ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan

Gönderen Konu: #86 Ufuk Ceylan  (Okunma sayısı 17310 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yunus Emre Çayırlı

Ynt: Ufuk Ceylan Galatasaray'da
« Yanıtla #100 : 01.09.09, 23:50 »
Öncelikle bu transferi bize önceden haber veren ScoutGSye teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum.

Aykut'un yerine Orkun'un gönderilmesi bence biraz talihsiz olmuş.  Orkun Galatasaray'ın kalesini şuan direkt koruyabilecek kapasitededir.  Manisaspor bu antlaşmadan çok karlı çıktı.  Orkun'un yanında Yaser ve Mehmet Güven gibi iş yapabilecek oyuncular aldılar.  Keşke Aykut+ bir miktar paraya halledebilseydik.  Ama yinede onurlu direnişini bırakmayan Ufuk'u, Galatasaray'a kazandırdığımız için mutluyum.  Gelecekte Milli Takımın 1. kalecisi olacağına inanıyorum....

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #101 : 01.09.09, 23:51 »
Alıntı
Keşke Aykut+ bir miktar paraya halledebi lseydik.

Yunus başta anlaşma bu şekildeydi, lakin Mesut Bakkal ısrarla Orkun'u istemiş Aykut yerine.

Para yerine de Yaser ile Mehmet Güven'i.

Yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Oğuz Yüksel

« Yanıtla #102 : 01.09.09, 23:51 »
Çağlar ve İzzet abilerim aslında bu konu tam makale yazılabilecek bir konu. "Neden Galatasaray'da yerli kaleci; Beşiktaş'ta ise yabancı kaleci barınamıyor?"

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #103 : 01.09.09, 23:52 »
Oğuz, diyorum ya...

Açıklanamayacak şeyler bunlar..

Önünde her türlü done vardır, ama bir türlü makul açıklama yapamazsın.

Çevrimdışı Gencay Umac

« Yanıtla #104 : 02.09.09, 00:17 »
Ufukla bu önyargıyı kırabiliriz belki ben inanıyorum uzun yıllar kalemizi koruyacaktır fiziği ve yeteneği buna son derece uygun inşallah iyibir başlangıç yapar.   ::)

Çevrimdışı Oğuz Yüksel

« Yanıtla #105 : 02.09.09, 00:38 »
Doğru diyorsun İzzet Abi. Umarım Ufuk başarılı olurda bizde bir kaide'yi yıkmış oluruz uzun bir aradan sonra.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #106 : 02.09.09, 01:35 »
Bence anlaşmanın son hali daha mantıklı oldu bizim açımızdan.
Orkun, Yaser, Mehmet Güven bonservisine para harcamadığımız adamlar.
500 bin euro Mehmet alsa, 750 bin euro Orkun, 750 bin euro Yaser alsa yılda 2 M euro bu adamlara boşuna para verecektik.
Şimdi hem bu gereksiz 3 adamdan kurtulduk
Hem iyi bir kalecimiz oldu.
Hemde Ufuk a yıllık 1 M euro vereceğimizi varsayarsak 1 M Euro kazancımız oldu.
Fena mı?

Ayrıca Orkun un antipatik mimiklerinden kurtulmanın bedeli ni hesaba katmıyorum bile. :D
Avrupa maçlarında kalede Orkun oldugu ve o abuk mimikleri yaptığı zaman ben tv basında utanıyordum ya.
Millet bize gülecek Galatasaray ın kalesine koydugu adama bakın diyecekler diye :D

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #107 : 02.09.09, 01:58 »
Yalniz Samil Orkun ve Yasere toplamda 1,5 milyon bonservis ödedik. Ayrica bence Mehmet ve Yaserin maaslari toplarsan 750 bin yapar. Ama yinede cok karli bence. Baskalari son senesinde olan yedek oyunculari icin 9 milyon + genc bir yildiz adayini verirken biz gelecek beklenilmeyen 3 oyuncuya karsi aliyoruz. Hem kadro siskinligindende kurtulmus oluyoruz.

Çevrimdışı Tunç Kıyamiçek

« Yanıtla #108 : 02.09.09, 02:04 »
Sezer de Ufuk gibi dik başlı olup Galatasaray'a güvenseydi şimdi belki de sevincinden uyku girmeyecekti gözüne. İnşallah ileride bu transfer sezonunu hatırlayıp keşke demez.

Çevrimdışı Kerem Karaoğlu

« Yanıtla #109 : 02.09.09, 02:37 »
Türkiye'de en çok istediğim transferdi Ufuk Ceylan ve bunun haberini önceden bize veripte şimdikinden daha heyecanlı duruma sokan ScoutGS kurucularına fazlası ve layikıyla teşekkürler.. İnanın ki GS 10 sene daha kaleci avına çıkmayacaktır.. ;)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #110 : 02.09.09, 02:44 »
Transfer dönemi bitmistir..Sercan görünen o ki gelmeyecek..bilmiyoruz bir süpriz varmi ama son dakikaya kadar inandik aldigimiz bilgi dogrultusunda..Ufuk güzel bir transfer hayirlisi olsun..

Benim demek isteyecegim..bitti dönem..bakalim burda yazanlarin yüzde kaci hala yazacak bu foruma..

Çevrimdışı Turgutcan Gürer

« Yanıtla #111 : 02.09.09, 02:51 »
İyi ki üye olmuşum. Elimden geldiğince burda olacağım. Aranızda bulunacağım için kendimi şanslı görüyorum :)

Çevrimdışı Adnan Kusbeoglu

« Yanıtla #112 : 02.09.09, 05:09 »
Arkadaslar Ufuk'un boyunu bilen var mi?

Çevrimdışı Alperen Bozkurt

« Yanıtla #113 : 02.09.09, 05:17 »
Arkadaslar Ufuk'un boyunu bilen var mi?

193...

Manisanin küme düştüğü sene Galatasaray maçında gösterdiği performans sonunda bu adam nasıl olur da yedek kaleci olur hemde Manisa gibi bir takımda diye ve o sene eğer iyi bir takıma giderse 3-4 yılda Milli Takımda Volkanın yerini alacağını düşündüğüm Ufuk Ceylan'ın transferine çok sevindim ve benim için büyük bir sürpriz oldu.Leo Franco beni hiç heyecanlandırmamıştı ama bu transfer beni hem heyecanlandırdı hemde gelecek için rahatlattı.Umarım sonunda yerli kalecide alçıyı tuttururuz bunun duasını bayram namazında etmem lazım  :)

Hayırlısı olsun...

Çevrimdışı Gencay Umac

« Yanıtla #114 : 02.09.09, 05:54 »
UFUK CEYLAN

DOĞUM YERİ:  İZMİR
D.TARİHİ:  23.06.1986
GELDİĞİ KULÜP: ALTAY
FORMA NUMARASI: 86
MEVKİİ: KALECİ
BOY:  1,95
KİLO: 90

Fiziği harika inş refleksleride güzeldir ve uzun yıllar Galatasaray Kalesini Korur Leodan daha iyi bir transfer olduğuna inanıyorum..

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #115 : 02.09.09, 06:28 »
Milli Takım'a kaleci göndermeyeli uzun zaman olmuştu... Kadroyu yavaş yavaş ele geçireceğiz demiştim... Başladığımız operasyonun "kale" ayağı da tamamlandı :D Forvet ayağı da tamamlanacaktı ama olmadı... Ocakta veya sezon sonunda görüşmek üzere... Şimdilik hoşçakal Sercan... Sen gidersin de biz bu forumda daim kalırız...

Çevrimdışı Ersen Celik

« Yanıtla #116 : 02.09.09, 06:48 »
Önemli olan Ufugun yeterince sans bulmasi. Senede 1-2 maca cikacaksa yazik olur bu cocuga. Özellikle kalecilerin yeterince oynamasi cok önemli yeteneginin körelmemesi acisindan.

Kesinlikle bütün Fortis Türkiye kupasi maclarinda Ufuk kalede olmali. Ayrica ic saha maclarimizda kolay rakiplere karsi zaman zaman Rijkaard umarim rotasyona gider kaleci pozisyonunda.

Eger bütün sezon yedek beklerse sonu Aykut gibi olur.

Çevrimdışı Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #117 : 02.09.09, 08:14 »

Aykut'un sözlesmesi ne zaman bitiyor peki? Herhalde uzatilmaz bir daha.

Çevrimdışı İlker Kutluksaman

« Yanıtla #118 : 02.09.09, 09:11 »

Aslanlar gibi bir kaleci transfer ettik.
Hayırlı uğurlu olsun...

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #119 : 02.09.09, 09:35 »
Bence Franco'yu bile zorlayabilecek bir isim Ufuk.. Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Çok genç ve yetenekli bir kaleci transfer ettik.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #120 : 02.09.09, 11:49 »
Heryerde farklı farklı birşeyler yazıyor. Sadece takas ile mi hallettik acaba? Yoksa üzerine ne kadar ücret verildi? Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Uğur Özdemir

« Yanıtla #121 : 02.09.09, 12:17 »
Heryerde farklı farklı birşeyler yazıyor. Sadece takas ile mi hallettik acaba? Yoksa üzerine ne kadar ücret verildi? Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Resmi site yardımcı olabilir.

Alıntı
Ufuk Ceylan Galatasaray'da

Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formayla üstün başarılar diliyoruz.

Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orkun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orkun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #122 : 02.09.09, 13:00 »
Aykut aylardır ortada yok herhalde.Yedek olarak orkun çıkarken çok anlamsız Aykut'un gönderilmesi çok pşansız yapıldı yurtiçi transfer ne isterseniz kabul gibisindenmi davranıldı yoksa yıllık ücretlerinden kurtulmak içinmi yapıldı anlamadım.Hele Mehmet Güven'in bonservisiyle verilmemesi daha iyi olucaktı.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #123 : 02.09.09, 13:01 »
Hele Mehmet Güven'in bonservisiyle verilmemesi daha iyi olucaktı.

Sen hala onda ışık mı görüyordun :D

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #124 : 02.09.09, 13:05 »
Neden olmasın be Tolgahan.Aydın Arda gibi onuda kiralık verseydik bizim için daha hayırlısı olurdu.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan