ScoutGS ForumFutbolBurak Demircioğlu ile Avrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi

Gönderen Konu: Dünyanın Haberi  (Okunma sayısı 33756 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Serdar Colak

Ynt: Dünyanın Haberi
« Yanıtla #50 : 03.06.10, 17:49 »
Benitez Maicon'a karşılık Arbeloa'yı ister Inter'e. Milito giderse de listenin başında N'Gog varmış.  :)

« Yanıtla #51 : 03.06.10, 18:22 »
Benitez'in gidişiyle büyük yıkım yaşıyor Lpool taraftarları. Forumlarında gezindim biraz herkes tepkili.
Şöyle düşündüm bizim ülkede bir TD Benitez'in bu seneki performansını gösterse ve yollar ayrılsa herhalde göbek atardık. Adamlarda bu yok. Bütün suçun Benitez'de olmadığının farkındalar ki Benitez'in kimseye kendini kanıtlama derdi yok, top clasc bir TD zaten. Ayrılma sebebi de yönetimden transfer için yüksek bir bütçe istemesiymiş sanırım.

Liverpool'un gidişi gidiş değil. Umarım önümüzdeki sene daha iddialı olurlar. Roy Hodgson iyi bir seçim olabilir onlar için.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #52 : 03.06.10, 18:35 »
Koskaca İnter 3-5 adama bağlı değil ya ? Yılların efsanesi öyle diyordun fark etmez birşey.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #53 : 04.06.10, 10:22 »
Barcelonadan cikaralim Xavi,Dani Alves ve Messiyi,görelim 3-5 adam önemsiz mi?

3 adam diye kücümsenen Maicon,Sneijder ve Milito.Dünyanin tartismasiz en iyi sag beki,bu yilki formuyla en iyi santraforu ve arkalarinda büyük maestro Sneijder,forvet arkasinda en iyi Sneijder.böyle 3 adamdan bahsediyoruz.

Maicon giderse,yerine kim gelecek?Var mi öyle biri?Sagnadan bahsediyorlar,yerini asla dolduramaz,Maicon yaptiginin yüzde 30unu bile yapamaz Sagna.Uruguayli bir bekten bahsediyorlar ama kiralik gidecek.Rafinha vs hic biri Maiconun yerini dolduramaz.Milito giderse kim gelecek?Tek Fernando Torresi isteriz,oda cok zor.bu yüzden 2 oyuncuda mutlaka interde kalmali,Mottanin yerine Gerrard,Fabregas gibi birini almaliyiz.kenarlara transfer,savunmaya genc Ranocchia veya Bonucci,sol beke Kolarov.

Biz daha iyi beklere sahip olmanin hayalini kurarken Maicon ayrilacak öyle mi?Maiconu cok özlerim,gitmesin :D

AS gazetesi hep yalan,sallama haberler yapar,Maiconun Militonun o sözleri söyledigine inanmiyorum,baskan Moratti onlari takimda tutacaktir,Real verirse,her biri icin 100milyon euro,cok istiyorlarsa zaten,versinler 100milyon euro.bizde sattigimizi anlayalim,yoksa 35milyon euro icin Maiconu satmak cok acayip kacar.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #54 : 04.06.10, 13:35 »
Benitez Maicon'a karşılık Arbeloa'yı ister Inter'e. Milito giderse de listenin başında N'Gog varmış.  :)

Kuyt,Mascherano gelecek diyorlar.2sinide begenmem,Biri gelecekse oradan,Agger,Gerrard,Fernando Torres gelsin.

kücük Maicon Johnsona bile hayir demem.Sagnadan iyidir. :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #55 : 04.06.10, 13:40 »
Barcelonadan cikaralim Xavi,Dani Alves ve Messiyi,görelim 3-5 adam önemsiz mi?

3 adam diye kücümsenen Maicon,Sneijder ve Milito.Dünyanin tartismasiz en iyi sag beki,bu yilki formuyla en iyi santraforu ve arkalarinda büyük maestro Sneijder,forvet arkasinda en iyi Sneijder.böyle 3 adamdan bahsediyoruz.

Maicon giderse,yerine kim gelecek?Var mi öyle biri?Sagnadan bahsediyorlar,yerini asla dolduramaz,Maicon yaptiginin yüzde 30unu bile yapamaz Sagna.Uruguayli bir bekten bahsediyorlar ama kiralik gidecek.Rafinha vs hic biri Maiconun yerini dolduramaz.Milito giderse kim gelecek?Tek Fernando Torresi isteriz,oda cok zor.bu yüzden 2 oyuncuda mutlaka interde kalmali,Mottanin yerine Gerrard,Fabregas gibi birini almaliyiz.kenarlara transfer,savunmaya genc Ranocchia veya Bonucci,sol beke Kolarov.

Biz daha iyi beklere sahip olmanin hayalini kurarken Maicon ayrilacak öyle mi?Maiconu cok özlerim,gitmesin :D

AS gazetesi hep yalan,sallama haberler yapar,Maiconun Militonun o sözleri söyledigine inanmiyorum,baskan Moratti onlari takimda tutacaktir,Real verirse,her biri icin 100milyon euro,cok istiyorlarsa zaten,versinler 100milyon euro.bizde sattigimizi anlayalim,yoksa 35milyon euro icin Maiconu satmak cok acayip kacar.

Sneijder'in oynadığı en büyük takım Real ondanda kovuldu. Milito'nun ise Zaragoza ve Genoa. Bunların dışında Maicon'da İnter'den önce Monaco'da oynadı.

Maicon'u saymadığın zaman takımın en önemlisi dediğin 2 adam. Mourinho'dan önceki kariyerleri ne. Maurinho madem etki edemiyor neden İnter 47 yıldır şampiyonluk bekliyor.

Bu oyuncularla bu başarıyı yakalamak kolay değil. Mourinho gitti şimdi göreceğiz İnter'i merak etme.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #56 : 04.06.10, 14:01 »
Sneijder'in oynadığı en büyük takım Real ondanda kovuldu. Milito'nun ise Zaragoza ve Genoa. Bunların dışında Maicon'da İnter'den önce Monaco'da oynadı.

Maicon'u saymadığın zaman takımın en önemlisi dediğin 2 adam. Mourinho'dan önceki kariyerleri ne. Maurinho madem etki edemiyor neden İnter 47 yıldır şampiyonluk bekliyor.

Bu oyuncularla bu başarıyı yakalamak kolay değil. Mourinho gitti şimdi göreceğiz İnter'i merak etme.

Mourinho madem o kadar iyi,Neden Chealse Mourinhonun istedigi her oyuncuyu almasina ragmen alamadi.Teknik direktör önemli ama etkisi o kadar fazla degil.Mourinho Milana gitseydi de Clyi kazanabilir miydi?

Milito ispanyada önemli bir golcüydü,Genoada cok iyi bir sezon gecirdi,interin dikkatini cekti ve alindi.Müthis bir perfonmans gösterdi,bunu Mourinho bile beklemiyordu.

Sneijder,Ajaxta Hollanda iyi bir kariyer elde etti ki Real Madrid 27milyon euro ödedi,Calderon gidince,Perez,hollandalilar istemiyorum diye hepsini gönderdi,tek VDV kaldi o da gitmek istemedi.Robbende kovuldu.kariyeri ne diyebilirmiyiz?Sneijder önemli bir ortasaha oyuncusuydu hep.Kötü bir sezon ve sakatliklarla gecen bir sezon onu ne kariyeri var diye kücünsemez duruma getirmez.Maicon Mourinhodan öncede en iyiydi.
Eto'o gecen seneye göre kötü bir sezon gecirdi.

Mourinho büyük bir TD ama tanrida degil.Capello bana göre daha büyük bir TD,ne yazikki gelemiyor.TD ne kadar büyük olursa olsun,önemli olan kadrodur.Baskan Moratti harika bir kadro sunmustur,kazanmistir.

Barcelona 2-0 yenildigimiz macta,biz ezildik,en kötü interdi hayatim boyunca gördügüm,hic bu kadar mahkum bir inter gördügümü hatirlamiyorum,o zamanda TD Mourinhoydu.bunuda unutmamak lazim.

Çevrimdışı Gökay Oğuz

« Yanıtla #57 : 04.06.10, 14:10 »

Tok adamın hali de bambaşkaymış  :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #58 : 04.06.10, 14:15 »
Mourinho madem o kadar iyi,Neden Chealse Mourinhonun istedigi her oyuncuyu almasina ragmen alamadi.Teknik direktör önemli ama etkisi o kadar fazla degil.Mourinho Milana gitseydi de Clyi kazanabilir miydi?

Milito ispanyada önemli bir golcüydü,Genoada cok iyi bir sezon gecirdi,interin dikkatini cekti ve alindi.Müthis bir perfonmans gösterdi,bunu Mourinho bile beklemiyordu.

Sneijder,Ajaxta Hollanda iyi bir kariyer elde etti ki Real Madrid 27milyon euro ödedi,Calderon gidince,Perez,hollandalilar istemiyorum diye hepsini gönderdi,tek VDV kaldi o da gitmek istemedi.Robbende kovuldu.kariyeri ne diyebilirmiyiz?Sneijder önemli bir ortasaha oyuncusuydu hep.Kötü bir sezon ve sakatliklarla gecen bir sezon onu ne kariyeri var diye kücünsemez duruma getirmez.Maicon Mourinhodan öncede en iyiydi.
Eto'o gecen seneye göre kötü bir sezon gecirdi.

Mourinho büyük bir TD ama tanrida degil.Capello bana göre daha büyük bir TD,ne yazikki gelemiyor.TD ne kadar büyük olursa olsun,önemli olan kadrodur.Baskan Moratti harika bir kadro sunmustur,kazanmistir.

Barcelona 2-0 yenildigimiz macta,biz ezildik,en kötü interdi hayatim boyunca gördügüm,hic bu kadar mahkum bir inter gördügümü hatirlamiyorum,o zamanda TD Mourinhoydu.bunuda unutmamak lazim.

Sen Mourinho'nun büyük teknik direktör olduğunu kabul etmiyotsun zaten kimse Tanrı demedi ki. Robben Chelsea'de de oynadı sonuçta. Ben şunu iddia ediyorum aynı kadroyu bir başka TD ŞL şampiyonu yapamaz.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #59 : 04.06.10, 14:20 »
Interin basinda Mourinho disinda herhangi bir hoca olsaydi Barca´yi eleyemezdi.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #60 : 04.06.10, 14:38 »
Barcelona gectigimiz yila göre gücsüzlesti,inanin bana Barcelona iyi bir transfer yapmis olsaydi,harcadigini olumlu kullansaydi,Eto'o kalsaydi,ortasaha Hernanes gibi birini alasalardi,bir tanede iyi stoper,Barcelonayi biz eleyemezdik.Eto'o kalmis olsaydi,sol tarafa Villa veya Silva+Hernanes ortasahaya.müthis olurlardi.Uzun top oynama sevdasina ibrayi aldilar.

Tolgahan sende kovulmaya taktin,Chealseden kovulan Mourinho degil miydi?o kovulmus Mourinhoya sahip cikti baskan Moratti,istedigi her oyuncuyu aldi,masraftan kacinmadi,Mourinhonun aldiklari fos cikti,yinede inat etti,istediklerini aldi.Real daha öncede Mourinhoyu getirebilirdi,neden getirmedi de simdi getirdi.iste interin sayesinde gitti oraya.ilk firsat buldugunda da interi yari yolda birakti,Plansiz birakti,hazirliksiz yakalandi.birde bizim oyuncularimizi istiyor beyfendi.

Mourinho büyük TD diyorum ben ama tanrida degil.Bu kadar basit.CLde payi büyük ama bizim kadromuz cok güclüydü.aslan payi kadroya.
« Son Düzenleme: 04.06.10, 14:46 Gönderen: Kerem Baran »

Çevrimiçi Serdar Colak

« Yanıtla #61 : 04.06.10, 14:53 »

Tolgahan sende kovulmaya taktin,Chealseden kovulan Mourinho degil miydi?o kovulmus Mourinhoya sahip cikti baskan Moratti,istedigi her oyuncuyu aldi,masraftan kacinmadi,Mourinhonun aldiklari fos cikti,yinede inat etti,istediklerini aldi.Real daha öncede Mourinhoyu getirebilirdi,neden getirmedi de simdi getirdi.iste interin sayesinde gitti oraya.ilk firsat buldugunda da interi yari yolda birakti,Plansiz birakti,hazirliksiz yakalandi.birde bizim oyuncularimizi istiyor beyfendi.

Mourinho büyük TD diyorum ben ama tanrida degil.Bu kadar basit.CLde payi büyük ama bizim kadromuz cok güclüydü.aslan payi kadroya.

Inter transfer piyangoları sayesinde kupa alabilecek kadro kurdu, bunda da Mourinho'nun payı büyük.

Lucio, Sneijder, Milito, bunlara ödenen paraları toplasan 30 milyon euro etmiyor. Aksine İbo yerine Etoo'yu alıp bu oyuncuları bedavaya getirdiler.

Bir transfer döneminde tkaımın ne kadar güçlenebileceğine örnekti, ama şans da yanlarındaydı. Bir daha kolay kolay olmaz.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #62 : 04.06.10, 15:12 »
Transfer piyangolarinda Mounun payi büyük mü?Mourinho Adrianonun yerine santrafor istedi ve ortasahada oyunun 2 yönünde de etkili birini istedi,Yönetimde Milito ve Mottayi aldi,nasil 30milyon euroyu gecmiyormus,sirft Milito ve Motta 2lisi 40milyon euro tuttu.Mourinho Carvalho ve Decoyu istedi,fakat onlar son anda kalmak istediler,Lucio ve Sneijder geldi yerlerine.2side 20milyon eurodan fazla.oldu 60milyon eurodan fazla para.Barcelonanin kiyagi büyüktü tabikide.40milyon euro+Eto'o+Hleb(kiralik)

Barcelona ve sans faktörü cok önemli,yanimizdaydi.Chealseyle oynarken Essien,Cole ve Cechte yoktu.Barcelonayla oynarken iniesta yoktu.bunlarida belirtelim.sans önemli ama CLde icin.sans olmadan olmuyor.Sans ve hakem faktörü karsinizda olmayacak.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #63 : 04.06.10, 15:50 »
1 UEFA Kupası, 2 ŞL Kupası. Mourinho ne kadar şansılı yahu.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #64 : 04.06.10, 16:33 »
Portoda aldigi kupa tamamen sans.o dönemde dünyanin en iyi takimlari kimdi?Milan ve Arsenal.Milan özellikle müthis gidiyordu,ligde iyilerdi,rahatlardi,CLde Deportivoyu 4-1le gecmislerdi ama ne olduysa 4-1 kazandik diye havaya girdiler,4-0yenildiler 2inci macta,elendiler.Milan öyle bir seyi yapmasa,artik buna ne denirse,kuzenlerime saygisizlik yapmak istemiyorum,cok rahat alirdi o kupayi.Rakip kalmamisti,Ranierinin Chealsesi,Deportivo,Monaco ve Porto.büyük sans bu 4 takiminda yari finalde oynamasi.

CLyi kazanan her takim sanslidir,sans faktörü yaninda olmustur ve hakem faktörü karsisidna olmamistir.gecmis dönemde hep böyledir.

Uefa kupasini hakederek aldi,ona sans diye kimse diyemez.

Bu arada Real Maicon icin 25milyon eurodan fazla vermek istemiyormus.25milyon euroya Maiconun sadece imzali resmini alabilirler bizden.

Kolarov,Maicon,De Rossi yada Gerrard,Di Maria.hepsini istiyorlarmis.Kolarovu elimizden kaciripta Reale yar edersek cok üzülürüm.Kolarov bizimdir bizim olacak.
« Son Düzenleme: 04.06.10, 16:40 Gönderen: Kerem Baran »

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #65 : 04.06.10, 17:01 »
Sezonun ilk bombasi Bremen´den. Arnautovici transfer ettiler. Bonservis bedeli aciklanmadi ama 9 milyon € olarak tahmin ediliyor.

Çevrimdışı Gürcan Öztemir

« Yanıtla #66 : 04.06.10, 21:00 »
Barcelona gectigimiz yila göre gücsüzlesti,inanin bana Barcelona iyi bir transfer yapmis olsaydi,harcadigini olumlu kullansaydi,Eto'o kalsaydi,ortasaha Hernanes gibi birini alasalardi,bir tanede iyi stoper,Barcelonayi biz eleyemezdik.

Ya da daha basit bir şekilde, hakem Krkic'in golünü verse, yine eleyemezdiniz ;)

O değil de, Barca'nın güçsüzleştiğini neye dayanarak söylüyorsun merak ettim. Dalga geçmek için falan değil, cidden ne düşündüğünü öğrenmek istiyorum. Adamlar geçen sezonu 7 mağlubiyetle tamamlamışlardı. Bu sezon bu rakamı 4'e indirdiler. Ligde 12 puan daha fazla topladılar. Şampiyonlar Ligi'nde hakem o golü verse muhtemelen yine şampiyon olacaklardı. Bu tabloda geçen sezona oranla daha güçsüzleştiklerini iddia etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Gerçi Barca'nın da suçu var, sen gidip 6 kupayı da alırsan bi sezonda, ondan sonra rezil olursun işte alt tarafı 99 puan alıp 100'den fazla gol atınca La Liga'da :D

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #67 : 04.06.10, 22:07 »
Ya da daha basit bir şekilde, hakem Krkic'in golünü verse, yine eleyemezdiniz ;)

O değil de, Barca'nın güçsüzleştiğini neye dayanarak söylüyorsun merak ettim. Dalga geçmek için falan değil, cidden ne düşündüğünü öğrenmek istiyorum. Adamlar geçen sezonu 7 mağlubiyetle tamamlamışlardı. Bu sezon bu rakamı 4'e indirdiler. Ligde 12 puan daha fazla topladılar. Şampiyonlar Ligi'nde hakem o golü verse muhtemelen yine şampiyon olacaklardı. Bu tabloda geçen sezona oranla daha güçsüzleştiklerini iddia etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Gerçi Barca'nın da suçu var, sen gidip 6 kupayı da alırsan bi sezonda, ondan sonra rezil olursun işte alt tarafı 99 puan alıp 100'den fazla gol atınca La Liga'da :D

istatiksel olarak bakinca hakli görünüyorsun ama Barcelona kagit üzerinde gücsüzlesti,benim kastettigim ibrahimovic CLde maclarda bekleneni veremedi,Eto'oyu cok fazla aradilar,ortada iniesta aradi,alternatifi yoktu,Henry gecen sezon ne oynadi,bu sezon ne oynadi.bunlar isiginda gücsüzlestigini iddaa ediyorum.Barcelona ne kadar para harcadi,70milyon euro civari+Eto'o.70milyon euroya alinanlar bekleneni verebildiler mi?ibranin satilacagi söyleniyor,ukraynalida ortalikta yok,Eto'oyu ariyorlar,Transfer döneminde yanlis transferlerle gücsüzlestiler.o 70milyon euro Villa+Silva+Hernanes gibi bir oyuncuya kullanilsaydi Barcelona baska olurdu.
« Son Düzenleme: 05.06.10, 09:30 Gönderen: Kerem Baran »

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #68 : 04.06.10, 22:12 »
Kerem Bey, bu agresifliğin sebebi nedir?

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #69 : 04.06.10, 22:17 »
Kerem, Intere sahip ciktigin kadar Galatasarayada  sahip ciktigin günleri görürüz insallah kardesim :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #70 : 04.06.10, 23:05 »
Kerem'e göre antrenörle alakası yok işlerin Burhan abinin yanına göndermek lazım.

« Yanıtla #71 : 04.06.10, 23:09 »
Keremciğim sakin ol. Inter'i çok seviyor ve yakından takip ediyor olabilirsin ama bu insanlara agresif cevap verme hakkına sahipsin anlamına gelmez. Inter'i çekememezlik gibi birşeyim yok elbet, elalemin takımından banane :)

Tek demek istedigim şu. Hani yazmışsın ya Barca Eto'o'yu yollamasa, Hernanes'i alsa bir de stoper alsa bizi elerlerdi diye. Bütün bunlara hiç gerek kalmadan Krkic'in o golünü verse hakem pozisyonu nizami yorumlayıp yine elerlerdi. Ufak bir nüans yani turu belli eden sadece. O ofsaytmiş bu ofsaytmişe girersek ilk maçtaki Inter golüydü, Pique'nin ayağıydı derken işin içinden çıkamayız. Rahat ol.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #72 : 05.06.10, 09:29 »
Kerem Bey, bu agresifliğin sebebi nedir?

Mourinho benim psikolojimi bozdu. Bununla beraber forumdaki arkadaşlar cok fazla üstüme geldi. Kolarov Reale gidebilir, Maicon ayrilabilir, Milito
ayrilabilir. Inter cok fazla güc kaybedebilir. Ne yapiyim Interi seviyorum? Birde Gürcan beyin dalga üzerine mesajini görünce, kendimi bir anda tutamadim, herkesten özür dilerim, bir daha olmayacağinin garantisini veririm.

Kerem, Intere sahip ciktigin kadar Galatasarayada  sahip ciktigin günleri görürüz insallah kardesim :)

:D  Galatasarayada böyle saldirilsa, daha fazlasini yapacağimdan emin olun.

Kerem'e göre antrenörle alakası yok işlerin Burhan abinin yanına göndermek lazım.

Antrenör önemli fakat hersey de antenör degil, en önemlisi güclü ve kadro derinliği olan bir kadro. :D

Keremciğim sakin ol. Inter'i çok seviyor ve yakından takip ediyor olabilirsin ama bu insanlara agresif cevap verme hakkına sahipsin anlamına gelmez. Inter'i çekememezlik gibi birşeyim yok elbet, elalemin takımından banane :)

Tek demek istedigim şu. Hani yazmışsın ya Barca Eto'o'yu yollamasa, Hernanes'i alsa bir de stoper alsa bizi elerlerdi diye. Bütün bunlara hiç gerek kalmadan Krkic'in o golünü verse hakem pozisyonu nizami yorumlayıp yine elerlerdi. Ufak bir nüans yani turu belli eden sadece. O ofsaytmiş bu ofsaytmişe girersek ilk maçtaki Inter golüydü, Pique'nin ayağıydı derken işin içinden çıkamayız. Rahat ol.

Geçen sezon Chealsenin 2 penaltisi verilse, o zaman Barcelona zaten kazanamazdi. Bu işin icine siz girdiniz, simdide cikamayacagimizida iddaa ediyorsunuz. Barcelonanin gecen sezon Chealseden sonra konusmaya hakki yok.

Henry ve Eto'o gecen sezon harikaydi, Henry bu sezon pek yoktu, ibrahimovicte Eto'onun yerini özellikle CLdeki final maclarinda dolduramadi. Eto'oyu aradilar, benim söyledigim o para, Hernanes+Silva+Villada kullanilsaydi ve Eto'o kalsaydi, Barcelonada sorun olmazdi. Villayi sola hemen aldilarş, ortayada Fabregasi istiyorlar. İbrahimovici elden cikarabilirse bir de santrafor alacaklar. Onlarda hata yaptiklarinin farkina vardilar.
« Son Düzenleme: 05.06.10, 09:55 Gönderen: Ahmet Gülen »

« Yanıtla #73 : 05.06.10, 11:21 »
Anlatamadım kendimi. Sadece ufak bir hakem kararı ters yönde olsa sonuç farklı olacaktı, tüm o transferler olmadan da Barca eleyecekti. Bunu vurgulamak istemiştim. Yoksa Inter Barca'yı hakemle eledi falan demiyorum. Hatta Inter'le ilgili tek kelam etmedim:) Geçen sene de Ovrebo'nun kararları değişik olsa Chelsea geçerdi turu mesela evet, Barca da efsane bir sezon yaşamamış olurdu. Bu kadar benim demek istediğim.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #74 : 05.06.10, 11:49 »
Anlatamadım kendimi. Sadece ufak bir hakem kararı ters yönde olsa sonuç farklı olacaktı, tüm o transferler olmadan da Barca eleyecekti. Bunu vurgulamak istemiştim. Yoksa Inter Barca'yı hakemle eledi falan demiyorum. Hatta Inter'le ilgili tek kelam etmedim:) Geçen sene de Ovrebo'nun kararları değişik olsa Chelsea geçerdi turu mesela evet, Barca da efsane bir sezon yaşamamış olurdu. Bu kadar benim demek istediğim.

David Villayi hemen transfer ettiklerine göre Barcelona yönetimide benim gibi düşünüyor. Onlar da Bojanin pozisyonu
gol olsa, sampiyon olabilirdik, ne gerek var güçlenmeye diyebilirlerdi.  :D
« Son Düzenleme: 05.06.10, 15:51 Gönderen: Kerem Baran »

ScoutGS ForumFutbolBurak Demircioğlu ile Avrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi