ScoutGS ForumGalatasarayGalatasaray Galatasaray Futbol Akademisi

Gönderen Konu: Galatasaray Futbol Akademisi  (Okunma sayısı 58394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erkan Menderesoğlu

Ynt: Galatasaray Futbol Akademisi
« Yanıtla #1425 : 16.01.12, 18:08 »
Silmesi pek bir şey ifade etmez, önemli olan düşünceleri, yazılar silinebilir ama düşünceler kolay kolay değişmez, umarım o hastalıklı düşünce yapısına yakalanmaz.

Çevrimdışı Enes Altan

« Yanıtla #1426 : 16.01.12, 18:27 »
Ne yazdigini paylasabilirmisiniz ?

Çevrimdışı Emre Kaan

« Yanıtla #1427 : 16.01.12, 20:09 »
Berk Yıldız şöhreti sevdi sanırım. Durmadan her olaya yorum yapma telaşında, aman diyorum..

Çevrimdışı Doruk Canti

« Yanıtla #1428 : 16.01.12, 20:17 »
Daha 16 yasina 7 gun once girmis birisi Berk bence abartmayalim arkadaslar ve abiler. ;) Ben o yaslarda neler yapiyor ve diyordum sizde bugununuz ile ayni miydiniz?

« Yanıtla #1429 : 16.01.12, 20:26 »
Biraz abartmıyor musunuz sizce de?

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #1430 : 16.01.12, 20:28 »
Ne demiş arkadaslar?

Çevrimdışı Özer Yalçın

« Yanıtla #1431 : 16.01.12, 20:30 »
Biraz abartmıyor musunuz sizce de?

A olur mu Emre kardeşim. Kendi öz evlatlarımızı bitirmeye eleştirmeye çok meraklıyızdır biz. Hatırlamıyor musun Semih' in ağzından kaynak gösterilmeden yazılan bir haberde bile bizim forum da dahi neler yazılmıştı.

Sonra yıllardır futbolcu çıkartamıyoruz diye dövüyoruz. Ben de futbolcu olsam çıkmam arkadaş.

Adı özerinde 16 yaşında çocuk bu. Eğitilmesi öğrenmesi gerekiyor. Yanlışı hatası tabiki olacak.

Çevrimdışı Emre Kaan

« Yanıtla #1432 : 16.01.12, 20:59 »
Daha 16 yasina 7 gun once girmis birisi Berk bence abartmayalim arkadaslar ve abiler. ;) Ben o yaslarda neler yapiyor ve diyordum sizde bugununuz ile ayni miydiniz?

Biz küçükken Galatasaray altyapısın da oynamıyorduk ama, yani olayın bizim küçüklüğümüz ile alakası yok. :) Milyonlarca taraftarı olan bir yere ait değildik biz, kusura bakmasınlar da özgürlüğün olmadığını anlamaları lazım. Şu bilinçte olmak lazım. Ve bence Berk Yıldız kesinlikle şöhreti sevdi sürekli anketler yapıyor, özlü sözler vs, sıcak olaylarla ilgili bol ünlemli yorumlar, yavaş bence. :)

Çevrimdışı Erdem Karakuş

« Yanıtla #1433 : 16.01.12, 23:33 »
16 yaşında çocuk, ilgilden alakdan elbet hoşlanacak :)
Hocalar kulağını çekerler, sesi kesilir biraz. Bu işlerde biraz da yaşı büyük olanların uyarması lazım, 16 yaşında çocuktan fazla şeyler beklememek lazım.

Çevrimdışı İsa Karatoy

• FC
« Yanıtla #1434 : 17.01.12, 09:05 »
16 yaşında çocuk, ilgilden alakdan elbet hoşlanacak :)
Hocalar kulağını çekerler, sesi kesilir biraz. Bu işlerde biraz da yaşı büyük olanların uyarması lazım, 16 yaşında çocuktan fazla şeyler beklememek lazım.

Bence de, eğer hocaları, abileri işi şimdiden sıkı tutarlarsa ileride sorun olmaz. "Ağaç yaş iken eğilir"

Herkes kendi hayatını bir düşünsün 16 yaşında yaptıklarınız arasında pişmanlık duyduğunuz şeyler yok mu? Benim var şahsen..

Çevrimdışı Ali Şahbaz

« Yanıtla #1435 : 22.01.12, 15:45 »
Bugün u16 maçında Berk'i birazcık izleme fırsatım oldu sağ kanatta görev verdi hoca pek varlık gösteremedi ama hızlı ve yırtıcı kaptırdığı topları da kovalıyo genelde.Şu diğer açık oynayan çocuk İsmail'i beğendim akıllı işler yaptı iyiydi baya Turgutluspor'da oynuyormuş .
« Son Düzenleme: 22.01.12, 15:45 Gönderen: Ali Şahbaz »

Çevrimdışı Emre Fisek

« Yanıtla #1436 : 22.01.12, 16:35 »
Bugün u16 maçında Berk'i birazcık izleme fırsatım oldu sağ kanatta görev verdi hoca pek varlık gösteremedi ama hızlı ve yırtıcı kaptırdığı topları da kovalıyo genelde.Şu diğer açık oynayan çocuk İsmail'i beğendim akıllı işler yaptı iyiydi baya Turgutluspor'da oynuyormuş .

Ben bizim takımdan sadece İsmail'i beğendim. Baya iyi işler yaptı ama çok gereksiz 2-3 top kaybetti.

Berk Yıldız'ı hiç ama hiç beğenmedim. Şu anda tek göze batan özelliği hızlı olması.
Fizik olarak yaşıtlarından da güçsüz göründü.

1 maçla karar verilmez tabiki, ama bu maç için görüşlerim bunları.

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

« Yanıtla #1439 : Dün, 13:38 »
Geçmiş olsun, forumda çok beğenilen bir oyuncuydu. Bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle.

Alıntı
Geçmiş Olsun Sadık Çiftpınar

A2 Takımımızın, A2 Ligi 1. Grup son hafta maçında dün Manisaspor ile oynadığı müsabakada aldığı darbe nedeniyle kafa travması geçiren ve buna bağlı olarak kısa süreli şuur kaybı yaşayan oyuncumuz Sadık Çiftpınar, saha içinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Aynı zamanda burnunda bir kırık meydana gelen genç oyuncumuz, bu kırık nedeniyle bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçirdi.

Oyuncumuza geçmiş olsun diyor, en kısa sürede iyileşmesini temenni ediyoruz.

http://www.galatasaray.org

Çevrimdışı Özer Yalçın

« Yanıtla #1440 : Dün, 13:41 »
Geçmiş olsun, forumda çok beğenilen bir oyuncuydu. Bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle.

Geçmiş olsun. Ben hiç izlemedim ama Yavuz abi epey ümitliydi bu kardeşimizden.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #1441 : Dün, 14:18 »
Geçmiş olsun Sadık, umarım bir an evvel formana kavuşursun.

Çevrimdışı Doruk Canti

« Yanıtla #1442 : Dün, 17:43 »
Gecmis olsun Sadik'a gercekten cok kotu olmus. Benim de cok umutlu oldugum bir oyuncu kendisi. Benzer bir sakatligi 3 sene evvel Semih Kaya'da gecirmisti. ;) En iyi sekilde sahalara donup 2-3 yil sonra Semih'i Manchester United'a 25 milyon avroya sattigimizda yeni stoperimiz olacaktir.

ScoutGS ForumGalatasarayGalatasaray Galatasaray Futbol Akademisi