0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
G.Sarayımız'ın tecrübeli yıldızı ve ikinci kaptanı Ayhan Akman'ın Orduspor'a transfer olacağı iddialarını, menajeri yalanladı G.Sarayımız'ın tecrübeli yıldızı ve ikinci kaptanı Ayhan Akman'ın Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'a transfer olacağı iddialarını, menajeri yalanladı. Ayhan'ın menajeri Ali Egesel, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'in "Ayhan Akman ile ilgileniyoruz ve bu futbolcunun transferi için görüşmelere başladık" açıklamasıyla ilgili olarak, "Sayın başkanla tanışmıyoruz ve bize bahsedildiği gibi bir transfer teklifi gelmedi. Ayhan Galasataray'dan ayrılmayı düşünmüyor" dedi. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde çıkan iddialara da yanıt veren Egesel, "Ayhan'ın 2 sene daha G.Saray ile sözleşmesi var. Yönetim ya da teknik heyetle de en ufak bir sıkıntısı yok. 2 sene sonra G.Saray ile devam etmezse ya Avrupa'ya transfer olacak ya da futbolu bırakacak"ifadelerini kullandı.Kaynak: Sabah
Ayhan Akman: Frank Rijkaard’ın gelişinin ardından Galatasaray’da fazla forma şansı bulamayan tecrübeli orta saha oyuncusu, Rıza Çalımbay’ın transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor. Ümit Karan bu transferde yönetime yardımcı oluyor.goal.com
Bir çok kişi sevmez, ama Ayhan'ın Türkiye'de nadir bulunan türden bir oyuncu olduğunu düşünmüşümdür, ve beğenirim futbolunu. Ama sanırım bu fotoda Ayhan'ın artık vaktinin geldiğini görüyoruz.
Yerine mi?
Yedek klubesini diyorum :p