gündemden düşmüyor. France Football'un "Marsilya kuleleri transfer ediyor" başlığıyla verdiği haberde, Beşiktaş'ın Fransız orta saha oyuncusu Edouard Cisse de yer aldı. Servet'in maskeli fotoğrafıyla manşete çıkan haberde, Servet ve Cisse'nin Marsilya'nın transfer listesinde ilk sıralarda yer aldığı belirtildi.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #30 : 29.06.09, 17:22 »
GAZETE HABERTÜRK - TAHİR KUM'UN HABERİ

Alıntı
Ve iyice belirsizliğe gömülen Servet Çetin'in Marsilya'ya transfer hikayesi sonunda kulüp ile futbolcuyu karşı karşıya getirdi. Tam "bitti" denilen transferde Marsilya'nın geri adım atması, Fransa'ya gitmeye şartlanan Servet'in canını çok sıktı. Ancak oyuncunun canını sıkan aslında yönetimdi! Zira Servet'e göre, bu transferin gerçekleşmemesinin en büyük sebebi, kendisine "Rijkaard'a soralım, sonra cevap veririz" diyen yönetim kuruluydu. Transferinin bu yüzden geciktiğini düşünen futbolcu oldukça kırgın.

-MARSİLYA'DAN KÖTÜ HABER-

İşte bu guygular içerisindeki Servet Çetin, dün bir kere daha yıkıldı. Marsilya'nın Bordeaux'lu stoper Diawara'ya teklif götürmesi zaten kafaları karıştırmıştı. Fransız kulübünün ayrıca Rennes'den savunmada da oynayabilen Stephane M'Bia'yı gündemine aldığı ortaya çıktı. Diawara'dan sonra M'Bia'nın da Servet'e alternatif olarak alınmak istenmesi futbolcunun ümitlerini iyice kırdı. Marsilya'nın Sportif Direktörü Jose Anigo, "Şimdilik bir mi yokda iki stoper mi alacağız belli değil" açıklamasında bulundu. Haldun Üstünel ise, "İçimden bir ses Servet'in Galatasaray'a kalacağını söylüyor. Bu saatten sonra Marsilya'ya transferinin gerçekleşeceğini sanmıyorum" dedi.

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #31 : 29.06.09, 17:25 »
Adama 8 milyon vermişler yönetim oynaya oynaya gönderecek...yazılan şu habere bakın.ben bu Tahir Kum yüzünden şirketin Habertürk aboneliğini iptal ettirme noktasına geldim.Erhan telli ile birlikte tetikçilik yapıyorlar...

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #32 : 29.06.09, 17:31 »
İyi ki, Servet çıktı bugün basın toplantısı yaptıda yalanlar gün yüzüne çıktı.

Alıntı
Olursa olur, ancak olmadığı takdirde ben de zaten burada Galatasaray'a konsantre oldum. Burada en iyi şekilde antrenmanlarımı yapmak istiyorum. Moral bozukluğu herhangi bir şey yok. Galatasaray'a konsantre olmuş durumdayım. Yine takımım için en iyisini yapmaya çalışırım'' dedi.
« Son Düzenleme: 29.06.09, 17:33 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #33 : 29.06.09, 19:19 »
Deschamps'mı istemiyor acaba?
Tam tersine Deshamp istiyormus ama baskan paranın ffazla oldugunu düşünüyormus galiba.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #34 : 29.06.09, 21:08 »
yok abi bu son olsun ya, bidaha marsilya ile fikir alıs verisinde dahi bulunmayalım  >:(

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #35 : 29.06.09, 21:20 »
Servetin aciklamalari ve kalisi bence yilin transferidir...simdi benimle iddiaya giren sahislar beri gelsin 8)

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #36 : 30.06.09, 03:08 »
Valla kim olursa olsun. Total Futbolde 23 alti kalmayiz.. Yani istedigin defansci gelsin..

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #37 : 30.06.09, 21:08 »
http://www.ligue1.com/ligue1/lireArticle.asp?idArticle=13521

Hilton'un bahsi geçen demeci.

Aslında Diawara ve Servet ile forma savaşı vermekten çekinmem dememiş.

Sadece röportajın başında habere bir giriş olarak verilmiş.

Çevrimdışı Turgut Öztürk

Çevrimdışı Izzet Kilic

Ynt: #76 Servet Çetin
« Yanıtla #39 : 30.10.09, 00:09 »
Arsenal'e giderse dede olur orada yahu..

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #40 : 03.11.09, 09:10 »
Bahsedilen rakam yanlış görmediysem 10 milyon Pound satın gitsin yahu.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #41 : 13.11.09, 14:26 »

İngilizler Servet'e ayıp etti!

İngiliz sport.co.uk sitesi “dünyanın en ilginç 10 lakabı” sıralamasında milli stoperi ilk sıraya aldı. Ama haberde ayı resmi kullanıp ayıp etti!

İngilizler kaş yapayım derken göz çıkarttı... Ada’nın ünlü spor sitesi “sport.co. uk” dünyadaki futbolcuların lakaplarını konu alan bir araştırma yayınladı.

Araştırmada, Galatasaray ve milli takımımızın yıldızı Servet Çetin’e “Ayıboğan”?dendiğini belirterek, bunu dünyanın en ilginç lakabı olarak seçti.

Servet’e gözünü budaktan sakınmayan savaşçı futbol kişiliği, takımı için sahada her şeyi korkusuzca yapması, güçlü fiziği nedeniyle “Ayıboğan” dendiği belirtilirken, sitenin haberde kullandığı bir resim ise tepki çekti. Haberin altına bir de ayı resmi konulup karşılaştırma yapılmasını  doğru bulmayan futbolseverler, “Ayıboğan bir kişinin güçlü olduğunu anlatan sözdür. Haberde ayı resminin kullanılması bu açıdan yanlış olmuş. İngilizler kaş yapmak isterken, göz çıkarmışlar” şeklinde görüş belirttiler.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #42 : 13.11.09, 21:01 »
Bu resmi oraya koyan editöre ÖKÜZ demek isterdim ama bu resim daha çok yakışacak...

Çevrimdışı Turgut Öztürk

« Yanıtla #43 : 12.12.09, 11:22 »
Dün sac bas yoldurttu bana. Her seferinde oyun kurmaya kalkidiginda top ya rakip de ya da autta.

Total futbol oynamak istiyorsak bu kesinlikle Servet le olacak is degil. Top teknigi sifir.

Ocak ayinda insallah iyi paraya satilir. Basin 10mio. pound diyo ama NERDEEEE.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #44 : 12.12.09, 19:39 »
Oyun kuramıyor tamamda gönderilsin diye ağıt yakılacak bir adamda değil.Servet gibi stoperi bir daha zor buluruz.Çok övülen Ferrari bizde oynuyor olsaydı çok fena maymun olurdu mesela.
Defansı ileride kurup önlerine kesici bir orta sahada koyamayınca stoperlerin bu kadar dağılması normal.

Çevrimiçi Burhan Sağsen

« Yanıtla #45 : 12.12.09, 22:06 »
Servet bu sezon gerçekten çok formsuz.. Oyun kurmasını zaten beklemiyorum, zira kazmanın teki kendisi.. Ama defansını bari düzgün yap kardeşim..

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #46 : 12.12.09, 22:15 »
Ben halen, kendi kendine mi sürekli sağa sola pas atıyor.
Yoksa Rijkaard'ın direktifi ile mi atıyor anlamadım.
İşin kötü yanı her iki sebepte kötü :)

Çevrimdışı Ali Acar

« Yanıtla #47 : 12.12.09, 22:19 »
Antalyaspor maçında tek bir kafa topu bile alamadı.

Çevrimiçi Burhan Sağsen

« Yanıtla #48 : 12.12.09, 22:28 »

İkisinde de Rijkaard suçludur.. Eğer bu adama böyle paslar at dediyse hala Servet'i tanıyamamış demektir.. Eğer demediyse hani oyun disiplini, müdahale niye etmiyor?

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #49 : 12.12.09, 22:30 »

İkisinde de Rijkaard suçludur.. Eğer bu adama böyle paslar at dediyse hala Servet'i tanıyamamış demektir.. Eğer demediyse hani oyun disiplini, müdahale niye etmiyor?

Eleştiride zirve budur işte :) ...

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin