ScoutGS ForumGalatasarayY繹netim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcular覺m覺z#86 Ufuk Ceylan

G繹nderen Konu: #86 Ufuk Ceylan  (Okunma say覺s覺 4669 defa)

0 ye ve 1 Ziyaret癟i konuyu incelemekte.

evrimd覺覺 Cihan Bornovali

• 襤leti: 1,008
Ynt: Ufuk Ceylan Galatasaray'da
« Yan覺tla #150 : 03.09.09, 00:30 »
86 numarali formayi giyecekmis yeni aslanimiz.

http://www.galatasaray.org/futboltakimi/
« Son D羹zenleme: 03.09.09, 00:31 G繹nderen: Cihan Bornovali »

evrimd覺覺 Ugur Genc

• 襤leti: 208
« Yan覺tla #151 : 03.09.09, 00:41 »
Hepiniz cok iyi seyler yazmissiniz.Daha once soylemistim Ufuku hic izlemedim diye.

Ligtv sitesinde yedigi golleri izledim tabi 2 sene once yedigi golleri.Bircok hatali gol yemis.Tabi sadece yedigi golleri izledim.Kurtardiklarinida izlemek lazim.Topu oyuna sokusuda onemli.

Neyse artik Rijkaard gorev verirse izleriz

Burak Eren

« Yan覺tla #152 : 03.09.09, 01:17 »
Benim korkum birazda u. Karizmatik bir ifadesi var bakt覺m resimlerine ov yapm覺. Biraz Volkan Demirel havas覺 koklad覺m ki aman diyeyim :)

evrimd覺覺 Ugur Genc

• 襤leti: 208
« Yan覺tla #153 : 03.09.09, 01:26 »
Benim korkum birazda u. Karizmatik bir ifadesi var bakt覺m resimlerine ov yapm覺. Biraz Volkan Demirel havas覺 koklad覺m ki aman diyeyim :)
Facebookta hesabi var.Bende ekli degil o yuzden goremedim fotograflarini.Ama Manisadaki brezilyali(turk vatandasligina gece) Rafael varya.O tam artist.Turkce yazmayi konusmayi felan ogranmis.

Bir video eklemislerdi ordan Ufukun alcak gonullu oldugunu sezdim.Alcak gonullu biri ama Luganoyu veya Emreyi doverse hayir demem  :D

Cok daginik mesaj oldu bisey anlatamadim galiba  :D

evrimd覺覺 Muhsin Civelek

• 襤leti: 683
« Yan覺tla #154 : 03.09.09, 10:30 »
襤te teknik adamlar覺n Ufuk’la ilgili d羹羹nceleri...

襤LYAS TFEK襤:
Altay’da 2004’te A tak覺m覺n, gen癟 tak覺mla ma癟覺 vard覺. O zaman Ufuk gen癟 tak覺m覺n kalesindeydi ve daha 17’sine bile girmemiti. Hemen profesyonel yapt覺k. Bir hafta sonra da U-17 Milli Tak覺m覺’n覺n hocas覺 olan arkada覺m Osman Denizci’ye ondan bahsettim. T羹rkiye-Bel癟ika U-17 ma癟覺nda g繹rev ald覺 ve baar覺l覺 oldu. Ufuk sadece sahadaki y繹n羹yle deil, d羹zg羹n aile yap覺s覺 ve okuldaki baar覺s覺yla da beendiim biriydi. Okulunun en 癟al覺kan 繹rencilerinden bir tanesiydi. Galatasaray kalesini emin ellere emanet ederken, T羹rk Milli Tak覺m覺’nda da Ufuk uzun s羹re forma giyecektir.

G襤RAY BULAK:
Eski bir hocas覺 olarak s繹yl羹yorum, bence doru deil, tam doru transfer. Ufuk Ceylan 繹n羹m羹zdeki y覺llarda mutlaka Galatasaray’dan, Avrupa’ya s覺癟rayacakt覺r. Hem kiisel perfomans覺, hem tak覺m performans覺 繹nde olan birisi. Yabanc覺 lisan bilen, kolej okuyan, iyi eitim alm覺 bir 癟ocuk. B羹y羹羹ne, k羹癟羹羹ne sayg覺s覺 olan, m羹thi kaleciliinin yan覺 s覺ra karizmas覺 ve dengeli yaam覺yla benim 癟ok takdir ettiim bir yetenek. ok anss覺z ekilde ge癟mite kolu k覺r覺lmasayd覺 bug羹n 癟ok daha erken yalarda bu aamalar覺 ge癟mi olabilirdi.

YILMAZ VURAL:
Galatasaray en iyi transferi yapt覺. Gen癟, p覺r覺l p覺r覺l tertemiz bir futbolcu. Baar覺ya a癟 olmas覺 onun art覺 bir 繹zellii. Fakat bana g繹re hen羹z kiisel geliimini tamamlayamad覺. Taktiksel anlamda 羹zerine bir eyler koymas覺 gerekiyor. Burada kaleci antren繹r羹ne 癟ok i d羹羹yor.

ERSUN YANAL:
Galatasaray uzun vadede baar覺l覺 sonu癟lar覺n覺 alaca覺 bir ad覺m att覺. Ufuk beklemesini de bilen ve bu konuda huzursuzluk 癟覺karmayacak karakterde bir insan. Maliyeti kul羹b羹n bilecei bir konudur. Ancak yararlanmayaca覺n futbolcular覺 g繹nderip b繹yle bir operasyon yap覺yorsan o zaman doru yapm覺s覺nd覺r.

LEVENT ER襤:
Ufuk, T羹rk futbolu i癟in 癟ok 繹nemli bir kaleci. Galatasaray’覺 kutlar覺m. n羹nde Franco’nun olmas覺, 羹zerine bir eyler koyaca覺 ve yeni eyler 繹renecei anlam覺na geliyor. Bu yat覺r覺m覺n kar覺l覺覺n覺 hem Galatasaray hem T羹rk futbolu alacakt覺r. Karakterli, korkusuz bir kaleci olan Ufuk, ans覺n覺 en iyi ekilde kullanacakt覺r.

‘En iyi T羹rk kaleci olacak’
Bakan Adnan Polat, Ufuk Ceylan’dan 癟ok umutlu olduklar覺n覺 belirterek iddial覺 konutu. Gen癟 file bek癟isini transfer etmekten mutluluk duyduklar覺n覺 kaydeden Polat, “Ufuk’un gelecekte T羹rkiye’nin en b羹y羹k kalecisi olaca覺na inan覺yorum. Galatasaray ve A Milli Tak覺m’覺n vazge癟ilmezi olacak. Yaln覺zca futbolcu olarak deil, karakter olarak da b繹yle bir ismi kadromuza katt覺覺m覺z i癟in mutluyum” ifadelerini kulland覺.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1135056&Date=03.09.2009&b=Ufuk%20tam%20isabet

evrimd覺覺 Volkan Y覺lmaz

• 襤leti: 199
« Yan覺tla #155 : 03.09.09, 14:42 »
Galatasaray y繹netiminin,Manisaspor’dan transfer ettii kaleci Ufuk’a kar覺l覺k takas ettii 3 oyuncusu Orkun, Yaser ve Mehmet G羹ven’i 1 saat i癟inde g繹nderdii ortaya 癟覺kt覺. Transfer sezonunun son dakikalar覺na kadar Florya’da gergin bir ekilde ak覺betlerinin ne olaca覺n覺 bekleyen futbolcular, saatin akam 17.00’yi ge癟mesiyle rahatlad覺. Yaser, y繹neticilerle yapt覺覺 g繹r羹mede kendisine bir ey s繹ylenmemesi 羹zerine kul羹pten ayr覺ld覺. Ancak Yaser, Orkun ve Mehmet G羹ven “G.Saray’da kald覺k” dedikleri anda b羹y羹k bir ok yaad覺.

Transfer g繹r羹melerin s羹rd羹羹 dakikalarda Futbol Federasyonu’nu arayan sar覺-k覺rm覺z覺l覺lar覺n, 1 saat ek s羹re istedii ortaya 癟覺kt覺. Bu s羹re i癟inde Manisaspor’la anlama salan覺nca;Mehmet G羹ven, Orkun ve Florya’dan ayr覺lan Yaser’in menajerine durum tebli edildi. Y繹netim, “Gitmezseniz kadro d覺覺 b覺rak覺lacaks覺n覺z” restini de 癟ekince, 3 oyuncu 癟aresiz kalarak gitmeyi kabul etti. Saat 17.00’yi ge癟tii s覺rada hi癟bir kul羹ple anlaamayan ve 1 y覺ll覺k daha s繹zlemesi olduu i癟in Galatasaray’da kalaca覺n覺 d羹羹nen bir baka oyuncu da Necati Ate’ti. Ancak tecr羹beli golc羹 de son dakikada gelen telefonla apar topar Antalya’n覺n yolunu tuttu ve k覺rm覺z覺-beyazl覺 y繹netimle s繹zleme imzalad覺.

Ege g羹nei Aykut’a yarad覺!
Ufuk Ceylan transferi s覺ras覺nda Galatasaray’覺n 2 eldiveni aras覺nda ilgin癟 bir ‘kader oyunu’ yaand覺. Teknik direkt繹r Frank Rijkaard’覺n 2 oyuncu aras覺ndan Orkun’un tak覺mda tutulmas覺n覺 istemesi, Aykut’un Manisaspor’a yelken a癟mas覺na neden oldu. Ancak Manisaspor Teknik Direkt繹r羹 Mesut Bakkal’覺n talebi, r羹zgar覺 tersine 癟evirdi. Bakkal’覺n “Aykut’u deil Orkun’u isterim” 覺srar覺 羹zerine, Rijkaard’覺n kap覺s覺 癟al覺nd覺. Hollandal覺 hocan覺n da onay覺 al覺nd覺ktan sonra Orkun Manisa’n覺n yolunu tuttu.

evrimd覺覺 Volkan ilenger

• 襤leti: 904
« Yan覺tla #156 : 03.09.09, 15:27 »
    Onca kaleci geldi gitti ama kalede bir yan top kalecisi g繹rmedi bu g繹zler. Ben art覺k kalecilere k覺zm覺yorum.Sorunu baka yerlerde aramak gerekiyor. Nezihi Balolu bu tak覺m覺n ka癟 senedir kaleci antren繹r羹d羹r, emin deilim.Herkes gidiyor geliyor Nezihi kal覺yor.
  Aykut  yetenekli bir kaleciydi. Mondragon da giderken geldii gibi deildi. Teknik adam deiimlerinin bu kadar h覺zl覺 olduu bir kul羹pte 2 senedir kaleye birini entegre edememi bir kul羹p art覺k ciddi ciddi kaleci antren繹r羹n羹 tart覺mal覺d覺r. Kalecilerinin yan toplara niye 癟覺kmad覺覺n覺 oturup d羹羹nmelidir.

evrimd覺覺 Oguzhan Basyigit

• 襤leti: 12,082
« Yan覺tla #157 : 03.09.09, 15:44 »
GS Denizli ma癟覺n覺 hat覺rlay覺n 4 gol yemesine ramen 1 tane yan top b覺rakmayan zdeni..Mesut Bakkal覺n inan覺lmaz bir ekilde yan top 癟al覺t覺r覺yormu..襤 bir yerde sadece nezihi ile s覺n覺rl覺 deil sonu癟ta bu tak覺m duran toptan bunca gol bulmaya balad覺覺na g繹re bir 癟al覺ma var ee bu 癟al覺mada kalede kimse yok mu ?

evrimd覺覺 Cem Ko癟

• 襤leti: 3,684
« Yan覺tla #158 : 03.09.09, 17:02 »
GS Denizli ma癟覺n覺 hat覺rlay覺n 4 gol yemesine ramen 1 tane yan top b覺rakmayan zdeni..Mesut Bakkal覺n inan覺lmaz bir ekilde yan top 癟al覺t覺r覺yormu..襤 bir yerde sadece nezihi ile s覺n覺rl覺 deil sonu癟ta bu tak覺m duran toptan bunca gol bulmaya balad覺覺na g繹re bir 癟al覺ma var ee bu 癟al覺mada kalede kimse yok mu ?

B羹t羹n kalbimle kat覺l覺yorum. Ouzhan Abi, bence as覺l kaleci o ama neyse...

evrimd覺覺 Izzet Kilic

• 襤leti: 11,955
Ynt: #86 Ufuk Ceylan
« Yan覺tla #159 : 06.09.09, 20:35 »

Ufuk Ceylan: Baar覺y覺 Gen癟 Yata Yakalamak 襤stiyorum

Galatasaray覺n yeni transferi Ufuk Ceylan, GS TVye 繹zel a癟覺klamalarda bulundu. Gen癟 kaleci, Mondragonu 繹rnek ald覺覺n覺 s繹ylerken, uzun zaman Galatasarayda b羹y羹k hedefleri olduunu belirtti.

Ufuk, yeni tak覺m覺n hay覺rl覺 uurlu olsun. Neler hissediyorsun?

ok mutluyum ger癟ekten b羹y羹k bir camiaya geldiimi d羹羹n羹yorum. ok b羹y羹k hedefleri olan bir camiaya geldiim. Kaliteli oyuncular覺 olan, iyi bir jenerasyon yakalam覺 bir ekibe geldim. Bundan dolay覺 olduk癟a mutluyum. Transfer d繹nemi, benim i癟in ger癟ekten zor ge癟ti. Zor d繹nemler yaad覺m ama bu g羹nlerin mutlu sonu癟land覺覺 i癟in u anda 癟ok mutlu ve heyecanl覺y覺m. Burada b羹y羹k iler baarmak istiyorum. B羹y羹k hedefleri olan bir insan覺m ve hedefleri olan bir camiaday覺m inallah bu ikisini birletirip b羹y羹k baar覺lara imza atmak istiyorum.

23 ya覺nda Galatasaray gibi b羹y羹k bir camia ile 5 y覺ll覺k s繹zleme imzalad覺n.

Kalecilik konusunda gen癟 say覺labilecek yatay覺m ama ben erken yata baar覺y覺 yakalamak istiyorum. Burada Leo Franco gibi, Aykut Er癟etin gibi iyi kaleciler ile 癟al覺覺yorum. Ciddi anlamda s繹ylemek gerekirse, b羹y羹k hedefler peindeyim.

Ufuk Ceylan覺n hedefleri nelerdir?

Kalecilik uzun bir s羹re癟. Eer kouyorsak ben daha emekliyorum diyebilirim. Daha 癟ok fazla 繹reneceim ey var ama her y繹n羹yle kendimi gelitirmeye 癟al覺an birisiyim. al覺may覺 癟ok seviyorum. Her g羹n 羹st羹ne koyarak, basamaklar覺 yava yava emin ad覺mlarla 癟覺kmak istiyorum. Hem karakteriyle, hem de yapt覺覺 ilerle T羹rk futboluna damgas覺n覺 vuran, 繹rnek bir isim olmak istiyorum.

R繹portaj覺m覺z 繹ncesi arat覺rma yaparken senin Mondragonu 繹rnek ald覺覺n覺 繹rendim. Mondragon hayranl覺覺n覺 bizlerle payla覺r m覺s覺n?

Mondragon izlemekten 癟ok zevk ald覺覺m, 癟ok beendiim bir kaleciydi. Her zaman dolu dolu oynad覺. ok az hata yap覺yordu ve dengeli oynad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum yani her y繹n羹yle yan top olsun, ayak teknii olsun, kurtar覺lar覺 olsun 癟ok dengeli ve beendiim bir kaleciydi. Bundan dolay覺 Mondragonu kendime 繹rnek al覺yorum diyebilirim.

Yeni tak覺m覺nla antrenmana da 癟覺kt覺n. Tak覺mdaki arkadal覺覺, uyumu nas覺l buldun?

Aykut aabey ile daha 繹nce lig ma癟覺nda kar覺l覺kl覺 oynam覺t覺k. Aykut aabey ile tan覺覺kl覺覺m vard覺. Leo Franco ile de daha yeni tan覺t覺m o da ger癟ekten beni 癟ok s覺cak kanl覺 bir ekilde kar覺lad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Nezih Hocam覺z ile konutum. Her ey 癟ok iyi ve g羹zel. Milli tak覺mlardan daha 繹nce hem Gen癟 Milli Tak覺mdan, hem A Milli Tak覺mdan arkadalar覺m da var. Bu sebepten 繹t羹r羹, buraya geldiimden bu yana hi癟 yabanc覺l覺k 癟ekmedim. Aile ortam覺na geldiimi d羹羹n羹yorum. al覺an覺 ile olsun, tak覺mdakiler olsun, teknik direkt繹r羹m羹z olsun, bakan覺m覺z ve y繹netimimiz olsun herkes beni 癟ok s覺cak kar覺lad覺. 襤nallah 癟ok g羹zel eyler olacak diye d羹羹n羹yorum.

Galatasaray bir癟ok kulvarda m羹cadele edecek. Bu uzun maratondaki ans覺n覺m覺z覺 nas覺l g繹r羹yorsun?

B羹y羹k tak覺m, b羹y羹k hedefler ve uzun maraton. nemli olan bu maratonda ilerlemek diye d羹羹n羹yorum. Sonu癟ta Galatasaray camias覺 her zaman baar覺 bekleyen, b羹y羹k ileri hedefleyen bir camiad覺r.Bu uzun maratonda baar覺l覺 olaca覺m覺z覺 d羹羹n羹yorum. Buraya geleli hen羹z iki g羹n oldu ama hem hocas覺yla, hem y繹netimiyle, hem de oyuncular覺yla bu apa癟覺k ortada.ok iyi bir aileye geldim. Bu artlarda da baar覺n覺n gelmemesinin imkans覺z diye d羹羹n羹yorum.

Kalede b羹y羹k bir rekabet ortam覺 oluacaa benziyor. 襤lk olarak Ufuk fiziksel olarak tam haz覺r m覺? Sen, ilk on bir ans覺n覺 nas覺l g繹r羹yorsun?[/size]

Ben iyi 癟al覺覺yorum. Tatil zamanlar覺nda da hi癟 bir zaman antrenmanlar覺m覺 b覺rakmad覺m. Bu benim karakteristik 繹zelliim. al覺ma h覺rs覺m覺 zaman i癟erisinde herkes g繹recektir. al覺may覺 seven bir yap覺m var. Bunun i癟in de oynamaya haz覺r覺m. Forman覺n kimde olaca覺n覺n deerlendirmesini hocalar覺m覺z yapacakt覺r. Herkes gibi rekabete haz覺r覺m. Dier kaleci arkadalar覺m gibi ben de oynamak istiyorum.Oynamad覺覺m zamanlarda da 癟al覺mak zorunda olduumu biliyorum. ok iyi 癟al覺aca覺m覺n s繹z羹n羹 verebilirim.

D羹nyaca 羹nl羹 bir teknik ekiple 癟al覺ma inkan覺 yakalad覺n. Bu durum seni motive ediyor mu?

Ba覺m覺zdaki isimler tart覺覺lmayacak, bunun konusu bile olmayacak isimler. ok b羹y羹k camialarda g繹rev yapm覺, tecr羹beli bir ekibe sahibiz. Bundan dolay覺 hocalar覺mla 癟al覺maktan dolay覺 癟ok mutluyum. Rijkaard gibi, Neskeens gibi hocalarlar 癟al覺mak benim i癟in b羹y羹k bir ans olduunu d羹羹n羹yorum. Burada 繹reneceim 癟ok ey var. B繹yle isimlerden de bunlar覺 繹renmek, 癟ok b羹y羹k avantaj.

Yeil saha d覺覺nda imaj覺nla da farkl覺 bir tarz覺n var. Sa kolundaki d繹vmenin bir anlam覺 var m覺?
Bu d繹vmenin alt覺nda baka bir ey vard覺. Ailemin ba harfleri ve etraf覺nda tribal vard覺. Daha sonra ailemin ba harflerini kapatt覺rd覺m. Ona da uygun ne tasarlayabilirsek daha iyi olur diye d羹羹nd羹m. Sevdiim hayvan Kurt oldu. K覺z覺lderiliyi g繹r羹yorsunuz. B繹yle deiik bir ey meydana geldi ama tek ve b羹y羹k bir d繹vme istiyordum. Bence g羹zel oldu.

Galatasaraya transferin sonras覺 癟evrenden nas覺l tepkiler al覺yorsun? Son olarak Galatasaray taraftarlar覺na neler s繹ylemek istersin?

Etraftan ald覺覺m tepkiler ger癟ekten 癟ok olumlu. 襤nternette ve gazetelerde 癟覺kan yorumlara bak覺yorum, olumlu eyler yaz覺l覺yor. Onlar destek olsunlar zaten Galatasaray gibi bir camian覺n 癟ok etkili taraftar kitlesi var. Bizden desteklerini esirgemesinler.

http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/haber/4718.php

evrimd覺覺 amil Akda

• 襤leti: 1,898
    • Ortaya Kar覺覺k
« Yan覺tla #160 : 06.09.09, 22:42 »
Umar覺m tez zamanda kaleyi devral覺r.

evrimd覺覺 Izzet Kilic

• 襤leti: 11,955
« Yan覺tla #161 : 07.09.09, 22:05 »

evrimi癟i Mesut Arslan

• 襤leti: 1,266
    • zel Sitem
« Yan覺tla #162 : 07.09.09, 22:43 »

Yakisikli bir kalecimizde oldu coktandir ilk defa. Volkani gecti bu konuda. Umariz saha ici performanstada minimum onun kadar iyi olur.

evrimd覺覺 Alperen Bozkurt

• 襤leti: 103
« Yan覺tla #163 : 03.10.09, 23:42 »
yedeklerde de yok nerde bu ufuk yahu?

evrimd覺覺 Ahmet Kalam覺

• 襤leti: 1,296
« Yan覺tla #164 : 19.12.09, 20:19 »
Yedek kaleci bile olamayacaksa neden bonservis verildi kendisine.
Bu sene sonu s繹zlemesi bitiyordu, 1 sene daha gelitirirdi kendisini, g繹r羹rd羹k iyice ona g繹re transer ederdik.

Trabzon ma癟覺nda kaleye ge癟mesi gerekiyor art覺k.

Cihan Serbetcioglu

« Yan覺tla #165 : 19.12.09, 20:50 »
Gelistirmezdi c羹nk羹 uzatmayacagi taktirde kadro disi kalacagini s繹ylemisti Manisa Baskani...

evrimd覺覺 Ilkay Orhan

• 襤leti: 1,258
« Yan覺tla #166 : 20.12.09, 02:45 »
Kesinlikle suan en iyi T羹rk Kaleci, Leo yu sepetledikden sonra Ufuk uzun Yillar bu Kaleyi birakmaz, Yetenekli Uzun Boylu Yakisikli Kredisi biraz daha fazla olacakdir Aykut ve Orkundan

evrimd覺覺 Serkan G羹nd羹z

• 襤leti: 370
« Yan覺tla #167 : 13.07.10, 10:11 »
Al覺nt覺
KALE UFUK'UN!..

Galatasaray Teknik Direkt繹r羹 Rijkaard, Adnan Sezginin 繹nerdii Friedel veya Tim Howard覺 istemedi, Ufuk ge癟en y覺l aram覺za ge癟 kat覺ld覺, ancak onu bu sezon birinci kalecim yapaca覺m dedi.

Kalesini salama almak isteyen ve bu y羹zden Aykut Er癟etin ve Ufuk Ceylan覺n yan覺na tecr羹beli bir eldiven i癟in kollar覺n覺 s覺vayan sar覺-k覺rm覺z覺l覺 y繹netim, Rijkaarddan veto yedi. Hollandal覺 hocan覺n, yeni sezonda kaleyi Ufuka teslim etmenin planlar覺n覺 yapt覺覺 ve bu nedenle yabanc覺 bir file bek癟isi istemedii belirlendi.
Futbol A.. Genel M羹d羹r羹 Adnan Sezginin, kaleci transferi konusunda Rijkaardla yapt覺覺 toplant覺da, Yeni sezonda 羹癟 kulvarda baar覺l覺 olmak istiyoruz ve bu nedenle kalemiz 癟ok salam olmal覺 diyerek, Galatasaray覺n eski kalecisi olan 39 ya覺ndaki Brad Friedel ve Tim Howard覺n isimlerini g羹ndeme getirdii 繹renildi.

Ancak Rijkaard, Aston Villada forma giyen Friedel ile Everton覺n kalesini koruyan 31 ya覺ndaki Tim Howarda onay vermedi.

Ufuk ve Aykuta g羹vendiini dile getiren Hollandal覺 teknik adam, Ufuk ve Aykut yola birlikte 癟覺k覺lacak kalitede kaleciler. Ufuk ge癟en y覺l aram覺za gecikmeli kat覺ld覺覺 i癟in s覺k覺nt覺 yaam覺t覺, ancak bu sezon onu birinci kalecim yapaca覺m. Hem fizii, hem de tekniiyle g羹ven veriyor ifadelerini kulland覺.
Teknik patron Rijkaard覺n bu s繹zleri 羹zerine Friedel ve Tim Howard giriimi balamadan sona ererken, sar覺-k覺rm覺z覺l覺 tak覺m覺n yeni sezondaki 1 numaras覺 b羹y羹k ihtimalle Ufuk Ceylan olacak. Milliyet

evrimd覺覺 Erdem Karaku

• 襤leti: 329
« Yan覺tla #168 : 13.07.10, 10:39 »
Haberin ger癟eklikle uzaktan yak覺ndan ilgisi yok o ayr覺 bir mesele de, bence kaleyi Aykut'a verecek Rijkaard. Daha 繹nceki bas覺n toplant覺lar覺nda Aykut'un antremanlarda 癟ok 癟al覺t覺覺n覺 s繹yl羹yordu.

evrimd覺覺 Serkan G羹nd羹z

• 襤leti: 370
« Yan覺tla #169 : 13.07.10, 10:46 »
Ben Ufuk'un kalede tercih edilmesinden yanay覺m. Uzun y覺llar hizmet edecek potansiyel kendisinde mevcut.

evrimd覺覺 Ouzhan Ozan

• 襤leti: 155
« Yan覺tla #170 : 13.07.10, 13:54 »
San覺r覺m Aykut'a senelerdir yedek kaleci tan覺mlamas覺 yap覺t覺覺 i癟in herkes kalede Ufuk'u g繹rmeyi istiyor. Bir ka癟 g羹zel ma癟 癟覺kard覺ktan sonra 繹zg羹ven depolamas覺 yapabilirse Ufuk uzun y覺llar ald覺覺 formay覺 kimseye b覺rakmaz. ansa ve 繹n羹ndeki oynayan defans覺n uyumuna bal覺 bir gelecek onu bekliyor.
« Son D羹zenleme: 13.07.10, 13:54 G繹nderen: Ouzhan Ozan »

evrimd覺覺 Sabri Zaferler

• 襤leti: 218
« Yan覺tla #171 : 14.07.10, 17:42 »
Bence bu sene hi癟 y覺lmadan ona g羹venilmesi gereklidir.

ScoutGS ForumGalatasarayY繹netim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcular覺m覺z#86 Ufuk Ceylan