ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org

Gönderen Konu: Galatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org  (Okunma sayısı 13213 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Hakan Can

Ynt: Galatasaray TV ve www.galatasaray.com
« Yanıtla #75 : 08.03.10, 15:42 »
Yenilenmiş ve ücretli olmuş.
Ama güzel olmuş.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #76 : 12.03.10, 23:46 »
Güzel bir uyguluma;

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #77 : 18.03.10, 08:50 »
Güzelmiş hakikaten de.. Doğum günün kutlu olsun Ahmet ;)

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #78 : 18.03.10, 09:08 »

Sağol ama nüfusta doğum günüm yanlış yazıyor. Sene içerisinde şirketler ve bankaların kutladığı bir doğum günüm var, birde kendi kutladığım :)

Burak Fındık

« Yanıtla #79 : 18.03.10, 18:13 »

Sağol ama nüfusta doğum günüm yanlış yazıyor. Sene içerisinde şirketler ve bankaların kutladığı bir doğum günüm var, birde kendi kutladığım :)

1 senede 2 kez yaşlandığını hissetiriyolar yani abi :D

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #80 : 31.03.10, 11:59 »
Digiturk'ten GSTV'ye üye olduğum zaman acaba Galatasaray.com'dan da yararlanabiliyor muyuz?

Buradan öyle bir şey çıkıyor sanki..

Alıntı
Galatasaray TV'ye Nasıl Üye Olunur?

Galatasaray TV'ye üye olmak şimdi çok kolay! Galatasaray TV’ye Galatasaray.com, Sesli Yanıt Sistemi, Digiturk Müşteri Hizmetleri, SMS ve TV kanalı üzerinden üye olunabilmektedir.

Galatasaray.com
www.galatasaray.com üzerinde yer alan GSTV üyelik bölümüne bilgilerinizi girebilir ve GSTV ile Galatasaray’ın tüm medyalarını dünyanın her yerinden online bir şekilde izleyebilirsiniz.

Sesli Yanıt Sistemi
0212 473 73 73’ü arayan Digiturk üyesi  1’i tuşlayarak cep telefonunu girer ve kimliğini onayladıktan sonra sırasıyla şu adımlarla GS TV abonesi olabilir:
1 / 4 / 4   (Son menünün altında da sırasıyla aylık-3 aylık-6 aylık-12 aylık abonelik için 1-2-3-4 tuşları kullanılmakta)

Digiturk Müşteri Hizmetleri
0212 473 73 73’den  Müşteri Hizmet Yetkisi aracılığıyla GS TV üyelik işlemleri kısa süre içersinde tamamlanabilmektedir.

SMS
“UYELIK GS TV” yazıp tüm GSM operatörlerinde 3555’e gönderip GS TV’ye aylık üye olunabilmektedir.

TV
Digiturk Kanal 75’de GS TV’ye gelince ekranda gözüken SMS algoritmasını 3555’e gönderen üyeler, GS TV’ye anında üye olabilmekte.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #81 : 05.06.10, 08:39 »
Dünya Kupası 2010 Özel Programı GSTV'de

GSTV'de futbol heyecanı, 2010 FIFA Dünya Kupası'na doğru hız kesmeden devam ediyor.

Otuz iki takımın bir ay sürecek nefes kesen mücadelesi, takımların hazırlıkları, Güney Afrika Cumhuriyeti’nden son haberler... Stadlar, hakemler, grupların ayrıntılı analizleri, öne çıkacak futbolcular ve taktiksel dehalarını kullanacak teknik adamlar...

Hepsi, “Dünya Kupası 2010 Özel” programlarında Galatasaray TV'de masaya yatırılacak.

Can Erbesler, Değer Okşar ve Kaan Karacan’ın sundukları yazılı ve görsel basının önde gelen isimleri Okay Karacan, Gökhan Telkenar, Barış Kuyucu, Ali Ece, Hüseyin Özkök ve daha birçok spor adamının yorumlarıyla renk kattıkları “Dünya Kupası 2010 Özel” programları her akşam 20.30’da GSTV ve galatasaray.com’da...

Galatasaray’ı ve futbol dünyasını GSTV’den izleyin.

GSTV, teknolojinin olduğu yerde.
GSTV Digiturk 75.kanal | Galatasaray.com | GSTV-iPhone

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #82 : 12.07.10, 20:56 »
GSTV'yi iyi bir yerlere getirmişsin. Kulübe gelir getirmesi amacıyla aylık 5 TL. üyelik bedeli açıklamışsın ama Digitürk'ü olmayanlar bundan faydalanamıyor!! Ne anladım ben bu işten?  Arkadaş Digitürk içinde uydu üzerinden yayın yapan kanallar mevcut (Lig Tv, Spormax, Türkmax, İz Tv vs.). Demek ki bunu yapabilme imkanınız var. Neden bunun için bir şeyler yapılmaz ki?

Al işte hazır Galatasaray'ın hazırlık maçları da GSTV'de. Bundan iyi fırsat mı olur?

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #83 : 12.07.10, 21:02 »
Abi bende tam bunu soracaktım. Şimdi ben Galatasaray TV'ye üye olmayı düşünüyordumda maçları galatasaray.com üzerinden izleyebilmek için, bunun için Digiturk üyeliği şart mı koşulmuş yani şimdi :\

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #84 : 12.07.10, 21:04 »
Abi bende tam bunu soracaktım. Şimdi ben Galatasaray TV'ye üye olmayı düşünüyordumda maçları galatasaray.com üzerinden izleyebilmek için, bunun için Digiturk üyeliği şart mı koşulmuş yani şimdi :\

Pc üzerinden sorun yok :)

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #85 : 12.07.10, 21:08 »
Pardon abi ya, uydu üzerindeni hiçbir alakası olmamasına rağmen internet üzerinden diye okuyunca yanlış anladım durumu :) Bende diyorum ne alaka şimdi digiturk üyeliği :D Birde şimdi 21 temmuzdaki derbi harici tüm hazırlık maçları kesin GS TV'de midir, ben yarınki maç harici kesin bilgiye ulaşamadım da?

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #86 : 13.07.10, 10:13 »
Yayını izlemek istediğimde karşıma yayın haklarını almam ile ilgili bir uyarı yazısı çıkıyor. Evet dediğimde ise karşıma bu ekran çıkıyor, kullanıcı adı ve şifremi yazınca da hata alıyorum. Nasıl düzeltirim bu sorunu yada kime danışabilirim. Maçtan önce ayarlamam lazımda yardımcı olabilir misiniz acaba?

Çevrimiçi Ilkay Çam

« Yanıtla #87 : 13.07.10, 17:49 »
Galatasaray.com da Almanyadan Gstv ye nasil izliyecegiz?
Buranin banka kartlarini kabul ediyormu? Mesela ben sadece bir ay icin Gstv actirmak istesem kabul ediyormu yoksa belli bir süremi koyuyorlar?
Bilen arkadaslar bilgilendirirlerse sevinirim.

Çevrimdışı Gökay Oğuz

« Yanıtla #88 : 13.07.10, 17:55 »
Galatasaray.com da Almanyadan Gstv ye nasil izliyecegiz?
Buranin banka kartlarini kabul ediyormu? Mesela ben sadece bir ay icin Gstv actirmak istesem kabul ediyormu yoksa belli bir süremi koyuyorlar?
Bilen arkadaslar bilgilendirirlerse sevinirim.
Bir saat önce de ben üye oldum. Zaten üyelik aşamasında ne kadarlık istersin diye soruyorlar, ben de 1 aylık üye oldum.Ayrıca visa veya master olması yeterli sanırım kartının.

Çevrimiçi Ilkay Çam

« Yanıtla #89 : 13.07.10, 17:58 »
Bildigimiz Spaarkasse kartiyla oluyor yani?  :D

Çevrimdışı Gökay Oğuz

« Yanıtla #90 : 13.07.10, 18:04 »
Bildigimiz Spaarkasse kartiyla oluyor yani?  :D
Ben bilmiyorum o dediğini  :D

Çevrimiçi Ilkay Çam

« Yanıtla #91 : 13.07.10, 18:06 »
Almanyadan degilsin ozaman, yanlis anladim özür. :)

Çevrimdışı Gökay Oğuz

« Yanıtla #92 : 13.07.10, 18:13 »
Almanyadan degilsin ozaman, yanlis anladim özür. :)
Yok yahu ben sanki Almanya'dan üye olmuşum izlenimi vermişim benim hatam asıl. Ama bir sorun olacağını sanmıyorum İsviçre'den ve Bulgaristan' dan arkadaşlarım izlediklerini söylemişlerdi.

Çevrimdışı Sabahattin Çelik

« Yanıtla #93 : 16.07.10, 12:46 »
Gstv yi izleye bilen varmı arkadaşlar?? kullanıcı adımı ve şifremi girince bad recuest hatası veriyor..

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #94 : 18.07.10, 19:13 »
Bende bir sorun yok, bende pc uzerinden izliyorum, Suan gayet guzel bir sekilde yayin suruyor (kalite ne kadar dusuk olsada).

Çevrimdışı Ilkin Temocin

« Yanıtla #95 : 05.08.10, 23:12 »
- Apple kullanicilarina uyari, ve ufak bir yardim cagrisi -

Iki aydir GSTV üyeligim var ancak izleyemiyorum. Yayin PC'de windows media player üzerinden izleniyor ancak bilgisayarim apple ve vlc dahil hangi programi indirdiysem sonuc alamadim. Apple kullanicilarini önceden uyarmak istedim. Ben simdilik üyeligimi iptal etmedim, belki bi cözüm bulurum ümidiyle.

GSTV sitesi ne yazik ki tüketiciye yönelik fazla bilgi icermiyor. Sorunu yazabilecegim bi mail adresi bile bulamadim. Önerisi, bilgisi olan birileri benimle paylasirsa sevinirim. Aylik verilen para zaten fazla degil Galatasaray'a da helal olsun orasi ayri da, yurt disinda zaten yeterince uzagiz takima, bari iki video izleyelim.
« Son Düzenleme: 05.08.10, 23:13 Gönderen: Ilkin Temocin »

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #96 : 06.08.10, 01:49 »
Bende bir türlü izleyemiyorum WMP hata veriyor sürekli.

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #97 : 01.09.10, 05:08 »
galatasaray.com'a girebilen var mı?
Saat 10'dan beri giremedim bir türlü.

Çevrimdışı Burak Ay

« Yanıtla #98 : 01.09.10, 05:11 »
galatasaray.com'a girebilen var mı?
Saat 10'dan beri giremedim bir türlü.
Denedim şimdi giremedim ben de.

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #99 : 01.09.10, 05:20 »
Denedim şimdi giremedim ben de.

Teşekkür ederim Burak.

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org