ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)

Gönderen Konu: GSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)  (Okunma sayısı 2959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ediz Ay

Ynt: GSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)
« Yanıtla #50 : 09.03.11, 12:53 »
Aslında güzel tarifeler var. Geçen inceledim. 15 liraya her yöne 150dk ve 150 sms aylık. Gayet uygun benim için. Çok fazla telefonla haşir neşir olmayanlar için de makul. Gel gör ki avea'ya güvenmiyorum :)

Çevrimdışı Alperen Baltacı

« Yanıtla #51 : 09.03.11, 13:10 »
Gel gör ki avea'ya güvenmiyorum :)

Avea kullanıyorum . Suan kar yagıyor ve Avea cekmiyor , bu kapsama durumları falan cok sakat gercekten .

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #52 : 09.03.11, 13:16 »
Aslında güzel tarifeler var. Geçen inceledim. 15 liraya her yöne 150dk ve 150 sms aylık. Gayet uygun benim için. Çok fazla telefonla haşir neşir olmayanlar için de makul. Gel gör ki avea'ya güvenmiyorum :)
Ben faturalı hat kullanıyorum. Heryöne 240 dk.+ haber paketiyle birlikte ödediğim rakam aylık 24 tl. Limit aşımında ise dk. 40 krş.

Turkcell sağolsun 180 dk. her yöne 29 tl. alıyordu benden. Bazen şebeke sorunu yaşasamda genelde memnunum diyebilirim.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #53 : 14.03.11, 22:28 »

Ayrıca kendi tarifende olanlar ile(Buna diğer faturalı hatlarda dahil Fenercell, Kartalcell vs.) 1 ay boyunca sınırsız konuşabiliyorsun çok önemli onu atlama. Ayda 100 kontör için 20 TL veriyorsanız ve ay sonu olmadan kontörünüz bitiyorsa hiç beklemeden bu tarifeye geçin tabi kız arkadaşınız ile birlikte. :D

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #54 : 11.05.11, 13:19 »
Alıntı
GSMobile Eski Açık Tarife’de 1.000 SMS Hediye

GSMobile Eski Açık Tarifesi'ne numarasını taşıyanlar ayda sadece 49 TL ödeyerek GSMobile'lılar ve Avea'lılar ile 5.000 dk, sabit hatlarla 1.000dk ve diğer operatörlerle 750dk konuşma imkanı yakalıyor! Üstelik 6 fatura dönemi boyunca her yöne 1.000 SMS de hediye!

Yeni aboneliklerde 12 aylık taahhüt verilmesi durumunda da aylık sabit ücret sadece 49 TL!

Kaynak : galatasaray.org

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #55 : 07.06.11, 10:54 »
Alıntı
Gençlere 19 TL’ye Süper Paket

GSMobile’dan faturasız tarifelerinde bulunan ya da faturasız tarifelerine numarasını taşıyan genç taraftarlarına, bakiyelerinden 19 TL düşülmesi karşılığında süper Genç Paket !

GSMobile kullanıcısı olup 25 yaş altında olan genç taraftarlarımız için: GSMobile içi 1000 dk + Her Yöne 1000 SMS + 1 GB;   

ya da

Diğer operatörlerden numara taşıma ile gelen genç taraftarlarımız için: Her Yöne 500 dk + Her Yöne 1000 SMS + 1 GB   
Kampanyaya kayıt olmak için tek yapmanız gereken; TCKIMLIK NO nu yazıp 1991'e SMS göndermeniz.

Kampanya detayları:

- GSMobile'ın faturasız tarifelerinde bulunan 25 yaş ve altındaki taraftarlarımız, bakiyelerinden 19 TL düşülmesi karşılığında GSMobile içi 1.000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet'ten oluşan Genç Paket'i satın alabileceklerdir.

- Genç Paket'i almak isteyen taraftarların, 25 yaş ve altı olduklarını kanıtlayabilmeleri için, 11 haneli T.C. Kimlik Numara'larını yazıp, 1991 kısa koduna mesaj atmaları gerekmektedir. 12 yaşın altındakilere ait T.C Kimlik Numaraları ile paket kaydı yapılmamaktadır.

- Hat sahibi ile kullanıcının TC Kimlik numarası aynı olmak zorunda değildir, kullanıcının T.C. Kimlik Numarası gerekli kriterler için uygun ise paket satın alınabilir. Bir T.C. Kimlik Numarası ile Genç Paket'e en fazla bir kez kayıt olunabilir.

- Genç Paket 30 günün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Yenileme esnasında taraftarın hesabında yeterli kredi yok ise 5 gün boyunca bakiye takip edilir ve yükleme yapılırsa paket otomatik tanımlanır. Bakiye yetersizliğinden dolayı otomatik yenilenmesi iptal olan taraftarlar, tekrar T.C. Kimlik Numaraları'nı 1991'e göndererek Genç Paket'i tekrar satın alabilirler.

- Hat sahibi ile kullanıcının TC Kimlik numarası aynı olmak zorunda değildir, kullanıcının T.C. Kimlik Numarası gerekli kriterler için uygun ise paket satın alınabilir. Bir T.C. Kimlik Numarası ile Genç Paket'e en fazla bir kez kayıt olunabilir.

- Taraftarların otomatik yenilemeyi iptal etmeleri için IPTAL yazarak 1991'e göndermeleri gerekmektedir. İptal durumunda ücretsiz verilen fırsatlar silinmeyecek ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmeyecektir.

- Genç Paket kapsamında verilen tüm faydaların kullanım süresi 30 gündür, 30 gün içerinde kullanılmayan haklar silinecektir.

- Genç Paket kapsamındaki tüm faydaların kalan kullanım miktarı, 1991 servis numarasına KALAN yazıp SMS göndererek ücretsiz sorgulanabilecektir.

- Taraftarların Genç Paket'ten yararlanabilmeleri için, bakiyelerinde en az 20 TL bulunması gerekmektedir.

- Paket kapsamında kazanılan ücretsiz dakikaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.

- Paket aşımı durumunda yapılan aramalar ve SMS gönderimi her taraftarın kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Mobil internet bonusunun aşımı durumunda ise, taraftarın herhangi bir mobil internet bonusu/paketi yoksa, 30 günlük bonus periyodunda 0,05 TL/MB ile ücretlendirilir.

- Paket kapsamında sunulan ücretsiz dakika ve SMS ler sadece yurt içi kullanımda geçerli olacaktır. Söz konusu ücretsiz dakika ve SMSler 444'lü numaraları, Özel servis numaralarını, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.

- Genç Paket'teki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.

- Genç Paket'in numara taşıma teklifinden yararlanacak GSMobile'a taşınan numara eğer daha önce GSMobile numarası ise, bu tekliften yararlanmak isteyen taraftarın söz konusu numara ile tekliften faydalanabilmesi için, numarasını tekrar GSMobile'a taşıdığı tarih itibariyle, GSMobile'dan numarasını taşımış olduğu tarihten sonra en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

Kaynak : Galatasaray.org

Çevrimdışı Metin Sucu

« Yanıtla #56 : 07.06.11, 10:56 »
Ben 15 liralık faturalı hattan kullanıyorum, 19 iyiymiş ona geçme şansım varsa hemen geçicem.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #57 : 26.08.11, 11:19 »

Numarasını Taşıyan Taraftarlarımıza Müjde

GSMobile’a numarasını taşıyan taraftarlarımız şimdi daha avantajlı konuşacak.

- 15 TL’ye 250 Dakika Her Yöne + 250 SMS + Tarife İçi Sınırsız Konuşma

- 9 TL’ye 120 Dakika Her Yöne + Tarife İçi Sınırsız Konuşma

fırsatları taraftarlarımızı bekliyor.

Kaynak: galatasaray.org

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)