ScoutGS ForumFutbolBurak Demircioğlu ile Avrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi

Gönderen Konu: Dünyanın Haberi  (Okunma sayısı 33790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serdar Colak

Ynt: Dünyanın Haberi
« Yanıtla #175 : 12.07.10, 22:31 »
Şaka gibi..

Bir de anlamadığım, Frey de var o da gayet iyi bir kaleci bence.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #176 : 12.07.10, 22:36 »
Sapasağlam oldu kale desene..

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #177 : 12.07.10, 23:17 »
Sasirmadim cünkü tam 3 ay önce ayni rakama Boruc ile prensip anlasmasina varmistik. 

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #178 : 12.07.10, 23:35 »
Sasirmadim cünkü tam 3 ay önce ayni rakama Boruc ile prensip anlasmasina varmistik.

Keşke Boruç bu fiyata alınıp orta saha transferlerinden birinde tercihimizi Türk oyuncudan yana kullansaydık. Defans pek sırıtmaz ama kale bence bu seneki en büyük sıkıntımız olacak maalesef, bir kalecinin nelere kadir olduğunu da çok iyi gözlemlemişizdir hepimiz Dünya kupasında.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #179 : 12.07.10, 23:37 »
Boruc icin göbeklendi ve refleksleri yavasladi diyorlar. Ondan vazgecmis olabilirler.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #180 : 12.07.10, 23:45 »
Benim eleştirim sadece Baruc ile ilgili değil genel kaleci sorunuyla ilgili ki çoğu kişide benimle aynı fikirde bu konuda. Aykut maalesef güvenilecek bir isim değil kalede, Ufuk için geçen sene o kadar uğraştık, adamı kadro dışı bıraktırdık filan ama sene içinde yanlış hatırlamıyorsam 2 kere ilk 11 başladı. Kurulacak kadro bu kadar iyi olacakken, bence ilk 11'in en önemli parçası kale için bu kadar gelişigüzel bir seçim beni tedirgin ediyor açıkçası.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #181 : 12.07.10, 23:49 »
İsami bizimle anılan Cardiff City oyuncusu Ledley Celtic ile 4 yıllığına anlaşmış.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #182 : 14.07.10, 17:19 »
Alıntı
Rommedahl Olympiakos'ta
Yunanistan'ın Olympiakos takımı Danimarkalı kanat oyuncusu Dennis Rommedahl'ı renklerine bağladı.
Hollanda'nın Ajax kulübünün 3 yıl boyunca oyuncusu olan ve sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki başarılı futbolcu Atina kulübü 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz Danimarkalı futbolcu Dennis Rommedahl ile kulüp binasında 2 yıllık sözleşme imzalamıştır." ifadeleri kullanıldı.

2007'de Danimarka'da yılın futbolcusu seçilen Rommedahl Danimarka'nın Dünya Kupası kadrosunda yer almış ve Kamerun'u 2-1 yendikleri maçta gol atmıştı.

Rommedahl gazetecilere, "Olympiakos'un şampiyon olması için burada olduğumu biliyorum. Olympiakos'un Yunanistan'ın en büyük kulübü olduğunu biliyorum. Önümüzdeki 2 yıl şampiyon olacağız." dedi.

Bu Yunan takımlarında bizde olmayan ne var ??

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #183 : 14.07.10, 18:58 »
Kafa.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #184 : 14.07.10, 19:03 »
Geciniz adamlar en yasli ortalamayi kim yakalar yarismasi yapiyor resmen, kendileri bile memnun degil bu durumdan.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #185 : 14.07.10, 19:24 »
Geciniz adamlar en yasli ortalamayi kim yakalar yarismasi yapiyor resmen, kendileri bile memnun degil bu durumdan.

Kanka adamlar zamanında Mellberg'i aldı, Djibril Cisse'yi aldı. Leto'tu aldı. G.Silva'yı aldı.

Bu adamların çoğunun ismi bu forumda geçti.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #186 : 14.07.10, 19:28 »
Ben bu sene´ki transferlerden bahsediyorum. Hepsi 30 üstü. Adamlar kendileri bile memnun degil " Yunanistan zaten krizde birde huzurevi yaptilar burayi, milyonlari döküyorlar yaslilara" Tarzi yorumlar görebiliyoruz.

Çevrimdışı Gökay Oğuz

« Yanıtla #187 : 14.07.10, 19:42 »
Henry imzayı atmış

Barcelona ile sözleşmesi sona eren Fransız forvet Thierry Henry (32), ABD'nin New York Red Bulls takımına transfer oldu.

Henry, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, ''Bazıları oraya tatil için gittiğimi düşünebilir. Aslında oraya tatil için giderim, ama bu sefer amacın tatil yapmak değil. Ben katılımcı bir oyuncuyum ve kaybetmeyi sevmem, ancak her maçı kazanacağımızı söylemiyorum'' dedi.

Barcelona'da geçen sezon ilk 11'de çok fazla oynama şansı bulamayan ve 4 gol atabilen Henry, transferi için, ''Bu kariyerimde ve hayatımda heyecan verici yeni bir dönemin başlangıcı'' diye konuştu.

Red Bulls kulübünün açıklamasında da, Henry ile birden fazla sezon için anlaşıldığı belirtildi, ancak ayrıntı verilmedi.

Henry, Red Bulls'un 22 Temmuz'da İngiltere'nin Tottenham takımıyla yapacağı hazırlık maçında ilk kez yeni takımının formasını giyecek.

Fransa'nın 1998'de Dünya Kupası'nı, 2000 yılında Avrupa Şampiyonası'nın kazanan kadrosunda yer alan Henry, Barcelona dışında Monaco, Juventus ve Arsenal'de forma giydi.

124 kez Fransa Milli Takımı'nda oynayan Henry, 51 golle milli takımda en çok gol atan oyuncu unvanının sahibi.

New York Red Bulls genel menajeri bu önemli transfer ile ilgili yaptığı açıklamada ise "Henry'i kadromuza kattık çünkü o önemli bir yıldız ve kazanmaya alışmış bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Kaynak: NTVSPOR

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #188 : 17.07.10, 15:04 »
Alıntı
Riera komşu oluyor

Liverpool’un İspanyol orta saha oyuncusu Albert Riera, Olympiakos’un transfer listesine girdi.

Skysport.com’un iddiasına göre, Olympiakos yönetimi Liverpool’un İspanyol orta saha oyuncsuu Albert Riera’yı transfer etmek için çalışmalara başladı.

Rafa Benitez ile yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılma noktasına gelen başarılı orta saha oyuncusu, Spartak Moskova’ya gitmek istediğini söyleyerek eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Olympiakos Asbaşkanı Sokrates Kominakes 3.4 milyon £ gibi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Liverpool ise 4.2 milyon £ ısrarlı.

Kaynak:Goal.com
« Son Düzenleme: 17.07.10, 15:05 Gönderen: Kadir Arslan »

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #189 : 17.07.10, 15:07 »
Yasi 30 oldu mu ki ?

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #190 : 17.07.10, 15:21 »
Yasi 30 oldu mu ki ?

Vallahi sevgili Cihan, bende şaşırdım Riera için lanse edilen fiyatları görünce.28 yaşındaki bu adam için 3-4 Mil€'luk teklifler ile pazarlık masasına oturabiliyorsan, Adnan Sezgin bir sefer düzenlese sonuçlar ne olur çok merak ediyorum. :) Kewell'ın durumuna göre aslında sol tarafa güzel bir hamle olabilirdi kendisi.Tabi Arda'nın Baros'un arkasına geçip free takılması sağlanırsa şayet...

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #191 : 17.07.10, 17:50 »
Celtic, Juarez'i aldı 4 yıllığına. Güzel transfer.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #192 : 17.07.10, 18:55 »
Celtic, Juarez'i aldı 4 yıllığına. Güzel transfer.

Juarez ??

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #193 : 17.07.10, 18:56 »
Efrain'miş... İyi transfer...

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #194 : 19.07.10, 13:26 »
Alıntı
Eduardo S.Donetsk yolunda!
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen forvet oyuncusu Eduardo Da Silva'nın, Romanya'nın Shakhtar Donetsk takımına transfer olacağı iddia edildi.

İngiliz gazetesi Daily Mail'in haberine göre, Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'in, Hırvat oyuncu için 6 milyon Sterlin bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. Haberde ayrıca Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in de, Brezilya asıllı oyuncuyu gözden çıkardığı ifade edildi.

Bu arada Beşiktaş ve Aston Villa'nın da transfer listesinde olduğu iddia edilen golcü oyuncuya Ukrayna takımının haftalık 50 bin Sterlin ödeyeceği kaydedildi.

Türk kulüpleri Robinho'ya 30, Krasic'e 15 vereceğine böyle adamları görsünler yahu.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #195 : 19.07.10, 13:33 »
O sakatlığı yasamasaydı şimdi Arsenal'ın direkt 11 oyuncusuydu Bendtner kazması yerine. Bir sakatlandı bitti adam. Yazık oldu, bir tane kasap yüzünden nerelere geldi.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #196 : 19.07.10, 13:38 »
Orası öyle ama ben kendini toparlayabileceğine inanıyorum sonuçta kırık vardı. Djibril Cisse'de yaşadı aynısını ve Pana'da müthiş bir geri dönüş yaşadı. Kumaşı belli, fiyatı uygun, yaşı genç bu riske girerim her türlü. Çünkü tutarsa öyle böyle bir adam değil.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #197 : 19.07.10, 16:27 »
Türk kulüpleri Robinho'ya 30, Krasic'e 15 vereceğine böyle adamları görsünler yahu.
Geçenlerde Beşiktaş sayfasında yazmıştım. Bu adam bizim ligde şov yapar.
Keşke biri alsa...

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #198 : 21.07.10, 01:55 »
Alıntı
Pavlyuchenko Portekiz yolunda
Tottenham’da bekleneni veremeyen Roman Pavlyuchenko, Sporting Lizbon’a gidiyor.

Goal.com Türkiye
20 Tem 2010 23:44:00

Daily Mail’in haberine göre, Tottenham’ın Rus golcüsü Roman Pavlyuchenko önümüzdeki sezon kiralık olarak Sporting Lizbon’a gidecek.

İki kulüp arasında anlaşma sağlanırken, golcü oyuncunun yıllık ücretinin tamamını Portekiz temsilcisi verecek.

Peter Crouch ve Jermaine Defoe’nun ardında kalan ve takımda yeterince forma şansı bulamayan 28 yaşındaki oyuncu, uzun süredir İngiltere’den ayrılmak istediği yönünde açıklamalar yapıyordu.

« Son Düzenleme: 21.07.10, 01:56 Gönderen: Ferhat Demir »

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #199 : 21.07.10, 20:54 »
Alıntı
Eduardo, Shakhtar Donetsk'de
Arsenal'nın Hırvat ouncusu Eduardo, Ukranya temsilcisi Shaktar Donetsk'e transfer oldu.

Goal.com Türkiye
21 Tem 2010 19:17:00

Arsenal kulübünden yapılan resmi açıklamada, Hırvat oyuncu Eduardo Da Silva'nın Shakhtar Donetsk'e satıldığı belirtildi.

Eduardo, Ukranya temsilcisi ile 4 yıllık anlaşma sağladı. 27 yaşındaki golcünün haftalık 60.000 avro alacağı açıklandı.

2008 yılında talihsiz bir şekilde sakatlanan Eduardo'nun bacağı kırılmıştı.

Brezilya asıllı Hırvat oyuncu ile Ukranya temsilcisinin yanı sıra Aston Villa, Valencia, Olympique Lyon ve Beşiktaş gibi bir çok Avrupa takımı da ilgileniyordu.

Arsenal'in bu futbolcunun satışından yaklaşık olarak 9 milyon avro gelir elde edeceği belirtildi.

ScoutGS ForumFutbolBurak Demircioğlu ile Avrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi