GSHDI Sigorta kapsamında arandım az evvel. Dergi aboneliğim üzerinden bana ulaşmışlar.
Ferdi kaza sigortası satmak istiyorlar.
Önüne Galatasaray’ı alarak yapılan bir görüşme olduğu için ferdi kaza sigortam olmasına rağmen müşteri temsilcisinin konuşmasını kesmek istemedim.
Anlatacakları bittiğinde ferdi kaza sigortamın olduğunu söyledim ve Galatasaray adının geçtiği için sizi işinizi yapmaktan alı koymadım ve dinledim dedim.
Tekrar teşekkür ederim dedim.
Müşteri temsilcisi arkadaş ısrarlarına devam etti.
Ben kendisine tekrar teşekkür ettim.
Bunun üzerine bu bir nevi kulübünüze yardımdır, bunu yapmalısınız dedi.
Kişisel olarak sadece 18 TL/AY ödemeniz olacak dedi.
Bende Galatasaray kulübünün ürünlerine ne denli sahip çıktığımı dilimin döndüğünce anlattım ve tekrar teşekkür ettim.
Ama siz beni anlamıyorsunuz dedi. Ve anlamadığınız için de almıyorsunuz dedi. Galatasaray söz konusu dedi.
Bende Galatasaray’ı bu şekilde küçük düşürecek bir ajitasyona, pazarlama taktiğine girmeyin dedim.
Ajitasyon yapmıyorum, siz anlamıyorsunuz anlattıklarımı diye tekrar edince bende film koptu.
Terbiyesizlik yapmayın sizi şikayet etmek zorunda kalacağım dedim ve kapattım.
Şikayet etmek için HDI sigortayı aradım ama sonra vazgeçtim, ekmeğiyle oynamayayım şimdi kızın dedim. Beni arayan kişinin ismini ve kendi ismimi vermeden Galatasaray’ı bu tür kullanmayın ve taraftarın kulüp sevgisi üzerinden duygu sömürüsü ile satış yapmayın diye sertçe uyardım…
Neyse aranabilirsiniz. Belki de aranmışsınızdır. Aynı arkadaşa düşerseniz hazırlıklı olun:)