ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve SporcularımızBerkin Arslan

Gönderen Konu: Berkin Arslan  (Okunma sayısı 6516 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet Berber

Ynt: Berkin Arslan
« Yanıtla #150 : 19.12.11, 15:26 »
Şuan Göztepe A2 ile oynanan maçta takımın beyni konumunda.
Sahadakilerle arasında bariz bir futbol zekası farkı var.
Penaltıdan gol attı bugün ayrıca.
Emre Çolak kadar presli oynayabilirse formayı kapar, Emre'den çok daha yetenekli olduğu apaçık.
Keşke sol kanat rotasyonunu yıllarca beraber götürseler Emre ile, gurur duyarım.
İki tane muhteşem pasını Berk harcadı, çok yetenekli Berkin.

Çevrimdışı Edip Muharrem Maltas

« Yanıtla #151 : 19.12.11, 15:30 »
Berkin maçın en etkili adamı gibi gözüktü izlediğim bölümde. Umarım a takımda değerlendirilir.

Çevrimdışı Umit Suleyman

« Yanıtla #152 : 19.12.11, 15:33 »
Pas alisverisi,driblingleri,calimlariyla,defansina yardim etmesiyle bugun sahanin en iyisiydi.Tek kelimeyle muhtesemdi. :)
« Son Düzenleme: 19.12.11, 15:37 Gönderen: Umit Suleyman »

« Yanıtla #153 : 19.12.11, 15:33 »
Sol kanatta ortasaha çizgisinin 2-3 metre ilerisinde CR ve Quaresma'nın yaptığı asist gibi sağ dışla yerden müthiş bir pas verdi, Berk onu harcamıştı. :)

Çevrimdışı Umit Suleyman

« Yanıtla #154 : 19.12.11, 15:41 »
Bilemiyorum belki de yanlis dusunuyorumdur ama Berkin sahip oldugu bu fizigiyle TSLig'de ki sertliklerle basa cikabilir gibi geldi bana.Tabi mental acidan ne durumda bilemeyiz.
« Son Düzenleme: 28.12.11, 09:29 Gönderen: Umit Suleyman »

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #155 : 19.12.11, 17:43 »
Bilmiyorum belki de yanlis dusunuyorumdur ama Berkin sahip oldugu bu fizigiyle TSLig'de ki sertliklerle basa cikabilir gibi geldi bana.Tabi mental acidan ne durumda bilemeyiz.
Fizik olarak geliştiğini düşünüyorum bende. Umarım bir an önce beklentileri karşılayabilecek kapasiteye ulaşır. Yetenek konusunda sıkıntısı yok zaten.

Çevrimdışı Doruk Canti

« Yanıtla #156 : 19.12.11, 19:18 »
Fizik olarak geliştiğini düşünüyorum bende. Umarım bir an önce beklentileri karşılayabilecek kapasiteye ulaşır. Yetenek konusunda sıkıntısı yok zaten.

Abi bu cocugun zaten 2 yildir fizigi Turkiye'deki yasitlarinin cok ustunde ve cok uzun suredir A2'yi astigi apacik ortada. Coktan bizde forma bulmaya baslamis ve hatda son olarak A milli takima dahi cagrilmis olmasi gerekirdi ama son donemde U-19 milli takimina bile cagirlmadi...

Çevrimdışı Recep Oral

« Yanıtla #157 : 20.12.11, 01:24 »
Berkin`in bende cok iyi bir futbolcu olduguna inaniyorum ama birseyler eksik sanki. Neden hoca düsünmez ki kendisini anlamiyorum, demek ki birseyleri eksik görüyor Fatih hoca. Beni üzen küstürüp elimizden kacirmayalim böyle genc yetenekleri. Hurma ac gözlüsü sirf bize inat icin cocugu transfer eder demedi demeyin.

Çevrimiçi Cengiz Saglam

« Yanıtla #158 : 20.12.11, 01:37 »
1 Ocak itibariyle herkes görüsebilir kendisiyle 2012 haziran ayinda sözlesmesi bitiyor. Hurma demisken 100% ilgilenecek ayrica Fenerbahce de temas kuracaktir. Oynatmayacaksak bile uzatalim sözlesmesini cok yazik olur cok. Ilerde giderse yine gitsin ama su iki takima gitmesin yahu.
« Son Düzenleme: 20.12.11, 01:37 Gönderen: Cengiz Saglam »

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve SporcularımızBerkin Arslan