ScoutGS ForumFutbolBurak Demircioğlu ile Avrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi

Gönderen Konu: Dünyanın Haberi  (Okunma sayısı 33788 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serdar Colak

Ynt: Dünyanın Haberi
« Yanıtla #200 : 22.07.10, 17:45 »
Alıntı
Official: Genoa Take Hoffenheim Starlet Franco Zuculini On Loan
Jul 22, 2010

Italian outfit Genoa have confirmed that they've reached an agreement with Bundesliga outfit Hoffenheim over the transfer of young midfielder Franco Zuculini. The Argentinian midfielder will undergo a medical later today and sign a one-year loan deal upon completion.

Genoa coach Gian Piero Gasperini is looking to add some fresh blood to his squad in the summer transfer window in order to fight for a European place again in the 2010-11 campaign. Gasperini has now gotten his desired reinforcement in midfield with the capture of Zuculini.

The 19-year-old holding midfielder joined Hoffenheim from Racing Club in the summer of 2009, but he failed to make an impact with the Sinsheim side. Therefore, Zuculini was eager to move on in order to gain regular first team football elsewhere.

Zuculini initially appeared to be on his way to Napoli, but the Partenopei were unable to reach an agreement with Hoffenheim. Genoa then made a better offer for the youngster to hijack the Naples side's deal.

Ana sayfada önerilen Zuculini kiralık olarak Genoa'ya gidiyormuş.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #201 : 22.07.10, 17:46 »
Alıntı
Fiorentina To Approach Shakhtar Donetsk's Ilsinho - Report

Fiorentina director Pantaleo Corvino is looking to add more players to his squad. After the addition of Emiliano Insua from Liverpool, la Viola are said to be in the hunt for 1860 Munich's Aleksandar Ignjovsky and now are hoping to tempt Ilsinho, the out-of-contract Shakhtar Donetsk midfielder.

La Nazione reports that the Gigliati will offer a deal to the Brazilian but the Viola will have to fight off interest from Roma.

The wide right attacker, who can also play at right back, could add another dimension to Fiorentina and would provide competition for the likes of Mario Santana and Marco Marchionni.

After spending three years in Ukraine since his move from Sao Paulo, Ilsinho helped Shakhtar to a historic victory in the UEFA Cup in 2009.

The 24-year-old has not yet signed an extension to his deal and may see this summer as an opportunity to move to a more prominent league and enable him to add to his solitary international cap.

Ilsinho ile Fiorentina ilgilenmiyormuş, Roma da takipteymiş.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #202 : 22.07.10, 17:48 »
Ana sayfada önerilen Zuculini kiralık olarak Genoa'ya gidiyormuş.

Genoa da bizi takip etmeye başladı...
Dün Ranocchia'yı bugün de Zuculini'yi kiraladılar...

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #203 : 22.07.10, 19:59 »
Guardiola üç gün önce bir basın toplantısı yaptı, şöyle cümleler geçiyor içinde:
Alıntı

"Small squad? Well, we don't have a penny left, so we can't sign new players. Maybe we'll have a couple more, plus the youth. I'm not worried about a small squad. I'm working better this way. Maybe we need something in midfield but Cesc is expensive."

Dar kadro? Tek bir kuruşumuz kalmadı, o yüzden yeni oyuncular alamayız, belki bir iki tane ve gençler. Dar kadro beni endişelendirmiyor, ben böyle daha iyi çalışıyorum. Belki ortasahada birşeye ihtiyacımız var ama Cesc pahalı.

"We'll try to defeat Madrid with modesty and enthusiasm. Last season, both could have won the league.Time will judge on next season's league. 99 points vs 98, that's a small difference. It's about details, as in the CL semis."

Madrid'i mütevazılık ve heyecanla yenmeye çalışacağız. Geçen sene iki takım da ligi kazanabilirdi, önümüzdeki yılı zaman gösterecek. 99 puan vs. 98 puan, ufak bir fark. ŞL yarı finalinde olduğu gibi, tamamen detaylarla alakalı.

"The new structure has been decided by the club. The president listened to my opinion, but the club makes the decision. Cruyff should always be linked with Barcelona. Something went wrong. Johan doesn't deserve this. He'll talk with the president. I don't feel left alone. Manel is here, Tito, the players. And I'll keep on calling Johan when I need advice."

Yeni yapılanma kulüp tarafından kararlaştırıldı. Başkan benim görüşümü dinledi, ancak kararı kulüp verir. Cruyff her zaman Barcelona ile ilişkili olmalıdır. Bir şey yanlış gitti, Johan bunu haketmiyor. Başkanla konuşacak. Ben kendimi yanlız hissetmiyorum, yardımcılarım ve oyuncular var. Johan'ı da tavsiyeye ihtiyac duyduğumda aramaya devam edeceğim.

"We need to be competitive again. We need to make ourselves small to be great again."

Tekrar rekabetçi olmalıyız. Tekrar büyük olmak için kendimizi küçültmeliyiz.

"The economic criteria of the president and the club are more important than my opinion. I understand the sale of Chygrynskiy. I'm just an employee of the club. I'm a man of the club. Although it might not seem like that with people suggesting I'm deciding everything around here."

Başkan ve kulübün ekonomik kriterleri benim görüşlerimden daha önemli. Chygy.'nin satışını anlayabiliyorum. Ben kulübün bir çalışanıyım, kulübün bir adamıyım. İnsanlar herşeye benim karar verdiğimi düşündükleri için öyle görünmüyor olabilir.

"The promotion of the B team is great news. Luis Enrique and his team did an incredible job.There are great players in the B team but they are the ones who should do it now. I have a lot of faith in the players of the B team. Not even drunk I would have believed two years ago that Pedro and Busquets would win a worldcup, a trophy I don't have. We will try for the B team to play before the first team so people can first go and support them."

B takımının yükselmesi çok iyi bir haber. Luis Enrique ve takımı müthiş bir iş yaptılar. B takımında müthiş oyuncular var, ama şimdi kendileri yapmalılar. Onlara çok inanıyorum. İki yıl önce sarhoş bir ben bile Pedro ve Busquets'in dünya kupasını kazanacağına inanmazdı, benim kazanmadığım bir kupa. B takımını birinci takımdan önce oynatmaya çalışacağız, insanlar gidip onlara destekleyebilsin diye.

"Mourinho? The more good players and coaches, the better for the Liga. His character? Every has his own."

Mourinho? Daha iyi oyuncular ve teknik direktörler, La Liga için daha iyi demek. Karakteri? Herkesin kendi karakteri vardır.

"I want to good for the Club , this is not just a club for me , it is my life[/b]. I will not be better anywhere else than here."

Kulübün iyiliğini istiyorum, burası benim için sadece bir kulüp değil, burası benim hayatım. Buradan başka hiçbir yerde daha iyi olmayacağım.

Burak Fındık

« Yanıtla #204 : 22.07.10, 20:13 »
Barcelona'nın finansal sorunlarımı var yahu :/

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #205 : 22.07.10, 20:17 »
Barcelona'nın finansal sorunlarımı var yahu :/

Yeni başkan Rosell, biraz da eski başkanı kötülemek babında geçtiğimiz yılda oyuncu maaşlarını ödemede sıkıntıları olduğunu söyledi, Cruyff'la da ilişiği kesti.

Ama Pep güzel güzel konuşmuş. Bizde böyle bir medeni ortam yok malesef. Bizde "Sayın Daum susmalıdır" var.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #206 : 22.07.10, 23:18 »
Efsane Boca'da kalmış...

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #207 : 23.07.10, 18:19 »
Alıntı
Fransa'da şok ceza!
FLAŞ! 2010 Dünya Kupası'nda grup maçlarını galibiyetsiz tamamlayan ve elenen Fransa, turnuva sırasında oyuncuların yaptığı boykotla gündeme gelmiş ve olayların fitilini ateşleyen Nicolas Anelka kamptan kovulmuştu.
Bu gelişme sonrası, Fransa Milli Takımı'nın çiçeği burnunda teknik direktörü Laurent Blanc'ın da onayıyla, Fransa'nın 23 kişilik Dünya Kupası kadrosuna bir sonraki milli maçta oynamama cezası verildi.

Buna göre oyuncular, 11 Ağustos'ta Oslo'da Norveç ile oynanacak hazırlık maçında forma giyemeyecek.

23.07.2010
Kaynak : Sporx.com
« Son Düzenleme: 23.07.10, 18:20 Gönderen: Muhsin Civelek »

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #208 : 23.07.10, 22:54 »
Alıntı
OFFICIAL: Olympiacos Sign Albert Riera From Liverpool

Olympiacos have completed the transfer of Liverpool midfielder Albert Riera, revealed their official website.

"Olympiacos announce the acquisition of Liverpool's Spanish international Albert Riera. The player has signed a four-year agreement," read a statement by the Greek club on Friday.

It is reported that the entire deal is worth €6 million (€4m plus another potential €2m in bonuses) in terms of the transfer fee, and his salary is worth an approximate €2.5m per season. The left-sided player would be the one of the most expensive purchases in the history of Greek football if that is confirmed.

The 28-year-old fell out with then Reds boss Rafael Benitez last term and did not make Spain's squad for the 2010 World Cup finals in South Africa.

goal.com

Riera Olympiakos'ta. 4 milyon euro + 2 milyon euro bonuslar, oyuncuya da yıllık 2.5 milyon euro vermişler.
« Son Düzenleme: 23.07.10, 23:00 Gönderen: Serdar Colak »

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #209 : 23.07.10, 22:54 »
Alıntı
Brezilya'nın yeni patronu Ramalho
Fluminense teknik direktörü Brezilya Futbol Federasyonu'nun teklifini kabul etti...

Goal.com Türkiye
23 Tem 2010 19:14:00

Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Teixeira ile görüşen Fluminense Teknik Direktörü Muricy Ramalho, Sambacılar'ın yeni çalıştırıcısı oldu.

SporTV'de yer alan habere göre bugün öğlen federasyon başkanı ile bir araya gelen Ramalho, Dunga'dan boşalan Brezilya teknik direktörlük koltuğuna geçmeyi kabul etti.

Şu an Fluminense'yi çalıştıran teknik adam, daha önce 2006, 2007 ve 2008 yıllarında Sao Paulo'yu şampiyonluğa taşımıştı.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #210 : 23.07.10, 22:59 »
Alıntı
Hannover After Olympiacos Midfielder Enzo Maresca - Report

Italian midfielder Enzo Maresca could be on his way out of Greek powerhouse Olympiacos as Bundesliga outfit Hannover have shown an interest in signing the 30-year-old, according to a report in Sport24.

Hannover only just escaped relegation to the 2. Bundesliga last term and head coach Mirko Slomka is determined to strengthen his squad ahead of the new season in order to make sure the Roten don't end up in the relegation battle again.

They were previously linked with Stuttgart midfielder Elson, but the transfer of the Brazilian playmaker eventually collapsed. As a result, Hannover have now apparently turned their attention to Maresca.

Maresca played at West Bromwich Albion, Juventus, Bologna, Piacenza, Fiorentina and Sevilla before joining Olympiacos in the summer of 2009. The Greek giants are reportedly eager to offload Maresca in order to make space for Milan's Gennaro Gattuso.

Hannover have yet to make an official offer for the Italian midfielder, but negotiations about a transfer fee could be opened in the upcoming days.

goal.com

Maresca Olympiakos'tan ayrılacakmış, Hannover istiyormuş. Riera'yı aldılar, ki Yunanistan tarihinin en pahalı transferlerinden biri olmuş, Baptista'yla da anlaşmak üzereymişler.

Bu yüzden Maresca'dan para kazanmak isteyebilirler.

1-2 milyon euro civarına alabilirsek, tam aradığımız adam olduğunu düşünüyorum, hep beğendiğim bir oyuncu olmuştur.

Hannover istiyorsa biz çok rahat alabiliriz bana kalırsa.
« Son Düzenleme: 23.07.10, 22:59 Gönderen: Serdar Colak »

Çevrimiçi Volkan Çilenger

« Yanıtla #211 : 24.07.10, 02:41 »
Bu Baptista'nın yatcak yeri yok. Bizden geçen yıl senelik 6 milyon istedi. Şimdi Pire'ye gidiyor. Beter olsun böylesi!

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #212 : 24.07.10, 09:47 »
Riera Olympiakos'ta. 4 milyon euro + 2 milyon euro bonuslar, oyuncuya da yıllık 2.5 milyon euro vermişler.

Ah ah.. Gitti Riera. 4-4-2 oynayacak takımda ilaç olurdu.

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #213 : 24.07.10, 13:22 »
Alıntı
Ramalho yalan oldu!

Brezilya'nın yeni teknik direktörü olduğu öne sürülen Ramalho'nun yeni hoca olmadığı Brezilya Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu.

Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Riccardo Teixeira, şu an için Corinthians Teknik Direktörü Mano Menezes'in milli takımın başına geçmeye en yakın isim olduğunu söylerken, Ramalho'nun da henüz Sambacılar'ın yeni hocası olmadığını ifade etti.

Cuma günü çıkan haberlerde Ramalho'nun Fluminese'yle olan kontratını bırakarak Brezilya Mili Takımı'nın başına geçmeyi kabul ettiği belirtilmişti.

Ancak Başkan Teixeira'nın federasyonun resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla işin rengi bir anda değişti. Açıklama şöyle:

"Birçok insanla görüştüm. Hocaların kariyerlerini inceledim. Taraftarların beklentilerini değerlendirdim. Milli takımda köklü bir değişikliğe gidilmesini ve 10 Ağustos'ta oynayacağımız Amerika Birleşik Devletleri maçında Mano Menezes'in takımın başında yer alması için kendisine teklif götürdüm. Kendisinin bu konudaki görüşleri konusunda Cumartesi günü bir basın toplantısı düzenleyeceğiz"

Goal.com

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #214 : 24.07.10, 18:44 »
Alıntı
Brezilya, yeni teknik direktörünü buldu.

Corinthians'ı çalıştıran Manolo Menezes, federasyondan gelen teklifi kabul ettiğini açıkladı...

Brezilya ekiplerinden Corinthians'ın başında bulunan teknik adam Manolo Menezes, bugün yaptığı bir açıklamayla Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceğini duyurdu.

48 yaşındaki Brezilyalı teknik adam, "Brezilya Futbol Federasyonu'ndan gelen teklifi kabul ettiğimi söylemek istiyorum. Milli takımın başına geçmek benim için büyük bir gurur olacak" diye konuştu.

Brezilya Futbol Federasyonu, cuma gecesi yaptığı bir açıklamayla Menezes'e teklif götürüldüğünü duyurmuştu.

2008 yılından bu yana Corinthians'ın başında bulunan Menezes, geçtiğimiz yıl Brezilya Kupası ve Paulista Şampiyonası'nı kazanmıştı.

Goal.com
« Son Düzenleme: 24.07.10, 18:46 Gönderen: Namık Zengin »

Said Durmuslar

« Yanıtla #215 : 24.07.10, 19:12 »
Şu Yunanlılar ne kadar mantıklı transferler yapıyor.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #216 : 24.07.10, 19:19 »
Brezilya'nın teknik direktörü de her gün değişiyor :))

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #217 : 25.07.10, 00:44 »

Riera için yapılan karşılamayı gördünüz mü?

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #218 : 25.07.10, 22:13 »
Gördüm şaşırmadım çünkü Cisse'den biliyorum. Yunanlılar karşılamayı bizim gibi yapıyorlar hava limanında falan ama daha ateşli. :D Ellerde meşaleler falan Cisse'nin karşılanması Youtube'da vardı açın bir izleyin iç savaş mı var diyeceksiniz.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #219 : 25.07.10, 22:41 »
İzleyemedim karşılamayı ama Tolgahan Bey'in dediklerinden sonra birden gözümde canlandırdım. Yunanlı taraftarlar da olayı bayağı fazla abartıyorlar galiba. Bu tarz olaylar hoş olmasa da ne yazık ki yaşanıyor. İnsanlar sevinçlerini, mutluluklarını bir hayli fazla gösteriyorlar. :)
« Son Düzenleme: 25.07.10, 22:43 Gönderen: Ferhat Demir »

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

« Yanıtla #220 : 25.07.10, 22:47 »
İzleyemedim karşılamayı ama Tolgahan Bey'in dediklerinden sonra birden gözümde canlandırdım. Yunanlı taraftarlar da olayı bayağı fazla abartıyorlar galiba. Bu tarz olaylar hoş olmasa da ne yazık ki yaşanıyor. İnsanlar sevinçlerini, mutluluklarını bir hayli fazla gösteriyorlar. :)

Ben başka bir yöntem ile kullanıyorum youtube'a ama işte herkes tek tıkla izlesin diye koydum ktunnel linkini.

