ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal

Gönderen Konu: #19 Mehmet Batdal  (Okunma sayısı 11973 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ferhat Demir

Ynt: #11 Mehmet Batdal Galatasaray'da
« Yanıtla #150 : 31.07.10, 15:57 »
Geçen akşam ne yazık ki şanssızdı bir gol atabilseydi çok iyi olurdu, çok rahatlardı. Şu ana kadar sergilediği performans gayet iyi. İnşallah eksikliklerini giderir, uzun süre takımımız içinde bulunur ve Türk futboluna yeni bir isim katılır. Şu an ki görüntüsü ile bunu hak ediyor.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #151 : 31.07.10, 16:12 »
Bu sene eminim çokça şans bulacak.
Kendi kaderini kendi tayin edecek.

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #152 : 31.07.10, 18:24 »
Mehmet inşallah kalıcı olur bu takımda. 1.92 lik adama bel hizasında orta yaparsan,nasıl yararlanacaksın ki? Heyecanını bir atsın üstünden büyük işler başaracağına inanıyorum.Boyu,posu, yerinde top da yakışıyor ayağına...

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #153 : 03.08.10, 02:30 »
Alıntı
"İlk resmi maçım UEFA maçı oldu"

Galatasaray'ın yeni golcüsü Mehmet Batdal, OFK Belgrad maçı öncesi umutlu konuştu.

Goal.com Türkiye
03 Ağu 2010 00:43:00

Galatasaray TV'ye açıklamalar yapan Mehmet Batdal, OFK Belgrad maçının son derece zor olacağını belirtti.

Taraftarlarını üzmüş olmalarına rağmen turu geçeceklerini belirten genç golcü, "2-0 öne geçerek saha içinde iyi bir avantaj yakalamıştık. Ama talihsiz bir şekilde 2-2'ye geldi skor. Rövanş maçında mutlaka galip geleceğiz. Rakibimizn evinde iyi oynadığı söyleniyor ama 4-5 atsalar da biz 6 atıp o maçı kazanacağız" şeklinde konuştu.

Galatasaray'daki ilk resmi maçının UEFA maçı olduğunu belirten Batdal, "Galatasaray taraftarının önüne ve de ilk maçımda UEFA'da çıkacağım için heyecenalıydım. İlk yarı şanssızdım. Zamanla heyecanımı üzerimden atarak takımıma en kısa sürede faydalı olmaya başlayacağım" dedi.
« Son Düzenleme: 03.08.10, 02:30 Gönderen: Ferhat Demir »

Çevrimdışı Mehmet Sönmez

« Yanıtla #154 : 03.08.10, 02:34 »
Bir golü atsan devamı gelicek de inşallah atıcaksın perşembe günü.

Çevrimdışı Sabri Zaferler

« Yanıtla #155 : 06.08.10, 10:26 »
Mehmet Batdal şanssızlığını bir kırsa , çok iyi olacak onun için , pskolojik olarak çok rahatlayacak.

Dün attığı klas golle rahatladı :D

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #156 : 06.08.10, 10:37 »
Eminim ondan fala ben rahatlamışımdır :)
Kırdı şeytanın bacağını dedim golü izlerken.

Çevrimdışı Aykut Akmercan

« Yanıtla #157 : 06.08.10, 10:40 »
Bir golü atsan devamı gelicek de inşallah atıcaksın perşembe günü.

Perşembe olayı tuttu Mehmet Bey.Umarım diğer dileklerinizde tutar (Devamı gelicek). :D

Çevrimdışı Mustafa Gökçeoğlu

« Yanıtla #158 : 06.08.10, 10:46 »
M.Batdal'ın sevdiğim yönü topu fazla eveleyip gevelemiyor. Pozisyona göre kaleye tek vuruş yapıyor, uygun değilse de boş adamı bulup pas atıyor...Dün attığı gol de çok klastı,çok daha iyi olacak...

Çevrimiçi Cem Koç

« Yanıtla #159 : 06.08.10, 11:08 »
Bizim takımın acilen gençlerinin baldırlarının kuvvetlenmesi gerek. Batdal ve Emre Çolak ilk acil kişiler. Krkic'in bacağına bakmanızı rica ediyorum. Bojan kadar olamıyor mu bizim gençlerimiz?

« Son Düzenleme: 06.08.10, 11:09 Gönderen: Cem Koç »

Çevrimdışı Serkan Gündüz

« Yanıtla #160 : 06.08.10, 11:11 »
Mehmet'in en çok rahatlığı beni memnun ediyor, sakin, rahat ve dengeli. Pozisyonlarda gerçekten ne yapabileceğini biliyor, zamanla çok daha iyi olacak.

Çevrimdışı Sabri Zaferler

« Yanıtla #161 : 06.08.10, 11:21 »
Bizim takımın acilen gençlerinin baldırlarının kuvvetlenmesi gerek. Batdal ve Emre Çolak ilk acil kişiler. Krkic'in bacağına bakmanızı rica ediyorum. Bojan kadar olamıyor mu bizim gençlerimiz?

Kesinlikle ama bence bu genel bir sorun dün Necip'e bakıyorum o da aynı , garip bir şekilde , gençlerin ya gelişiminde bir sorun var ya da takımlarımızın programları yetersiz kalıyor.

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #162 : 06.08.10, 14:16 »
Bakmıyorlar ki kendilerine. Yoksa koşullar elverişli gelişmelerine.

« Yanıtla #163 : 06.08.10, 15:33 »
Bence de alt yapılar yeterli

Bkz. Emre Belezoğlu

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #164 : 06.08.10, 15:36 »

Bkz. Emre Belezoğlu

Yahu sen ders çalışmazsan kitaplar iyi olsa ne olur. :D

Çevrimiçi Cem Koç

« Yanıtla #165 : 06.08.10, 15:40 »

Bkz. Emre Belezoğlu

Emre bu resimde kaç yaşında?

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #166 : 06.08.10, 15:42 »
Emre bu resimde kaç yaşında?

Euro 2008 öncesindeki Uruguay hazırlık maçımız. 28 falan yani.
« Son Düzenleme: 06.08.10, 15:42 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Çevrimdışı Cem Behcet Abike

« Yanıtla #167 : 06.08.10, 15:44 »
Ama bide bizdeyken bir resmini koysaniz onunda simdikilerden farki olmadigini anlarsiniz.Italya ve Ingilterede kendini gelistirdi Emre fiziksel acidan.

Çevrimiçi Cem Koç

« Yanıtla #168 : 06.08.10, 15:53 »
Ama bide bizdeyken bir resmini koysaniz onunda simdikilerden farki olmadigini anlarsiniz.Italya ve Ingilterede kendini gelistirdi Emre fiziksel acidan.

Bunu demek istemiştim ben de. Emre giderken çok da farklı değildi. Bacaklarından sakatlanmaya başladıktan sonra, kuvvetlendirmek için özel idmanlar yaptı. Eskiden baldırları özellikle çok daha iriydi. Boşuna Çubuklu Tosun demiyorlar. :)

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #169 : 06.08.10, 16:15 »
Resmi olarak siftahını yaptı,bereketi Allahtan inşallah :D Ya çok beğeniyorum bu çocuğu ben...Çok büyük işler yapacak bizim takımda.Hakan Şükür dönemindeki gibi,bütün takım bu çocuğun üzerine oynasın,Hakan'ın rekorunu rahat rahat kırabilir...

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #170 : 06.08.10, 17:54 »
Bu çocuğun Hakan Şükür gibi olması 40 fırın ekmek yemesi lazım ama Hakan geldiğinde 2-3 yaş daha gençti.

Batdal'ın handikapı hantallığı bence.. Hakan Şükür tabiri caizse "deli dana" gibi koşardı. Rakibe sürekli basardı ve istekliydi. Baros'a dikkat ederseniz sürekli kovalıyor topu, rakip defansa rahat top kullandırtmıyor. Sürekli arıyor, sürekli boş alanlara kaçıyor. Ama Mehmet daha statik bir oyuncu. Top rakipteyken göstermelik koşuyor. Rahatsız ettiği falan yok. Çabuk değil. Onu daha farklı düşünmek lazım. Mehmet de topa daha hakim ve topu daha iyi saklıyor mesela. Son vuruşları fena değil. İleride eksiklerini kapatabilirse 11'e girebilir ama şu haliyle üçüncü forvet olmasında hem onun hem de bizim için fayda var.

Çevrimdışı Emre Ekrem Advan

• Football Enthusiasm
« Yanıtla #171 : 07.08.10, 23:57 »
Bu çocuğun Hakan Şükür gibi olması 40 fırın ekmek yemesi lazım ama Hakan geldiğinde 2-3 yaş daha gençti.

Batdal'ın handikapı hantallığı bence.. Hakan Şükür tabiri caizse "deli dana" gibi koşardı. Rakibe sürekli basardı ve istekliydi. Baros'a dikkat ederseniz sürekli kovalıyor topu, rakip defansa rahat top kullandırtmıyor. Sürekli arıyor, sürekli boş alanlara kaçıyor. Ama Mehmet daha statik bir oyuncu. Top rakipteyken göstermelik koşuyor. Rahatsız ettiği falan yok. Çabuk değil. Onu daha farklı düşünmek lazım. Mehmet de topa daha hakim ve topu daha iyi saklıyor mesela. Son vuruşları fena değil. İleride eksiklerini kapatabilirse 11'e girebilir ama şu haliyle üçüncü forvet olmasında hem onun hem de bizim için fayda var.
Çok doğru bir yorum bence. Mehmet Batdal gerçekten de Hakan Şükür'den çok farklı. Hakan 20 yaşından 35 yaşına kadar Türkiye'de bir forvet oyuncusunun takım savunmasına ne kadar büyük katkı yapabileceğini hep gösterdi. Mehmet Batdal'ın ise Hakan'dan farklı olarak gol vuruşlarını çok iyi noktaya getirme şansı var. Çünkü topa daha doğru ve akıllı vuruyor. Ben Mehmet Batdal'ı Hakan'dan çok, İbrahimoviç'e benzetiyorum. Yürüyüşüyle, soğukkanlığıyla, top kontrol edişiyle gerçekten çok benziyor İbrahimoviç'e.

Çevrimdışı Gökhan Menteş

« Yanıtla #172 : 27.08.10, 19:46 »
Alıntı
Kunduracıoğlu, Mehmet Batdal için ise şu ifadeleri kullandı: “Mehmet Batdal'ın ayağının altındaki zarda bir yırtılma oldu. Şanssız ve uzun süren bir sakatlık. 6'yla 8 hafta arasında sürecek. Tedavisine başlayalı bir hafta oldu. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Umduğumuzdan kısa sürede dönebilir ama 6-8 haftayı bulacaktır.”

galatasaray.org
« Son Düzenleme: 27.08.10, 19:46 Gönderen: Gökhan Menteş »

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #173 : 27.08.10, 19:49 »
Geçmiş olsun. Forvet çok zaten sıkıntı çekmeyiz. Bir takımda, her şey bu kadar mı ters gider.

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #174 : 27.08.10, 19:51 »
Hikmet Abi die bir video vardır, orada duyduğum tüm kötü sözler aklıma geliyor her Allahın günü sakatlık haberi çıktıkça. Demet Akalın, İbo'ya o kadar beddua etti bir şey olmadı, bize her kim ne dediyse saygı duyuyorum.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal