ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal

Gönderen Konu: #19 Mehmet Batdal  (Okunma sayısı 11967 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
Ynt: Mehmet Batdal Galatasaray'da
« Yanıtla #75 : 24.05.10, 10:15 »
@ Selcuk,

Halil ve Hamit´in hastalikli kardesleri var, ayrilmak istemiyorlar yanindan, en az biri basinda durmali.

Bunların hasta olan kardeşleri olduğunu bilmiyordum. Az önce Transfer haberleri bölümünde ikisinin birlikte gelebilme ihtimali daha fazla olur diye hayal kuruyordum.
Olmadı bu şimdi.  :\

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #76 : 24.05.10, 10:19 »
Anlamadığım Almanya Türkiyeden daha mı iyi.Getirsinler kardeşlerinide İstanbula.Günlük güneşlik memleket.Almanyada 9 ay yağmur yağıyo güneşi bile zor görüyorlar.Bence hasta biri için İstanbul çok güzel bir yer.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #77 : 24.05.10, 10:24 »
Sabri bugun bu sekilde performans gosteriyorsa Rijkaard ve sistem sayesindedir, haksizlik yapmayalim..
Hiç alakası yok..Keita eğer uyarılsa idi zamanında Sabri 10 kat daha büyük performans gösterebilirdi..Rijkaard dönemi 1 adam yok yüksek performansı olan

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #78 : 24.05.10, 13:23 »
Tanburacı' nın ağzından Mehmet Batdal..

http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/8204/?ref=AYOT

« Yanıtla #79 : 24.05.10, 15:04 »
Tanburacının yanında çömezler var bunların ağzından yazı yazıyor pek itibar etmeyin

Çevrimiçi Ilkay Çam

« Yanıtla #80 : 24.05.10, 15:07 »
Abi yanliz baya olumlu seyler yazmis. :)

« Yanıtla #81 : 24.05.10, 15:08 »
Zaten onu diyorum,abartır :) Transfer döneminde defour u önerdi kendisi,bir kaç maçını izlemişmiş :)

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #82 : 24.05.10, 15:48 »
Osman Tanburacı her zaman iyi şeyler yazar. Yapılan her hamle doğrudur ve sürekli yönetimi destekler.

Burak Fındık

« Yanıtla #83 : 24.05.10, 18:36 »
Osman Tanburacı her zaman iyi şeyler yazar. Yapılan her hamle doğrudur ve sürekli yönetimi destekler.

Osman Tanburacı Osman Şenher gibi çok pozitif bir adam Arda, Barış bunlar çok iyi çocuklar modunda :D

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #84 : 24.05.10, 18:56 »
Siz burada yazilanlara bakin. Hakan abi´de Oguzhan abi´de güzel seyler yazdilar. Ben tanimadigim icin ne pozitifim nede negatif. Bekleyelim görelim. Bedavaya potansiyeli olan bir adam aldik. Ha üstüne sisirirsek cocugu suclayamam, ama firsatini bulur kullanamazsa ozaman olmaz . Ama benim icimde güzel bir his var. 4-4-2ye dönecegiz ve bunda Mehmetin önemli rolü olacak gibime geliyor. Eger Oguzhan abi´nin bahsettigi gelisimine bu sene devam ederse yani " Galatasaraya kapagi attim, oldum ben" demezse, ozaman  iyi isler cikarabilir.

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #85 : 26.05.10, 13:50 »
Alıntı
Galatasaray'da Başkan Adnan Polat'ın özel talimatıyla Bucaspor'dan bedelsiz transfer edilen Mehmet Batdal'ı eski hocalarına anlattı.
24 yaşındaki golcü oyuncunun Buca'da ve Ümit Milli Takım'da teknik adamlığını yapan Özcan Kızıltan, Hami Mandıralı ve Sait Karafırtınalar, Cim-Bom'un hedefi 12'den vurduğunu ifade ettiler.

2005 yılına kadar stoper oynayan ve bir Çanakkale Dardanel maçında forvetteki performansıyla hayatı değişen Mehmet Batdal'ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan hocalar, “Yeni Hakan Şükür” olarak lanse edilen genç oyuncunun oyun yapısı ve fiziğiyle Barcelonalı Zlatan İbrahimoviç'e benzediğini dile getirdiler. İşte üç teknik adamın görüşleri:

Özcan Kızıltan (Bucaspor)

Galatasaray Mehmet Batdal'ı alarak doğru bir iş yaptı. 1.96 boyunda ve önemli özellikleri olan bir forvet. Güçlü ve iri fiziğine karşın atletik. Sol ayağını çok iyi kullanıyor, adam eksiltmede de sorun yaşamıyor. Bugün böyle bir oyuncuyu dışardan almaya çalışsanız rahat 10 milyon dolar verirsiniz. Bucaspor'un, Süper Lig'e yükselmesinde başroldeki isimlerden biri. Rijkaard, onu tanımaya başladıktan sonra faydalanmasını da bilecektir. Galatasaray'ın, İbrahimoviç'i neden olmasın?

Sait Karafırtınalar (Buca Altyapı)

İyi bir golcü adayı. O fizikte bir forvet oyuncusu her takımın ihtiyacıdır. Ama Hakan Şükür'ün veliahtı olarak görmek doğru olmaz. Geniş alanda farkını hissettirir. 2005'e kadar stoper oynaması, onun adına bir dezavantaj. Mehmet'i, İbrahimoviç'e benzetmek doğru. Gelişimini tamamlamış diyemeyiz. Oyun bilgisini geliştirirse o zaman dünya futbol piyasasında bile adından söz ettirebilir. Rijkaard'ın hocalığını yaptığı ve üst düzey oyuncuların forma giydiği bir takımda Mehmet rahat vites yükseltir. Kesinlikle Jo'dan iyi bir futbolcu. Gelişime ve öğrenmeye açık. Kısa süreli santrfor bilgisiyle buraya kadar geldi.

Hamit Mandıralı  (Ümit Milli Takım)

Türkiye standartlarının üzerinde bir fiziği var. Kuvvetli, gol bölgelerinde özellikle sol ayağını iyi kullanıyor. Şimdi Süper Lig'de ve Galatasaray'da oynayacak. Daha çok çalışır ve kendini geliştirirse uzun yıllar Milli Takım'a da hizmet edecektir.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #86 : 26.05.10, 14:57 »
Alıntı
2005 yılına kadar stoper oynayan ve bir Çanakkale Dardanel maçında forvetteki performansıyla hayatı değişen Mehmet Batdal'ın... 

Hangi yönden baksak çok iyi bir transfer, stoper konusunda en çok sakat veren takımız.  Kewell'dan sonra sürpriz stoper olarak ilk yazılcak isim de Mehmet Batdal olucak..

Çevrimdışı Birkan Alkaya

« Yanıtla #87 : 26.05.10, 16:26 »
Valla ben anlamıyorum, umut etmek başka birşey, gerçekleri söylemek başka birşey. Sanki premier ligde atmış 16 golü. Sanki şampiyonlar liginde asistler yapmış. 24 yaşına gelmiş bu adam.Genç sayılmaz.Hayatında ilk kez, bu sene, bu kadar maç oynayabilmiş.Daha önce nerdeymiş.Kimse bana şanssızlıklar,sakatlıklar hoca faktörleri falan demesin. Hakan Şükür örneği verenler var.Hakan Galatasaray'a gelmeden önce Sakarya ve Bursa'da zaten kendini kanıtlamıştı. Çok maç oynamıştı. Bu transfer tamamen risk. Tamamen ya tutarsa mantığıyla yapılmış bir transfer.Bu transfer beni mutlu etmedi.

« Yanıtla #88 : 26.05.10, 21:57 »
Hangi yönden baksak çok iyi bir transfer, stoper konusunda en çok sakat veren takımız.  Kewell'dan sonra sürpriz stoper olarak ilk yazılcak isim de Mehmet Batdal olucak..
Yok Çağlar olur

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #89 : 26.05.10, 23:15 »
Hakan Şükür, Sakarya'da 3 yılda 10 gol, Bursaspor'da 2 yılda 11 gol atmıştı.
Hakan Şükür kendini ispatlamamıştı ama Piontek ve Fatih Terin onu milli takıma aldı.
Olimpik milli takımda iyi maçlar çıkarttı.
Yurdeşen Karahasan 1 gece de aldı geldi.
Kalli, ısrarla üstünde durdu.
Hakan Şükür, kendini Galatasaray'da oynadığı bunca yıl, bunca seneye rağmen, attığı bu kadar gole rağmen bile bazı taraftarlar için kendini ispat edemedi. Fatih Terim için denilen onun içinde denildi.

'' Hagi olmasaydı !!! ''
« Son Düzenleme: 26.05.10, 23:16 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #90 : 26.05.10, 23:32 »
Ya Hakan nereden hatırlattın şimdi Yurdeşen Karahasan'ı :D

Koyacaksın şimdi onu Adnan Sezgin'in yerine.. Hamit'e, Nuri'ye, Gökhan'a, Sercan'a falan boş mukaveleye imza attıracak :D

Çevrimdışı Birkan Alkaya

« Yanıtla #91 : 30.05.10, 17:21 »
Hakan Şükür, Sakarya'da 3 yılda 10 gol, Bursaspor'da 2 yılda 11 gol atmıştı.
Hakan Şükür kendini ispatlamamıştı ama Piontek ve Fatih Terin onu milli takıma aldı.
Olimpik milli takımda iyi maçlar çıkarttı.
Yurdeşen Karahasan 1 gece de aldı geldi.
Kalli, ısrarla üstünde durdu.
Hakan Şükür, kendini Galatasaray'da oynadığı bunca yıl, bunca seneye rağmen, attığı bu kadar gole rağmen bile bazı taraftarlar için kendini ispat edemedi. Fatih Terim için denilen onun içinde denildi.

'' Hagi olmasaydı !!! ''

Ancak şuda bir gerçek Hakan Şükür 19 yaşında süper ligde( eskiden 1.lig idi) oynuryodu, her yaş kategorisinde milli olmuştu. Mehmet Batdal 25'inden gün alacak ama yeni süper lig seviyesine çıkıcak.

« Yanıtla #92 : 30.05.10, 17:57 »
Batdal'ın bugüne kadar oynayamamasının tek nedeni 2 milyon dolar olan bonservisi..Buca onu pazarlamak için kiralık formullerini denedi ama bedavaya gitti :)

Çevrimiçi Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #93 : 30.05.10, 18:38 »

Sans bulursa bir seyler yapacagini düsünüyorum, goller atar bu cocuk.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #94 : 30.05.10, 18:45 »
Sans bulursa bir seyler yapacagini düsünüyorum, goller atar bu cocuk.

Golleri hangi maçlarda atacağı önemli..

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #95 : 31.05.10, 04:04 »
Atsinda, hangi mac olursa olsun. Onun isi simdilik kücük maclarda gol atmak. Büyük maclari kurtarmalari icin bazilarina milyon dolarlar döküyoruz. Onlar o maclarda atsin bir zahmet.

Çevrimiçi Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #96 : 31.05.10, 07:35 »

Kupa maclarinda falan gol atsin yeter, forvetlerin sakatliklari yüzünden belimizi dogrultamadik gecen sezon.

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #99 : 11.06.10, 22:23 »
Alıntı
Mehmet Batdal hakkında bilmeniz gereken 10 şey
Galatasaray’ın bu sezon Bucaspor'dan transfer ettiği forvet Mehmet Batdal ile ilgili bilmeniz gereken 10 şey...

1. İlkokul 5. Sınıfta katıldığı bir futbol turnuvası sonrasında, 13 yaşında Bucaspor altyapısına adım attı. Bu takımda geçirdiği 5 sezonun ardından 2005 yılında Bucaspor profesyonel takımına yükseldi. İlk sezonunda sadece 2 gol atabildi.

2. Bucaspor altyapısında 2 sezon stoper oynayan Batdal, bir maç öncesi forvette sıkıntı yaşayan teknik direktörüne ‘hocam bu maçta ben forvet oynayayım’ demiş ve hocası de kısarak ‘geç oyna o zaman’ demişti. O maçta 2 gol atıp 2 de asist yapan Mehmet, o günden bu yana forvet olarak oynuyor. Ve her fırsatta altyapıda forvetten çok stoper olarak eğitim aldığını belirtiyor.

3. Kariyerinde Bucaspor ve milli forma dışında 5 ay gibi kısa bir süre Altay forması da giyen Batdal, 2007-2008 sezonunun ikinci yarısını Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay’da geçirmiş ve sadece 1 gol atabilmişti.

4. Futbola başladığı ilk günden beri uzun boyu ve tekniği ile dikkat çeken Mehmet Batdal, 13 defa milli oldu. İlginç olan ise Batdal’ın sadece U-21 milli takımlarda görevler almış olması. Genç santrfor U-21 milli takım dışında başka hiçbir kategoride görev almadı.

5. Bucaspor ile Bank Asya 1. Lig’deki ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan Mehmet Batdal, geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig’de en fazla gol atan ikinci Türk futbolcuydu.  16 gol atan genç oyuncu, Emmenike ile beraber ligin en golcü ikinci oyuncusu oldu.

6. İki defa profesyonel şampiyonluk sevinci yaşayan başarılı oyuncu, Bucaspor ile bir defa 2. Lig ve bir defa da Bank Asya 1. Lig şampiyonluğu yaşadı.

7. Süper Lise mezunu olan genç santrfor aynı zamanda Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu.

8. Mehmet Batdal, küçüklüğünden beri Hakan Şükür ve Zlatan İbrahimoviç’e hayranlık duyuyor ve İbrahimoviç’e benzetilmekten büyük mutluluk duyuyor.

9. İspanya ve İngiltere liglerinde oynamayı hayal eden Batdal’ın diğer hedefleri İstanbul’dan bir takıma transfer olmak ve A milli takıma yükselmek. Galatasaray’a transfer olarak büyük bir hayalini gerçekleştiren Batdal, artık diğer hayallerine ulaşmak için çabalayacak.

10. Ümit milli takımla bir maç öncesi seremonide o hafta şehit düşen askerleri istiklal marşı sırasında asker selamı vererek anmaya karar veren oyuncular arasında en çok dikkat çeken Batdal olmuştu. Diğer 10 oyuncu sağ elleriyle asker selamı verirken Batdal sol eliyle asker selamı vermiş, basında alay konusu olmuştu.

Hüseyin Ataş, Goal.com

Batdal'dan ben cok ümitliyim. Galatasaray'a gelen yerli golcüler devamli dikis tutmustur. Arif Erdem, Hakan Sükür, Ümit Karan, Hasan Kabze vb. Galatasaray'a uzun yillar hizmet edecegini düsünüyorum.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal