ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan

Gönderen Konu: #5 Gökhan Zan  (Okunma sayısı 19898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özer Yalçın

Ynt: #5 Gökhan Zan
« Yanıtla #650 : 27.01.12, 14:50 »
İnşallah bir daha Fatih Terim'i kızdırmaz. Bir kere kızdırdı, aylarca forma görmedi. Sanıyorum aynı hatayı bir daha en azından Galatasaray formasıyla tekrarlamaz.

Uğur müsadenle burdan yazıyorum.

Hocayı kızdıran ilk olay neydi? Sakatlanma filan mıydı?

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #651 : 27.01.12, 14:57 »
Uğur müsadenle burdan yazıyorum.

Hocayı kızdıran ilk olay neydi? Sakatlanma filan mıydı?

Maçın son dakikalarında oyundan çıkmak istemişti. Hoca dayan demişti. O da bir pozisyonda kendisini yere atıp zorla değiştirtmişti. Ben böyle söylendiğini hatırlıyorum.

Çevrimdışı Emre Fisek

« Yanıtla #652 : 27.01.12, 14:59 »
Maçın son dakikalarında oyundan çıkmak istemişti. Hoca dayan demişti. O da bir pozisyonda kendisini yere atıp zorla değiştirtmişti. Ben böyle söylendiğini hatırlıyorum.

Antep maçındaydı, ilk yarı sakatlandı yanlış hatırlamıyorsam.
Hoca dayan dedi, ama o ilk yarıyı bitirmedi ve o ara gol yedik.
Doğru hatırlıyorumdur umarım.

Çevrimiçi Cem Behcet Abike

« Yanıtla #653 : 27.01.12, 15:01 »
Bilmiyorum ne dersiniz, ama bence Gökhan ülkenin en iyi stoperi su anda. Zamaninda Arsenal istiyor diye söylemler cikmisti, bence kesinlikle dogruydu bu. Ben cok begeniyorum, hava toplari iyi, teknigi yerinde, hizi yeterli. Bence iyi ki uzatmisiz sözlesmesini, Servetten daha yararli oldugu kesin.

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #654 : 27.01.12, 15:02 »

Yanlış hatırlıyorsun. :)

Gaziantep karşısında takım 1-0 öndeyken Gökhan bir pozisyonda sakatlık geçirdi ve kenara beni çıkarın diye işaret yaptı. Terim kendisini hemen çıkarmak istemeyip biraz bekle dedi. Gökhan buna rağmen kendini yere attı ve sedyeyle dışarı çıkarıldı. O sırada Servet yeni ısınmaya başlamıştı ve hoca hemen değişiklik yapamadı. Biz 10 kişi kalmışken Gaziantep ilk atağında golü buldu.

Hocanın kızgınlığının nedeni bu.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #655 : 27.01.12, 15:04 »
Ben başkasından duyduğumu söylemek istemiştim. İyi oldu bunun da aydınlandığı.

Çevrimdışı Özer Yalçın

« Yanıtla #656 : 27.01.12, 15:11 »
İyiki sormuşum. Şehir efsanesi gibi olmuş olay. :)

Bilgi veren herkese teşekkürler.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan