ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal

Gönderen Konu: #19 Mehmet Batdal  (Okunma sayısı 11972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

Ynt: Mehmet Batdal Galatasaray'da
« Yanıtla #50 : 20.05.10, 17:13 »
Batdal'ın top tutma özelliği var zaten..Ayağına top da yakışıyor..Attığı gollerin çoğunu üstün fiziğiyle atan bir adam zaten..Ama hep dediğim gibi hareket kazanmalı..Bu yıl geçmişe nazaran geliştiği (özellikleri şutları) ortada

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #51 : 20.05.10, 17:48 »
Alıntı
Profesyonel oyuncu Mehmet Batdal ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.Sözleşme bedeli olarak oyuncuya
2010-2011 sezonu için 750.000 TL sabit transfer ücreti, 8.000 TL maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 750.000 TL sabit transfer ücreti, 9.000 TL  maç başı ücreti,
2012-2013 sezonu için 750.000 TL sabit transfer ücreti, 10.000 TL  maç başı ücreti ödenecektir.

Borsa açıklaması.

Çevrimdışı Birkan Alkaya

« Yanıtla #52 : 21.05.10, 15:51 »
Benim anlamadığım oyuncu yetiştirme yada sakat oyuncuları futbola kazandırma merkezi mi Galatasaray?. Nedense yapılan transferler ''ya tutarsa'' mantığıyla yapılıyor.Bir de hazır oyuncu alalım ya. Mehmet Batdal nedir yani?Kimdir? 1 sezonluk performansa göre adam alınacaksa vay halimize.Hayatında ilk kez düzenli oynama şansını yakalamış, o da Bucasporla!!

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #53 : 22.05.10, 07:49 »
Benim anlamadığım oyuncu yetiştirme yada sakat oyuncuları futbola kazandırma merkezi mi Galatasaray?. Nedense yapılan transferler ''ya tutarsa'' mantığıyla yapılıyor.Bir de hazır oyuncu alalım ya. Mehmet Batdal nedir yani?Kimdir? 1 sezonluk performansa göre adam alınacaksa vay halimize.Hayatında ilk kez düzenli oynama şansını yakalamış, o da Bucasporla!!

Yerli olarak kimi almamizi onerirdin o mevkiye.

« Yanıtla #54 : 23.05.10, 14:24 »
Mehmet Batdal gibi bir adam yok bizim altyapımızda..İzlemeden eleştirmeyelim artık.Bu arada Tesislerde kalacakmış ev tutmayacakmış.Bravo çocuk

« Yanıtla #55 : 23.05.10, 14:30 »
Bu arada maç sonu konuşmalarını Mustafa Sarptan sonra yapabilecek 2.kişiyi de bulduk..Ben bu kadar düzgün konuşan biroyuncu bilmiyorum

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #56 : 23.05.10, 14:34 »
Bu arada maç sonu konuşmalarını Mustafa Sarptan sonra yapabilecek 2.kişiyi de bulduk..Ben bu kadar düzgün konuşan biroyuncu bilmiyorum
Üniversite öğrencisi ya da mezunu diye biliyorum. Onun etkisidir :D

Sporcu da kültür de olmalı zaten.

« Yanıtla #57 : 23.05.10, 14:35 »
Evet hakkında yazarken özellikle buna değinmiştik.Düzgün bir çocuk

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #58 : 23.05.10, 19:03 »
Birde söyle birsey var, Emenike´yi baya öneren cikti forumda, ayni gol sayisindaki Mehmet Batdala burun kiviriyor hemen hemen ayni kisiler. Ben hic izlemedim yorum yapamam, insallah isimize yarar, Jo´dan verimsiz olacagini sanmiyorum. Gönül isterdi tabi forvet 4lümüz Halil,Baros,Pektemek,Semih olsun. Ama Halil bizi tercih etmeyecegine göre Mehmet Batdal ile yola devam edecegiz.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #59 : 23.05.10, 19:06 »
Hamit'i hadi anlıyorum da Halil niye bizi tercih etmez acaba?

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #60 : 23.05.10, 19:08 »
Ben Hakan Şükür, geldiğinde burun kıvıranları çok biliyorum.
Tabi o zaman forum kültürü falan yok.
Tribünde çevrende ki, insanların konuşmasından bunu anlayabiliyorsun.

Hakan Şükür için geldiğinde ki söylemler ;

* Ağır
* Gol vuruşu yetersiz.

Bugün bakıyorum M.Batdal içinde aynısı söyleniyor.

Bakalım sonuç ne çıkacak ?
« Son Düzenleme: 23.05.10, 19:08 Gönderen: Hakan Can »

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #61 : 23.05.10, 19:14 »
@ Selcuk,

Halil ve Hamit´in hastalikli kardesleri var, ayrilmak istemiyorlar yanindan, en az biri basinda durmali.

@ Hakan abi,

Hakan Süküre zaman zaman gösterilen sabir Mehmet Batdala´da gösterilirmi? O zamanki taraftar ile bu zamanki taraftar arasinda daglar kadar fark var. Mehmet 3 mac üst üste sans bulsun, müthis oynasin ama gol atamasin 4. macta homurdaniriz biz.

« Yanıtla #62 : 23.05.10, 19:23 »
Ben şans bulursa başarılı olacağını düşünüyorum..Solak bir golcü buna lütfen dikkat ediniz..Toplara da gayet iyi vuruyor(2 yıl içinde çok geliştirmiş kendini,özellikle şutlarını ve adam eksiltme özelliklerini geliştirmiş)

« Yanıtla #63 : 23.05.10, 19:28 »
Ama son 10 dakika topu dikmek amaçlı oynatılırsa birşey diyemem..Umarım değerlendirilir..Gerçi Rijkaard geldiğindem beri bir tek adamı bile kazandıramadı bir tek kişinin bile performansını yükseltemedi ya..İşte burda kkafamda bir soru işareti oluşuyor

Çevrimiçi Cem Koç

« Yanıtla #64 : 23.05.10, 19:30 »
Ama son 10 dakika topu dikmek amaçlı oynatılırsa birşey diyemem..Umarım değerlendirilir..Gerçi Rijkaard geldiğindem beri bir tek adamı bile kazandıramadı bir tek kişinin bile performansını yükseltemedi ya..İşte burda kkafamda bir soru işareti oluşuyor

Oğuzhan Abi, şunu seslice söylememek beni çok rahatsız etti bu sene. Arkadaş bir tane mi adam çıkartamaz bir insan? Bir tane mi oyuncu kazandıramaz.

Bu seneki kazançlarımıza bakıyorum. Neil, Sabri, Keita ve orta sahamızın yetersiz olmasını anlamak. Bunların hiçbirinde kendisinin payı olmadı.

Bu çocuğu mundar edersek çok üzülürüm.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #65 : 23.05.10, 19:30 »
Oguzhan abi kisaca diyorsunki, ani bir operasyon ile Rijkaard gidip Terim gelirse Mehmet Batdal acayip verimli olur. :)

Çevrimdışı Edip Muharrem Maltas

« Yanıtla #66 : 23.05.10, 19:32 »
Emre Çolak kazanç sayılabilir.Sonra Yaser'in ve Aydın'ın bizde birşey yapamayacağını anlamak da kazanç sayılır..

« Yanıtla #67 : 23.05.10, 19:37 »
Yani Cem Şu an mundar etme gibi bir şey sözkonusu değil..Mehmet kendini kanıtlaması gereken bir oyuncu hazır bir oyuncu değil..Yalnız şunu söyleyebilirim Mehmet 2 yılda inanılmaz gelişme kaydeden bir oyuncu..Zeki,Ahlaklı bir adam..Ben olumlu düşünüp geçen seneki Rijkaard eleştirimin kaos ortamı ve Türkiyeyi tanıyamama olarak öngörüyorum.Ve tabiki sezonu erken açmanın yorgunluğu..Umarım bu yıl aynı şeyler yaşanmaz..

« Yanıtla #68 : 23.05.10, 19:43 »
Bu arada Batdal'ın en önemli eksisi malesef aşırı alıngan oluşu,hakan'dan beter..

Bu arada Batdal'ın 2005 yılına kadar stoper oynadığı ve 5 yıldır santrfor olarak oynadığını söylemek istiyorum..Pozisyonlarda biraz daha hareket kazanması gerekiyor,hareket derken Batdal ağır bir adam demiyorum aksine uzun bacakları ile adam geçebiliyor,Baros gibi gol yollarında hareketli olması gerekiyor.Bu konuda eksik biraz.Heyecanla bekliyorum.Serdar ve Batdal'ı umarım Rijkaard geçen seneki kaostan uzakta parlatıp çıkarabilir.
« Son Düzenleme: 23.05.10, 19:55 Gönderen: Oguzhan Basyigit »

Çevrimiçi Ahmet Gülen

« Yanıtla #69 : 23.05.10, 20:02 »
Mehmet Batdal, 2005 yılına kadar altyapılarda stoper olarak oynamış.

Çevrimiçi Cem Koç

« Yanıtla #70 : 23.05.10, 20:04 »
Yani Cem Şu an mundar etme gibi bir şey sözkonusu değil..Mehmet kendini kanıtlaması gereken bir oyuncu hazır bir oyuncu değil..Yalnız şunu söyleyebilirim Mehmet 2 yılda inanılmaz gelişme kaydeden bir oyuncu..Zeki,Ahlaklı bir adam..Ben olumlu düşünüp geçen seneki Rijkaard eleştirimin kaos ortamı ve Türkiyeyi tanıyamama olarak öngörüyorum.Ve tabiki sezonu erken açmanın yorgunluğu..Umarım bu yıl aynı şeyler yaşanmaz..

Abi topu dikip ileride tutsun diye transfer ettiysek çok üzülürüm. Bu sene birçok maçta Jo varken bu yapıldı.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #71 : 23.05.10, 20:22 »
Ekşi'de hakkında biraz daha detaylı bilgileri buldum. Paylaşayım dedim..

Alıntı
galatasarayi tutan bir bucasporlu olarak sevindim acikcasi. cunku harcanmasi kesin olan bir kulube gitmedi.

4-5 yildir neredeyse her hafta izledigim bu futbolcu icin sunlari soyleyebilirim:

- herkes 30 macta attigi 16 golu konusadursun, mehmet batdal bu 16 golun yaninda 15 tane de asist yapmistir.
- "pivot mode on" oldugunda sagindan veya solundan gelebilecek oyunculara kafa ile tek seferde arapasi atabilir.
- bileklerine oldukca hakimdir, uzun boyuna ragmen bazen arda turan calimlarindan attigina sahit olabilirsiniz.
- cok iyi top saklar ve guclu fizigini genelde iyi kullanir. onun fizigine yakin biri adam adama markaj yaparsa etkisiz hale getirilebilir ama en kucuk bir acikta ya kaleyi bulur ya da oldurucu bir ara pas atarak isi bitirir.
- kimi zaman cok ince paslarla arkadaslarini gol pozisyonlarina sokar.

problem su ki, tipik bir forvet degildir. siradisi bir forvettir. bazen sinir eder, cildirtir hatta kufur ettirir adami. ama taraftarinin kalbini her zaman bir sekilde fetheder. fazla anlatmama da gerek yok aslinda. acin youtube'u bucaspor'un sezon basindan beri attigi gollere bir bakin. hakan sukur veya ibrahimovic ile cok da alakali olmadigini goreceksiniz.
(bodom golu canavari, 18.05.2010 20:20 ~ 19.05.2010 11:17)

Alıntı
galatasaray ile anlaşan, izmir'in gülü tam anlamıyla ama tam tamına bir hakan şükür.. gol yollarındaki basiretsizliği, attığı tüm gollerin çok şık olması, hucum presi, kule forvetten ziyade, koşan kule olması her şeyiyle hakan şükür'ü andırıyor.. ama nihayetinde onun adı mehmet batdal.. stili benzese de bambaşka bir insan, on numara bir adam..

hayirlara vesile olsun.. bir izmirli olarak, kendisini çıplak gözle defalarca izlemiş biri olarak söylüyorum ki kendisi çok saç baş yolduracak ama adına şarkılar da yazılacak..
(azuth, 15.05.2010 18:52)
Bu yorum Hakan'ın düşüncelerinin paralelinde olmuş :D

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #72 : 23.05.10, 23:15 »
Sabri bugun bu sekilde performans gosteriyorsa Rijkaard ve sistem sayesindedir, haksizlik yapmayalim..

Çevrimiçi Cem Koç

« Yanıtla #73 : 24.05.10, 00:16 »
Sabri bu şekilde daha önceden de performans gösterdi. Onun parlayışının sinyallerini önceki sene vermişti. Bambaşka bir Sabri göreceksiniz dedi. Sözünü tuttu bence.

Bu sene takımda gördüğüm tek olumlu şey, aptalca itirazdan görülen sarı kartlarda inanılmaz bir düşüş oldu. Rijkaard bunu başardı. Haksızlık yapmak istemiyorum bu konuda.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #74 : 24.05.10, 02:30 »
Sabri bu şekilde daha önceden de performans gösterdi. Onun parlayışının sinyallerini önceki sene vermişti. Bambaşka bir Sabri göreceksiniz dedi. Sözünü tuttu bence.

Bu sene takımda gördüğüm tek olumlu şey, aptalca itirazdan görülen sarı kartlarda inanılmaz bir düşüş oldu. Rijkaard bunu başardı. Haksızlık yapmak istemiyorum bu konuda.

Ama fazlasiylada sinik bir takim oldu, isyan etmeyen aldiris etmeyen bir takim.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal