0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz abartmıyor musunuz sizce de?
Daha 16 yasina 7 gun once girmis birisi Berk bence abartmayalim arkadaslar ve abiler. Ben o yaslarda neler yapiyor ve diyordum sizde bugununuz ile ayni miydiniz?
16 yaşında çocuk, ilgilden alakdan elbet hoşlanacak Hocalar kulağını çekerler, sesi kesilir biraz. Bu işlerde biraz da yaşı büyük olanların uyarması lazım, 16 yaşında çocuktan fazla şeyler beklememek lazım.
Bugün u16 maçında Berk'i birazcık izleme fırsatım oldu sağ kanatta görev verdi hoca pek varlık gösteremedi ama hızlı ve yırtıcı kaptırdığı topları da kovalıyo genelde.Şu diğer açık oynayan çocuk İsmail'i beğendim akıllı işler yaptı iyiydi baya Turgutluspor'da oynuyormuş .
Geçmiş Olsun Sadık Çiftpınar A2 Takımımızın, A2 Ligi 1. Grup son hafta maçında dün Manisaspor ile oynadığı müsabakada aldığı darbe nedeniyle kafa travması geçiren ve buna bağlı olarak kısa süreli şuur kaybı yaşayan oyuncumuz Sadık Çiftpınar, saha içinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı.Aynı zamanda burnunda bir kırık meydana gelen genç oyuncumuz, bu kırık nedeniyle bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçirdi.Oyuncumuza geçmiş olsun diyor, en kısa sürede iyileşmesini temenni ediyoruz.http://www.galatasaray.org
Geçmiş olsun, forumda çok beğenilen bir oyuncuydu. Bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle.