ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin

Gönderen Konu: #76 Servet Çetin  (Okunma sayısı 34717 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

Ynt: #76 Servet Çetin
« Yanıtla #100 : 20.06.10, 23:39 »
« Son Düzenleme: 23.06.10, 13:27 Gönderen: Ferhat Yüksel »

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #101 : 23.06.10, 13:25 »
Alıntı

Servet: "Barcelona'da oynasam Maradona olurdum"
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100623/barcelonada_oynasam_maradona_olurdum.html

Servet: "Az para verdiler ben de kabul etmedim"

http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/06/23/servet_az_para_verdiler_ben_de_kabul_etmedim

Yaptigi aciklamalarin haddi hesabi yok. Yollayin bu adami bir an önce.

Çevrimdışı Koray Sarıoğlu

« Yanıtla #102 : 23.06.10, 13:30 »
Espiriyse komik değilse daha da komik.

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #103 : 24.06.10, 00:46 »
Alıntı
Servet'in talipleri var!
Milli futbolcu Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, Servet Çetin hakkında transfer söylentilerine açıklık getirdi.

Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programına katılan Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, oyuncusunun sözleşmesinin devam ettiğini hatırlattı.

Avrupa'dan görüştüğümüz takımlar var diyen Halis, "Servet'in taliplier var fakat oyuncumuzun Galatasaray ile sözleşmesi devam ediyor. Servet Avrupa'da oynamak istiyor ancak bu demek değil ki oyuncum bu transfer döneminde kesin olarak Galatasaray'dan ayrılacak. Servet'i transfer etmek isteyen bir çok kulüp var, bunun gerçekleşmesi o takımların ekomonik olarak gücüne bağlı. Galatasaray kulübünün istediği rakam verilmezse bu transfer olmaz" şeklinde konuştu.

Basında Servet'in, Rijkaard ile sorun yaşadığı şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Halis, "Servet çok iyi bir profesyoneldir ve teknik direktörü ile arasında herhangi bir sorun yok. Servet'in kalitesi belli Galatasaray'da oynamadığı dönemlerde dahi milli takımda direk oynadı" dedi.

Mithat Halis, Miroslav Stoch'a, Galatasaray yerine Fenerbahçe'yi tercih etmesi yönünde önerisi olduğu şeklinde çıkan haberleri de yalanladı.

Goal.com Türkiye

Burak Fındık

« Yanıtla #104 : 24.06.10, 15:20 »
Servet neler demiş öle yahu çoşmuş resmen :D Yalansa çıkıp yalanlasın eğer doğruysa futbolu bıraksın bir zahmet :D

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #105 : 29.06.10, 22:21 »
Alıntı
Servet Çetin'in Anlaştığı Takım

Galatasaray'ın ve Milli Takımı'ın başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin yuvadan uçuyor.

Galatasaray'ın Milli stoperi Servet Çetin, İngiltere'nin Birmingham takımıyla prensipte anlaştı. Sezon bitimiyle birlikte teklifleri değerlendirmeye başlayan Servet Çetin, Premier Lig ekibine yeşil ışık yaktı.

Milli futbolcunun menajeri Mithat Halis, bir haftadır görüşmelerde bulunduğu İngiliz ekibiyle her konuda anlaştı. Sezon sonunda Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın gidebilir görüşünü belirttiği futbolcu Galatasaray'la ipleri koparttı.
hürhaber.com

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #106 : 29.06.10, 22:44 »
"Maradona" Birmingham yolunda  :)

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #107 : 30.06.10, 11:23 »
Bonservisine ne kadar veriyorlar acaba? Şöyle bir 4-5 milyon koparırsak büyük kar sağlamış oluruz. Ayrıca Servet'in yıllık kazancı da az buz para değil. 1 milyon 750 bin euro garanti para alıyor bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #108 : 30.06.10, 12:33 »
Çok sevilen adam'dan, istenilmeyen adam oldu. Orada basarili olarak insallah.

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #109 : 30.06.10, 12:47 »
Son şampiyon olduğumuz sene kutlamalara çıkmadığı anda benim gözümde bitmişti zaten.

Burak Fındık

« Yanıtla #110 : 30.06.10, 12:51 »
5 milyon Euro iyidir satarsak çok güzel olur.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #111 : 30.06.10, 12:53 »
Son şampiyon olduğumuz sene kutlamalara çıkmadığı anda benim gözümde bitmişti zaten.

Şampiyon olursun kutlamalara gelmez, maç kaybedersin izinsiz, hesapsız ortadan kaybolur. Performansı da gittikçe kötüye gidiyordu zaten.. Para ediyorken satmak lazım..

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #112 : 30.06.10, 14:44 »
Şampiyon olduğumuz dönem Servet sakattı en büyük pay sahiplerinden biriydi takım arkadaşları onsuz kutlama yaptığı için tepki koydu diye biliyorum ben.
Ben tepkisinde çokta haksız bulmuyorum fazla ileri geri konuşmuş olabilir ama teknik yönetimden futbolcuların çoğu şikayetçi hepsinin üstünü çizecek misiniz.Daha geçen sene Adnan Polat Servet için kemik kadro oyuncusu kupa getirecek diyordu,bu kulüpte harcanmak çok kolay.

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #113 : 30.06.10, 14:54 »
Son şampiyon olduğumuz sene Cevat Güler vardı.Kimse şikayetçi değildi...Servet ten başka.

Tabi hakkını ilk ben teslim ettim.Mehmet,Servet,Emre ve Barış en büyük pay sahibiydi dedim.

Şimdi onu gözden çıkarmamla harcanmak arasında ilişki kuramadım.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #114 : 30.06.10, 16:14 »
Harcanmak kelimesini sadece taraftar bazında değil yönetim bazında söyledim üstünüze alınmayın.Ben sadece o kutlama olayıyla ilgili bildiklerimi söyledim.Cevat Güler ile olan diyaloglarını bilmiyorum.Daha geçen sene Servet üzerine plan kuran yönetim şimdi sırt çeviriyor kendi oyuncusuna.
Taraftar bazında da futbolcularına en az sahip çıkan taraftarlardan biriyiz.3 ay önce Stay with us diye ağıt yakılıyordu şimdi kimsenin umrunda değil Kewell.Paris Hilton yakışır sana Arda diye bağıranlar sinema kapattı diye kaptanını ıslıkladı.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #115 : 01.07.10, 04:33 »
Ufuk Servetin aylardir her hafta 5-6 demeci cikiyor her yerde. 2 yildirda Avrupa, Avrupa diye yirtiniyor her röportajinda, ve performansi giderek düsüyor. Harcanmak kolay evet ama bu durumda Servet kendi kendini harcadi. Ben sakat sakat takimi sampiyon yaptim, Milli Takimi sakat sakat ceyrek finale tasidim  triplerine girdi kendisi. Marsilya Baskani mekani cennet olsun vefat etmeseydi hayatimizin satisini yapmis olurduk. 3-4 Ay öncede Uefa yüzünden Rubin Kazana satmadik . Kaliyor elimizde resmen.
« Son Düzenleme: 01.07.10, 04:34 Gönderen: Cihan Serbetcioglu »

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #116 : 01.07.10, 08:26 »
Servet gelirkende avrupa hedefi olduğunu söylerek geldi zaten jübilesini burada yapacağını söylemediki.
Bir futbolcuyu iyiyken satacaksın bunu bilir bunu söylerim takımdaki her futbolcu için geçerli bu.
Rijkaard mademki Servetsiz bir defans kuracaktı devre arası gönderseydik illaki bir talibi çıkardı iş işten geçtikten sonra futbolcu satmaya kalkıyoruz elimizde patlar böyle tabi.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #117 : 01.07.10, 08:53 »
Meira konusunda cok elestiri aldiklari icin Serveti satamadilar o dönem. Emre Güngör heran sakatlanabilirdi, Emre Asik yasli, Balta´da bekten bozma. Satamadilar Serveti. Kazan istiyordu.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #118 : 01.07.10, 22:35 »
Her geçen gün değer kaybediyor gibi görünse de içimden bir ses sürpriz bir talih kuşu konacağını söylüyor.

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #119 : 02.07.10, 12:26 »
Alıntı
Servet Yunanistan'a mı?
Milli takımın ve Galatasaray'ın stoperi Servet'e Yunanistan'dan teklif geldi...

Galatasaray'da problemler yaşayan milli oyuncu Servet Çetin'e Yunanistan'ın Panathinaikos takımı talip oldu.

Sabah'ın haberine göre Servet'in menajeriyle temas kuran Yunan ekibinin oyuncuyla anlaşmaya yakın olduğu, başarılı stoperin de Galatasaray'dan transferine kolaylık sağlamasını isteyeceği ifade edildi.

Galatasaray yönetimi 7 milyon avro bonservis talep ederken Yunan ekibinin en fazla 5 milyon avro ödeyebileceği belirtildi. Transferin gelecek hafta netlik kazanması bekleniyor.
Goal.com Türkiye

• ScoutGS
« Yanıtla #120 : 02.07.10, 12:27 »
Talep edilen rakam ideal. Altına pek yanaşmamak lazım.

Çevrimdışı Mustafa Gökçeoğlu

« Yanıtla #121 : 02.07.10, 12:40 »
Talep edilen rakam ideal. Altına pek yanaşmamak lazım.

Çağlar 5 milyon iyi rakam yahu...

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #122 : 02.07.10, 19:48 »
Haberde kullandıkları fotoğraf da ayrı rezalet..

• ScoutGS
« Yanıtla #123 : 02.07.10, 20:12 »
Çağlar 5 milyon iyi rakam yahu...
O paraya daha iyi bir Türk oyuncu bulacağımı bilsem ok. Ama yabancı stoper alınmayacak ve yerli piyasası da uçuk. Beğenmiyor olabiliriz ama en iyi  yerli stoper Servet şuanda.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #124 : 02.07.10, 22:46 »
O paraya daha iyi bir Türk oyuncu bulacağımı bilsem ok. Ama yabancı stoper alınmayacak ve yerli piyasası da uçuk. Beğenmiyor olabiliriz ama en iyi  yerli stoper Servet şuanda.

Servet'i beğenmeme konusu değil. Allah var ben Galatasaraylıyım diyen bir çok oyuncudan daha çok can siperhane maçları vardır. Ancak bu adam gitmek istiyor. Tek hayali ve amacı Avrupa. Biz de gerekli kolaylığı göstermeliyiz. Ki gidemediği için yaşadığı düşünsel durum performansına da olumsuz yansıyor bana kalırsa.
« Son Düzenleme: 02.07.10, 22:47 Gönderen: Oktay Samioğlu »

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin