ScoutGS ForumGalatasarayGalatasaray 2010-2011 Medyametre

Gönderen Konu: 2010-2011 Medyametre  (Okunma sayısı 271286 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

Ynt: 2010-2011 Medyametre
« Yanıtla #150 : 22.07.10, 11:18 »
Ben bu kadar kapak meraklısı bir adam görmedim. Ulan kaç yıldır yorumculuk yapıyorsun ve tanımayıp salladığın kaç adam yüzünden o kadar kıvırmak zorunda kaldın ama hala devam ediyorsun böyle yorumlara :)

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #151 : 22.07.10, 15:30 »
Cana'yı tanımayan adamların nasıl yorucu olduklarını merak ediyorum.
Arkadaş bu adam Uganda'dan gelmedi yahu.
Lig 1'de, Premier Ligde takım kaptanlıkları yaptı.

Yemin ediyorum artık gülerek izliyorum spor programlarını.
'Cana nasıl bi adam görücez' diyor bir ulemada.

Hey Allah'ım ya...
Yaratıyorsun takip et :)

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #152 : 22.07.10, 17:53 »
Alıntı
Bambaşka Bir Galatasaray!
Dün akşam Almanya'da oynanan derbi maçının ardından en çok konuşulan olay, Galatasaray takım otobüsüne yapılan saldırı oldu. Medyaspor Galatasaray takım otobüsüne yapılan saldırının perde arkasını aralıyor.

MEDYASPOR ÖZEL

Önce olayların başlangıcına dönelim. Maçtan sonra Stadyumdan ayrılmak üzere hareket eden Galatasaray takım otobüsü etrafında, aralarında Fenerbahçelilerin de olduğu öğrenilen bir grup taraftar, otobüsün önünü kesip futbolculara tepki gösteriyor. Bir taraftarın Sabri'ye '6-0' işareti yapıp laf atmasının üzerine, otobüsten inen Sabri taraftarların arasında kalıyor ve ortalık birden karışıyor. Sabri'nin peşinden aşağı inen Galatasaraylı futbolcular, ortamı yatıştırıp Sabri'yi taraftarların arasından alıyorlar.

Bu olayda gözden kaçan ufak bir ayrıntı, aslında bize bir başka gerçeği gösteriyordu. Sabri otobüsten indikten sonra neredeyse bütün futbolcular otobüsten inip birbirleri etrafında kenetlenmesi, takımdaki birlik, beraberlik ve arkadaşlık ortamının hiç de geçen senelerdeki gibi olmadığının kanıtı gibiydi.

Hatırlanacağı gibi geçen sene Kadıköy'de oynanan maçta Bilica, Arda'nın üzerine yürüdüğünde sadece yanında iki Galatasaraylı vardı. Dün akşam oynanan maçta ise, bunun tam tersi bir görüntü çıkıyordu ortaya. Bilica dün yine kadıköy'deki maçta olduğu gibi Arda'nın üzerine yürümeye çalıştı. Ancak bu sefer sahada bambaşka bir Galatasaray gözümüze çarpıyordu. Hemen toparlanan Galatasaraylı futbolcular Bilica'yı anında püskürttüler. Futbolcular, otobüs olayında olduğu gibi aralarındaki sevgi ve berababerlik ortamını gözler önüne serdiler.

Galatasaray'ın dün akşam ezeli rakibi Fenerbahçe'ye mağlup olmasına rağmen takım olma yolunda atılan bu büyük adımlar, yeni sezon öncesi Galatasaray camiasını  oldukça sevindirdi.

Kaynak: Medyaspor

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #153 : 22.07.10, 17:56 »
Helal olsun. Hele sükür pozitif bir yazida gördük medyada.

« Yanıtla #154 : 22.07.10, 17:58 »
Helal olsun. Hele sükür pozitif bir yazida gördük medyada.

Yazanda Fenerbahçe yanlısı bir site. Daha doğrusu editörü Fenerbahçeli olan bir site diyelim.

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #155 : 22.07.10, 17:58 »

Ah o sırada Cana oyunda olacaktı...

Çevrimdışı Arkın Öz

« Yanıtla #156 : 22.07.10, 19:21 »
Arda ya sahip çıkalım arkadaşlar ,planlı,programlı saldırı başladı yine.
Geçen sene adamı ne hale getirdiler bu sene bu oyuna alet olmuyalım.
Medyanın nasıl olduğu belli her hangi bir futbolcu hakkında en ufak fikri geçtim adını bile bilmedikleri adamlar bu ülkede yorum yapıyor,hemde ülkenin en iyi yorumcusu olarak buna kendi transferleri de dahil.
Bu ülkede ardalar kolay yetişmiyor.Değerlerimize sahip çıkalım, Galatasaraylılık farkımız meydna çıksın...

Çevrimdışı Umut Karagül

« Yanıtla #157 : 23.07.10, 02:07 »
Alıntı
Erman Toroğlu ekranlara döndü   TÜRK futbolunun 1 numaralı yorumcusu Erman Toroğlu, 7 aylık ayrılığın ardından ekranlara döndü.

Toroğlu, yeni sezon için Kanaltürk ile anlaştı. Yıllarca Lig TV’deki ‘Maraton’ programında yaptığı yorumlarla efsaneleşen Erman Hoca’ya yeni kanalında, Ahmet Çakar ve Serhat Ulueren eşlik edecek. Erman Toroğlu, 2010-2011 sezonunun ilk haftasından itibaren Kanaltürk ekranlarında olacak.

Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar :D:D:D Yeni Sezonun en bomba transferi bu olmuş..Gülme krizine gireriz artık :D
« Son Düzenleme: 23.07.10, 02:07 Gönderen: Umut Karagül »

« Yanıtla #158 : 23.07.10, 14:08 »
Alıntı
Galatasaray'da sansür mü var!?
Hollandalı hocanın yönetim hakkındaki sözleri Türkçe'ye çevrilmedi...
Harry Kewell'ın Galatasaray TV'deki sözlerinin Türkçe'ye çevrilmemesi konuşulurken daha büyük bir tercüme skandalı patlak verdi.

Vatan'ın haberine göre Fenerbahçe ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında Hollandalı bir gazetecinin sorusuna Flemenkçe yanıt veren Frank Rijkaard'ın cevapları Mustafa Yücedağ tarafından Türkçe'ye çevrilmedi. Çevrilmeyen soru ve cevapların yönetim ve transfer ile ilgili olması kafada sansür şüphelerinin bir kez daha uyanmasına neden oldu.

Basın toplantısında çevrilmeyen soru ve cevap ise şöyle;

* Soru: “4-3-3 sisteminden bir vazgeçiş var sanki. Artık tekrar 4’lü orta sahaya mı döneceksiniz ya da farklı oyuncular mı almayı düşünüyorsunuz?”

* Cevap: “Bakın transferler hakkında konuşmak istemiyorum. Bu benim elimde olan birşey değil. Ben ne yapayım? Alırlarsa da alırlar, bu yönetimin bileceği bir iş. Eksiklerimiz var ve daha gayretli çalışmalıyız. Ayrıca oyun sistemini etkileyen eksiklerimiz de var. Mesela Kewell ve Baros gibi oyunculardan şu anda faydalanamıyorum. Evet, şu anda 4’lü orta sahaya geri döndük gibi. Ben de aslında 3’lü orta saha ile oynamak isterim. Ancak şu anda bunu yapacak oyuncu kadrosu elimde mevcut değil.”

Çevrimdışı Arda Özcan

« Yanıtla #159 : 23.07.10, 14:11 »

Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar :D:D:D Yeni Sezonun en bomba transferi bu olmuş..Gülme krizine gireriz artık :D

Erman Toroğlu, Ahmet Çakar ve Gökmen Özdenak süper üçlüsü :D Bu üçü olsa yeter, diğerlerinin müdahil olması gerekmez :D

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #160 : 23.07.10, 14:17 »
Gökmen Özdenak'ın yerine de Hıncal Uluç olsaymış yahu.. Bu ne böyle :D
İki hakem, ikisinin de egosu tavanlarda ve ikisi de arıza. Gerçi deli deliyi görünce sopasını saklarmış ama..

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #161 : 23.07.10, 14:20 »
Bunlardan biri mutlaka anlaşmayı bozar ve sezon sonuna kadar kanalda kalmaz. Yada birbirlerinin üstüne atlarlar.

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #162 : 23.07.10, 14:20 »
İki hakem, ikisinin de egosu tavanlarda ve ikisi de arıza. Gerçi deli deliyi görünce sopasını saklarmış ama..

Komedi filmi niyetine izletilebilir abi yurt dışında :D :)

Çevrimdışı Cem Behcet Abike

« Yanıtla #163 : 23.07.10, 14:38 »
Hepside bize salliyor.Hazirlikli olmak lazim. :D

Çevrimdışı Hakan Ekşi

« Yanıtla #164 : 23.07.10, 14:40 »
Bir tek Rıdvan Dilmen'i izlerdim oda artık sapıtmaya başladı doğru düzgün izlenecek spor programı kalmadı ülkede yahu...
« Son Düzenleme: 24.07.10, 10:02 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Arkın Öz

« Yanıtla #165 : 23.07.10, 14:48 »
Alıntı
YAKIŞMADI ARDA!..

Dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra Arda Turan'ın NTV Spor'u arayarak söyledikleri gözleri Galatasaray Kulübü'ne çevirdi...

Dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra Galatasaray kafilesiyle gurbetçiler arasında yaşanan tartışma, gurbetçilerin cep telefonlarıyla görüntüleri kaydetmesi sonucu milyonlara ulaştı.

Bu görüntüleri maçtan sonra ilk yayınlayan kanal ise NTV Spor'du... Gurbetçilerin üç-dört ayrı telefonundan gelen görüntüleri Burcu Esmersoy'un programında yayınlamasından bir süre sonra rejiyi Arda Turan aradı.

"Böyle gergin bir maçta bunlar olabilir, ancak İstanbul'a taşınmasın" diyerek görüntüler üzerine yatıştırıcı yorumlar yapan Burcu Esmersoy, bu gelişmeyi Twitter sayfasında "Arda arayarak bize küfretti" diyerek duıyurdu.

Arda Turan'ın görüntülerin yayınlandığını öğrendikten sonra NTV Spor'un rejisini aradığı ve "Neden bunları yayınlıyorsunuz" diyerek küfrettiği iddia ediliyor.

İŞTE PROGRAMA KONU OLAN O GÖRÜNTÜLER..

SONRA

Alıntı
ARDA, BURCU ESMERSOY'A KÜFRETTİ Mİ?

Burcu Esmersoy, dün Medyatava'da yer alan "Arda, Esmersoy'a küfür mü etti" haberine twitter üzerinden yanıt verdi.

Burcu Esmersoy twitter'ında olaya şöyle açıklık getirdi:

"Tüm yanlış anlaşılmaları önlemek için bunu altını çizerek söylemek istiyorum. Arda Turan şahsıma kesinlikle küfretmemiştir."

"Sosyal medyada neyin paylaşılıp neyin paylaşılmaması gerektiği konusunda önemli bir ders aldım. Kırdığım tüm insanlardan özür diliyorum."

Kaynak : Medyatava

BU NASIL GAZETECİLİK, ÖNCE MANŞETTEN ÇAMUR AT İZİ KALSIN.SONRA YİNE KENDİ KENDİNİZE KENDİ HABERİNİZİ YALANLIYORSUNUZ
ASIL SİZE YAKIŞMADI MARATON...

*Düzenleme: Tamami büyük ve kalin harflerle yazmak yasaktir. Lütfen Forum Kurallarini okuyunuz.
« Son Düzenleme: 23.07.10, 15:00 Gönderen: Ferhat Yüksel »

Çevrimiçi Aykut Akmercan

« Yanıtla #166 : 23.07.10, 15:01 »

Ömer Çavuşoğlu 'da düşünülebilir :D Gerçekten komedi yahu.

Çevrimdışı Hakan Ekşi

« Yanıtla #167 : 23.07.10, 15:09 »
Bu medya hakkaten abarttı ama. Yalan yanlış haberleri yap bi özür dile kapansın olacak işmi yahu, bu adamlar kafadan haber yapıyor sureklı bunların bi ceza mekanizması filan yokmudur? bişeyler yapılması lazım bence. İyice sinir olmaya başladım spor gazeteside almıyorum artık ve onların sitelerinede girmiyorum. 1-2 siteye giriyorum gerçi onların haberleride o gazetelerden kopyala yapıştır yapıyorlar ama başka haberdar olacak yerde yok. Çok sıkıldım bu tür haberlerden.. :I

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #168 : 23.07.10, 15:17 »
Arkadaşlar son zamanlarda Galatasaray'ın yükselişini durdurmak için uygulanan çok kötü niyetli ve bence planlı bir kampanya yürütülmekte. Bakın stadımız bitiyor, takımımız kendini toparlıyor, borçlarımız azalıyor, Gsmobile, Gsbonus gibi yeni gelir kalemlerimiz oluştu, sponsorluklar arttı, şirket birleşmesi gerçekleşti, Riva konusunda ilerleme var vs. Bütün bunlar üzerine bazı çevreler Galatasaray'ın 2-3 sene içerisinde çok büyüyeceğini ve bunun önünü alamayacaklarını gördüler ve Galatasaray'ımızı durdurmaya, yavaşlatmaya çalışıyorlar. Bizim elimizden geldiğince takımımızın, kulübümüzün yanında durmamız gerek. Her koşulda onlara destek olmalıyız. Şu anda bir geçiş dönemindeyiz ve önümüz çok açık.

Çevrimiçi Şahin Caferli

« Yanıtla #169 : 23.07.10, 15:48 »
Arkadaşlar son zamanlarda Galatasaray'ın yükselişini durdurmak için uygulanan çok kötü niyetli ve bence planlı bir kampanya yürütülmekte. Bakın stadımız bitiyor, takımımız kendini toparlıyor, borçlarımız azalıyor, Gsmobile, Gsbonus gibi yeni gelir kalemlerimiz oluştu, sponsorluklar arttı, şirket birleşmesi gerçekleşti, Riva konusunda ilerleme var vs. Bütün bunlar üzerine bazı çevreler Galatasaray'ın 2-3 sene içerisinde çok büyüyeceğini ve bunun önünü alamayacaklarını gördüler ve Galatasaray'ımızı durdurmaya, yavaşlatmaya çalışıyorlar. Bizim elimizden geldiğince takımımızın, kulübümüzün yanında durmamız gerek. Her koşulda onlara destek olmalıyız. Şu anda bir geçiş dönemindeyiz ve önümüz çok açık.

Doğru. Ama maalesef camia içinde birlik yok. Eski yöneticiler, eski futbolcular, yönetimle arası iyi olmayan gazeteciler salladıkca sallıyor. Bu durumun bir şekilde önüne geçmek lazım. Çünkü şampiyonluklar, büyük başarılar sinerji oluşturulmadan gelmez. 

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #170 : 23.07.10, 15:59 »
Yunanistan'da Futbolcular'in hakkini savunan bir kurulus var. Her Futbolcu oraya üye olmak istiyorsa yillik ufak bir meblag ödüyor. Oyuncular hakkinda medya'da cikan asparagas haberler oldugunda o kurulus devreye giriyor ve hakkini savunuyor. Gerektiginde tazminat davalari aciliyor. Türkiye'de de böyle bir sistem olmus olsa medya ancak böyle dize gelir.

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

« Yanıtla #171 : 23.07.10, 16:05 »
Medyanın bu tavrında hepimizin payı var. Çoğu zaman üşenip bir protesto maili atmıyoruz. Bir mailden ne olur, zaten okunmuyor diyoruz. Bir kişi bir mail olarak düşünülmemeli bu konu. Gözlerimle gördüğüm bir olaydır. Sıradan bir stajerin pazarlama müdürünü şikayet ettiği mail konuyu holdingin ilgili kişilerden savunma istemesine kadar götürmüştür.

Çevrimdışı Arkın Öz

« Yanıtla #172 : 23.07.10, 16:13 »
Medyanın bu tavrında hepimizin payı var. Çoğu zaman üşenip bir protesto maili atmıyoruz. Bir mailden ne olur, zaten okunmuyor diyoruz. Bir kişi bir mail olarak düşünülmemeli bu konu. Gözlerimle gördüğüm bir olaydır. Sıradan bir stajerin pazarlama müdürünü şikayet ettiği mail konuyu holdingin ilgili kişilerden savunma istemesine kadar götürmüştür.

Çok haklısınız en azından birlik bile olamıyoruz.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #173 : 23.07.10, 22:58 »
Alıntı
Fenerbahçe işin tadını kaçırdı!

Fenerbahçe çok kötü bir şey yaptı.
İki takım arasındaki maçların önemini azalttı. Biz Galatasaraylıları rahatlattı.
Şaka yapmıyorum.
Galatasaray-Fenerbahçe dostluk(!) maçını Galatasaraylılar Derneği’nde izledim.
Selçuk oyundan atıldığında Galatasaraylıların yorumu şu oldu: “Bunlar bizi 10 kişi ile bile yenerler.”
Nitekim öyle oldu.
Galatasaray tek kale oynadığı maçı kaybetmeyi başardı.
Ama ilginçtir, Galatasaraylılardan hiçbiri üzülmedi.
Şaka yapmıyorum.
Kimse umursamadı bile.
Bundan birkaç sene önce olsa, Galatasaray, Fenerbahçe maçını kaybetse, millet yemeden içmeden kesilir, yemekler masada kalır, ortalığı derin bir keyifsizlik, tatsızlık bürürdü.
Ama bu kez öyle olmadı.
Maç bitti. Millet biraz Galatasaray’a kızdı. Sonra herkes muhabbetine döndü.
Çünkü Fenerbahçe’ye yenilmek, Galatasaraylılar arasında vakayı adiyeye dönmüştü.
Hep olan ve pek de önemsenecek bir şey değildi.
Eve döndüğümde ben bile maçı hatırlamıyordum.
Normalde uykum kaçar, sinirden uyuyamazdım.
Hiç öyle olmadı.
Yattım uyudum.
Sabah da hiç sinirli uyanmadım.
Fenerbahçeliler bile benimle dalga geçmediler. Çünkü onlar da artık sıkıldılar bizimle dalga geçmekten.
Yazık oldu.
Ben Fenerbahçe’nin yerinde olsam, arada bir Galatasaray’a yenilirim.
Çünkü böyle olunca işin tadı kaçıyor.
Gerçekten.

Fatih Altaylı

Bu adam, artık sınırları zorlamaya başladı. Eskiden üstü kapalı yaptığı eleştirileri yerine, artık aleni bir şekilde resmen alay ediyor. Bu hakkı kendinde nasıl buluyor, tüm bunlara nasıl cüret edebiliyor ve kulüp hala neden bir yaptırımda bulunmuyor anlamıyorum.

Çevrimiçi Şahin Caferli

« Yanıtla #174 : 24.07.10, 09:04 »
Bu adam, artık sınırları zorlamaya başladı. Eskiden üstü kapalı yaptığı eleştirileri yerine, artık aleni bir şekilde resmen alay ediyor. Bu hakkı kendinde nasıl buluyor, tüm bunlara nasıl cüret edebiliyor ve kulüp hala neden bir yaptırımda bulunmuyor anlamıyorum.

İşte benim dikkat çekmek istediğim durum bu. Adam Galatasaray lisesi mezunu, eski 2. başkan. Elinde ülkenin en önemli medya kuruluşlarından biri var. Ne acıdır ki bizim bu has Galatasaray'lımız elindeki imkanları kendi kulübü aleyhine kullanıyor. Maalesef Adnan Polat'a muhalif olan Galatasaray'lılar kantarın topuzunu kaçırarak kulübü yıpratıcı açıklamalarda ve davranışlarda bulunmaktan çekinmiyor. Tunelin ucundaki ışık gözüktüğü için her kes "Adnan Polat'a yedirmeğiz" havasında.   
« Son Düzenleme: 24.07.10, 09:06 Gönderen: Şahin Caferli »

ScoutGS ForumGalatasarayGalatasaray 2010-2011 Medyametre