ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal

Gönderen Konu: #19 Mehmet Batdal  (Okunma sayısı 11971 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eser Başbay

Ynt: Mehmet Batdal Galatasaray'da
« Yanıtla #25 : 18.05.10, 16:36 »
Hayırlı olsun umarım başarılı olacaktır. Tekrar hoşgeldin...

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #26 : 18.05.10, 16:39 »
Alıntı
Galatasaray.org Yeni Transferlerimizi Tanıyalım ; Mehmet Batdal

Futbola 13 yaşındayken Bucaspor altyapısında başlayan Mehmet Batdal, 19 yaşında profesyonelliğe adım attı. 24 Şubat 1986 doğumlu Mehmet Batdal, 2005-06 sezonunda 21 kez Bucaspor formasını giyerken, 2 gol attı. Takip eden sezonda 20 maçta 5 gol atan genç oyuncu, 2007-08 sezonunun ilk yarısında Bucaspor formasıyla 12 maçta attığı 9 gol sonrası, ligin ikinci yarısında kiralık olarak bir başka İzmir ekibi Altay’ın yolunu tuttu. Siyah beyazlı takımla 10 maça çıkan Mehmet Batdal, bu karşılaşmaların birinde fileleri havalandırdı.

Geçirdiği ağır sakatlık sonrasında bir süre sahalardan uzak kalan, bir süre de eski performansından uzak kalan genç yıldız, Bucaspor’a döndükten sonra 30 maçta forma giydi ve 7 gol attı.

Dört yılı aşkın bir süredir ismi iddialı takımlarla anılan Mehmet Batdal, bu dönemdeki partneri Ozan İpek’le birlikte dikkatleri iyice üzerine çekti. Geride bıraktığımız 2009-10 sezonu ise kariyerinin en verimli senesi oldu. Bank Asya Birinci Lig’de sezonu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig vizesi alan Bucaspor’un en önemli gol silahı olan Mehmet, ligde 30 maçta 17, toplamda da 32 maçta 19 gol atarak takımının başarısına önemli ölçüde katkıda bulundu. 1.95’lik boyuyla dikkat çeken yeni transferimiz, üstün fiziğine karşın sahip olduğu teknik beceriyle, ülke futbolunda çok sık rastlanmayan bir oyuncu profili çiziyor. 11 kez Ümit Milli Takım forması da giyen Mehmet Batdal, artık Galatasaray forması giyecek.

Çevrimiçi Turgut Öztürk

« Yanıtla #27 : 18.05.10, 16:43 »
Ikinci Yaser Yildiz vakasi olmasinda. Umarim cok calismasi gerektiginin farkindadir.

Bu durumda ancak Mustafa Pektemekin alternatifi olur.

Ne diyelim Hayirli olsun.

Çevrimdışı Umit Suleyman

« Yanıtla #28 : 18.05.10, 17:19 »
Ikinci Yaser Yildiz vakasi olmasinda. Umarim cok calismasi gerektiginin farkindadir.

Bu durumda ancak Mustafa Pektemekin alternatifi olur.

Ne diyelim Hayirli olsun.

A2 de Anil Dilaver e sans vermek varken.
Neyse Hayirlisi olsun.

Çevrimiçi Aykut Akmercan

« Yanıtla #29 : 18.05.10, 19:36 »
Umarım ona güvenenleri mahçup etmez ve bu forma altında çok büyük başarılara imza atar. Hayırlı olması dileğiyle.

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #30 : 18.05.10, 20:12 »
Alıntı
Galatasaray'ın 3 yıllık sözleşme imzaladığı Mehmet Batdal, ''Galatasaray'da başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.
Batdal, Bucaspor'un resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Bucaspor'la arasında hiçbir maddi sorun olmadığını belirterek, kendisini yetiştirenlere teşekkür etti.

Altyapısından yetiştiği Bucaspor'da iki şampiyonluk yaşadığını bildiren Batdal, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Bucaspor'dan maddi anlamda bir sorun yaşadığım veya yaşayabileceğim için ayrılmıyorum. Benim futbolla ilgili büyük hedeflerim ve hayallerim var. Galatasaray'a gitmek de bunlardan birisi. Şu anda gerçekten çok mutluyum. Galatasaray'da başarılı olacağıma inanıyorum.''

-BASIN SÖZCÜSÜ ÜSTÜNDAĞ-

Mehmet Batdal'a yeni takımında başarılar dileyen Bucaspor kulübü basın sözcüsü Şeref Üstündağ da ''Hasan Kabze'den sonra bir futbolcumuz daha Galatasaray forması giyecek.

Mehmet Batdal, düzgün karakterli ve hedefleri olan bir futbolcumuzdur. Galatasaray?da başarılı olacağından en küçük bir şüphemiz yok. Kendisine yolun açık olsun diyoruz'' dedi. 

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #31 : 18.05.10, 20:21 »
Hayirli ugurlu olsun. Bir mehmet gitti, bir baska Mehmet geldi. Hosgeldin Mehmet.

« Yanıtla #32 : 18.05.10, 21:12 »
Çalım atabiliyor , kafa toplarına hakim , isabetli ve sert şutlar çekiyor. Bekleneni verebilirse mükemmel bir transfer.

Çevrimdışı Koray Sarıoğlu

« Yanıtla #33 : 18.05.10, 21:30 »
- Profesyonel oyuncu Mehmet Batdal ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;
2010-2011 sezonu için 750.000 TL sabit transfer ücreti, 8.000 TL maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 750.000 TL sabit transfer ücreti, 9.000 TL maç başı ücreti,
2012-2013 sezonu için 750.000 TL sabit transfer ücreti, 10.000 TL maç başı ücreti ödenecektir.

Çevrimdışı Meftun Özdemir

« Yanıtla #34 : 18.05.10, 21:54 »
Hayırlı uğurlu olsun.Umarım kendini ispatlar ve takımımıza uzun yıllar katkı sağlar.Geçen senede genç oyuncularımızdan çok umutluyduk ama maalesef sadece  Emre Çolak ilk 11 'e göz kırptı.

Çevrimiçi Yasin Pehlivan

« Yanıtla #35 : 18.05.10, 22:54 »
Hayırlı uğurlu olsun, ev arkadaşım Buca'lı ve aynı zamanda koyu Fenerbahçeli. 3 gün içinde gelen haberlerle yıkılmış vaziyette. :) Fenerbahçe'nin 2 dakikalık şampiyon oluşuyla ne kadar dalga geçtim anlatamam sizlere.

Peşinden Mehmet'i de aldık dedim, hangi Mehmet dedi. Buca'da ki dedim, yok artık dedi, fener kaçırmaz onu dedi. Fener şampiyonluğu kaçırdı arkadaşım oyuncumu kaçıramayacak dedim. Görürsün 2 gün sonra dedim (tabiki tüm havamı buraya dayanarak ve güvenerek atmıştım).

Resmi haberi duyunca şok oldu. Çok severmiş kendisini. Ama objektif yorumu şöyle "hızlı top süremiyor, tek sıkıntısı bu dedi."

Bakalım bekleyip görmeli, hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #36 : 18.05.10, 23:28 »
O boya rağmen hava toplarında etkili desem, değil... Top sürer, şu atar desem, değil... Bitiriciliği iyidir desem, değil.. Neyse para vermedik en azından, çok zararımız yok.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #37 : 18.05.10, 23:34 »
O boya rağmen hava toplarında etkili desem, değil... Top sürer, şu atar desem, değil... Bitiriciliği iyidir desem, değil.. Neyse para vermedik en azından, çok zararımız yok.

O derece kötü müdür gerçekten ya? Zaten yaşıda 24 dersek çok genç biride sayılmaz. Ben sadece videolardan ve gazete haberlerinden tanıyorum kendisini ama yinede çokta kötü transfer olduğunu düşünmüyordum. Şimdi biraz üzüldüm açıkçası :\

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #38 : 18.05.10, 23:40 »
Ee bunları Nonda ve Jo da yapamıyordu ki ;D

Çevrimiçi Cem Koç

« Yanıtla #39 : 18.05.10, 23:45 »

Ben de aynısını düşünüyorum. Oğuzhan Abi der ya, fırsat transferi... Bence öyle bir şey. Yatırım yani. :) Transfer olarak saymıyorum :P Onu diyeyim de :)

Çevrimdışı Metin Sucu

« Yanıtla #40 : 18.05.10, 23:54 »
24 yaşındaki birinin gelişimini beklemektense Cem Sultan'ı beklerim daha iyi. Ama bekleyip görücez şimdiden peşin hükümlü olmamak adına. Umarım yanıltır başarılı olur.
Pektemek'ten ise çok ümitliyim, hatta şu anki tranferler içinde Pehlivan'la en iyisi

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #41 : 19.05.10, 04:29 »
Hasan Kabze den alamadığımız verimi inşallah Mehmet den alırız.

Serdar la birlikte ısınma transferleri bunlar.

Gerçek ihtiyaçlarımıza cevap verecek transferleri bekliyorum.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #42 : 19.05.10, 04:34 »
Kenarda uzun oylu bir isime ihtiyac vardi bizde gittik bu yaklasima uygun en iyi isimi aldik. En azindan hedef bir Santrofora sahibiz artik. Bu adami Turkiyede her takim almak isterdi, daha sezon biter bitmez bu transferi gerceklestiren ama kimseye yaranamayan Sezgini kutlkarim.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #43 : 19.05.10, 09:52 »
Uzun boyuna rağmen Nonda'dan da Jo'dan da daha hızlı teknik olarak hiç de fena sayılmaz, Şutları begenilmemiş ama ben çok begendiğimi söyleyebilirim en büyük artısı çok sert şutları zaten ama Turan abimiz begenmemis, halısaha macında kuzenimin kolunu kırmıstı bir şutu inanılmaz sert şutlara sahip ve peşinde bir sürü takım varken Galatasarayımıza kazandırılması gerçekten çok iyi oldu üstelik bonservissiz!! 

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
« Yanıtla #44 : 19.05.10, 14:51 »
Hayırlı olsun.
İlerleyen zamanlarda kendini geliştirir inşallah. Vuruşları, tekniği gördüğüm kadarıyla iyi.
Biraz daha aktif oynarsa hem bizim için hemde ilerleyen zamanlarda Milli takım için iyi bir oyuncu olur.
« Son Düzenleme: 19.05.10, 14:51 Gönderen: Recep Akbulut »

Çevrimdışı Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #45 : 19.05.10, 18:31 »

Jo'nun yaptigi her seyi yapabilecegi kesin. Her seyi yapmaz tabi umarim...

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #46 : 19.05.10, 19:16 »
Ben Metmet Batdal'ın orantılı ve güçlü fiziği, ayak hakimiyeti ve etkili şutları ile önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=Wcs2KYlrp8Y&NR=1

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #47 : 20.05.10, 08:45 »
Galatasaray'la 3'er yıllık sözleşme imzalayan Mehmet Batdal ile Serdar Özkan'ın menacerleri, bu transferlerde en büyük rolü Rijkaard'ın oynadığını söyledi

Radyospor’a konuşan Batdal’ın menaceri, “Mehmet Batdal ve ben geçen hafta Rijkaard’la görüştük. Mehmet’i takip ettiğini, gerekli bilgileri aldığını ve beğendiğini söyledi, ‘Senden büyük işler bekliyorum’ dedi. Bu sözler Mehmet’i çok etkiledi” ifadesini kullandı. Serdar’ın menaceri Ekrem Örenç de, “Benfica, Getafe ve Lille Serdar’ı çok istedi, ama biz Galatasaray’ın samimi yaklaşımı ve Rijkaard’dan dolayı tercihimizi bu yönde kullandık” diye konuştu. Bu arada genç futbolcunun dün eşyalarını toplamak üzere gittiği Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden içeri alınmadığı, Serdar’ın bu duruma bir hayli üzüldüğü öğrenildi.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #48 : 20.05.10, 09:45 »
Ben Metmet Batdal'ın orantılı ve güçlü fiziği, ayak hakimiyeti ve etkili şutları ile önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=Wcs2KYlrp8Y&NR=1
Hareketli olması lazım,en büyük eksiği bu..Çakılı olmaması lazım.Yoksa O fiziğe rağmen tekniği yabana atılacak cinsten  değil şutları sert

Çevrimdışı Erdem Karakuş

« Yanıtla #49 : 20.05.10, 13:25 »
Jo bazı maçlarda kanatlarda oynadı dikkat ederseniz. Kanatta topu aldığı zaman sırtını rakip kaleye dönüp, topu ayağında tutarak rakip sahaya daha hızlı yerleşmemizi sağladı. Batdal'ın uzun boyu bizim için birşey ifade etmiyor, uzun top oynamıyoruz zaten. Batdal'dan beklenen topu ayağında tutup fiziğini de kullanarak rakibe kaptırmaması. Tekniği de yine burada devreye giriyor, çalım atabilir veya boşluk bulabilirse uzaktan şut çekebilir.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal