ScoutGS ForumFutbolBurak Demircioğlu ile Avrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi

Gönderen Konu: Dünyanın Haberi  (Okunma sayısı 33792 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir Arslan

Ynt: Dünyanın Haberi
« Yanıtla #125 : 02.07.10, 14:57 »
Alıntı
Yaya Toure resmen M.City'de

Manchester City, Barcelonalı oyuncu Yaya Toure'yle beş yıllık sözleşme imzaladı.

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, David Silva'nın ardından Barcelona'nın Fildişi Sahilii orta saha oyuncusu Yaya Toure'yi de renklerine bağladı.

Bugün İspanya'da, City'nin doktorları tarafından sağlık kontrolünden geçirilen 28 yaşındaki Toure, yeni takımıyla beş yıllık sözleşmeye imza koydu.

2007 yılında Barcelona'ya gelen Toure, Barcelona iki formasıyla iki lig şampiyonluğu, bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmıştı.

City teknik direktörü Roberto Mancini transferle ilgili olarak,"Manchester City için bir başka fantastik transfer yaptık ve Yaya bize katılacağı için çok mutluyum. Çok kaliteli bir oyuncu aldık. Barcelona'da en üst seviyede oynadı ve deneyimi ve yetenekleriyle bize de faydalı olacaktır," dedi.

Kaynak:Goal.com

Burak Fındık

« Yanıtla #126 : 02.07.10, 14:59 »
Bu sene City'ede bir el atsak ordan bir futbolcu koparsak :D

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #127 : 02.07.10, 15:01 »
Zaten ya City ya Lyon 2 yıldır :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #128 : 02.07.10, 16:17 »
Yaya Toure 28 yaşında oldu mu yahu vay anasını.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #129 : 02.07.10, 16:22 »
Yaya Toure 28 yaşında oldu mu yahu vay anasını.
Bonservis ücreti ne kadar ödendi acaba?

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #130 : 02.07.10, 16:24 »
Bonservis ücreti ne kadar ödendi acaba?

Transfermarkt 30 Mil€ olarak açıklamış Burhan ağbey.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #131 : 02.07.10, 21:19 »
City sağlam kadro kuruyor, bu sene az ama öz transferler yapiyorlar, ihtiyaclari olan yerlere nokta transferler.

Silva, Boateng, Toure, Dzeko da gelecek büyük ihtimalle. Mancini farki diyelim.  :D

Ama cok fazla ödemisler Toure'ye, 30 Milyon Euro. Biz Mascherano 20 Milyon diye cildiriyoruz, adamlar 30 Milyon Euro'yu Toureye veriyor. Busquets'in yedegine. Bir ön libero icin 30 Milyon Euro ödemek hemde 28 yasindaki bir ön liberoya ödemek garip.

Villayi 40 Milyon Euro'ya ucuza kapatti adamlar.  :(

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

« Yanıtla #132 : 02.07.10, 21:29 »
City sağlam kadro kuruyor, bu sene az ama öz transferler yapiyorlar, ihtiyaclari olan yerlere nokta transferler.

Silva, Boateng, Toure, Dzeko da gelecek büyük ihtimalle. Mancini farki diyelim.  :D

Ama cok fazla ödemisler Toure'ye, 30 Milyon Euro. Biz Mascherano 20 Milyon diye cildiriyoruz, adamlar 30 Milyon Euro'yu Toureye veriyor. Busquets'in yedegine. Bir ön libero icin 30 Milyon Euro ödemek hemde 28 yasindaki bir ön liberoya ödemek garip.

Villayi 40 Milyon Euro'ya ucuza kapatti adamlar.  :(

İyi de Kerem Bey, Busquets niçin oynatılıyor hepimiz biliyoruz? Yoğun Katalan milliyetçiliği. Barca'da o bölgeye birinci sırada yazılacak adamdı aslında.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #133 : 02.07.10, 21:31 »
İyi de Kerem Bey, Busquets niçin oynatılıyor hepimiz biliyoruz? Yoğun Katalan milliyetçiliği. Barca'da o bölgeye birinci sırada yazılacak adamdı aslında.

Oktay Bey; Bende Toure'yi cok begenirim, kaliteli bir oyuncu. Ama 30 Milyon Euro 28 yasinda bir ön libero icin cok fazla.

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

« Yanıtla #134 : 02.07.10, 21:34 »
Oktay Bey; Bende Toure'yi cok begenirim, kaliteli bir oyuncu. Ama 30 Milyon Euro 28 yasinda bir ön libero icin cok fazla.

Ben fiyat konusundan ziyade  yedeklik konusu için müdahil oldum. Yoksa fiyata birşey diyemem. Adamlar da petrol çok. Zaten kulübü alırkende 1 Milyar Dolar harcamaktan bahsediyordu adamlar.
« Son Düzenleme: 02.07.10, 21:35 Gönderen: Oktay Samioğlu »

Burak Fındık

« Yanıtla #136 : 03.07.10, 14:59 »
Ben hayatımda Benayoun transferi kadar saçma bir transfer daha görmedim. Birde Real Madrid'in geçen sene kiraladığı bir adam vardı unuttum şimdi adını o 1 bu 2 oldu.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #137 : 03.07.10, 15:22 »
Benayoun iyi adamdır yahu.Gerçi Chelsea'ye sıçrayacak kadar bomba bir sezon geçirmedi ama bence Ballack'ın yerini doldurur.

Burak Fındık

« Yanıtla #138 : 03.07.10, 15:25 »
Benayoun iyi adamdır yahu.Gerçi Chelsea'ye sıçrayacak kadar bomba bir sezon geçirmedi ama bence Ballack'ın yerini doldurur.

Ufuk Ballack nereee Benayoun neree dostum yahu :D Adam oynarsa kanatlarda oynar.

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #139 : 03.07.10, 15:29 »
30 yaşına gelmiş bir adam.Ben pek mantıklı bulmadım Chelsea'nin bu hamlesini.Benayoun'un pek forma şansı bulacağını da sanmıyorum.Bu transferde Chelsea'nin İsrailli yöneticilerinin bir payı da olabilir.Tal Ben Haim ve Avram Grant'a olduğu gibi...

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #140 : 03.07.10, 15:33 »
Benayoun gibi adamın olduktan sonra her yerde oynatırsın piyasası düştüğü zamanlar çok istemiştim tam bizlik adam bence :)
Ballack 33 yaşında taş gibi oynuyordu çalışan futbolcu için sorun yaratmaz İngiltere gibi yerde.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #141 : 04.07.10, 14:54 »
Ancelotti göreve basladi desenize. Gallianiyide alsa yanina, Chealseyi yakin zamanda bitirilerdi. Keske Barcelonaya gitse bu 2li. Barcelona falan koymazlardi. İnter de bir rakibinden kurtulurdu.

Benayoun gereksiz bir transfer.  :D

Çevrimiçi Serkan Gündüz

« Yanıtla #142 : 05.07.10, 15:00 »

Alıntı
Porto'dan rekor transfer!
Portekiz Birinci Ligi takımlarından Porto, Sporting Lizbon'un kaptanı Joao Moutinho'yu (23) 11 milyon Avro karşılığında transfer etti. Moutinho, bir Portekiz takımından diğerine transfer olan en pahalı oyuncu oldu.

Porto'nun internet sitesindeki açıklamada, iki kulübün orta saha oyuncusu Moutinho'nun transferi için anlaşmaya vardığı belirtildi. Anlaşmaya göre Portolu Nuno Andre Coelho da Sporting Lizbon'a verildi.

Açıklamada, Moutinho'nun Porto'dan başka bir takıma 11 milyon Avro'dan fazla bir bedelle transfer olması halinde, bu bedelin yüzde 25'ini Sporting Lizbon'un alacağı kaydedildi.

Portekiz basını transferi, ''Moutinho, Portekiz futbol tarihinde bir takımdan diğerine transfer olan en pahalı futbolcu oldu'' başlığıyla duyurdu.

23 yaşındaki Moutinho, Portekiz Milli Takımında 26 kez oynadı ve 2 gol attı. 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer almayan Moutinho, 2005'te geldiği Sporting Lizbon'da 158 maçta 20 gol kaydetti.
05.07.2010
Kaynak : AA

Burak Fındık

« Yanıtla #143 : 05.07.10, 15:04 »
11 milyona bu adam bedavaydı kaçtı canım adam yemin ediyorum.

Çevrimiçi Mustafa Gökçeoğlu

« Yanıtla #144 : 05.07.10, 15:05 »
11 milyona bu adam bedavaydı kaçtı canım adam yemin ediyorum.

Bize 11'e satmazlardı Burak'cım...

Çevrimiçi Serkan Gündüz

« Yanıtla #145 : 05.07.10, 15:09 »
Porto bir sezon sonra 25 milyon euroya rahatlıkla satar.

Çevrimdışı Özgür Gülbudak

« Yanıtla #146 : 05.07.10, 15:10 »
Ben yazmıştım bu adamı mantıklı transfer önerilerine 10m civarı alınır diye tüh kaçtı işte. :(

Burak Fındık

« Yanıtla #147 : 05.07.10, 15:11 »
Bize 11'e satmazlardı Burak'cım...

Abi ezeli rakibine dahamı ucuza satacak :D Sen Fener'e dahamı ucuza satarsın oyuncunu?

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #148 : 05.07.10, 15:12 »
11 milyon çok ucuz değil mi bu adam için yahu? Bilmediğimzi bir durum mu oldu bu transfer için, Lizbon niye bu fiyata bıraktı seneye 11 milyondan daha fazla bir bedel edeceğini bile bile :\

Çevrimdışı Özgür Gülbudak

« Yanıtla #149 : 05.07.10, 15:18 »
Bide Nuno Andre Coelho'yu vermişler ama oda zaten Portoda şans bulamıyo 2m etmez bile.

ScoutGS ForumFutbolBurak Demircioğlu ile Avrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi