ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal

Gönderen Konu: #19 Mehmet Batdal  (Okunma sayısı 11975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Atakan Arslan

Ynt: Mehmet Batdal Galatasaray'da
« Yanıtla #100 : 15.06.10, 22:22 »
Buca'da ara sıra benim de gittiğim spor salonuna geliyordu. Bu akşam yine salona çalışmaya geldi. Erken açmış sezonu kendisine başarı dileklerimi ilettim, bir ara da forma imzalatırım artık.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #101 : 22.06.10, 10:53 »
Çok delikanlı adamdır, kazandığı milyonlar onu asla değiştirmemiştir İzmir/işçievlerinde oturan ailesinin yanındaki yaşantısına devam etmektedir.. Şimdi İstanbulda, 2 hafta önce halısahada idman yapıyordu, bende zevkle izliyordum, küçük kardeşimdeki Galatasaray formasını görünce Bucaspor formasını sordu önce burda kendini kanıtlamalısın diyerek ona ders verdi.. 1,95 boyuna rağmen çok teknik olduğu defalarca yazıldı, kaleyi gördüğünde tek vuruşları yine beni benden aldı uzun boyuna rağmen kemik yapısı ve iriliği, gücü gayet iyi bence beklentilerin üstünde ve heyecan verici bir oyuncu olucak önümüzdeki sezon...

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #102 : 22.06.10, 13:25 »
Nerde milyonlar kazanmis ki?  :D

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #103 : 22.06.10, 15:06 »
Mehmet'ten gelen haberler sürekli olumlu yönde Hasan Kabze kadar katkı yapsın kafidir.Beklentilerin az olduğu isimler genelde hep sıçrama yapmıştır bizde yine öyle olur umarım.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #104 : 22.06.10, 16:00 »
Bu sezon 15 gol atarsa Rus takımları peşini bırakmaz, Bucasporlu Hasan Kabze'nin açtığı yoldan ilerler..
Bu seferde Bucasporun sağ ayaklı sol açığı Sercan Kaya'yı alabiliriz 2 kez u-20 de milli olmuş,  88 doğumlu ve geçen yıl 7 gol attı, tekniği ve hızıyla gelecek sezon hepimizin dikkatini çekiceğine eminim.. Daum'un deyişiyle 3. sınıf oyuncu kategorisinde sayılır, geliştirilirse Stoch kadar adından söz ettirebilecek bir isim olabilir.

Çevrimiçi Serkan Gündüz

« Yanıtla #105 : 01.07.10, 20:26 »
Mehmet'in çok faydalı olacağına dair içimde bir his var. Başarılı olup uzun yıllar bu camiaya hizmet eder.

Çevrimdışı Oğuzhan Ozan

« Yanıtla #106 : 07.07.10, 13:19 »
Nedense Mehmet Batdalı her gördüğümde aklıma Murat Sözkesen geliyor.. Bir iğneleme yapmak için yazmıyorum ama umarım kendisi daha faydalı olur ve uzun yıllar Galatasarayımıza layıkı ile hizmet verir.

Çevrimdışı Doruk Canti

« Yanıtla #107 : 07.07.10, 13:30 »
Murat Sozkesen bizde oynadigi kisa donemde gayet basarili bir performans sergilemisti yalniz. :) Yanlis hatirlamiyorsam kotu bir sakatlik gecirmisti ama sonra kiralik sozlesmesi bitince geri alinmamisti Bursaspor'a donmustu.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #108 : 07.07.10, 13:46 »
Murat Sözkesen'i çok severdim yaa... Mehmet'e hemen kanım ısındı... Yararlı olacağından eminim...

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #109 : 07.07.10, 14:08 »
Hatırlıyorumda 1990 ların ortasından itibaren takımda hep bir Mehmet olmuştu.Mehmet Polat,Mehmet Bölükbaşı,Mehmet Yozgatlı,Mehmet Güven,Mehmet Topal,Mehmet Gönülaçar ve birde Kaleci Mehmet vardı kafasını direklere vuran soyadını hatırlayamadım.

Şimdide Batdal katıldı kervana.

Çevrimiçi Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #110 : 10.07.10, 20:41 »
Trabzon la falan adı anıldığında hiç iç geçirmezdim.
Ama sarı kırmızı eşofmanları giyince bayağı hoşuma gitmeye başladı.
Kendisinden çok iyi bir performan izleyeceğimizi hissediyorum.
İnsallah yanıltmaz...

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #111 : 11.07.10, 01:44 »
Mehmet Batdal'ı çok merak ediyorum. Karakterinin düzgün, çalışmayı seven bir yapısı olduğu söyleniyor. Umarım iyi bir performans sergiler. Taraftarları ve kendine güvenenleri yanıltmaz.

Çevrimdışı Serdar Burak

« Yanıtla #112 : 11.07.10, 01:46 »
Mehmet Batdal'ı çok merak ediyorum. Karakterinin düzgün, çalışmayı seven bir yapısı olduğu söyleniyor. Umarım iyi bir performans sergiler. Taraftarları ve kendine güvenenleri yanıltmaz.

Bir o kadar da benden. Canli izleyebilmeyi cok isterdim.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #113 : 13.07.10, 07:06 »
Bu sezon 15 gol atarsa Rus takımları peşini bırakmaz, Bucasporlu Hasan Kabze'nin açtığı yoldan ilerler..
Bu seferde Bucasporun sağ ayaklı sol açığı Sercan Kaya'yı alabiliriz 2 kez u-20 de milli olmuş,  88 doğumlu ve geçen yıl 7 gol attı, tekniği ve hızıyla gelecek sezon hepimizin dikkatini çekiceğine eminim.. Daum'un deyişiyle 3. sınıf oyuncu kategorisinde sayılır, geliştirilirse Stoch kadar adından söz ettirebilecek bir isim olabilir.

15 gol atarsa ki buyuk bir hayal Floryanin bahcesinden cikamaz.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #114 : 13.07.10, 09:28 »
Kampin yildizlarindan ve Cana´nin kankalarindan oldugu söyleniyor. Bugün muhtemelen izleyebilecegiz kendisini.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #115 : 13.07.10, 11:10 »
Mehmet Batdal takip edebildiğim kadarıyla sürekli kendini geliştirme çabasında olan bir isim.

Ben kendisinden maksimum faydalanacağımız kanaatindeyim.

« Yanıtla #116 : 13.07.10, 12:18 »
Beklentimizi düşük tutmamız onun için de çok büyük avantaj. Nice alt yapı oyuncusunun, nice transferin hatta bir ara Arda`nin sonunu hazırlayacak bir sorun beklentilerin yüksekliği...

Rijkaard'ın 4-3-3 taktiğinde tek forvet oynayamaz gibi duruyor ama maç içi gereksinimlerde forveti ikilemek için biçilmiş kaftan...

Çevrimdışı Eray Demiray

« Yanıtla #117 : 14.07.10, 00:01 »
Kleve karşısında o güzelim net pozisyonları harcarken içim yandı. Hazırlık maçı diyor, görmezden geliyoruz. Umarım kendini, son vuruşlarını geliştirir.

Çevrimiçi Serkan Gündüz

« Yanıtla #118 : 14.07.10, 14:29 »
Alıntı
"HAKAN ŞÜKÜR'E BENZETİLDİĞİM İÇİN..."

Galatasaray'ın yeni transferi Mehmet Battal, eski futbolcu Hakan Şükür ile kıyaslanmasının kendisini heyecanladırdığını söyledi.

Hollanda kampında sabah antrenmanı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan sarı kırmızılı oyuncu, Hakan Şükür ile kıyas içine sokulmasının kendisini sevindirdiği gibi dezavantajları olduğunu da vurgulayarak, ''Tabii ki Hakan Şükür ile kıyaslanmak beni heyecanladırıyor. Ancak böyle bir kıyaslanma insanların benden olan beklentilerini çoğaltır. Kısa zamanda büyük beklenti olur. Bu durumdan hoşlanmıyorum'' dedi.

FC Kleve karşısında dün oynanan hazırlık karşılaşmasında Galatasaray forması altında ilk golünü kaydettiği için mutlu olduğunu ifade eden Battal, ''Böyle bir kulübe gelmiş olmanın ne demek olduğunu iyice anlamaya başladım. Dün ilk golümü attım, bundan mutlu oldum. Güzel ve sıkı çalışıyoruz, daha iyi bir performans göstereceğim'' diye konuştu.

Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard'ın bu sezon da takımı 4-3-3 sistemiyle oynatacak olmasına da değinen Battal, ''Hocamız hangi sistemi oynatırsa oynatsın biz kendimize bu sistem içinde yer bulmalıyız. Sisteme biz ayak uydurmalıyız'' ifadesini kullandı.

Mehmet Battal, Bucaspor'dan Galatasaray'a gelirken bazı tereddütler yaşadığını, ancak gördüğü arkadaşlık ve sıcaklıktan sonra çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Basın toplantısına katılan diğer sarı kırmızılı futbolcu Musa Çağıran ise Galatasaray'a transfer olduğunu nişanlısıyla alışverişteyken öğrendiğini söyledi.

Çağıran, 3 yıldır profesyonel futbolculuk kariyeri sonrası Galatasaray'a geldiğini belirterek, sarı kırmızılı takıma ilk geldiği günden bu yana çok mutlu olduğunu dile getirdi. Genç futbolcu Türkiye'nin en büyük kulübü olarak nitelendirdiği Galatasaray'da arkadaşlığın çok iyi olduğunu ve hiçbir dışlanma yaşamadığını kaydetti.

-SABAH ANTRENMANINDA HALDUN ÜSTÜNEL İÇİN PANKART AÇILDI-

Sarı kırmızılı takım, Hollanda'daki kamp çalışmalarına sabah antrenmanıyla devam etti.

Antrenmanda bir grup taraftar, ''Başkan Polat, Haldun Üstünel'i geri getir'' yazılı bir pankart açtı, ancak güvelik görevlilerinin müdahalesiyle pankart hemen kaldırıldı.

Milan Baros, sağ aşil tendonundaki rahatsızlığı nedeniyle antrenmanı terk ederken Çağlar Birinci de rahatsızlığı yüzünden çalışmaya katılmadı.

Oldukça neşeli geçen geçen antrenmanda kaptan Arda'nın Emre Çolak ile şakalaşması dikkati çekti.

Futbolcular, hafif koşunun ardından açma-germe hareketleri yaptı ve kondisyon çalıştı.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #119 : 14.07.10, 15:01 »
Kleve hazırlık maçında, Caner'e attırdığı gol de ki kanatta ki topu sürüşü, duruşu, ayağının içiyle pası verişi kaliteliydi.

Çevrimdışı Sabri Zaferler

« Yanıtla #120 : 14.07.10, 15:12 »
Ayaklarına çok hakim işte uzun boyuna rağmen bu özelliği onu farklır kılıyor,heyecan verici bir futbolcu çok umut var.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #121 : 14.07.10, 15:15 »
Defansa duvar olması da çok iyi yaslanınca topu tutabiliyor ayağında arkaya adam kaçırabiliyor.Tekniği boyuna rağmen çok iyi.

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #122 : 14.07.10, 15:21 »
En büyük eksiği bitirici vuruşları zayıf ve hava toplarında boyuna rağmen etkili olamıyor. Bomboş pozisyonda kaleciye verdi topu kafasıyla mesela. Ama diğer özellikleri gerçekten iyi. Top saklıyor,dripling yapıyor, pas atıyor, alan değiştiriyor vs.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #123 : 14.07.10, 15:27 »
Dūn mac icerisinde olumlu hareketleri vardı. Canere attırdığı gol gūzel ve kaliteliydi. Eksik yőnleri yokmu tabii ki var. Ama icimizdeki  iyi futbolcu olacağı umudunu canlı tutabilecek bir yapıya sahip olduğunu dūșūnūyorum.. Tabii ki ileriki maclarda daha rahat yorumlar yapabilecek duruma geleceğiz.

Çevrimiçi Şahin Caferli

« Yanıtla #124 : 14.07.10, 15:58 »
Yaser Yıldız'dan daha kaliteli olduğu belli en azından.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#19 Mehmet Batdal