ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan

Gönderen Konu: #86 Ufuk Ceylan  (Okunma sayısı 4671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Soykut Çelik

Ynt: Ufuk Ceylan Galatasaray'da
« Yanıtla #75 : 01.09.09, 21:33 »
Sercan da gelirse Scout'da laf atanlara bi tarafımla güleceÄŸim.Gelmese de 3'de 2 yaptınız ya gerçi  ;D

Hayırlı olsun,hoÅŸgeldin Ufuk ! Öncelikle teÅŸekkürler yönetim,teÅŸekkürler ScoutGS  ;)

« Yanıtla #76 : 01.09.09, 21:33 »
Transfer döneminin başından beri dik duran Ufuk'un transferinin resmi siteden de açıklanmasına son derece sevindim. Leo'dan sonra(formayı kapması da muhtemel) kalecimizi bulmuş olduk.

Aykut'un gitmemesine ben de şaşırdım.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #77 : 01.09.09, 21:34 »
Arkadaşlar transferdeki şartların değişme sebebini de açıklıyorum, sonra 50 kere sormayın. Hani dün Aykut+para idi demeyin. Mesut Bakkal Orkun'u istemiş ve para yerinede Yaser+Mehmet'i tercih etmiş.

Çevrimdışı Gencay Umac

« Yanıtla #78 : 01.09.09, 21:35 »
Arkadaşlar Ufuğun Leoyu keseceğine inanıyorum.
Gerçekten Çok iyi bir kaleci Galatasaraya ve A Milli takıma uzun yıllar hizmet edebilecek yetenekde. Fiziğide çok güçlü Milli takıma Gider ve bizi volkan çirkefinden kurtarır umarım Ufuğa çok güveniyorum :D

Çevrimdışı Mustafa Şahan

« Yanıtla #79 : 01.09.09, 21:35 »
Hayirli olsun.
Caner tamam, Ufuk tamam. Sercan kaldi.
Onuda alir transfer sezonunu kapatirsak bizden iyisi yok.

Sercan gelmesede bizden iyisi yok.Ama gelecek. :)

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #80 : 01.09.09, 21:38 »
Yönetici arkadaşlar, Ufuk'un yanında Sezer içinde anlaşma sağlanmış deniyor seneye bonservissiz almak üzerine. Yani Manisaspor uzatmayacakmış sözleşmesini, acaba o konuda bir bilginiz var mıdır?

Çevrimdışı Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #81 : 01.09.09, 21:44 »
Tamda bugün saçlarımı Ufuk gibi kestirmiştim,daha bi sempatik geldi şimdi :)
Kalemizi uzun yıllar korur umarım.Yönetimde bunu istiyor zaten imzaladıkları 5 senelik sözleşmeyle.
İyi bir Galatasaraylıymış bu arada.

Çevrimiçi Turgutcan Gürer

« Yanıtla #82 : 01.09.09, 21:57 »
Gelecek için atılmış çok iyi bir transfer daha. Umarım kalemizi uzun yıllar emanet ederiz.

ScoutGS herkesten önce bizim haberimiz oldu.Teşekkürler. Bir teşekkürde tabi ki yönetimimize :)

Çevrimiçi Vural Potur

« Yanıtla #83 : 01.09.09, 21:58 »
Ufuk için biraz fazla kaçmış orkun falan bence.. :-\ sonuç olarak orkun da kötü bir kaleci değil. Bilemiyorum siz ne diyorsunuz bu takas işine forum milletinin insanları ?

Çevrimdışı Orhan İhsan Diner

« Yanıtla #84 : 01.09.09, 22:04 »
Hayirli olsun.
Sercanı almasak da bizden iyisi yok :D

Çevrimdışı Erdinç Eroğlu

« Yanıtla #85 : 01.09.09, 22:05 »
Hayırlı olsun,ScoutGS yönetimine de verdikleri haber için teÅŸekkürler...

Ufuk, hacimli, kaleyi dolduran bir kaleci.Ben forma ÅŸansı bulabileceğini düÅŸünüyorum.En azından Frank  rotasyonda onu da kullanacaktır.

Aykut da devre arası yada seneye bir kulüp bulur ...

Takas biraz fazla kaçmış ama M.Güven ve Yaser için Galatasaray çok zor..
« Son Düzenleme: 01.09.09, 22:07 Gönderen: Erdinç EroÄŸlu »

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #86 : 01.09.09, 22:06 »
Ufuk için verilen adamlar...

Orkun - Hiçbir zaman kulubumuze yakıştıramadığım abuk sabuk mimikleriyle beni iyice kendisinden soÄŸutan bir                           oyuncu. Bonservisine para verilmemiÅŸti zaten. Yani bedava almıştık.

Mehmet Güven - Serbest bırakılsa bir kiÅŸinin bile üzülmeyeceÄŸi bir oyuncu. ALtyapıdan çıktığı için ona da tek kuruÅŸ bile              vermedik.

Yaser - Aslında sene basında umudum vardı ama saolsun yönetim çıtayı çok fazla yükseltti ki gitmesi daha hayırlı oldu.             Ayrıca ona da bonservis vermedik.

Yani kısaca verdiğimiz adamların hiç biri için cebimizden para çıkmadı. Bir nevi bedava transfer oldu bizim için. Hem kadro kalabalığından da kurtulduk.
« Son Düzenleme: 01.09.09, 22:08 Gönderen: Åžamil AkdaÄŸ »

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #87 : 01.09.09, 22:13 »
Bu transfer bence Manisa'ya birazda bugüne kadar bize yaptıkları katkılar için verilmiştir. Dile kolay 4 adam var kadromuzda. Keşke Necati'yi de verseydik. Yanlız kadroları epeyce sağlamlaştı, bu hafta bu kadro ile oynasalardı. Fener'i banko yenerlerdi.

Çevrimdışı Numan Yılmaz

« Yanıtla #88 : 01.09.09, 22:22 »
Hayirli olsun.
Sercanı almasak da bizden iyisi yok :D

Tabii Sercani alamasakta bizden iyisi yok. Ama Sercanida alsak bal kaymak olurdur.
Özellikle gelecek acisindan cok önemli bi transfer olurdu. Neyse bekleyip görecegiz artik.
Ayrica, Ufugun transferine sevindigim kadar Yaser ve Mehmetin bonservisiyle verilmesinede sevindim.
Verdikleri emekler icin tesekkür ederim ama bize yakisan oyuncular degillerdi ikiside.

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #89 : 01.09.09, 22:24 »
Bu transfer bence Manisa'ya birazda bugüne kadar bize yaptıkları katkılar için verilmiştir. Dile kolay 4 adam var kadromuzda. Keşke Necati'yi de verseydik. Yanlız kadroları epeyce sağlamlaştı, bu hafta bu kadro ile oynasalardı. Fener'i banko yenerlerdi.

Merhaba Cem,

Hakan Balta haricinde kim vardiki Manisa'dan bize gelen? Bir ara kiralik giden Arda ve Aydin Yilmaz'idami sayiyorsun?

Çevrimdışı Murat Öztaş

« Yanıtla #90 : 01.09.09, 22:31 »
Hayırlı olsun,ancak gelecek vaadeden bir kalecinin önüne daha taşı koyduk gibi geliyor bana,oynayacağı yer ancak Türkiye Kupası olur bu sene,seneye Leo giderse geçer kaleye ama yaşatmazlar en fazla devre arasında yine yabancı gelir,böyle böyle Ufuk'ta körelir,umarım yanılırım..

Bunun yanında Mehmet Güven ,Orkun ve Yaser gibi bir türlü ısınamadığım 3 antipatik oyuncudan kurtulmamız iyi oldu diyebiliriz..

Keşke Aykut gitseydi de kurtulsaydı derim ben yine de ama Hakan Abi'nin dediği gibi cesareti yok sanırım, ya da yıllar önce Kerem İnan'ın kendisine yaptığı rivayet edilen Anadolu klüplerinde gezeceğine Galatasaray'ın kulübesinde otur tavsiyesini fazla ciddiye almış..

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #91 : 01.09.09, 22:32 »
Bazi arkadaslar abartiyorlar su takasta verilen oyunculari. Bence gayet makul bir anlasma olmus. Mehmet Güven ve Yaseri zaten vermek icin kulüp aramiyormuyduk? Maaslarindan kurtulduk. Ayni sekilde Orkun.. Gelecegin Milli Kalecisini almisiz buna karsilik. Bunun neresinde yanlis var? Verecegimiz maas Orkununkisinden fazla olmaz. Yani Yaser ve Mehmete vermedigimiz maaslar kardir..

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #92 : 01.09.09, 22:36 »
Alıntı
Keşke Aykut gitseydi de kurtulsay dı derim ben yine de ama Hakan Abi'nin dediği gibi cesareti yok sanırım, ya da yıllar önce Kerem İnan'ın kendisine yaptığı rivayet edilen Anadolu klüplerinde gezeceğine Galatasar ay'ın kulübesinde otur tavsiyesi ni fazla ciddiye almış..

Rivayet değil o gerçekten yaptı. Samsunspor maçında deplasmanda. Staddaydım hatta. Sonrasında televizyonlarda da ufak bir bukle olarak geçti. Kesinlikle Galatasaray'dan ayrılma, şansını bekle, halimi görüyorsun tarzında bir şeyler dedi. Ha bence bu mu olmalı seçenek Aykut için? Hayır.

« Yanıtla #93 : 01.09.09, 22:42 »
Tekrar hayırlı olsun diyelim.

Manisa demişken, 2-3 sezon önceki kadrolarına bakarsanız Türk futboluna damgasına vurduğunu görürsünüz gerçekten de..

Ufuk Ceylan - Hakan Balta - Caner Erkin(ümitliyim ki Sezer Öztürk): Galatasaray

Holosko - Uğur İnceman : Beşiktaş

Selçuk İnan : Trabzon

Ayrıca Arda ve Aydın'a katkıları da azımsanmamalı.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #94 : 01.09.09, 22:46 »
Nizamettin, Sezer ve Yiğit İsmail gelecek arkadan. Manisa ilk geldiği sezon Nizamettin'i ve Sezer'i yedek bırakmasaydı, güvenseydi, şimdi çok daha farklı yerlerde olurdu. Yiğit İncedemir'de iki üç sezon önce farkedilmiş olsaydı keza onunda çok şansı olurdu. Holosko tamamen Ersun Yanal'ın hediyesidir.

Çevrimdışı Oğuz Yüksel

« Yanıtla #95 : 01.09.09, 23:21 »
KeÅŸke Necati'yi de verseydik.
Necati'yide verdik zaten. Sözleşmesi akrşılıklı feshedilmiş ve Manisa'ya verilmiş.
Bu arada tekrar hayırlı olsun diyorum.

Ps: Beyler bir şey dikkatimi çekti. Fenerbahçe'nin türk genç yeteneklerine yaptığını bizde kalecilerine yapıyoruz gibi geldi. Aykut , Fevzi, Orkun ... Bu saydığım isimler eğer oynasalardı belki de milli takımda Volkan değil onlar olacaktı.
Ama ne zaman "Aha işte şimdi Türk kalecilerimiz oynamaya başlayacak" dediysek yönetim hemen yabancı bir kaleci alarak oynamalarına daha fazla engel oldu. Taffarel, Mondragon, De Sanctis, Leo Franco.. Bu süreçte hep yabancılar oynadı ve Türkler yedekte kaldı. Ayrıca da en kötüsü 1 yabancı hakkımızı hep maalesef kaleciye ayırmak zorunda kaldık.
Tuhaf olan şey ise kaliteli Türk kalecilerin hep Fenerbahçe'nin altyapısından çıkması. Yada şöyle anlatayım son 15 yıldır milli takımımızın kalesini hep Fenerbahçeli kaleciler koruyor. Rüştü Rençber, Volkan Demirel bi ara Serdar Kulbilge ve gelecekte en iyi Türk kalecilerden biri olacak Volkan Babacan.
Neyse lafı fazla uzatmayalım. İnşallah Ufuk başarılı olurda Milli takımın kalesini artık bizim takımdan biri korumuş olur.

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #96 : 01.09.09, 23:32 »
Bir duzeltme: Necati Manisaspor'a degil, Antalyaspor'a transfer oldu.

Çevrimdışı Murat Öztaş

« Yanıtla #97 : 01.09.09, 23:33 »
Alıntı
Keşke Aykut gitseydi de kurtulsay dı derim ben yine de ama Hakan Abi'nin dediği gibi cesareti yok sanırım, ya da yıllar önce Kerem İnan'ın kendisine yaptığı rivayet edilen Anadolu klüplerinde gezeceğine Galatasar ay'ın kulübesinde otur tavsiyesi ni fazla ciddiye almış..

Rivayet değil o gerçekten yaptı. Samsunspor maçında deplasmanda. Staddaydım hatta. Sonrasında televizyonlarda da ufak bir bukle olarak geçti. Kesinlikle Galatasaray'dan ayrılma, şansını bekle, halimi görüyorsun tarzında bir şeyler dedi. Ha bence bu mu olmalı seçenek Aykut için? Hayır.

Bende bir yerlerde okumuştum ama gazetelere fazla itibar etmediğimden kesin bilgi olarak yazmayayım dedim

Aykut bencede gidip kendini bir yerlerde ispat etmeyi seçmeli,hatta Feldkamp döneminden sonra güvenmeyi sürdürseydik yine sesimi çıkarmazdım ama ne kulüp ona ne o kendine güvenemiyor sanırım sonu pek iyi olmayacak..

« Yanıtla #98 : 01.09.09, 23:45 »
Oğuz haklısın ama Eser'den beri (ki ta 1983 ten bahsediyorum) yerli kalecilerden yana hiç yüzümüz gülmedi. Bir Hayrettin Demirbaş herhalde en uzun süre ile takımın kalesini korudu. Onu da yaşayan bilir :D

Ondan sonra da denemeler oldu. Hatırladığım sırayla Nezihi, Volkan, Piere Esser (Cengiz di galiba Türk adı), Mehmet (kafasını direklere vuran), Mehmet Bölükbaşı, Kerem. Son olarak da Aykut ve Orkun. Bir türlü bekleneni veremediler. Bir türlü güvenemedik işte.

Umarım Ufuk bu düzeni değiştiren isim olur tam 26 yıl sonra.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #99 : 01.09.09, 23:47 »
Bazı takımların, bazı kültürleri vardır...

Beşiktaş'ta da kolay kolay yabancı kaleci dikiş tutmaz mesela..

Bunlar açıklanamayan, ama yaşanan kriterlerdir.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan