ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan

Gönderen Konu: #86 Ufuk Ceylan  (Okunma sayısı 17358 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

Ynt: Ufuk Ceylan Galatasaray'da
« Yanıtla #25 : 01.09.09, 02:39 »

86 numaramız Hayırlı olur inşallah.
« Son Düzenleme: 01.09.09, 02:40 Gönderen: Cengiz Aktaş »

Çevrimdışı Rifki Soylu

« Yanıtla #26 : 01.09.09, 02:40 »
Bu arada yillardir iyi kötü kalemizi koruyan Aykut Ercetine burdan tesekkür edelim.Basarilar Aykut.

Çevrimdışı Berkan Göker

« Yanıtla #27 : 01.09.09, 02:40 »
Sercan ile birlikte imza töreni düzenlenecek galiba Ufuk şimdiden gönüllerimize yaptığı fedakarlıklardan dolayı taht kurdu futbol hayatını bir köşeye koyarak Galatasarayı secmesi gurur verici gerçekten.
Umarım Leo dan sonra kalemize geçer ve uzun yıllar hizmet eder.
Hayırlı olsun...
Teşekkürler ScoutGS...

Çevrimdışı Evren Özsoy

« Yanıtla #28 : 01.09.09, 02:43 »
Kaynak? diye bi espri yapsam :D

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #29 : 01.09.09, 02:43 »
Bu arada yillardir iyi kötü kalemizi koruyan Aykut Ercetine burdan tesekkür edelim.Basarilar Aykut.

Tombala.İşte şimdi gözler tamamen resmi sitemizde.Ne büyüksün ScoutGS.Tebrikler.Teşekkürler.İyi ki varsınız... :) :) :)

Dip Not:Rıfkı renkdaşımın dediklerine aynen katılıyorum.Kendisini Çeşme'de Manisaspor maçından önce Ümit Karan ve Eric Gerets ile beraber görmüştüm.Onlara doğru yaklaştım ve fotoğraf çektirdim.Hiç kırmadı beni.Mondi'nin gittiği sene kendisine çok güvendiğimizi,artık kaleyi almanın zamanı geldiğini söylemiştim.O da çok tşk etmişti.Sadece oradaki 2 dklık görüşme bile benim için Aykut'u farklı kılmıştı.Başarılar Aykut.Keşke sen değil de Orkun gitseydi... :( :( :(

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #30 : 01.09.09, 02:46 »
Aykut'u özellikle maçlardan sonraki demeçleriyle hatırlayacağım. Bütün futbolculardan duyduğumuz klişe cümleleri kullanmadan gerçekçi yorumları çok fazla hoşuma gidiyordu. Umarım başarılı olur.

Çevrimdışı Meftun Özdemir

« Yanıtla #31 : 01.09.09, 02:49 »
 Galatasaray' ın gündemine geldiği günden itibaren duruşuyla taraftarların gönlünde daha gelmeden taht kurdu.Hayırlı olsun Galatasaray'ımıza.

Çevrimdışı Turgut Öztürk

« Yanıtla #32 : 01.09.09, 02:51 »
Hayirli ugurlu olsun galatasarayimiza.

Simdi gözler resmi sitede. Yarin büyük gün. Topluca imza töreni bizi bekliyor.

Çevrimdışı Ugur Genc

« Yanıtla #33 : 01.09.09, 02:52 »
Hayirli olsun...

Kendisi Leodanda,Volkandanda formayi kapacaktir zamanla.Antreman cok eksigi var.Zaman cok kapatacaktir  :P

Çevrimdışı Ersen Celik

« Yanıtla #34 : 01.09.09, 02:53 »
Hayirli ugurlu olsun, cok yerinde bir transfer.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #35 : 01.09.09, 03:13 »
Ufuk'un Leo Franco'nun arkasında gelişimini tamamlamasını izlemek harika olacak...
Ama benim sabırsızlıkla beklediğim şey Ufuk kaleyi elinden aldığında Leo Franco'nun yüzündeki ifadeyi izlemek...

Bir Aslan'ımız vardı kalede "LEO" Franco şimdi de bir panterimiz oldu...
Galatasaray... Türk kaleci... Bunları yanyana kullanınca yanına da bir panter ifadesi yakışıyor...
Turgay Şeren gibi efsane olması dileğiyle...

Çevrimdışı Tunç Kıyamiçek

« Yanıtla #36 : 01.09.09, 03:17 »
Transfer döneminin son gününe kadar Galatasaray'ı istiyorum diye diretmesi Ufuk'un ne kadar sıkı bir Galatasaraylı olduğunun göstergesidir. Bu taraftar bu davranışını unutmayacaktır. Tebrikler Ufuk, Tebrikler Yönetim, Tebrikler ScoutGS.

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #37 : 01.09.09, 03:19 »
Gelebilmek için çok çabaladı, umarım buna değecek kadar süre alır. Gösterdiği metanet karşısında tebriklerimi iletiyorum.
Aykuta ise teşekkürler, umarım manisaporun kalesini en kısa zamanda alır.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #38 : 01.09.09, 03:21 »
Şimdi yapılacak birşey var.

Ufuk a gereken güvenin gösterilmesi için  Orkun un da yollanarak 2. kaleci konumuna getirmek.3. kaleciliği Alt yapıdan bir oyuncuya vermek daha akıllıca olacaktır.

Orkun un bu takımda kalması Ufuk'un alınma sebebine ters düşeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #39 : 01.09.09, 03:41 »
Orkun Ufuk gelmeden önce de 3. kaleciydi şimdi de 3. kaleci.
Bence Orkun'u göndermemize gerek yok.

- Caner Erkin ??
- 1. Çinko !!
- Sercan Yıldırım ??
- 2. Çinko !!
- Ufuk Ceylan ??
- TOMBALA !!

Transfer bizim için çocuk oyunu...
Oyunun adı da "TOMBALA" :D
« Son Düzenleme: 11.09.09, 14:19 Gönderen: Yunus Palay »

Çevrimdışı Ömer Bağlı

« Yanıtla #40 : 01.09.09, 03:42 »
Ufuk cok iyi bir kaleci Leo bana cok güven vermedi biraz yedek kalma korkusu sarsın da belki artık yan toplara cıkmaya başlar.Sercan transferinden ben yavaş yavaş ümidimi kesiyorum ama forum yöneticileri o kadar kendinden eminler ki tekrar ümitleniyorum:)).Neyse artık saatler kaldı zaten bekleyip göreceğz ne olacağını:)

Çevrimdışı Hikmet Ünlü

« Yanıtla #41 : 01.09.09, 04:03 »
Foruma yazmayı bırakmıştım ama öyle haberler verdiniz ki teşekkür etme ihtiyacı hissettim. Bu kadar şaklaban varken ortada hiç çekinmeden bizleri bilgilendirmeye devam ediyor ScoutGS yöneticileri. Bu site hakkında kim atıp tutuyorsa, kim boş boş yorumlar yapıyorsa sadece yediremediğinden yapıyor. Hiç çekinmeden, sitenin vizyonu bu olmamasına rağmen, bizlere bu güzel haberleri verenlere sonsuz teşekkürler.
Bir şey değil Berk, elimizden geleni yapıyoruz.

Bu arada, forumda yazmaya devam edersen seviniriz.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #42 : 01.09.09, 04:16 »
Gelebilmek için çok çabaladı, umarım buna değecek kadar süre alır. Gösterdiği metanet karşısında tebriklerimi iletiyorum.
Aykuta ise teşekkürler, umarım manisaporun kalesini en kısa zamanda alır.
Eminim alacağına çünkü pazardaki karpuzcular bile daha iyi tutar topu manisanın kalecisinden.

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #43 : 01.09.09, 04:21 »
Zaten birinci çinko, ikinci çinkodan sonra bir tombala bekliyorduk sizden ve Ufuk'la da tombalayı yapmış olduk gerçekten :D

Ayrıca şöylede sevindiğim bir nokta var bu transferde ben hiç alıcı gözüyle izlemesemde herkes Ufuk'un iyi bir kumaşı olduğunu söylüyor ve eğer olurda bir aksilik olmayıp 1-2 sene sonra kaleyi devralırsa artık yabancı kontenjanından birini kaleciye ayırmak zorunda kalmadan iyi bir kaleciye sahip olacağız.

Birde ScoutGS yönetiminden bir analiz isteğim olacak Ufuk Ceylan hakkında, mesala ben Rijkaard'ın kalecide en çok önem verdiği özellik olan topu oyuna sokma bakımından nasıl olduğunu merak ediyorum.

Çevrimdışı Aykut Solmaz

« Yanıtla #44 : 01.09.09, 09:11 »
Kaleci için oynamak çok önemlidir, diyip dururuz. Bu anlamda Ufuk adına üzüldüm. Leo varken 50 maçta bulsa bulsa 5 maç falan şans bulur. Bir de Leo'yla 3 sene sözleşme yaptığımızı düşünürsek resmen Aykut'a nasıl yazık ettiysek, Ufuk'a da öyle yazık edebiliriz, gibime geliyor.

Leo'yu almayıp, direk Ufuk'u alıp kaleye koysalardı ayakta alkışlardım. Ama şimdi Türk futbolu ve Ufuk adına üzülüyorum.

Leo ile yapılan kontratta zannederim ki bize sakatlanmama garantisi vermemiştir.
Yeri değil belki ama sölemeden geçemiycem yan toplarda çok büyük bir felaket arzediyor leo.

Karşı tarafın kalecisini çok beğenirdim fiziği duruşu tam bir kaleci görkemi veriyor şimdi bizimde böyle bir kalecimiz oldu fiziğiyle gerçek bir kaleci ufuk ayrıca hocanın forma adaletide göz önüne alınırsa ufuk bu formayı kapar. Zaten büyük ihtimal fatih hocada milli takımın kalecileri arasına alacak onu oda bir avantaj olacak

Çevrimdışı Goksu Toprak

« Yanıtla #45 : 01.09.09, 10:47 »
Olusturulan kadro hedefin ''ilerleyen yillarda Sampiyonlar Ligi'ni almak'' oldugunun bir gostergesi.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #46 : 01.09.09, 10:53 »
Oh be milli takım Serkan Kırıntılı dan kurtuldu , Milli takımın gelecekteki 2 kalecisi de rahatladı..Aykut artık Milli takıma yükselecektir,tabi 3-4.yedek de Ufuk olacak

Çevrimdışı Sabri Zaferler

« Yanıtla #47 : 01.09.09, 11:04 »
Yok artık GS yönetimi ve ScoutGS yönetimi:)

Çevrimdışı Fırat Turan

« Yanıtla #48 : 01.09.09, 11:44 »
Hayırlı olsun Ufuk.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #49 : 01.09.09, 11:51 »
Oh be milli takım Serkan Kırıntılı dan kurtuldu , Milli takımın gelecekteki 2 kalecisi de rahatladı..Aykut artık Milli takıma yükselecektir,tabi 3-4.yedek de Ufuk olacak

Aykut, Ufuk'tan daha iyi mi demek istedin??

Ben şüpheliyim Aykut'un milli takıma alınacağından.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan