ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org

Gönderen Konu: Galatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org  (Okunma sayısı 13207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet Kilic

Ynt: Galatasaray TV ve www.galatasaray.com
« Yanıtla #50 : 14.11.09, 13:20 »
Mesela ben Türksat üzerinden Ligtv üyesiyim bağlatamıyorum GSTV böylede saçma birşey işte.
Ben de aynı dertten muzdaribim...

Çevrimdışı Mehmet Emre Erdogan

« Yanıtla #51 : 14.11.09, 13:28 »
GSMobille sahiplerine ilk ay ücretsiz üyelik var. GSMobille sahibi değil ve digitürkünüz varsa bana özel mesaj atabilirsiniz şifremi verebilirim..

Not: Bende Digiturk üyeliği olmadığından bir kişiye hediye edeceğim...
« Son Düzenleme: 14.11.09, 13:44 Gönderen: Ahmet Kilic »

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #52 : 25.11.09, 10:18 »
Şu anda 20 bin abone var. 2010’da hedef 100 bin. (Habertürk)

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #53 : 31.12.09, 10:13 »
Beyler bu haber ile üye sayısı ikiye katlar..

Sıkı DURUN!!!!

GS TV’den Spor Aşkına!

Galatasaray’ın ve Galatasaraylıların kanalı GS TV’den büyük kampanya.

3 ay veya daha uzun süreli GS TV aboneliğine geçen üyelere 3 ay boyunca Digiturk HD veya Spormax kanalı hediye! (*)

Galatasaray’ın her geçen gün gelişen ve aynı kategoride yer aldığı kanallar arasında liderliğe oturan platformu GS TV, yeni aboneliğe geçenlere ve aboneliğini yenileyenlere sunduğu bu kampanyayla Galatasaray Dünyası’nı evinize getiriyor.

Galatasaray’la ilgili haber, görüntü ve detayları herkesten önce alabileceğiniz, tüm branşlarda oynadığımız maçları takip edebileceğiniz, spora doyarken kulübünüze destek olacağınız GS TV’nin sunduğu Galatasaray Dünyası’na katılmak için acele edin.

*Kampanya 31 Aralık – 3 Ocak tarihleri arasındaki başvurular için geçerlidir.

Bilgi için 0212 473 73 73 no’lu telefonu arayabilir, GS TV üyelik ile ilgili bütün detayları buradan öğrenebilirsiniz.
Bu haber 97 kez okundu.

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #54 : 31.12.09, 10:30 »
Valla bugun uye olmayi planliyordum. Inanilmaz sevindim. 3 ay spormax beles. Super.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #55 : 31.12.09, 10:38 »
Valla bugun uye olmayi planliyordum. Inanilmaz sevindim. 3 ay spormax beles. Super.

Bende dün biriken Digi Puanlarımla  ücretsiz spormax aldım.
Puanlarınızı kullanın bu akşam siliniyorlar.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #56 : 31.12.09, 10:46 »

Ararsanız bu telefonu bizi de bilgilendirirmisiniz lütfen?

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #57 : 31.12.09, 11:17 »
Yahu bu kadar sacma birsey gormedim ben. Aradim biraz once, "bizden size mesaj gelmesi lazim spormax`i tanimlamak icin" dediler. Yani ben bu kampanyadan yararlanamiyorum daha sms almadigim icin Digiturk`den.

Neye gore yolluyorlar bu sms`i, madem boyle bir durum varsa niye su yukardaki ilanda belirtilmiyor. Olacak sey degil.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #58 : 31.12.09, 11:23 »
GsMobileden hattıma Revize açıklaması altında sms geldi ama söyledikleri sms in bu olduğunu sanmıyorum!!

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #59 : 31.12.09, 13:42 »
Tam olarak anlattığı, 3 ay gstv ye üye oluyosun.. teknik servis gelip hd digitürk kutusu takıyor ve aylık kirası alınmıyor.. 3 ay sonunda hd yayının devam etmesini istersen aylık 7,90 dı sanırım farkıyla faturana yansıtıyorlar veya Spormaxı 3 ay ücretsiz izlemeyi talep edebiliyorsunuz!!

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #60 : 31.12.09, 15:53 »
Gokhan Mertler diye yeni bir uye var asy.net de, sanirim GSTV de calisiyor.

O yazmis:
Alıntı
Selamlar, bu kampanyada irtibat için SMS kanalı uygulanmış, ancak SMS gitmeyen uyelere de kampanyadan faydalanabilme imkanı vermişler. Dolayısıyla sizin yaşadığınız CC ile ilgili anlık bir sorun olmalı. Belki arkadas bilgilendirilmemiştir ya da yetkisi yoktur vs. Dikkat edilmesi faydalı olan 2 husus var.
1-)Kampanya suresi 3 Ocakta bitiyor.
2-)3 ay sonra tanımlanan hediyelerin guncel bedeli yansıyacaktır. Tabi devam edip etmemek sizin elinizde.

Simdi ariyorum.

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #61 : 31.12.09, 16:06 »
Hehehehehe.

1 senelik GSTV + 3 ay spormax : 48 TL

Iyi oldu bu is.  :)

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #62 : 14.01.10, 09:42 »
GSTV'den Hediye Yağmuru

Sarı kırmızı dünyayı televizyon ekranları aracılığı ile evlerinize taşıyan Galatasaray TV'den hediye yağmuru başlıyor.

GSTV'ye üye olan Galatasaraylılardan, her ay 1 kişi futbolcu özel tribününde iki kişilik maç biletiyle, maçı futbolcularla beraber izleme fırsatı yakalıyor. Her ay 2 kişi ise imzalı orjinal Galatasaray forması kazanıyor. GSTV'ye üye olan Galatasaraylılardan her ay 10 üye uçak ve transfer masrafları dahil Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir antrenmanı izleme ve GSTV'ye çıkma fırsatı yakalıyor.

Hediye yağmuru bunlarla da bitmiyor. Ayrıca her 100 üyeye Ali Sami Yen'deki her maça tek kişilik bilet imkanı da GSTV'de. GSTV'ye üye olan her 10 üyeye GS Store'dan 100 TL'lik hediye çeki yine GSTV'den...

UYELİK GS TV yaz 3555'e gönder, ayda 4,99 TL'ye hemen üye ol!

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #63 : 19.01.10, 11:21 »
Frank Rijkaard bu aksam 22:30 da GSTV'de taraftarların www.galatasaray.org üzerinden sorduğu soruları cevaplıyor, en güzel soruyu soran orjinal forma kazanıyor!

Gsmobile'a gelen mesaj evet beyler Rijkaard sizi bekliyor

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #64 : 19.01.10, 12:17 »
Frank Rijkaard bu aksam 22:30 da GSTV'de taraftarların www.galatasaray.org üzerinden sorduğu soruları cevaplıyor, en güzel soruyu soran orjinal forma kazanıyor!

Gsmobile'a gelen mesaj evet beyler Rijkaard sizi bekliyor

Nerede yazıyor.
Bulamadım.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #65 : 19.01.10, 12:20 »
GS Mobile'e mesaj geldi abi.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #66 : 19.01.10, 12:23 »
1905 GSMobile'den sms ile bildirdiler..
Sanırım henüz resmi sitemizde acıklama yapılmamıs ama ilerleyen saatlerde basına sızar bu haber!!

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #67 : 19.01.10, 12:34 »
GS Mobile'e mesaj geldi abi.

Soruyu nereden soracağız.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #68 : 19.01.10, 12:36 »
İnternet sitesinden sorabiliyorsun orada haber çıkınca.

Resmi sitede diğer haberler kısmında yani alttan 3. haber. Soru sormak için tıklayın diye çıkıyor hemen.
« Son Düzenleme: 19.01.10, 12:37 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #69 : 19.01.10, 12:56 »
İnternet sitesinden sorabiliyorsun orada haber çıkınca.

Resmi sitede diğer haberler kısmında yani alttan 3. haber. Soru sormak için tıklayın diye çıkıyor hemen.

Tamam Saol Tolgahan.

'' Burhan Sagsen'i tanıyor musun '' diye soracağımda:))

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #70 : 19.01.10, 13:15 »
Günün sorusu seçilir o zaman :D

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #71 : 28.01.10, 20:37 »
Bu ne ya...Dos Santos'un İstanbul'a inişi esnasında saate dikkat etmedim...Herhalde girmeyecekler dedim..Yarım saat sonra uçak İstanbul'a indi diye yazı geçti..Şimdide canlı yayında Dos Santos'un gelişini haber veriyorlar, gösteriyorlar..Saati farkettiğimde şok oldum, internetten bende bir saat geriden geliyor.. :)

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #72 : 28.01.10, 21:12 »
Bu ne ya...Dos Santos'un İstanbul'a inişi esnasında saate dikkat etmedim...Herhalde girmeyecekler dedim..Yarım saat sonra uçak İstanbul'a indi diye yazı geçti..Şimdide canlı yayında Dos Santos'un gelişini haber veriyorlar, gösteriyorlar..Saati farkettiğimde şok oldum, internetten bende bir saat geriden geliyor.. :)

Yayını banttan verdikleri için böyle oluyor, sanırım canlı yayın ekibimiz yok. Jo transferinde de GSTV'de 30-40 dk gecikme oldu.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #73 : 29.01.10, 10:37 »
Hayır Bant yayını ile alakalı değil .İnternette yayık akışı çok yavaş ve geriden takip ediyor.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #74 : 08.03.10, 15:41 »
Galatasaray.com Aslanların buluşma noktasıdır.

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org