ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGS Sigorta+HDI

Gönderen Konu: GS Sigorta+HDI  (Okunma sayısı 869 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

GS Sigorta+HDI
« : 09.11.10, 16:32 »
Alıntı

GSSigorta'lı Ol Maç Biletini Kap!

Galatasaraylıların yepyeni sigortası GSSigorta, Ali Sami Yen Stadı'nda yarın Denizlispor ile oynayacağımız maça bilet kazandırıyor. 444 8 434’ü arayıp GSSigorta poliçesi yaptıranlar, Galatasaray ile Denizlispor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçını tribünden izliyor. Poliçe yaptıran ilk 3 kişi, 1'er arkadaşları ile birlikte mücadeleyi locadan izlerken 15 kişi de 2’şer adet yeni açık bileti kazanıyor.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

Ynt: GS Sigorta+HDI
« Yanıtla #1 : 07.12.10, 10:30 »

Çevrimdışı Ediz Ay

« Yanıtla #2 : 08.12.10, 18:36 »
Soldaki Baros, sağdaki Cana'mı ?

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #3 : 25.01.11, 11:12 »
Bunu kullanan kimse yok mu yahu :D

Çevrimiçi Cem Behcet Abike

« Yanıtla #4 : 25.01.11, 12:57 »
Bunu kullanan kimse yok mu yahu :D

Sen varsin ya. :D

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #5 : 16.02.11, 21:57 »
%25 İndirimli Aslan Yuvası Sigortası yaptırılabiliyor..

Çevrimdışı Aykut Akmercan

« Yanıtla #6 : 18.02.11, 16:43 »
Bu uygulamayla ilgili kendisine telefon gelen oldumu.? Bugün beni aradılarda bununla ilgili varmıdır aslı astarı merak ettim. Ayda 24 TL olan bir uygulamadan bahsettiler. Hatta üye olduğum takdirde bu haftaki Galatasaray-Bucaspor maçına Vip bilet vereceklerini söylediler. :\
« Son Düzenleme: 18.02.11, 16:43 Gönderen: Aykut Akmercan »

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #7 : 11.05.11, 13:22 »
Alıntı
GSSigorta HDI Bursa'da Hizmete Girdi

Galatasaray ile Alman sigorta devi HDI iş birliğiyle kurulan GSSİGORTA HDI, üçüncü konsept acentesini Bursa'da hizmete açtı.

İki dev kuruluşun güç birliği ile oluşan GSSİGORTA HDI markası, Bursa'daki tüketicileriyle buluştu. Proje çerçevesinde GSSİGORTA HDI markalı üçüncü acentelik Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hizmete açıldı.

Mudanya Yolu Asya İş Merkezi'nde faaliyetlerine başlayan GSSigorta HDI’nın Bursa acentesi, Vali Şahabettin Harputli , Galatasaray Spor Kulübü adına Yönetim Kurulu Üyesi Selim Sayılgan, HDI Sigorta Genel Müdürü Enis Talaşman, Genel Koordinatör Ahmet Yaşar, GSSİGORTA HDI Genel Koordinatörü Meltem İmirzalıoğlu'nun da iştirak ettiği törenle açıldı.

HDI Sigorta Genel Müdürü Enis Talaşman, Ankara ve İzmir'in ardından üçüncü konsept acentenin hizmete başlamasının mutluluğunu belirterek, "GSSİGORTA HDI markası yıl sonuna kadar 40 acente ile Türkiye'de sigortacılık hizmeti sunacak. Acentelerimizin başarılı olmasını diliyoruz. Çok modern pırıl pırıl bir ofiste sigortacılık hizmetini sunacağız" dedi.

Ayrıca Talaşman, yapılan bu büyük yatırımla taraftarların kulüp bütçesine yararlı olacağı kadar ülke ekonomisine de katkısı çok büyük pay olduğunu da sözlerine ekledi. Vali Harput ise, HDI Sigorta ve Galatasaray gibi iki güzide markanın iş birliğinin önemli bir hizmet olduğunu söyledi.

Kaynak: galatasaray.org

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #8 : 16.01.12, 15:43 »
GSHDI Sigorta kapsamında arandım az evvel. Dergi aboneliğim üzerinden bana ulaşmışlar.

Ferdi kaza sigortası satmak istiyorlar.

Önüne Galatasaray’ı alarak yapılan bir görüşme olduğu için ferdi kaza sigortam olmasına rağmen müşteri temsilcisinin konuşmasını kesmek istemedim.

Anlatacakları bittiğinde ferdi kaza sigortamın olduğunu söyledim ve Galatasaray adının geçtiği için sizi işinizi yapmaktan alı koymadım ve dinledim dedim.

Tekrar teşekkür ederim dedim.

Müşteri temsilcisi arkadaş ısrarlarına devam etti.

Ben kendisine tekrar teşekkür ettim.

Bunun üzerine bu bir nevi kulübünüze yardımdır, bunu yapmalısınız dedi.

Kişisel olarak sadece 18 TL/AY ödemeniz olacak dedi.

Bende Galatasaray kulübünün ürünlerine ne denli sahip çıktığımı dilimin döndüğünce anlattım ve tekrar teşekkür ettim.

Ama siz beni anlamıyorsunuz dedi. Ve anlamadığınız için de almıyorsunuz dedi. Galatasaray söz konusu dedi.

Bende Galatasaray’ı bu şekilde küçük düşürecek bir ajitasyona, pazarlama taktiğine girmeyin dedim.

Ajitasyon yapmıyorum, siz anlamıyorsunuz anlattıklarımı diye tekrar edince bende film koptu.

Terbiyesizlik yapmayın sizi şikayet etmek zorunda kalacağım dedim ve kapattım.

Şikayet etmek için HDI sigortayı aradım ama sonra vazgeçtim, ekmeğiyle oynamayayım şimdi kızın dedim. Beni arayan kişinin ismini ve kendi ismimi vermeden Galatasaray’ı bu tür kullanmayın ve taraftarın kulüp sevgisi üzerinden duygu sömürüsü ile satış yapmayın diye sertçe uyardım…

Neyse aranabilirsiniz. Belki de aranmışsınızdır. Aynı arkadaşa düşerseniz hazırlıklı olun:)

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
« Yanıtla #9 : 16.01.12, 16:48 »
Bir hafta evvel beni de aradılar ve 4 kişilik aile için 54 TL teklif ettiler.
Telefonun başlangıcında ilgilenmediğimi söyledim sonra ısrar edince sigortanın tüm ayrıntılarını dinledim. Sonra, düşünmem gerek dedim ve "bu teklif size özel şuan almazsanız 200 küsür Lira normal fiyatı var" dedi. Bende para sorun değil deyince, "peki, siz bilirsiniz" dedi ve kapattık. :K

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGS Sigorta+HDI