ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin

Gönderen Konu: #76 Servet Çetin  (Okunma sayısı 34713 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Can

#76 Servet Çetin
« : 10.06.09, 19:54 »

Iğdır Tuzluca doğumlu Servet Çetin, ailesi İstanbul’a göç ettikten sonra Kartalspor’da futbola başladı. 2001-2002’de, 1. Lig’e yükselme başarısı gösteren Göztepe kadrosunda yer aldı. Ertesi sezon Denizlispor’a transfer oldu.

Performansıyla büyük kulüplerin dikkatini çeken Servet’in bir sonraki durağı Fenerbahçe’ydi. A Milli Takım’a yükseldiği bu üç yıllık dönemin ardından, 2006-2007 sezonunda Sivasspor’a geçti.

İstikrarlı yapısı ve güven veren, hırslı oyunuyla milli takım düzeyinde bir futbolcu olmaya devam etti. Bunun sonucunda da bir sezon sonra İstanbul’a dönmeyi başardı ve Galatasaray ile anlaştı.

Takımdan ayrılıp Rusya’ya giden Stjepan Tomas’ın görevini devraldı ve Rigobert Song ile birlikte Galatasaray savunmasının göbeğinde oynamaya başladı. Halk müziği sevdiği için arkadaşları arasında “Türkü Baba” lakabıyla çağrılan Servet, kazanma arzusu ve hırslı mücadelesiyle yeni sezonda Galatasaray tribünlerinin en sevdiği isimlerden biri haline geldi.

Uzun boyu sayesinde, duran top organizasyonlarında da görev alan, özellikle kornerlerde rakip kalelere gol için giden Servet, 21 kez A Milli formayı giydi, toplamda 56 kez milli takımlara çağrıldı.

Forma numarası olan 76, memleketi Iğdır’ın plaka numarasını temsil ediyor.
« Son Düzenleme: 02.09.09, 02:42 Gönderen: Ferhat Yüksel »

Çevrimdışı Hakan Can

Ynt: Servet Çetin
« Yanıtla #1 : 18.06.09, 19:58 »
Yiyin Servet' inizi !

Galatasaray’da yine garip şeyler olmaya başladı. 2 gün önce telefonla konuştuğum Adnan Polat “Evet iki veya üç nokta transfer yapacağız, ama bana sorarsan öncellikle bize acil santrfor lazım” diye konuşmuştu. Rijkaard ise öncelikle bir sağ bek ve stoper ihtiyacını her fırsatta belirtiyor. Tamam, başkanla teknik direktörün fikirlerinin ayrı düşmesine itirazımız yok. Asıl skandal şimdi geliyor sıkı durun...
Servet’i Marsilya’ya sattılar, kılıfları da hazır; Servet Avrupa’da oynamak istiyor. Bak sen! Ya anlarım, senin futbolcun hakikaten Galatasaray’dan çok çok üstün bir kulübe gider, eyvallah! Üstelik bu takımın adı Marsilya. Ne çabuk unutuldu, anlamak mümkün değil! Hafıza kaybı yaşayanlar için konuyu daha da açalım dilerseniz. Servet’in, Galatasaray’a Ribery olayında her türlü kazığı atmak için elinden geleni yapmış, spor ahlakı sınırlarının dışına çıkmış, bu tip konularda sabıkalı Marsilya kulübüne satılması hangi akla hizmet! Geçen sezon Meira’nın vakitsiz satılması yüzünden gerek hedeflediğiniz UEFA’dan safdışı olmanızı, gerekse kaçan şampiyonluk treninden hiç mi ders alamadınız! Rijkaard “Servet’i satıyoruz” diyen yönetime “Şaka mı yapıyorsunuz” diye karşılık veriyor. Anlayın durumu... Adnan Polat ilk olarak şunu anlamalıdır ki, sadece Rijkaard’ı almakla iş bitmiyor. Hollandalı hocanın maaşını kurtarmak adına bu mantık dışı kararlarız ne kadar anlamlı? Servet gibi forması buharlaşıncaya kadar oynayan, tabiri caizse ayağı kopsa takımını yalnız bırakmayan bir kramponu nasıl satışa getirirsiniz!
Bana öyle geliyor ki, bu arkadaşlar Rijkaard’a bile söz hakkı tanımayacaklar. Hep kendi düdükleri ötsün, her vakit kendi dedikleri olsun. Sonunda olacağını söyleyeyim size.. 10 tane bavul Yeşilköy Atatürk Havaalanı’nda, yalnız bir adam portresi. Manşetlerde ise ‘Hiddink ve Del Bosque’den sonra Frank Rijkaard da dayanamadı, Galatasaray UEFA’lık.’ Görünen köy kılavuz istemez ya da balık baştan kokar. Hangisini kullanırsanız kullanın, karar size kalmış, seçim sizin. Sadece ‘yiyin Servet’inizi afiyet olsun ama dikkat edin bir gün gelir boğazınızda kalabilir...

Yalçın Dümer...

Çevrimdışı Serkan Sekme

« Yanıtla #2 : 18.06.09, 21:15 »
imza

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #3 : 18.06.09, 21:56 »
adamı hiç sevmem ama ilk kez katılıyorum bugün okumuşltum fırsat bulup ekleyemedim..bence çok doğru güzel bir yazı

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #4 : 18.06.09, 22:29 »
Vallaha, bugüne kadar yazdığı en iyi yazı diyebilirim.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #5 : 20.06.09, 00:08 »
Servet transferini, ilk aşamadan değil, sonradan olacaklar açısından değerlendirmek daha doğru olur.

Biz, stad yapılana kadar kendi yağı ile kavrulan bir kulüp olmaya devam etmek zorundayız.

Ne gazcı, ne müteahhit, ne kablocu, ne silah satan bir başkanımız var.

28 yaşındaki bir savunma oyuncusuna ödenen 8 Milyon Avroluk bir rakam var ortada.

Evet, Servet çok iyi bir oyuncu. Kendini günden güne geliştiren bir oyuncu. Şampiyon olduğumuz sezon gösterdiği performansı NBA'de gösterse herhalde Hidayet'in aldığı ödülü o da alırdı.

Evet, bize iyi bir savunma oyuncusu gerekli. Servet'in gidişinden sonra biri yerli olmak üzere iki adet transfere ihtiyacımız oldu.

Ve belki de Servet'den gelen parayla hem o yerlinin bonservisini hem de alacağımız yabancının yıllıklarını çıkarabilecek durumdayız.

Nokta olarak işaret ediyorum. Ne Ediz, ne Sözgelmez, ne Ali Turan. Bu isim Eren Güngör'dür.

Servet'i satan yönetim, yerine Eren Güngör'ü transfer ederse, o zaman bu transfer büyük başarı olur.

Ha etmez, yahu kardeşim bizde Kewell bile stoper oynar mantığı ile giderse, yuh derim.

Biraz beklemek en iyisi.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #6 : 20.06.09, 00:13 »
İzzet evet Servet in yerine düşünülecek ilk isimdir Eren ama  ortada bir gerçek varki Eren  için istenecek parada Topuza yakın bir para olacaktır.Ali Turan konusunda düşüncen ne bilmiyorum ama bana göre yıllardır çok istikrarlı ve iyi bir oyuncu Eren e verilecek paranın yarısı ile hatta daha azı ile alınabilir .Eğer kendi yağımızla kavrulmayı öğreneceksek bunun yolu Servet e verilen para ile Eren i almak değildir.
Ama Kayserispor 3-4 milyona verirse bencede çok iyi bir transfer olur.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #7 : 21.06.09, 12:22 »
1. Açı ;

500 Bin € ya aldığın adamı 8 Milyon € ya satmak aslında her zaman, her takımın yapmak istediği şey.
Ki klübün borçları had safhada.
Ayrıca Servet her zaman söylüyor gitmek istediğini.

Bu açıdan bakılınca hemen hemen herkes mantıklı bakıyor bu transfere...

2. Açı ;

Servet Çetin 28 yaşında.
Bu demek ki daha 7 sene top oynar.
Bugün onun yerine alınacak oyuncuda yaklaşık sattığımız değerlere alınabilir.
Zaten takımda stoper kalmadı.

Şimdi bu açıdan bakınca satmamak mantıklı...

Şimdi resim böyleyken hangisinin doğru hareket olduğuna bende karar veremiyorum...
Hangi ihtimal gerçekleşirse, onun yarattığı etkiler sanırım doğru yorum yapılmasına olanak sağlayacak.
Yani bir skor yorumculuğu gibi olacak!

Çevrimdışı Serkan Sekme

« Yanıtla #8 : 21.06.09, 12:42 »
Bana satılması pek mantıklı gelmiyor.. defansta bir oyuncunun en yuksek seviyeye eristigi yas 28 den 32 ye kadar oldugu yastır.. bu surecin daha basında Servet..

Yönetim eger oyuncuları satarak kar yapmak istiyorsa, önce bu oyuncuların sampiyonlar liginde piyasa yapmasını saglamalı.. bunun icinde iddialı bir kadro kurmalı ve demirbasları takımda tutmalı..

bu oyuncular sampiyonlar ligi göremeden satılıyor yahu bana pek mantıklı gelmiyor.. sonra konusuyoruz Porto ya verilen paralar verilmiyor diye.. eski istikrar saglansın artık porto ile birlikte en cok sampiyonlar ligine kalan takımdık biz.. prestij denen bir sey kalmadı..

tam basarı yakalanacak diyoruz rijkaard geliyor, pat Servet satılıyor acıkcası bana pek akıl karı gelmiyor..
gerekirse yabancı oyuncumu satarım ama serveti satmam bu surece girmeden..

Borcta isek mal varlıklarımızdan feragat etmeliyiz bunu yapamıyorsak ve cok buyuk borc batagındaysak rijkaardı da getirmemeliydik, cevat hoca ile devam ederdik birkac sene sıkardık disimizi.. serveti bu paraya satarak ne karı elde etcez bu bonservise 2 defans takviyesi yapabilirsek ne ala..
ama gelecek adamlar onun kalitesinde olamayacak..

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #9 : 21.06.09, 12:47 »
Serkan, Servet'e önümüzdeki seneden itibaren bundan fazla veren olmaz.

Türk oyuncuların dışarıda piyasasının olmadığını biliyoruz.

Savunma oyuncularına, özellikle stoperlere, hele hele çok teknik ve İngiliz değilse, çok fazla etmediğini de biliyoruz.

Yaşı 30'a dayanmış oyunculara, futbolun yaşının gittikçe düştüğü şu dönemlerde pek rağbet olmadığını da biliyoruz.

8 Milyon Avro alabileceğin en yüksek rakamdır Servet Çetin için.

Marsilya'da bu parayı veriyor, çünkü senin de dediğin gibi en olgun dönemlerinden birini yaşayacak.

Staddan gelen parayı zaten kullanamıyoruz ve gelince de bu para birleşme için kullanılacakmış.

Bu birleşme işi olana kadar bize maddi anlamda rahatlama yok.

Sezon ortasında bir sıkıntı çeker ve o zaman satmaya kalkarsak, ne alıcı buluruz ne de bu kadar para.

Hadi sattık diyelim, geçen sezon olduğu gibi önlem alacak zaman da olmaz belki de.

En akılcısı satmaktır, ama takım da oluşacak boşluğu dolduracağına inanarak ve bunun önlemini alarak satmak.

Çevrimdışı Serkan Sekme

« Yanıtla #10 : 21.06.09, 12:56 »
Bana da zaten zar zor yetistirdigimiz defansif oyuncuları satmak mantıklı gelmiyor..

8 milyon euro aldık transferden diyelim..
İki stoperden bahsediyoruz ki 2 sinin de yabancı olma ihtimali var ve kaliteli olması gerekli bu adamların alacakları yıllık ücretlerde servetinkinden fazla olcak..

Lincoln u satsaydık iste 15 milyon euro ya hatta 10 verseydik ona eyvallah diyorum..

Ama bana gelip bugun Arda ya 10 milyon euro verseler ben yine karsı cıkarım bu transfere..

cunku yerine alacagımız adam o paralara denk gelecek ve bir yerli oyuncumuz daha elimizden cıkmıs olacak..

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #11 : 21.06.09, 13:07 »
Serkan, daha iki sene önce geldiğinde ah, uh çekenler vardı Servet için.

Geldiği günden itibaren sadece ilk altı maç dışında hiç sırıtmadı, aynı tempo devam etti Servet.

Yerine koyabileceğin adam da aynı şekilde olur, sen yeterki akıllı davran.

Ki elimizde de her oyuncudan maksimum verim almasını bilen bir teknik direktör varken.

Gönül isterki kimseyi satmayalım, gönül isterki üstüne transfer yapalım.

Ama bu kulüpte işler böyle yürümüyor, şimdilik yürüyemiyor.

Bahsettiğim gibi öyle bir mecburiyet anında satmak durumunda kalırsın ki, bu takıma daha çok zarar verir.

Ki Servet bir Arda değil, Arda başkanım bilir diyor, Galatasaray benim yuvamdır diyor, Aslantepe'de oynamadan gitmem diyor.

Ama Servet her fırsatta Avrupa'yı istiyor. Teklif olduğu halde göndermezsen,hemde böyle iyi bir teklif olduğu halde göndermezsen Servet'i de kaybedebilirsin.

Adamlar yıllığına 2 Milyon Avro veriyor, dört senelik sözleşme, ki bu primler falan filan, Servet'in dört yılda kazanacağı para yaklaşık 10 Milyon Avro. Bu büyük para Servet için.

Bazen futbolcunun da isteklerine saygı göstermek zorundasın, yoksa başka kulüplerden bir farkın kalmaz.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #12 : 21.06.09, 13:20 »

En akılcısı satmaktır, ama takım da oluşacak boşluğu dolduracağına inanarak ve bunun önlemini alarak satmak.

İşte beni bu konuda yorum yapmakta zorlayan nokta da bu zaten.

Şu Serdar Aziz için çok güzel şeyler duydum. Bursaspor'un U19 Milli oyuncusu stoperi...

Bu çocuğuda alsınlar...

Ediz'i alsınlar birde....

Semih Kaya'da 2. devereye yetişir.

Gençlerle devam edelim ona da varım yani.

Servet'ten aldığımız parayı kan uyuşması gibi bir riski olacak yabancı oyuncuya yatıracaksak( Meira gibi) şayet ne anlamı kaldı ki o zaman bu adamı satmanın.

Çevrimdışı Serkan Sekme

« Yanıtla #13 : 21.06.09, 13:28 »
Lincoln u zamanında satmayıpta her turlu kaprisine eyw deyip;

takımın demirbas ı olan, milli takımda olsun sampiyonlugumuzda olsun en önemli katkıyı saglayan bir oyuncuyu satmak zorunda kalıyorsak bu ciddi bir yönetim hatasıdır..

Servet Türkiye nin bugune kadar yetistirdigi en önemli defans oyuncusu bence yönetim elinden geleni yapmalıydı onu tutmak icin.. defans hattımız oturmus olacaktı yanına bir takviye ile..

Eğer ısrarla para lazımsa veya gidiyorsa yerine cok önemli tecrübeli bir defans oyuncusu getirilmeli ve Eren Güngör ü uygun bir maliyete bitiremeyecegimiz icin Semih Kaya bu takıma monte edilmeli..

o zaman zamanı gelince ve basarı yakalınınca Semih'ten kazanmamız gereken parayı kazanırız..

Semih te sakat simdilik o da ne olacak yine yama yaparak devam edecegiz defansta..

Cacares ten bahsediyoruz alabilecekmiyiz tabi ki hayır..
kiralık gelir gelirse Barcelona nın oyuncusunu mu yetistirecegiz biz yani..

bugun De Sanctis i de geri gönderdik ki alsaydık bana göre Franco dan cok daha iyi bir kaleciydi..
kiralama olayı günü kurtarmakla aynı mantık..

Kimi alacagız Servet i gönderdikten sonra cok merak ediyorum hem yabancı hem turk..
cunku sadece neill transferi defansı kurtarmayacak..

cok dertliyim heralde biraz ara vereyim ben:)

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #14 : 21.06.09, 13:31 »
Sistemler ile ilgili başlığa da yazdım,

Servet kalsa da kalmasa da transferde ki ilk rotamız defans üzerine olmalı...

2 Kaleci, Sağ Bek ve 2 stoper...
« Son Düzenleme: 21.06.09, 13:32 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #15 : 21.06.09, 13:38 »
Alıntı
bugun De Sanctis i de geri gönderdik ki alsaydık bana göre Franco dan cok daha iyi bir kaleciydi..kiralama olayı günü kurtarmakla aynı mantık..

Bu doğru. De Sanctis, Franco'dan kat be kat iyi bir kalecidir. Franco dağınık bir kaleci, De Sanctis'in daha derli toplu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Gelecek sezon Franco'nun çok iyi bir kaç maç çıkardığını görebileceğiz ama zaman zaman da kritik anlarda hatalı goller yemeye açık bir kalecidir. De Sanctis ise sadece yenebilecek golleri yer. Zaten iyi kaleci, artık klişe olduğu üzere, yenmeyecekleri kurtaran değil, yenmeyecekleri yemeyen kalecidir. Geçen sezon kimse De Sanctis şu golü yemeyebilirdi diyebileceğimiz ya bir yada iki top çıkar, o da yoruma bağlı olur.

Alıntı
Lincoln u zamanında satmayıpta her turlu kaprisine eyw deyip;

takımın demirbas ı olan, milli takımda olsun sampiyonlugumuzda olsun en önemli katkıyı saglayan bir oyuncuyu satmak zorunda kalıyorsak bu ciddi bir yönetim hatasıdır..

Ancak bu başka bir olay. Lincoln'e iyi bir yatırım yapmıştı yönetim ve karşılığını almadan göndermek, tepki çekmek istemedi. Şimdi ise teklif geldiği an, en azından değerinde bir teklif geldiği an satarlar.
« Son Düzenleme: 21.06.09, 13:39 Gönderen: Izzet Kilic »

Çevrimdışı Serkan Sekme

« Yanıtla #16 : 21.06.09, 13:49 »
Geçen sezon kimse De Sanctis şu golü yemeyebilirdi diyebileceğimiz ya bir yada iki top çıkar, o da yoruma bağlı olur.

ki bariz defans hataları vardı cogunda bunada ortasahanın dustugu anlar neden oluyordu ekstra olarak sabriyi saymıyorum..
yine cogu golde kesin geliyorum demistir 1-0 lık macları 2 yapamadıgımız zamanlar..
bunun yanında tek basına mac kurtarabilecek potansiyele sahip bir kaleciydi guven duygusu veren..

Alıntı
Şimdi ise teklif geldiği an, en azından değerinde bir teklif geldiği an satarlar.

Artık gec iste piyasasını yaptıgı an satılcaktı..cunku biz bu adamı schalke'ye yaptıklarını bile bile almıstık.. simdi her bavulunu toplayıp gittiginde yönetimde tepki cekiyor cevap veremedigi icin..

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #17 : 21.06.09, 13:51 »
Geçen sene Servet Çetin sakatlanmasaydı, lig sonunda ki konumumuzdan çok farklı bir yerde olurduk buna yürekten inanıyorum.

O yüzden de benim için Servet'in önemi büyük.
Ama dediğim gibi genç bir defans kuracaz diyorlarsa okeyim satılmasına.
Yok yabancı alacaz diyorlarsa o zaman orada nötr kalıyorum.
Servet kesinlikle satılmasın diyebilirm aslında ama Servet'in geldiği günden beri defalarca avrupa'ya gitmek istiyorum demesi beni bunu söylemekten de alıkoyuyor.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #18 : 21.06.09, 13:59 »
Alıntı
Artık gec iste piyasasını yaptıgı an satılcaktı..cunku biz bu adamı schalke'ye yaptıklarını bile bile almıstık.. simdi her bavulunu toplayıp gittiginde yönetimde tepki cekiyor cevap veremedigi icin..

İnan Schalke'de böyle değildi, saha dışını saymıyorum, o zamanlar çok yakın değildim ama saha içinde vurdumduymaz değildi, bugün gazeteler sarmaş dolaş Carlos - Lincoln ikilisinin Sami Yen olaylarını izlediği fotoğraflar gösterir, Brezilyalılar bize ders verdi der ama ben o Lincoln'un kaybetme hırsından dolayı saha içinde Schneider'e kafa attığını da bilirim. Hatta çoğu kişi bilir.

Bu adamın takım içinde arkadaşı yok. Artık sorunun burada olduğunu düşünüyorum. Skibbe böyle idi, arkadaş gibiydi, onu kazandı, ( Hertha Berlin maçındaki mücadelesini hatırlarım da) ama onu kazanırken diğerlerini de kaybetmemek önemli idi, Skibbe bunu yapamadı belki de. Bu adamın takım içinde, gerek içeride gerek dışarıda ona arkadaş olabilecek, sırtını sıvazlayacak, takım içinde en azından onlar için bile oynamasını sağlayabilecek bir kaç arkadaşı olması lazım. Meira dendi ama illa aynı dili konuşuyor diye arkadaş olamıyor insanlar. Arkadaşlık başka bir şey. Türkçe konuşupta aynı ortamda bile bulunmak istemediğiniz adamlar vardır muhakkak. Meira çok daha durağan, çok daha oturaklı bir adamdı.

Diyeceğim, söz Lincoln'e geldi ama. Lincoln çok özel bir oyuncu, çok hassas bir oyuncu. İnce bir çizgi bu. Bu tür oyuncuların takıma liderlik yapması gerekir ama Lincoln'e takım içindiklerin, yaşı ne olursa olsun abilik yapması gerek.

Çevrimdışı Serkan Sekme

« Yanıtla #19 : 21.06.09, 14:13 »
İzzetim;

O gazetelerin habercilik anlayısını cok iyi biliyoruz zaten Carlos-Lincoln ikilisi bunların krallarını yaparlardı..
bunun örnegini verirken volkan ın kovaladıgı Lincoln du zaten daha önce biliyoruz..
Carlos icin 10 larca örnek verilir Madrid de iken de ortamı tam tersine gererdi..

Lincoln e arkadas olarak Fred i alsaydılar o zaman bavulu topladıgı zamanlar beraber takılıyorlardı..

Bana Galatasaray ın bu kadar fedakar oyuncusu varken bir oyuncuya bu kadar tölerans cok fazla geliyor bunun adını ben kapris olarak koyuyorum..
Hırslı ise bu kadar, Avrupa kupasında, sampiyonlukta yarıda bırakmazdı bizi..
Bir adam potansiyelinin maximum yuzde 50 sinde oynarmı ya oynamadıgı zaman yuzde 10 oynadıgı zaman yuzde 50..
demekki bu adam icin futboldaki kariyerden daha önemli seyler var o zaman ısrar etmemek gerekli..

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #20 : 26.06.09, 18:08 »
Alıntı
Marsilya'da kulüp başkanı Pape Diouf'un görevden alınmasından sonra beklemeye alınan Servet Çetin transferi, Bordeaux'da forma giyen Diawavara'nın gündeme gelmesiyle zora girdi.

LigTV'nin haberine göre; Marsilya'nın eski başkanı Diouf, Servet'in bonservis bedeli için Galatasaray'la 8 milyon euro'ya anlaşmış ancak kulübün sahibi ve diğer hissedarları tarafından görevden alındığı için transferi tamamlayamamıştı.

Marsilya'nın, Souleymane Diawara'yı "Servet'e göre daha ucuz, Fransa'da yaşadığı için uyum sorunu olmaz" gerekçeleriyle tercih ettiği belirtildi.

Marsilya'dan gelen bu haber üzerine moralinin bozulduğu bildirilen Servet'in yarın takımla birlikte Hollanda'da kampına gideceği ifade edildi.

Zan-Servet defansı geliyor bu sene...

Burak Fındık

« Yanıtla #21 : 26.06.09, 19:16 »
İkisiyle birlikte ilgileniyorlar abi hatta marsilyanın bir savunma oyuncusu (adını hatırlamıyorum şuan) servet ve diawara ile rekabet etmekten korkmam diye bir açıklama yaptı.2gün öncede marsilyanın şuandaki başkanı kriz bitti lucho ve servet için girişimlere başlıyabilirz dedi..ayrıca servet kalırsa servet-zan değil servet-emre güngör defans hattımız olmalı...

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #22 : 26.06.09, 22:14 »
Alıntı
hatta marsilyanın bir savunma oyuncusu (adını hatırlamıyorum şuan)

Hilton.

Alıntı
servet-emre güngör defans hattımız olmalı...

Hattımızın nasıl olacağını bilmiyorum ama 2 Milyon Avro vereceğimiz adam yedekte biraz zor oturur. Hadi oturur diyelim, o otururken çok daha altı kazanan ve daha iyileri sahada nasıl oynar?

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #23 : 27.06.09, 00:32 »
Arkadaslar Marsilya stoperlerinden birini Blackburn Rovers a satmıs. Galiba olacak bu iş...
Alıntı
Galatasaray ile Marsilya'nın eski başkanı Papa Diouf Servet'in bonservis bedeli için 8 milyon avro'ya el sıkışmış, ancak Fransız takımının sahibi ve diğer hissedarlarının Diouf'u görevden alması nedeniyle transfer sonuçlanmamıştı.

Fransız basını Marsilya'nın, Bordeaux'da forma giyen Diawavara'yı gündeme alması nedeniyle, Servet'in transferinden vazgeçtiğini iddia etmişti.
Habere göre; Souleymane Diawara'nın Servet'e göre daha ucuz maliyetli olması ve Fransa'da oynaması ile uyum sorunu çekmeyeceğinin düşünülmesinden ötürü Servet ikinci planda kaldı.

Öte yandan Fransız takımından yaşanan süpriz gelişme Servet için umut ışığı doğurdu!

Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers, Fransa Ligue 1 takımlarından Marsilya'nın başarılı defans oyuncusu Gael Givet'i kadrosuna kattı.

İngiliz kulübü resmi internet sitesinde Gaal Givet ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Marsilya'nın bir savunma oyuncusunu takımdan göndermesi Servet Çetin'in transferi için kafalarda soru işaretleri doğurdu!
« Son Düzenleme: 27.06.09, 00:35 Gönderen: Şamil Akdağ »

Burak Fındık

« Yanıtla #24 : 27.06.09, 20:00 »
Alıntı
hatta marsilyanın bir savunma oyuncusu (adını hatırlamıyorum şuan)

Hilton.

Alıntı
servet-emre güngör defans hattımız olmalı...

Hattımızın nasıl olacağını bilmiyorum ama 2 Milyon Avro vereceğimiz adam yedekte biraz zor oturur. Hadi oturur diyelim, o otururken çok daha altı kazanan ve daha iyileri sahada nasıl oynar?

valla abı onu bedava dıye almadan once dusunuceklerde 2mılyon avro verıcez senelık he pes valla ya...bıde abı performanı kımın ıyıysekı saglam bır emre gokhandan 2 kat daha iyi oynar,milli takımda servet gokhan ıkılısını gorduk nasıl bır ıkılı oldugunu..
« Son Düzenleme: 27.06.09, 20:13 Gönderen: Burak Fındık »

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#76 Servet Çetin