ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org

Gönderen Konu: Galatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org  (Okunma sayısı 13214 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
Ynt: Galatasaray TV ve www.galatasaray.com
« Yanıtla #25 : 06.09.09, 23:36 »
Son durum nedir gerçekten çok merak ediyorum.

Acaba gerçekten iyi oldu mu Digitürk e geçmemiz?

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #26 : 06.09.09, 23:53 »
Sadece taraftarın izleme imkanı kısıtlandı bana göre tabi maddi getirisi nedir bilmiyorum.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #27 : 06.09.09, 23:55 »
En azından biraz maç görüntüsü oluyor, o güzel.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #28 : 06.09.09, 23:58 »
Yapılan yenilikler güzelde izleyebilen için güzel.Bu internetten yayın olayı nerelerde aceba.Superonline Digitürk  yayınlarını internetten vermeye başladı.Ama fiyatlar Fahiş.Maç başı 12 tl Derbi maçları 48 tl.

Şunu adam gibi makul bir fiyat yapsalar olmaz sanki ,mesela normal maçlar 5 tl derbi maçlar 10 tl olsa herkes alır.

Ben diğer takımların maçlarını izleyecek değilim zaten herkes kendi takımının maçlarını alıp izler.

Adamlar geçmiş maçların özetlerini bile parayla satıyorlar.

http://www.digiturkwebtv.com.tr/MainCategory.aspx?id=5
« Son Düzenleme: 07.09.09, 00:01 Gönderen: Cengiz Aktaş »

Çevrimdışı Levent Buda

« Yanıtla #29 : 11.09.09, 13:23 »
artik Gs tv online olarakta yayina basladi diger kannallarida sanirim netten izletecekmis. Hayiri olsun insallah takilmadan izleriz yayini. www.galatasaray.com

Çevrimiçi Gökhan Menteş

« Yanıtla #30 : 14.09.09, 13:08 »
Galatasaray - Beşiktaş Derbisinin Tamamı GS TV'de

Turkcell Süper Lig’de heyecan sürüyor, Galatasaraylılar takımlarının maçlarını GS TV'de izliyor.

Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'in 5’inci haftasında Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ettiği maçın tamamı bugün saat 22.00'de GS TV'de..

Futbol coşkusu, Cimbom tutkusu, Süper Lig heyecanı, doya doya, her hafta GS TV'de..

Galatasaray'ı GS TV'den izleyin. Galatasaray dünyası, Galatasaray Televizyonu'nda..

Galatasaray TV, Digiturk 75. kanalda ve http://www.galatasaray.com adresinde.
« Son Düzenleme: 14.09.09, 13:09 Gönderen: Gökhan Menteş »

Hande Işık

« Yanıtla #31 : 23.09.09, 21:08 »
Rijkaard'ı zorla bulmuşuz, adam röportaj yapacak, bizim GSTV'de spikerönce Kasımpaşa maçının özetini verelim dedi, 5 dakikadır özet yayınlıyorlar. Saçmalığa bak. Bu programı izleyen maçı 50 defa izlemiştir.

Çevrimdışı Turgut Öztürk

« Yanıtla #32 : 23.09.09, 21:17 »
Valla iyi bi tercüme lazim takimimiza :D

Rijkaard in söyledigini tercüme etmiyo. Kendisi bi kac seyler atiyo yaninda. Hem ingilizcesi cok iyi degil. Orta sinif

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #33 : 23.09.09, 21:32 »
Bu çocuğun İspanyolcası iyi herhalde. İngilizcesini sadece cv'sine yazdırmış, hani az buçuk biliyorum babında.

Çevrimdışı Altay Özgür

« Yanıtla #34 : 27.09.09, 18:41 »
GS TV Digiturk'e geçmiş ancak ben yeni üye oldum...Kampanyalı modülde GS TV yok dediler satarken...Nasıl oluyor bu iş bilen var mı arkadaşlar?

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #35 : 27.09.09, 18:53 »
Ekimden itibaren 5 tl fazladan ücret ödemek gerekiyor diye biliyorum. İnternetten izleme imkanı devam edecekse ben oradan üye olacağım.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #36 : 28.09.09, 09:45 »
GS TV Türksat uydusunda değil Digitürk'ün kendi uydusundaymış o neyse artık. Bende Türksat üzerinden alıyorum LigTV'yi GSTV yok.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #37 : 28.09.09, 10:48 »
Bence iyi yaptılar. Lig Tv'nin 800.000 abonesi varmış.. Bunların 200.000 tanesi Galatasaray'lı olsa ve GSTV'yi de paketlerine dahil etseler kulüp ayda 1.000.000 TL gelir elde etmiş olur. Ayda 5 TL kimseye koymaz diye düşünüyorum..

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #38 : 30.09.09, 22:48 »
Galatasar ay TV Üyelik Sistemi 1 Ekim'den İtibaren Başlıyor!     

Türkiye'de giderek gelişen ve rekabetin arttığı endüstriyel futbol ortamında, kulübüne destek olmak isteyen her Galatasar aylının yararlana bileceği yeni bir mecra yarından itibaren hayata geçiyor. 

Galatasar ay TV, yarından itibaren yeni bir üyelik sistemine geçiyor. Böylece sadece Galatasar ay tarafından sağlanabilen ve sadece Galatasar ay TV'ye tahsis edilen tüm özel içerikler, Türkiye'de ilk kez Galatasar ay taraftarına Üyelik Sistemi dahilinde ulaştırılacak. 
Yeni yayın dönemine giren Galatasar ay TV'de başlayan üyelik sistemi ile, Galatasar ay TV üyesi olacak Galatasar aylılar bu özel içeriklere sahip olurlarke n, kulüplerine de destek olacaklar .
 Kulüp-taraftar işbirliğinin sağlamlaştırılmasına yönelik bu yeni işbirliği, Büyük Galatasar ay Ailesinin oluşturulması yönünde bugüne dek atılan adımların bir yenisi olacak. 
Galatasar ay Spor Kulübü ile Digiturk arasında yapılan anlaşmayla sadece Digiturk platformu nda yayın yapacak olan Galatasar ay TV, 1 Ekim’den itibaren üyelik sistemine geçecek. Digiturk üzerinden 75. kanaldan yayın yapan Galatasar ay TV Üyelik sistemine aylık sadece 4.99 TL ile dahil olunabile cek.

Üyelik sistemine giriş oldukça basitleştirildi. Galatasar ay TV servisi olmayan ve kanala gelen üyeleri özel bir ekran karşılayacak ve ekrandaki özel algoritma yı SMS olarak gönderen üye anında Galatasar ay TV Üyelik Sistemine girmiş olacak. Ayrıca Digiweb internet sitesinde n de Galatasar ay TV Üyelik Sistemine girilebil ecek.

Galatasar ay TV'nin Özel İçeriği

-  Maç öncesi ve maç sonrası özel görüntüler
- İdmanlar (bir kısmı canlı)
- Özel röportajlar
-  Takımın tüm maçlarından özel görüntüler
- Galatasar ay’ın eski maçları
-  Basketbol, voleybol da dahil olmak üzere tüm branşlardan haberler, özel programla r

GS TV Üyelik Sistemi

Aylık: 4,99 TL
3 Aylık: 13,98 TL
6 Aylık: 26,94 TL
12 Yıllık: 48,96 TL[/]
« Son Düzenleme: 30.09.09, 22:48 Gönderen: Cengiz Aktaş »

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #39 : 30.09.09, 22:59 »
Digitürk Web TV den memnun olan var mı, almayı düşünüyorum da.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #40 : 30.09.09, 23:42 »
Çok pahalı değilmi orası yaw.Maç başı 12 tl derbi maçlar 48 tl idi sanırım.

Çevrimdışı Adnan Kusbeoglu

« Yanıtla #41 : 01.10.09, 06:38 »
@Ahmed,

Ben 3 yildir kullaniyorum ve oldukca memnunum digiturkwebtv'den kesinlikle herkese tavsiye ederim. Yalniz bildigim kadariyla Turkiye'den calismiyor sen de eger yurt disindaysan alabilirsin.

Çevrimdışı Adnan Kusbeoglu

« Yanıtla #42 : 01.10.09, 06:42 »
Bu çocuğun İspanyolcası iyi herhalde. İngilizcesini sadece cv'sine yazdırmış, hani az buçuk biliyorum babında.

Izzet, Ispanyolca'si Ingilizce'slnden daha iyi dogru ama sadece Ingilizce'sinden daha iyi yani cok iyi degil. Daha ilk iki tercumesinden sonra soylemistim basin falan yazmadan, yandik, isimiz var demistim bu tercumanla. Allah sonumuzu hayir etsin.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #43 : 01.10.09, 08:53 »
Bende diyorum Gstv neden kapandi birden bire...kötü oldu 24 saat gstv izliyorduk nerdeyse..yine gstvsiz günler basladi..internet yayinida olmuyor bende zaten..

Çevrimdışı Altay Özgür

« Yanıtla #44 : 02.10.09, 23:55 »
Yiğit Şardan'ın projelerinden birisi sanırım...Umarım başarılı olur...

Çevrimdışı Öner Yıldırım

« Yanıtla #45 : 03.10.09, 12:13 »
Herşey Aralık ayında belli olacak. Bana kalırsa GSTV bu sezondan sonra yine Türksat a gelir(Tabi bu yayın şifreli mi şifresiz mi hangi platformdan olacağını bilemeyiz). Digitürk ün bu sezonki lig ihalesini alabileceğini hiç ihtimal vermiyorum.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #46 : 14.11.09, 08:42 »
Aylık 5 TL’ye abone olunabilen kanala taraftarların ilgisinin giderek büyüdüğü öğrenildi. Başkan Adnan Polat’ın her fırsatta üye sayısının artması için çağrı yaptığı GS TV’de beklenen hedefe adım adım ulaşıldığı, abone sayısının 20 bini aştığı belirlendi. Bu arada GS Mobile üyeleri, GS TV’yi 1 ay ücretsiz izleyebilecek.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #47 : 14.11.09, 09:31 »
20.000 üye çok az.. Ayda 100.000 TL yapar ki bir işe yaramaz.. En az 100.000 üye olması lazım..

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #48 : 14.11.09, 10:59 »
Mesela ben Türksat üzerinden Ligtv üyesiyim bağlatamıyorum GSTV böylede saçma birşey işte.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #49 : 14.11.09, 12:16 »
20.000 üye çok az.. Ayda 100.000 TL yapar ki bir işe yaramaz.. En az 100.000 üye olması lazım..

Başlangıç için hiçte fena sayılmaz.
Ben bu kadar beklemiyordum.
Bence 100.000 üye sayısı da aşılır.

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org