9 dakikalık bir video keyifli seyirler.

http://ktunnel.com/index.php/1010110A/c3abb69b36fa8a1780cc6a948a3789697c12cdbccfb5b7ea735136a99752260c79ce0201db62d70a18075

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #221 : 25.07.10, 23:10 »
Ben başka bir yöntem ile kullanıyorum youtube'a ama işte herkes tek tıkla izlesin diye koydum ktunnel linkini.

9 dakikalık bir video keyifli seyirler.

http://ktunnel.com/index.php/1010110A/c3abb69b36fa8a1780cc6a948a3789697c12cdbccfb5b7ea735136a99752260c79ce0201db62d70a18075

Teşekkürler Oktay Bey. Gözümde canlandırmıştım da bu gördüklerim gözümde canlandırdıklarım dan bayağı farklıymış. :)

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

« Yanıtla #222 : 26.07.10, 00:31 »
Teşekkürler Oktay Bey. Gözümde canlandırmıştım da bu gördüklerim gözümde canlandırdıklarım dan bayağı farklıymış. :)

Rica ederim. Videonun altında ki Yunanlıların atıştığı yorumlarda ilginçti. Ki gerçekten baya çoşmuş adamlar.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #223 : 26.07.10, 19:46 »
Alıntı
Juventus Rejected Mega Offers From Fenerbahce & Trabzonspor For David Trezeguet - Agent
Bianconeri intend to keep Trezeguet, claims agent...

David Trezeguet's agent has revealed Juventus rejected a number of offers for the French hitman, underscoring the club's faith in him.

Trezeguet's future had become foggy after being constantly linked with an exit, but agent Antonio Caliendo believes he will remain in Turin as he clears the air.

"Trezeguet is part of [coach Luigi] Del Neri's plans. And one offer from the USA and two from Turkey have been rejected," Caliendo told Tuttomercatoweb.com.

"One was from Fenerbahce, and the other was a mega-galactic offer from Trabzonspor. In any case he has a contract with Juventus and he intends to respect that."

goal.com

Fenerbahçe ve Trabzonspor güya Trezeguet için "mega" teklifler yapmışlar. Juve de kabul etmemiş, çok değer veriyorlarmış.

Hadi Fenerbahçe bu tür eşeklikleri çok yapar da, Trabzonspor'dan "mega galaktik" bir teklif gelmiş olması her açıdan komik.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #224 : 26.07.10, 19:50 »
Alıntı
Real Betis Winger Achille Emana Considers Valencia Move
The Cameroon international has made it clear that he'd be keen to join Valencia...

A number of recent reports have suggested that Champions League hopefuls Valencia are considering making a move for Real Betis winger Achille Emana and the Cameroon international has now revealed that he's eager to join Los Che.

"I don't know whether Valencia have already approached Betis over a transfer and I don't want to know anything about it for now. I want to focus on Betis and transfer rumours will only distract," said Emana to Giralda TV.

"However, Valencia are a club and a city I know very well and they're an interesting option. I'm not the one who decides when an offer comes in, that's up to the club. I'd definitely consider an offer though. I can't deny that I'd be interested in joining Valencia.

"I know that the transfer market isn't too busy though due to the financial situation of several clubs. I still have a contract with Betis, so that's where I'll be for now. If no offer comes in for me this summer, I'll continue to do my utmost for Betis."

goal.com

Emana: "Valencia henüz bir teklif yaptı mı bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. Şu an Betis'e konsantre olmak istiyorum, dedikodular sadece dikkat dağıtır. Fakat Valencia iyi bildiğim şehir ve kulüp, ve ilginç bir seçenek. Teklif yapılmasına ben karar vermiyorum, o kulübe bağlı. Ama gelse düşünürüm, Valencia'ya katılmanın ilgimi çektiğini inkar edemem...."

Göz kırpmış diyelim.

ScoutGS ForumFutbolBurak Demircioğlu ile Avrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi