ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan

Gönderen Konu: #86 Ufuk Ceylan  (Okunma sayısı 17310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cihan Bornovali

Ynt: Ufuk Ceylan Galatasaray'da
« Yanıtla #150 : 03.09.09, 00:30 »
86 numarali formayi giyecekmis yeni aslanimiz.

http://www.galatasaray.org/futboltakimi/
« Son Düzenleme: 03.09.09, 00:31 Gönderen: Cihan Bornovali »

Çevrimdışı Ugur Genc

« Yanıtla #151 : 03.09.09, 00:41 »
Hepiniz cok iyi seyler yazmissiniz.Daha once soylemistim Ufuku hic izlemedim diye.

Ligtv sitesinde yedigi golleri izledim tabi 2 sene once yedigi golleri.Bircok hatali gol yemis.Tabi sadece yedigi golleri izledim.Kurtardiklarinida izlemek lazim.Topu oyuna sokusuda onemli.

Neyse artik Rijkaard gorev verirse izleriz

Burak Eren

« Yanıtla #152 : 03.09.09, 01:17 »
Benim korkum birazda şu. Karizmatik bir ifadesi var baktım resimlerine şov yapmış. Biraz Volkan Demirel havası kokladım ki aman diyeyim :)

Çevrimdışı Ugur Genc

« Yanıtla #153 : 03.09.09, 01:26 »
Benim korkum birazda şu. Karizmatik bir ifadesi var baktım resimlerine şov yapmış. Biraz Volkan Demirel havası kokladım ki aman diyeyim :)
Facebookta hesabi var.Bende ekli degil o yuzden goremedim fotograflarini.Ama Manisadaki brezilyali(turk vatandasligina gece) Rafael varya.O tam artist.Turkce yazmayi konusmayi felan ogranmis.

Bir video eklemislerdi ordan Ufukun alcak gonullu oldugunu sezdim.Alcak gonullu biri ama Luganoyu veya Emreyi doverse hayir demem  :D

Cok daginik mesaj oldu bisey anlatamadim galiba  :D

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #154 : 03.09.09, 10:30 »
İşte teknik adamların Ufuk’la ilgili düşünceleri...

İLYAS TÜFEKÇİ:
Altay’da 2004’te A takımın, genç takımla maçı vardı. O zaman Ufuk genç takımın kalesindeydi ve daha 17’sine bile girmemişti. Hemen profesyonel yaptık. Bir hafta sonra da U-17 Milli Takımı’nın hocası olan arkadaşım Osman Denizci’ye ondan bahsettim. Türkiye-Belçika U-17 maçında görev aldı ve başarılı oldu. Ufuk sadece sahadaki yönüyle değil, düzgün aile yapısı ve okuldaki başarısıyla da beğendiğim biriydi. Okulunun en çalışkan öğrencilerinden bir tanesiydi. Galatasaray kalesini emin ellere emanet ederken, Türk Milli Takımı’nda da Ufuk uzun süre forma giyecektir.

GİRAY BULAK:
Eski bir hocası olarak söylüyorum, bence doğru değil, tam doğru transfer. Ufuk Ceylan önümüzdeki yıllarda mutlaka Galatasaray’dan, Avrupa’ya sıçrayacaktır. Hem kişisel perfomansı, hem takım performansı önde olan birisi. Yabancı lisan bilen, kolej okuyan, iyi eğitim almış bir çocuk. Büyüğüne, küçüğüne saygısı olan, müthiş kaleciliğinin yanı sıra karizması ve dengeli yaşamıyla benim çok takdir ettiğim bir yetenek. Çok şanssız şekilde geçmişte kolu kırılmasaydı bugün çok daha erken yaşlarda bu aşamaları geçmiş olabilirdi.

YILMAZ VURAL:
Galatasaray en iyi transferi yaptı. Genç, pırıl pırıl tertemiz bir futbolcu. Başarıya aç olması onun artı bir özelliği. Fakat bana göre henüz kişisel gelişimini tamamlayamadı. Taktiksel anlamda üzerine bir şeyler koyması gerekiyor. Burada kaleci antrenörüne çok iş düşüyor.

ERSUN YANAL:
Galatasaray uzun vadede başarılı sonuçlarını alacağı bir adım attı. Ufuk beklemesini de bilen ve bu konuda huzursuzluk çıkarmayacak karakterde bir insan. Maliyeti kulübün bileceği bir konudur. Ancak yararlanmayacağın futbolcuları gönderip böyle bir operasyon yapıyorsan o zaman doğru yapmışsındır.

LEVENT ERİŞ:
Ufuk, Türk futbolu için çok önemli bir kaleci. Galatasaray’ı kutlarım. Önünde Franco’nun olması, üzerine bir şeyler koyacağı ve yeni şeyler öğreneceği anlamına geliyor. Bu yatırımın karşılığını hem Galatasaray hem Türk futbolu alacaktır. Karakterli, korkusuz bir kaleci olan Ufuk, şansını en iyi şekilde kullanacaktır.

‘En iyi Türk kaleci olacak’
Başkan Adnan Polat, Ufuk Ceylan’dan çok umutlu olduklarını belirterek iddialı konuştu. Genç file bekçisini transfer etmekten mutluluk duyduklarını kaydeden Polat, “Ufuk’un gelecekte Türkiye’nin en büyük kalecisi olacağına inanıyorum. Galatasaray ve A Milli Takım’ın vazgeçilmezi olacak. Yalnızca futbolcu olarak değil, karakter olarak da böyle bir ismi kadromuza kattığımız için mutluyum” ifadelerini kullandı.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1135056&Date=03.09.2009&b=Ufuk%20tam%20isabet

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #155 : 03.09.09, 14:42 »
Galatasaray yönetiminin,Manisaspor’dan transfer ettiği kaleci Ufuk’a karşılık takas ettiği 3 oyuncusu Orkun, Yaser ve Mehmet Güven’i 1 saat içinde gönderdiği ortaya çıktı. Transfer sezonunun son dakikalarına kadar Florya’da gergin bir şekilde akıbetlerinin ne olacağını bekleyen futbolcular, saatin akşam 17.00’yi geçmesiyle rahatladı. Yaser, yöneticilerle yaptığı görüşmede kendisine bir şey söylenmemesi üzerine kulüpten ayrıldı. Ancak Yaser, Orkun ve Mehmet Güven “G.Saray’da kaldık” dedikleri anda büyük bir şok yaşadı.

Transfer görüşmelerin sürdüğü dakikalarda Futbol Federasyonu’nu arayan sarı-kırmızılıların, 1 saat ek süre istediği ortaya çıktı. Bu süre içinde Manisaspor’la anlaşma sağlanınca;Mehmet Güven, Orkun ve Florya’dan ayrılan Yaser’in menajerine durum tebliğ edildi. Yönetim, “Gitmezseniz kadro dışı bırakılacaksınız” restini de çekince, 3 oyuncu çaresiz kalarak gitmeyi kabul etti. Saat 17.00’yi geçtiği sırada hiçbir kulüple anlaşamayan ve 1 yıllık daha sözleşmesi olduğu için Galatasaray’da kalacağını düşünen bir başka oyuncu da Necati Ateş’ti. Ancak tecrübeli golcü de son dakikada gelen telefonla apar topar Antalya’nın yolunu tuttu ve kırmızı-beyazlı yönetimle sözleşme imzaladı.

Ege güneşi Aykut’a yaradı!
Ufuk Ceylan transferi sırasında Galatasaray’ın 2 eldiveni arasında ilginç bir ‘kader oyunu’ yaşandı. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın 2 oyuncu arasından Orkun’un takımda tutulmasını istemesi, Aykut’un Manisaspor’a yelken açmasına neden oldu. Ancak Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal’ın talebi, rüzgarı tersine çevirdi. Bakkal’ın “Aykut’u değil Orkun’u isterim” ısrarı üzerine, Rijkaard’ın kapısı çalındı. Hollandalı hocanın da onayı alındıktan sonra Orkun Manisa’nın yolunu tuttu.

Çevrimiçi Volkan Çilenger

« Yanıtla #156 : 03.09.09, 15:27 »
    Onca kaleci geldi gitti ama kalede bir yan top kalecisi görmedi bu gözler. Ben artık kalecilere kızmıyorum.Sorunu başka yerlerde aramak gerekiyor. Nezihi Baloğlu bu takımın kaç senedir kaleci antrenörüdür, emin değilim.Herkes gidiyor geliyor Nezihi kalıyor.
  Aykut  yetenekli bir kaleciydi. Mondragon da giderken geldiği gibi değildi. Teknik adam değişimlerinin bu kadar hızlı olduğu bir kulüpte 2 senedir kaleye birini entegre edememiş bir kulüp artık ciddi ciddi kaleci antrenörünü tartışmalıdır. Kalecilerinin yan toplara niye çıkmadığını oturup düşünmelidir.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #157 : 03.09.09, 15:44 »
GS Denizli maçını hatırlayın 4 gol yemesine rağmen 1 tane yan top bırakmayan Özdeni..Mesut Bakkalın inanılmaz bir şekilde yan top çalıştırıyormuş..İş bir yerde sadece nezihi ile sınırlı değil sonuçta bu takım duran toptan bunca gol bulmaya başladığına göre bir çalışma var ee bu çalışmada kalede kimse yok mu ?

Çevrimiçi Cem Koç

« Yanıtla #158 : 03.09.09, 17:02 »
GS Denizli maçını hatırlayın 4 gol yemesine rağmen 1 tane yan top bırakmayan Özdeni..Mesut Bakkalın inanılmaz bir şekilde yan top çalıştırıyormuş..İş bir yerde sadece nezihi ile sınırlı değil sonuçta bu takım duran toptan bunca gol bulmaya başladığına göre bir çalışma var ee bu çalışmada kalede kimse yok mu ?

Bütün kalbimle katılıyorum. Oğuzhan Abi, bence asıl kaleci o ama neyse...

Çevrimdışı Izzet Kilic

Ynt: #86 Ufuk Ceylan
« Yanıtla #159 : 06.09.09, 20:35 »

Ufuk Ceylan: ‘Başarıyı Genç Yaşta Yakalamak İstiyorum’

Galatasaray’ın yeni transferi Ufuk Ceylan, GS TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Genç kaleci, Mondragon’u örnek aldığını söylerken, uzun zaman Galatasaray’da büyük hedefleri olduğunu belirtti.

Ufuk, yeni takımın hayırlı uğurlu olsun. Neler hissediyorsun?

Çok mutluyum gerçekten büyük bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Çok büyük hedefleri olan bir camiaya geldiğim. Kaliteli oyuncuları olan, iyi bir jenerasyon yakalamış bir ekibe geldim. Bundan dolayı oldukça mutluyum. Transfer dönemi, benim için gerçekten zor geçti. Zor dönemler yaşadım ama bu günlerin mutlu sonuçlandığı için şu anda çok mutlu ve heyecanlıyım. Burada büyük işler başarmak istiyorum. Büyük hedefleri olan bir insanım ve hedefleri olan bir camiadayım inşallah bu ikisini birleştirip büyük başarılara imza atmak istiyorum.

23 yaşında Galatasaray gibi büyük bir camia ile 5 yıllık sözleşme imzaladın.

Kalecilik konusunda genç sayılabilecek yaştayım ama ben erken yaşta başarıyı yakalamak istiyorum. Burada Leo Franco gibi, Aykut Erçetin gibi iyi kaleciler ile çalışıyorum. Ciddi anlamda söylemek gerekirse, büyük hedefler peşindeyim.

Ufuk Ceylan’ın hedefleri nelerdir?

Kalecilik uzun bir süreç. Eğer koşuyorsak ben daha emekliyorum diyebilirim. Daha çok fazla öğreneceğim şey var ama her yönüyle kendimi geliştirmeye çalışan birisiyim. Çalışmayı çok seviyorum. Her gün üstüne koyarak, basamakları yavaş yavaş emin adımlarla çıkmak istiyorum. Hem karakteriyle, hem de yaptığı işlerle Türk futboluna damgasını vuran, örnek bir isim olmak istiyorum.

Röportajımız öncesi araştırma yaparken senin Mondragon’u örnek aldığını öğrendim. Mondragon hayranlığını bizlerle paylaşır mısın?

Mondragon izlemekten çok zevk aldığım, çok beğendiğim bir kaleciydi. Her zaman dolu dolu oynadı. Çok az hata yapıyordu ve dengeli oynadığını düşünüyorum yani her yönüyle yan top olsun, ayak tekniği olsun, kurtarışları olsun çok dengeli ve beğendiğim bir kaleciydi. Bundan dolayı Mondragon’u kendime örnek alıyorum diyebilirim.

Yeni takımınla antrenmana da çıktın. Takımdaki arkadaşlığı, uyumu nasıl buldun?

Aykut ağabey ile daha önce lig maçında karşılıklı oynamıştık. Aykut ağabey ile tanışıklığım vardı. Leo Franco ile de daha yeni tanıştım o da gerçekten beni çok sıcak kanlı bir şekilde karşıladığını düşünüyorum. Nezih Hocamız ile konuştum. Her şey çok iyi ve güzel. Milli takımlardan daha önce hem Genç Milli Takım’dan, hem A Milli Takım’dan arkadaşlarım da var. Bu sebepten ötürü, buraya geldiğimden bu yana hiç yabancılık çekmedim. Aile ortamına geldiğimi düşünüyorum. Çalışanı ile olsun, takımdakiler olsun, teknik direktörümüz olsun, başkanımız ve yönetimimiz olsun herkes beni çok sıcak karşıladı. İnşallah çok güzel şeyler olacak diye düşünüyorum.

Galatasaray birçok kulvarda mücadele edecek. Bu uzun maratondaki şansınımızı nasıl görüyorsun?

Büyük takım, büyük hedefler ve uzun maraton. Önemli olan bu maratonda ilerlemek diye düşünüyorum. Sonuçta Galatasaray camiası her zaman başarı bekleyen, büyük işleri hedefleyen bir camiadır.Bu uzun maratonda başarılı olacağımızı düşünüyorum. Buraya geleli henüz iki gün oldu ama hem hocasıyla, hem yönetimiyle, hem de oyuncularıyla bu apaçık ortada.Çok iyi bir aileye geldim. Bu şartlarda da başarının gelmemesinin imkansız diye düşünüyorum.

Kalede büyük bir rekabet ortamı oluşacağa benziyor. İlk olarak Ufuk fiziksel olarak tam hazır mı? Sen, ilk on bir şansını nasıl görüyorsun?[/size]

Ben iyi çalışıyorum. Tatil zamanlarında da hiç bir zaman antrenmanlarımı bırakmadım. Bu benim karakteristik özelliğim. Çalışma hırsımı zaman içerisinde herkes görecektir. Çalışmayı seven bir yapım var. Bunun için de oynamaya hazırım. Formanın kimde olacağının değerlendirmesini hocalarımız yapacaktır. Herkes gibi rekabete hazırım. Diğer kaleci arkadaşlarım gibi ben de oynamak istiyorum.Oynamadığım zamanlarda da çalışmak zorunda olduğumu biliyorum. Çok iyi çalışacağımın sözünü verebilirim.

Dünyaca ünlü bir teknik ekiple çalışma inkanı yakaladın. Bu durum seni motive ediyor mu?

Başımızdaki isimler tartışılmayacak, bunun konusu bile olmayacak isimler. Çok büyük camialarda görev yapmış, tecrübeli bir ekibe sahibiz. Bundan dolayı hocalarımla çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Rijkaard gibi, Neskeens gibi hocalarlar çalışmak benim için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Burada öğreneceğim çok şey var. Böyle isimlerden de bunları öğrenmek, çok büyük avantaj.

Yeşil saha dışında imajınla da farklı bir tarzın var. Sağ kolundaki dövmenin bir anlamı var mı?
Bu dövmenin altında başka bir şey vardı. Ailemin baş harfleri ve etrafında tribal vardı. Daha sonra ailemin baş harflerini kapattırdım. Ona da uygun ne tasarlayabilirsek daha iyi olur diye düşündüm. Sevdiğim hayvan Kurt oldu. Kızılderili’yi görüyorsunuz. Böyle değişik bir şey meydana geldi ama tek ve büyük bir dövme istiyordum. Bence güzel oldu.

Galatasaray’a transferin sonrası çevrenden nasıl tepkiler alıyorsun? Son olarak Galatasaray taraftarlarına neler söylemek istersin?

Etraftan aldığım tepkiler gerçekten çok olumlu. İnternette ve gazetelerde çıkan yorumlara bakıyorum, olumlu şeyler yazılıyor. Onlar destek olsunlar zaten Galatasaray gibi bir camianın çok etkili taraftar kitlesi var. Bizden desteklerini esirgemesinler.

http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/haber/4718.php

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #160 : 06.09.09, 22:42 »
Umarım tez zamanda kaleyi devralır.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #161 : 07.09.09, 22:05 »

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #162 : 07.09.09, 22:43 »

Yakisikli bir kalecimizde oldu coktandir ilk defa. Volkani gecti bu konuda. Umariz saha ici performanstada minimum onun kadar iyi olur.

Çevrimdışı Alperen Bozkurt

« Yanıtla #163 : 03.10.09, 23:42 »
yedeklerde de yok nerde bu ufuk yahu?

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #164 : 19.12.09, 20:19 »
Yedek kaleci bile olamayacaksa neden bonservis verildi kendisine.
Bu sene sonu sözleşmesi bitiyordu, 1 sene daha geliştirirdi kendisini, görürdük iyice ona göre transer ederdik.

Trabzon maçında kaleye geçmesi gerekiyor artık.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #165 : 19.12.09, 20:50 »
Gelistirmezdi cünkü uzatmayacagi taktirde kadro disi kalacagini söylemisti Manisa Baskani...

Çevrimdışı Ilkay Orhan

« Yanıtla #166 : 20.12.09, 02:45 »
Kesinlikle suan en iyi Türk Kaleci, Leo yu sepetledikden sonra Ufuk uzun Yillar bu Kaleyi birakmaz, Yetenekli Uzun Boylu Yakisikli Kredisi biraz daha fazla olacakdir Aykut ve Orkundan

Çevrimdışı Serkan Gündüz

« Yanıtla #167 : 13.07.10, 10:11 »
Alıntı
KALE UFUK'UN!..

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Adnan Sezgin’in önerdiği Friedel veya Tim Howard’ı istemedi, “Ufuk geçen yıl aramıza geç katıldı, ancak onu bu sezon birinci kalecim yapacağım” dedi.

Kalesini sağlama almak isteyen ve bu yüzden Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan’ın yanına tecrübeli bir eldiven için kollarını sıvayan sarı-kırmızılı yönetim, Rijkaard’dan veto yedi. Hollandalı hocanın, yeni sezonda kaleyi Ufuk’a teslim etmenin planlarını yaptığı ve bu nedenle yabancı bir file bekçisi istemediği belirlendi.
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, kaleci transferi konusunda Rijkaard’la yaptığı toplantıda, “Yeni sezonda üç kulvarda başarılı olmak istiyoruz ve bu nedenle kalemiz çok sağlam olmalı“ diyerek, Galatasaray’ın eski kalecisi olan 39 yaşındaki Brad Friedel ve Tim Howard’ın isimlerini gündeme getirdiği öğrenildi.

Ancak Rijkaard, Aston Villa’da forma giyen Friedel ile Everton’ın kalesini koruyan 31 yaşındaki Tim Howard’a onay vermedi.

Ufuk ve Aykut’a güvendiğini dile getiren Hollandalı teknik adam, “Ufuk ve Aykut yola birlikte çıkılacak kalitede kaleciler. Ufuk geçen yıl aramıza gecikmeli katıldığı için sıkıntı yaşamıştı, ancak bu sezon onu birinci kalecim yapacağım. Hem fiziği, hem de tekniğiyle güven veriyor” ifadelerini kullandı.
Teknik patron Rijkaard’ın bu sözleri üzerine Friedel ve Tim Howard girişimi başlamadan sona ererken, sarı-kırmızılı takımın yeni sezondaki 1 numarası büyük ihtimalle Ufuk Ceylan olacak. Milliyet

Çevrimdışı Erdem Karakuş

« Yanıtla #168 : 13.07.10, 10:39 »
Haberin gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi yok o ayrı bir mesele de, bence kaleyi Aykut'a verecek Rijkaard. Daha önceki basın toplantılarında Aykut'un antremanlarda çok çalıştığını söylüyordu.

Çevrimdışı Serkan Gündüz

« Yanıtla #169 : 13.07.10, 10:46 »
Ben Ufuk'un kalede tercih edilmesinden yanayım. Uzun yıllar hizmet edecek potansiyel kendisinde mevcut.

Çevrimdışı Oğuzhan Ozan

« Yanıtla #170 : 13.07.10, 13:54 »
Sanırım Aykut'a senelerdir yedek kaleci tanımlaması yapıştığı için herkes kalede Ufuk'u görmeyi istiyor. Bir kaç güzel maç çıkardıktan sonra özgüven depolaması yapabilirse Ufuk uzun yıllar aldığı formayı kimseye bırakmaz. Şansa ve önündeki oynayan defansın uyumuna bağlı bir gelecek onu bekliyor.
« Son Düzenleme: 13.07.10, 13:54 Gönderen: Oğuzhan Ozan »

Çevrimdışı Sabri Zaferler

« Yanıtla #171 : 14.07.10, 17:42 »
Bence bu sene hiç yılmadan ona güvenilmesi gereklidir.

« Yanıtla #172 : 22.08.10, 10:53 »
Arkadaşlar  Ufuk'un niye oynatılmadığına dair mantıklı bir açıklaması olan var mı?

Çevrimdışı Güngör Can

« Yanıtla #173 : 22.08.10, 11:51 »
Arkadaşlar  Ufuk'un niye oynatılmadığına dair mantıklı bir açıklaması olan var mı?

Twitter'da (isim vermek istemiyorum daha önce hoş söylemler olmadı hakkında) Ufuk'un gece alemlerinde Jo'yu aratmadığı yazılmıştı. Doğruluğunu bilemem.

« Yanıtla #174 : 22.08.10, 12:04 »
Twitter'da (isim vermek istemiyorum daha önce hoş söylemler olmadı hakkında) Ufuk'un gece alemlerinde Jo'yu aratmadığı yazılmıştı. Doğruluğunu bilemem.

Sırf gece hayatından olduğunu zannetmiyorum Jo bile o gece hayatına rağmen kaç maç şans aldı.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan